19:10 - 10/02/2017

Κοκαΐνη αξίας 59 εκατ. ευρώ «ξεβράστηκε» σε ακτή της Αγγλίας

Δώδεκα μεγάλες τσάντες που περιείχαν ναρκωτικά βάρους 360 κιλών και αξίας 59 εκατομμυρίων ευρώ, βγήκαν σε ακτή της πόλης Νόρθφολκ στη νοτιοανατολική πλευρά της Αγγλίας.

Οι αρχές έχουν τεθεί σε επιφυλακή καθώς ερευνούν μία περιοχή 15 μιλίων μήπως βρουν κάποιο στοιχείο για το πώς οι τσάντες με την κοκαΐνη «ξεβράστηκαν» στην ακτή, ενώ η εκδοχή που φαίνεται να είναι η πιο κοντινή στα γεγονότα είναι αυτή πως τις τσάντες ξεφορτώθηκαν (για κάποιο λόγο) έμποροι που τα μετέφεραν μέσω της Βόρειας Θάλασσας.

Κοκαΐνη αξίας 59 εκατ. ευρώ «ξεβράστηκε» σε ακτή της Αγγλίας - Εικόνα

Οι κάτοικοι της περιοχής, από την άλλη, μπροστά στο περίεργο θέαμα δεν έδειξαν να ξαφνιάζονται, ενώ κάποιοι από αυτούς -κυρίως μέσω Twitter- το «διασκέδασαν» δεόντως.

Κοκαΐνη αξίας 59 εκατ. ευρώ «ξεβράστηκε» σε ακτή της Αγγλίας - Εικόνα1

Οι έρευνες έδειξαν πως υπήρχαν και άλλα πακέτα παρατημένα σε περιοχή κοντινή στη Νόρθφολκ. Η συγκεκριμένη περιοχή στη Βρετανία, όπως αναφέρει η Daily Mail, έχει χαρακτηριστεί ως «σκουπιδότοπος» με πολίτες που ζουν στα όρια της φτώχειας και επίσης ως περιοχή «λιμάνι για τα ναρκωτικά»

Κοκαΐνη αξίας 59 εκατ. ευρώ «ξεβράστηκε» σε ακτή της Αγγλίας - Εικόνα2Κοκαΐνη αξίας 59 εκατ. ευρώ «ξεβράστηκε» σε ακτή της Αγγλίας - Εικόνα3Κοκαΐνη αξίας 59 εκατ. ευρώ «ξεβράστηκε» σε ακτή της Αγγλίας - Εικόνα4Κοκαΐνη αξίας 59 εκατ. ευρώ «ξεβράστηκε» σε ακτή της Αγγλίας - Εικόνα5

newsbeast.gr

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 8
  0
  ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΧΑΡΜΑΝΙΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 2. 7
  1
  http://lh3.googleusercontent.com/9OUK_9GvGliK3DrhWfHRG3J0zEW3BelxOiJ366iG28lYSdnyarYVltjG_lDNTT_KYZECPEo5511lA3nT1Woh=s0…NA KAI ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ AΛANIA TOY NOTIOY [ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΥ ] ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ…ΧΑ ΧΑ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 3. 2
  0
  Ε ρε γλεντια!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί