Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:30 - 05/11/2013

Αν θες να λύσεις το πρόβλημα, άλλαξε τρόπο σκέψης

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δεν μπορεί να ελπίζεις ότι θα λύσεις ένα πρόβλημα
χρησιμοποιώντας την ίδια ενέργεια που το δημιούργησε

Είτε είναι ατέλειωτες συγκρούσεις και πόλεμοι, στο κόσμο, είτε διαφωνίες και καυγάδες μέσα στο σπίτι σου, το πρόβλημα είναι το ίδιο: ίδιου τύπου ενέργειες, ίδιες δονήσεις. Εάν θέλεις να αλλάξεις το αποτέλεσμα, άλλαξε την ενέργεια.

Η ασυνήθιστη πλευρά αυτής της λύσης, είναι ότι μπορείς να την εφαρμόσεις από μόνος σου την στιγμή που θα το αποφασίσεις, χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις να την εφαρμόσει και η άλλη πλευρά.

Oμάδα της Ανθρωπότητας Ελλάδας

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 1:13 ΜΜ

    ΔΗΛΑΔΗ????

  2. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 6:40 ΜΜ

    Πόσες μ@λα1!ες έχουν γραφεί σε αυτό το site ??????
    Για το δούλεμα και την κονόμα της κομπίνας.

    Eaaaarrnn Gold!!!!!
    Τα ίδια σκ@t@ με τους πολιτικούς τους δημόσιους, τους δημοσιογράφους και τις τράπεζες

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟYΤΡΑ ΣΑΣ !!!!!!

    ΠΛΗΡΩΜΈΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ !!!!
    – ΦΤΗΝΟΠΟΡΝΕΣ!!!!!!

  3. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 6:41 ΜΜ

    Κι άν αλλάξω την ενέργεια και μπλεχτούν τα πράγματα περισσότερο?Εγω ξέρω οτι αν χαθώ κάπου , θα ακολουθήσω τον ίδιο αλλα προς την αντίθετη κατάυθυνση δρόμο για να επιστρέψω στην αρχή.
    Η λύση μάλλον είναι στην αρχή…
    Προκάλεσες…παραδέξου το.
    Έφταιξες….ζήτα συγνώμη.
    Όπως και να έχει το θέμα είναι να μην περιπλέκουμε τα πράγματα.
    Στην απλότητα βρίσκονατι τα περισσότερα.

    Φιλικά.. νΝίκος

  4. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 7:02 ΜΜ

    Πολύ σωστά!!!

    ΙΩ

  5. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 7:02 ΜΜ

    Ωραίο άρθρο!!! Μπράβο παιδιά!!!!

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΕΙΝΑΙ
    ΤΥΦΛΟΣ

  6. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 7:03 ΜΜ

    Έτσι είναι να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε!!!!

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ
    ΟΡΑΜΑΤΑ

  7. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 7:04 ΜΜ

    Χαιρομαι να διαβάζω τέτοια άρθρα!!!

    Ψεκασμένος

  8. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 7:05 ΜΜ

    Θέλουμε να ανεβάσουμε κάποια άρθρα σας στο facebook και δεν μπορούμε!!! Σας παρακαλώ κάντε κάτι!!!!

    Μέγας Θαυμαστής Σας

  9. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 7:21 ΜΜ

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ,ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΛΑΓΗ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ.!!!
    Μ'ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ,ΑΝΤΕΧΕΙΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ,ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ…ΓΙΑΤΙ ΘΑΧΕΙ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ…ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ…

  10. Ανώνυμος 11/05/2013 @ 8:10 ΜΜ

    ΚΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ [ ΠΛΕΟΝ ]……

  11. ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ …………………
    ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΛΕΤΑΣ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ,ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ!!!!!
    .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!!
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ……

    • Εκτος απο τις δονήσεις αναφέρεται και ενέργεια. Καμια σχέση με την ενεργεια που μαθαίνουμε σχολείο. Εδω ο πονηρος συγχεει μια επιστημονική εννοια (ενέργεια) με μια ανήπαρκτη εννοια που περιγράφει φανταστικές ανθρώπινες δυνατότητες, προερχόμενες δήθεν από τις ανεξερεύνητες δυνάμεις ή ανεκμετάλευτο δυναμικό του ανθρώπινου συνήθως εγκεφάλου, έτσι ώστε να δώσει μια επιστημονική υπόσταση σε νεοταξικές αστήριχτες θεωρίες. Με αλλά λόγια τρίχες κατσαρές με σκοπό να πλανέψουν ανυποψίαστους ,που αναζητούν στήριξη στα καθημερινά προβλήματα. Δυστηχώς γιαυτος , ευτυχως για μας τα πράγματα είναι απείρως πιο απλά απο ότι νομίζετε.
      Η αναζήτηση σας εφτασε στο τέλος της . Βρείτε αυριο ένα πνευματικό ( ρωτήστε στην εκκλησια δίπλα στο σπίτι σας) και θα ξενιάσετε για πάντα. Απλά και δωρεάν.

  12. Ρε παιδιά τι δονήσεις και δονητάρια, πόσο ποιά θα πέσει αυτη η νοημοσύνη.
    Απο τις πολλές δονήσεις κοιτα μη βγείτε κουνημένες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*