19:55 - 19/02/2017

Τίγρεις σκοτώνουν επτά ανθρώπους στην Ινδία

Τίγρεις σκοτώνουν επτά ανθρώπους στην Ινδία

Δύο τίγρεις σκότωσαν επτά άτομα στη βόρεια Ινδία και εν μέρει τους έφαγαν. Αυτό ανέφερε η εφημερίδα The Times της Ινδίας. Η μια τίγρη που σκότωσε στην πολιτεία Ουτάρ Πρανές έξι άτομα, μεταφέρθηκε σε ένα ζωολογικό κήπο.

Λίγο αργότερα, μια γυναίκα δέχθηκε επίθεση και σκοτώθηκε από μια άλλη τίγρη. Η γυναίκα δεν είχε συμμορφωθεί με τους κανονισμούς για την προστασία της περιοχής όπου ζουν οι τίγρεις. Στην Ινδία εκτιμάται ότι ζουν 2.200 τίγρεις. Συνήθως επιτίθενται σε ανθρώπους μόνο όταν εισβάλουν στο έδαφός τους. Οι τίγρεις επιτίθενται στους ανθρώπους συχνά από πίσω.

koraks

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 12
    2
    ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ, ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί