08:38 - 01/04/2015

Το νέο HAARP είναι και πλωτό! Φρέσκες πληροφορίες για το χειρότερο όπλο που θα σπείρει τον όλεθρο.

Του Γιώργου Παπαγεωργίου

Το HAARP είναι είναι εδώ παρά το ότι υπήρξε εκτεταμένη αναφορά σε πολλά ΜΜΕ επρόκειτο να αποσυναρμολογηθεί από την βάση του στην Αλάσκα πλήρως, το καλοκαίρι του 2014, αυτό δεν έγινε.

Όπως αποκαλύπτει ο Dane Wigington, όχι μόνο δεν μπήκε σε διαδικασία αποσυναρμολόγησης αλλά έχει χρηματοδοτηθεί κανονικά και για το 2015, τα ψέματα λοιπόν ποτέ δεν τελειώνουν από τις κυβερνήσεις.

Μάλιστα, από το καλοκαίρι, όπως είχαμε εντοπίσει στις 8 Ιουνίου ΕΔΩ ο…διαδικτυακός τόπος http://www.haarp.alaska.edu/ είχε σταματήσει να λειτουργεί με περίεργο τρόπο.

Αυτό που πολλοί άνθρωποι μέχρι σήμερα γνωρίζουν, είναι ότι στην Αλάσκα βρίσκεται η εγκατάσταση του HAARP είναι όμως μόνο ένα κομμάτι της αλήθειας. Αυτό το παγκόσμιο δίκτυο που σπέρνει τον όλεθρο στο κλιματικό σύστημα και την βιόσφαιρα στο σύνολό της έχει αποκτήσει και άλλες βάσεις, έως και πλωτά μέσα. Μάλιστα σε μια από αυτές χρεώνεται και ο περίεργος σεισμός του 2013 στο Ιράν! Δείτε σχετικό .ΕΔΩ

Φίλος συνεργάτης από www.geoengineeringwatch.org/ μας έστειλε πρόσφατα και αυτές τις φωτογραφίες από τις νέες εγκαταστάσεις του HAARP και το παρακάτω βίντεο.

Θα επανέλθουμε σύντομα….

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 0
    0
    χαχα φιλε σε καραβι ηταν και την βραδυα στα ιμια θυμησου την τοπικη κατεγιδα
  2. 0
    0
    ποσο ακομη θα παλευουμε με τι αρνησεις μας στην ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ Αληθεια…οι αποδηξεις ειναι ΠΑΝΤΟΥ, αρκει επιτελους να τολμηςουμε να τις κοιταξουμε… θα ναι το πρωτο μεγαλο βημα να ενωθουμε κατ αρχας κατω απο την ιδια συνειδητοποιηση-αποψη για ο΄τι συμβαινει γυρω μας και επειτα να ενωθουμε σε μια κοινη αντιδραση… και δεν μενω μονο στην Γεομηχανικη και την χειραγωγηση του καιρου, αυτα ειναι ηδη τελειωμενα… μιλω για τις αλυσιδες που συνεχιζουν να μας φορανε και μεις του κοιταμε σχεδον ναρκωμενοι…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί