18:40 - 20/10/2017

Τέσσερις οικογένειες ελεγχουν τον πλανήτη

Είμαστε βομβαρδιζόμενοι απο πληροφορίες για μυστικές κοινωνίες. Αυτό προκαλεί την ερώτηση, ποιος τρέχει πραγματικά τον πλανήτη. Αυτό το βίντεο αναγνωρίζει τις τέσσερις πιο ισχυρές οικογένειες.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 4
    1
    Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΔΩΔΕΚΑ «»ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ , ΗΔΗ ΞΕΠΕΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ? ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΙΝΑΙΤΕΣ ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί