05:45 - 07/02/2017

Έληξε η συνεδρίαση του ΔΝΤ – Ο Τόμσεν έμεινε όμως πίσω…

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Η συνεδρίαση του ΔΝΤ πλέον είναι παρελθόν. Όπως αναμενόταν μετά τη λήξη της δεν έγινε καμία δήλωση από κανέναν και φυσικά δεν υπάρχει ανακοινώσιμο αποτέλεσμα.

Δεν έγιναν καν γνωστές οι θέσεις του νέου εκπροσώπου του Τραμπ στο ΔΝΤ, πράγμα κακό μιας και θα αντιλαμβανόμασταν έστω και λίγο κάποιες από τις προθέσεις του.

Για την ιστορία η συνεδρίαση ξεκίνησε με δύο ώρες καθυστέρηση (στις 23.30 ώρα Ελλάδος αντί για 21.30 που είχε προγραμματισθεί) και διήρκησε όλες και όλες 2 ώρες.
Εντύπωση έκανε ότι οι υπεύθυνοι του Ελληνικού προγράμματος (Πολ Τόμσεν και η κουστωδία του) αποχώρησαν αρκετές ώρες αργότερα (περί την 04.00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας), που σημαίνει ότι αυτές τις 2.30 ώρες πρέπει να έγιναν πολλά, που όπως πάντα δεν θα τα μάθουμε…

Μένει να δούμε αν τελικά έχει όντως αποφασισθεί τριμερής συνάντηση (ΔΝΤ, Ε.Ε., ΕΛΛΑΔΑ) για την Πέμπτη ή την Παρασκευή, όπου θα μάθουμε και το τελικό κόστος των μέτρων που θα πρέπει να ληφθούν άμεσα και να αφορούν τόσο την τρέχουσα χρονιά, όσο και τις επόμενες τρεις.

Πολεμικός Ανταποκριτής 

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί