Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:34 - 03/04/2013

Το κινητό Χααρπ κατευθύνεται στην Ασία !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Και τώρα λίγο ειρωνεία! Όχι δεν θα γίνει μεγάλος σεισμός κάπου κοντά στην Κορέα σύντομα!!

Ο stranger είναι ένας κακός άνθρωπος που θέλει να σπέρνει τρόμο και να ζει μέσα από τον φόβο των συνανθρώπων του!

Η κοκκινοσκουφίτσα ήταν μεταμφιεσμένος gay δεν πήγαινε στην γιαγιά της άλλα σε dark room …ο κακός ο λύκος δεν την έφαγε αλλά ………!

Υπάρχουν εκατομμύρια τρόποι να ζήσεις την δική σου αλήθεια ….. άλλα μονό Η πραγματική αλήθεια θα αλλάξει την Ζωή σου!

Φρόντισε να την μάθεις πια είναι….όσο και σκληρή και αν είναι! Μήνυμα τέλος ….από την άκρη της στανης!!

…. Έχω υποψίες ότι ο Σκύλος συνεργάζεται με τον τσοπανη…..φφχφζφζγφφγφζφζ… παρεμβολές!!!!……

Over and Out…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 04/03/2013 @ 3:38 ΜΜ

    Έτσι και δεν γίνει τίποτα, λεμονόκουπες θα χρειάζεσαι

  2. Ανώνυμος 04/03/2013 @ 4:52 ΜΜ

    ΑΓΝΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΔΥΤ.ΗΠΑ(ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΦΩΤΙΑΣ) ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ..
    ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Η "ΦΟΥΣΚΑ" ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΕΑ… ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ SHAKE ΤΕΛΙΚΑ?

  3. Ανώνυμος 04/04/2013 @ 12:00 ΠΜ

    ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ? ΣΕ ΜΑΧΕΤΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΤΗ ΦΟΒΑΣΕ ? ΑΝΕΜΟΙ ΣΦΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΝΕΡΟ . ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ? ΓΙΑ ΧΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΗ . ΘΑ ΦΕΞΟΥΝΕ ΦΑΡΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ . ΒΟΡΙΑΔΕΣ , ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΘΑ ΒΡΩ ΜΑ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕ ΠΡΙΜΟ ΑΓΕΡΑΚΙ , Μ ΑΚΕΡΓΙΟ ΠΑΝΙ …

  4. Ανώνυμος 04/04/2013 @ 6:24 ΠΜ

    Εμένα αυτό μου μοιάζει με ραντάρ όχι με κεραία του HAARP

  5. Ανώνυμος 04/04/2013 @ 10:55 ΠΜ

    κανεις δεν σε ειπε κακο…
    απλα δεν μπορουμε να καταλαβουμε τον τροπο που μαχεσαι εναντια στο πεδιο…κ αν μηπως απο λαθος σου τελικα το εξυπηρετεις αντι να το εμποδιζεις….
    εσυ τι τα χρειαζεσαι τα γεγονοτα πριν αλλαξεις κατι? λυσε μου αυτην την απορια…που σου χρειαζεται ενας σεισμος τωρα κ μας τον βαζεις στο μυαλο?
    εκτος αν αποσκοπει μονο κ μονο στην ενδυναμωση της πιστης για αυτους που δεν καταλαβαινουν ακομα…
    αλλα κ εκει, μην το παιζεις θεος, μπορει να σκοτωθουν ατομα απο τον σεισμο…
    θα αντεξεις τις τυψεις?

    επισης, σε ξαναρωτησα, εχεις καβατζες? αν σε παρουν χαμπαρι (καθολου δυσκολο) τι θα κανεις?

    μαζι σου ειμαι, απλα δεν καταλαβαινω, οχι τι κανεις, αλλα το γιατι το κανεις…
    σε ρωταω απλως για να καταλαβω…

    ο σκυλος παντα συνεργαζοταν με τον τσοπανη απο αγνοια του ως προς τα σχεδια του τσοπανη…

    μια φιλη…

  6. Ας τα παρουμε με την σειρα , θελουμε δεν θελουμε ολοι μας οσο παραμενουμεστην ιδια νοητικη θεση και εκπαιδευση ειμαστε οι ιδιοι μαχητες του πεδιου! Οτι μας εμαθαν εκπαιδευσαν ,μας εβαλαν να πιστευουμε ανηκοι στο πεδιο τους! Αρα καλος η κακος ο πρωτος εχθρος ειμαστε εμεις!!!!! Οταν εμεις καταριψουμε τα παντα ,ολες τις ταμπελες και δωσουμε εμφαση σε δικους μας νεους κανονες και πρεπει τοτε ξεκιναμε να σπαμε σαν γραναζη με στην μηχανη ελεγχου τους! Δεν δημιουργω σεισμους ,δεν ειμαι θεος δημιουργω νοητικη αντιπαραθεση , με πιο απλα λογια δημιουργω εναλλακτικη ..αποσυντονιζω την ηδη στοχευεμενη ενεργεια που εκπεμπου οι περισοστεροι ανθρωποι ωστε να δωσω την ευκαιρια στο χαος να εχει επιλογες! Οτα πχ διαβαζεις την γλωσσας τους και ανακαλυψεις οτι ετοιμαζουν νεο γεγονος φοβου για να ρουφηξουν με καλαμακι την ενεργεια μας ειναι χιλιες φορες καλυτερο να το ξεστομισεις ,να το μαθουν αρκετοι εγκεφαλοι και ας σε βριζει ο μισος πλυθησμος ως γραφικο κοκ γιατι ετσι δημιουργεις την ευκαιρια να μην συμβει! Αν συμβει σε κανουν μαγκα και δεν θελουν αν δεν συμβει εχεις γινει απλα ρεζιλη..αν βλεπουν και δεν θελησουν να σε κανυν μαγκα τοτε τους εμποδισες!! Ξερω σας φαινονται ολα αλλοκοτα αλλα σκεψου οτι το 99% του πλανητη σκεφτεται πχ οτι ο ομπαμιας παει και μιλαει με το μεγαλο αφεντικο και περνει εντολες ….αυτο εμενα μου φαινετε τρελο να το πιστευει καποιος … θα εκαναν σχεδια 1000 ετων και θα μπορουσε το καθενα υπαλληλακι να γνωριζει την ιεραρχεια?? με τιποτα..αρα εχουν κωδικοποιημενη γλωσσας που με γεγονοτα ενημερωνουν αυτους που περιμενουν εντολες!Ξεφυγα παει μακρια η βαλιτσα..αλλαζω πλευση! ..Πολεμαω στο πεδιο με τηνκατανοηση της εναλακτικης πραγματικοτητας… οσο πιο πολυ κατανοω το ΑΝΤΙ του γεγονοτος τοσο πιο πολυ του δινω τη ευκαιρια να υπαρξει! Οταν κανενας εγκεφαλος δεν κατανοει το ΑΝΤΙ του στημενου γεγονοτος τοτε ολοι μας το καλουμε να συμβει! Τλειεωνω λοιπον…δεν ειμαι προφητης..αλλα γνωριζω τις δυναμεις που εχουμε ολοι μας μεσα μας ….δεν ειμαι θεος αλλα θωρω θεους καθε μερα μιας και η υπαρξη μου ειναι ελληλενδετη μαζι τους …οπως και εσυ οπως και ολοι! Δεν δημιουργω σεισμους ..δημιουρφγω νοητικες εντολες που μαζεi με την δικη σου ενεργεια δουλευουν ανασταλτικα σε ενεργειες που αλλοι εχουν ηδη γαργαλησει! Γελαστε οσο θελετε ,δεν περιμενω κανενα μπραβω για να ζησω αξια και με ευτηχια..κανω αυτο που η δικη μου ψυχη θεωρει σωστο …αλλα σιγουρα δεν μπορει να εξηγηθει οχι με κειμενο αλλα ουτε καν με λεξεις ! Ιδιως οταν η γραμικη μας εκπαδευση εγινε με τετειο τροπο ωστε να μας κρατα αγκιστρωμενους σε κατι που ολοι σας το λετε πραγματικοτητα ..αλλα εγω εχω ανακαλυψει οτι ειναι ονειρο!!

  7. Ανώνυμος 04/04/2013 @ 2:26 ΜΜ

    μωρε εγω καταλαβαινω τι λες…αλλα, δεν φοβασαι μη σε παρουν χαμπαρι? καβατζες?

    κ περα απο αυτο, ωραιο το κολπακι, αλλα δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ιδιοι στο πεδιο…παρε παραδειγμα τον εαυτο σου, μην αναφερθω σε μενα…υπαρχουν κ αλλοι σαν εμας, που επηρεαζουν γεγονοτα κ καταστασεις παραπανω απο το κανονικο… βαρυ φορτιο , δεν νοιωθεις τυψεις?

    προτιμω να οδηγησω το πεδιο σε μια ασφαλη επιλογη, παρα στο χαος…καταλαβαινεις τι εννοω?

    το αντι να ειναι καλο, οχι καταστροφικο…θα μου πεις…ασε την νοοσφαιρα να παρει τον δρομο της…κατανοω την αγωνια σου, αλλα πλεον απο την στιγμη που βαλαμε χερι, δεν γινεται, τουλαχιστον για τωρα να την αφησουμε στο χαος…

    πρεπει να την παρουμε απο τα χερια τους!!!!

    κ εκει πρεπει να εστιασουμε…

    δυστυχως δεν ξερω αν εχει γυρισμο το παιχνιδι, αλλα πρεπει να προσπαθησουμε…πιο οργανωμενα…

    ειναι προταση αυτο!! τι λες?

  8. Ανώνυμος 04/05/2013 @ 6:01 ΠΜ

    Συμφωνώ και με τους δύο σας για τον τρόπο που ''κινείται'' το matrix. Ναι, βιώνουμε όνειρο, αυτό πλέον έχει καταστεί σαφές για ορισμένους (στο επίπεδο του καθενός), το θέμα όμως – κατά την δική μου άποψη – είναι να ''οδηγήσουμε'' τα γεγονότα προς μία ''θετική'' κατεύθυνση. Λέγοντας ''θετική'' επισημαίνω, πώς η ''τάση'' του θείου είναι προς το ωφέλιμο. Αυτό που εσύ προτείνεις stranger, εκτός από ωφέλιμο, οφείλει να έχει και κάποιον στόχο. Συγκεκριμένο. Το να ''κοροιδεύουμε το matrix είναι μία ιδέα, το να οδηγήσουμε τα πράγματα κάπου συγκεκριμένα είναι μία άλλη, η οποία, δέον είναι, να εξετασθεί σοβαρά. Η δική μου θεώρηση μου υπαγορεύει, ως θείον το να μεταβεί η ανθρωπότις σε έναν γεμάτο ιδανικά κόσμο. Αυτά για αρχή.
    Καλημέρα Σας!
    Στεφανία

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*