ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Η Hürriyet εμπλέκει τη Ρόδο σε σενάρια νέας απόπειρας κατά του Ερντογάν. Σημαντικές πληροφορίες για το πραξικόπημα που αποτράπηκε στις 12 Μαρτίου!

· Κατοχικά Νέα

Τη Ρόδο εμπλέκει δημοσίευμα της Hürriyet ο γνωστός Τούρκος αρθρογράφος Αμπουλανγκίρ Σελβί, σε πιθανή απόπειρα των οπαδών του Γκιουλέν κατά του Ερντογάν.

Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο, οι Αρχές της Τουρκίας είναι σε συναγερμό μετά από πληροφορία που αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα κάνει λόγο για νέα απόπειρα πραξικοπήματος από ομάδα Γκιουλενιστών που θα έχει σαν ορμητήριο τη Ρόδο, η οποία αναμένεται να εκδηλωθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με πιθανότερο χρονικό διάστημα από 15 Ιουνίου μέχρι 15 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει δε ο αρθρογράφος, οι οπαδοί του Φετουλάχ Γκιουλέν επιζητούν «να χυθεί πολύ αίμα», ενώ μέχρι σήμερα, από πέρυσι, υπάρχουν 15 φορές που οι τουρκικές Αρχές έχουν ενημερωθεί για σχεδιαζόμενα πραξικοπήματα.

Σημαντικές επίσης πληροφορίες δίνει για πραξικόπημα που αποτράπηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, μετά από ενημέρωση που παρείχαν το βράδυ της 12ης Μαρτίου 2017, οι μυστικές υπηρεσίες της Τεχεράνης (Ιράν).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

polemikos-antapokritis

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

120.000 κάμερες καταγράφουν τα αυτοκίνητα – Και τώρα ένα νέο AI μπορεί να συνδέει οδηγούς, διαδρομές και γνωριμίες

ΔΙΕΘΝΗ

«Μου το είπαν οι δαίμονες»: Γιατί όλο και περισσότεροι δολοφόνοι μιλούν για τις ίδιες φωνές;

ΔΙΕΘΝΗ

Νέα ανακάλυψη στο Γκεμπεκλί Τεπέ: Κι αν δεν ήταν μόνο ναός; Τα κτίρια που αλλάζουν ξανά την ιστορία των πρώτων ανθρώπων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά