08:21 - 21/08/2017

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 5
  0
  Καλημέρα Τεστ ετοιμότητος!!! Καλή δύναμη
 2. 7
  0
  Ως προς την αγάπη συμφωνώ απόλυτα. Για τον θάνατο όχι. Θέλω και δικαιούμαι να ξέρω αν θα φτάσω ασφαλής στο σπίτι μου και πότε περίπου θα πεθάνω. Γιατί διαφορετικά έχω πρόβλημα με τον τσοπάνη. Και η θεωρεία είναι βολική γι’αυτόν…Δεν θα τον διευκολύνω. Δεν θα ακούσω την εκπαίδευσή μου.
 3. 1
  9
  αν το μεταφρασω αυτο το βιντεο τοτε πιστευω οτι αυτος ο ανθροπως λεει πως να γηνης χρηστιανος ορθοδοξος/….ααααα καποιος πρεπει να του πει.να κσερρρρ απλα.
 4. ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ 21 Αυγούστου 2017 @ 17:47
  7
  2
  ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗΣ, ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΗΣΤΡΙΑΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗΣ ΤΟ ΜΠΟΛΙΑΖΕΙ ΜΕ ΥΠΟΥΛΑ ΨΥΓΜΑΤΑ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΥ. Η «ΑΓΑΠΗ» ΤΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί