15:19 - 09/09/2017

Σύγκρουση τρένου, φορτηγού στη Σιβηρία…προσέξτε το μοτίβο τρένο-φορτηγό και λεωφορείο-φορτηγό

Προσέξτε το Μοτίβο τρένο-φορτηγό και λεωφορείο-φορτηγό…

Σύμφωνα με πηγές της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης της Ρωσίας, δέκα άτομα, συμπεριλαμβανομένων τριών παιδιών, τραυματίστηκαν όταν ένα επιβατικό αμαξοστοιχικό συγκρούστηκε με φορτηγό.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, δέκα άτομα, συμπεριλαμβανομένων τριών παιδιών, τραυματίστηκαν όταν ένα επιβατικό αμαξοστοιχικό έπεσε σε φορτηγό στην αυτόνομη περιοχή Khanty-Mansi της Ρωσίας στη δυτική Σιβηρία, σύμφωνα με μια πηγή από τις τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, δήλωσε ο Σπούτνικ το Σάββατο.

KORAKS

Σύγκρουση τρένου, φορτηγού στη Σιβηρία…προσέξτε το μοτίβο τρένο-φορτηγό και λεωφορείο-φορτηγό

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. 1
    0
    Ἕνας χάρτης-Χρονοδιάγραμμα τέτοιων γεγονότων γιὰ τα τελευταία τρία χρόνια θὰ μας ἔδειχνε πολλά.
  2. 1
    0
    Κόραξ τo μοτίβο αυτό είναι σε γενικές γραμμές, συνδυασμοί φορτηγών, τρένων, λεωφορείων εαν γίνεται λόγος για κάποια δημοσιογραφική αξία προβολής. Δεν πρόκειται να συμπεριλάβει τη σύγκρουση διαστημοπλοίου με τάνκερ ή με τρένο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί