01:45 - 10/09/2017

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια ακολουθούν οι τυφώνες… Ακριβώς 7 χρόνια μετά το ίδιο μοτίβο 3 τυφώνων

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια ακολουθούν οι τυφώνες… Ακριβώς 7 χρόνια μετά το ίδιο μοτίβο 3 τυφώνων

Μετά το σεισμό στο Μεξικό πέφτει η περιοχή θύμα στους τυφώνες που συμβαίνουν πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό και προκαλούν πολλά ερωτήματα. ‘Οπως το ερώτημα που προκύπτει από την ακόλουθη εικόνα που βρήκαμε σε ξένο ερευνητή.

Βλέποντας την εικόνα μας δημιουργείτε ξανά το ερώτημα αν όλες αυτές οι θεομηνίες που συμβαίνουν στον πλανήτη μας είναι φυσικές;;; Φυσικά μπορούμε να ισχυριστούμε ότι θέλουμε. Συνομοσιολόγοι είμαστε ότι μας κατέβει λέμε.

Για δείτε όμως καλύτερα αν είναι τυχαίες και όχι τεχνιτές οι πορείες των κυκλώνων όπως βλέπουμε στην φωτογραφία με το μοτίβο των 3 τυφώνων του 2010 και την επανάληψη τους ακριβώς μετά από 7 χρόνια!!!

3 τυφώνες μετά από 7 χρόνια με την ίδια πορεία επάνω σε χάρακα σχεδιασμένη…Ούτε ακτοπλοϊκά δρομολόγια να εκτελούσαν δεν θα είχαν τόση ακρίβεια!!!

Και έτσι έχετε ανθρώπους που πιστεύουν ότι όλα είναι φυσικά και οτι συμβαίνει, οφείλεται στην αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη. Στη συνέχεια, υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι οι καταστροφές που γίνονται στον πλανήτη, ελέγχονται και χειραγωγούνται από τις σατανικές δυνάμεις και τα μηχανήματα τους για να προκαλέσουν το χάος και μέσα από το χάος την ΤΑΞΗ.
Υπάρχει όμως και άλλη εκδοχή που μπορεί να μας μπερδεψει λίγο, δηλαδή και οι δυο περιπτώσεις συγχρόνως είναι δυνατές.

Στο παρακάτω βίντεο του Dane Wigington της GeoengineeringWatch.org μας εξηγεί τι συμβαίνει στη γη και γιατί και πώς οι τυφώνες δημιουργούνται με βάση μιας συγκεκριμένης ατζέντας.

KORAKS ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 6
  0
  Πολύ κατατοπιστικό αρθράκι, φίλτατο κοράκι!
 2. 3
  1
  Και ίδια αρχικά στα ονόματα. Ή έτσι γίνεται πάντα….???
 3. 4
  0
  Συν αρχικά γράμματα K, I, J και στις δύο τριάδες. Μασονικές – εωσφορικές σαχλοσερπαντίνες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί