00:57 - 25/02/2017

Δεκατρείς νεκροί σε δυστύχημα με δυο λεωφορεία της ίδιας εταιρείας στην Αργεντινή

Δεκατρείς νεκροί σε δυστύχημα με δυο λεωφορεία της ίδιας εταιρείας στην Αργεντινή

Μπουένος Άιρες – Σ’ ενα δυστύχημα με λεωφορεία στη Αργεντινή στην επαρχία της Σάντα Φε σήμερα Παρασκευή έπεσαν δεκατρείς νεκροί και πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Telam, δύο οχήματα της ίδιας εταιρείας μεταφορών κοντά στο Ροζάριο συγκρούστηκε το ενα με το άλλο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε πάλι ένα δυστύχημα στην επαρχία Μεντόζα, στις Άνδεις, όταν λεωφορείο μιας χιλιανής εταιρείας ξέφυγε από τον δρόμο. Δεκαεννέα επιβάτες έχασαν τη ζωή τους. Διαβάστε εδώ σε ποιο ύψος συνεβη την προηγούμενη εβδομάδα το δυστύχημα στην Αργεντινή:

The attorney general of Mendoza province, Alejandro Gulle, was quoted by AFP news agency as saying that two Chilean coach drivers who survived the crash were being questioned in the town of Uspallata, a tourist location near the 6,960m (22,835ft) Mt Aconcagua.

Σήμερα είχαμε δυο λεωφορεία στο μενου…!!! Άραγε πόσες είναι οι πιθανότητες για δυο λεωφορεία της ίδιας εταιρείας να συγκρουστούν το ένα με το άλλο;;;
Πλησιάζουμε το Σαββατοκύριακο και ξεκινάμε με την αρχή της νεας λούπας….για αυτους που τολμάνε να κοιτάξουν εις βάθος τι ακριβώς συμβαίνει εδώ κάτω…μέσα στο πεινασμένο ολόγραμμα…τα ξαναλέμε αύριο!!!

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 5
    1
    Επειδή υποστηρίζω την ιστοσελίδα σας, θέλω να κάνω ένα παράπονο δημόσια για τα Κατοχικά Νέα και ταυτόχρονα μια πρόταση για τη βελτίωση της λειτουργίας της. Λοιπόν, παρατηρώ ότι το σύστημα των ΣΧΟΛΙΩΝ εδώ μέσα δεν είναι ότι καλύτερο, διότι ο καθένας μπορεί να κλέψει το ψευδώνυμο κάποιου άλλου και να υπογράψει σαν κι εκείνον δημιουργώντας έτσι πρόβλημα στη φήμη του αρχικού χρήστη. Έχει συμβεί σε μένα, έχει συμβεί και σε άλλους και δεν είναι ωραίο. Επίσης με το σημερινό σύστημα, η διαχειριστική ομάδα των Κατοχικών Νέων χάνει πολύτιμο χρόνο για την έγκριση κάθε σχόλιου και επίσης δεν υπάρχει το δικαίωμα της υπαναχώρησης σε κάποιο σχόλιο, δηλαδή να μπορεί ο χρήστης αν πλανήθηκε και έγραψε κάτι λάθος να το σβήσει! Η καλύτερη λύση θα ήταν να καταργηθεί το παλιό σύστημα σχόλιων και να τοποθετηθεί μια πλατφόρμα σχολιασμού, για παράδειγμα της Disqus ή του Facebook. Ένα παράδειγμα φέρνω, μπορείτε να βρείτε και άλλες δωρεάν πλατφόρμες. Έτσι θα δημιουργεί ο καθένας τον προσωπικό λογαριασμό του και θα σχολιάζει με το δικό του ψευδώνυμο πάντα! Με αυτόν τον τρόπο δε θα χρειάζεται να ελέγχετε συνεχώς τα σχόλια και αν κάποιος χρήστης γράψει κάτι άσχημο, θα του κάνουν αναφορά και θα μπορείτε με μια κίνηση να μπλοκάρετε το λογαριασμό του! Αυτό το σύστημα έχει λειτουργήσει σε άλλες ιστοσελίδες και δημιουργεί ένα πιο φιλικό κλίμα μεταξύ των χρηστών, διότι φοβούμενος ότι θα μπλοκαριστεί ο λογαριασμός κάποιου δεν θα γράφει για παράδειγμα υβριστικά σχόλια κτλ. Κάτι σαν το Disqus θα βελτίωνε την κατάσταση! Δείτε το και απαντήστε μου. Σε όσους άρεσε η ιδέα ας κάνουν LIKE !!! https://disqus.com

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί