20:47 - 06/10/2014

H ISIS ανοίγει προξενείο στην Κωνσταντινούπολη…είναι ο στρατός μας ενημερωμένος;

…..Ενώ όλες οι δυτικές χώρες δημιούργησαν συνασπισμό εναντίον της ISIS και μας λένε οτι τους «βομβαρδίζουν», η χώρα μέλος του Νατο, η Τουρκία, δεν φαίνεται πρόθυμη να συμμετάσχει στις επιθέσεις. Οι Τούρκοι δεν επέτρεψαν στα Ολλανδικά F-16 να σηκωθούν από το τουρκικό έδαφος για να τους βομβαρδίσουν.

Ολες οι εκθέσεις των τελευταίων εβδομάδων δείχνουν ότι η Τουρκία δεν έχει καμία όρεξη για την αντιμετώπιση της ISIS. Δεν είναι κάπως περίεργο οτι η ISIS θα μπορούσε να είναι μια απειλή για την Τουρκία σαν μέλος του Νατο;;;

Σύμφωνα με το Ολλανδικό περιοδικό, Elsevier: »Η Τουρκία θέλει μόνο να συμμετάσχει στον αγώνα κατά του ισλαμικού κράτους εαν τελικά το καθεστώς του προέδρου της Συρίας αλ-Άσαντ ανατραπεί. Στις «βραχυπρόθεσμες λύσεις» η Τουρκία δεν συνεργάζεται με τις άλλες χώρες του Νατο».

»η συμμαχία απαιτεί την πλήρη συνεργασία της Τουρκίας, επειδή η χώρα μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Τόσο γεωγραφικά και στρατιωτικά αλλά η Τουρκία δεν έχει ακόμη δείξει έντονο ενδιαφέρον εναντίον της ISIS. Αντιθέτως δεν είναι μυστικό οτι υποστηρίζεται από την Τουρκία. Νέοι ισλαμιστές μπορούν πολύ εύκολα να ταξιδέψουν από την Τουρκία προς τη Συρία ή το Ιράκ για να ενταχθούν στην τρομοκρατική οργάνωση».

Στη συνέχεια, υπάρχει μια ενδιαφέρουσα αναφορά στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης και φαίνεται ότι η Isis σχεδιάζει να ανοίξει το πρώτο προξενείο τους στην Κωνσταντινούπολη!!!

Θέλουν να προσφέρουν την βοήθεια τους, στους τραυματισμένους πολεμιστές του Ισλάμ. Το προξενείο στην Κωνσταντινούπολη θα πληρώνει όλα τα ιατρικά έξοδα για τις θεραπείες των τραυματισμένων πολεμιστών στην Τουρκία. Αλλά θα κάνει νέες προσλήψεις αυτών που θα ενταχθούν στην ISIS. Όλες αυτές οι υπηρεσίες διευκολύνονται πλήρη με ένα προξενείο στην Κωνσταντινούπολη.

Οι σωτήρες των λαών, το σιωνιστικό ΝΑΤΟ, είναι πίσω απο το προξενείο του ISIS. Το μεγάλο παιχνίδι με στόχο τον Ασάντ και τη Συρία δεν σταμάτησε ούτε ένα λεπτό… απλώς σταδιακά ξεδιπλώνεται. Κατά πάσα πιθανότητα τα τουρκικά στρατεύματα θα διασχίσουν τα σύνορα με τη Συρία πολύ σύντομα. Οι φονιάδες είναι έτοιμοι να εξαμολυθούν προς τα νότια…

Ολοι μας πρέπει να είμαστε ΕΝΑ. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, οι Τουρκόσποροι ανοίγουν προξενείο για να διευκολύνουν τις δολοφονίες στην Μέση Ανατολή και Ευρώπη….θα περάσουν όμως πρώτα απο εμάς…..τους έχουν ήδη στείλει στην πατρίδα μας για να οργανώσουν τρομοκρατικούς πυρήνες ….

Τα μάτια σας δεκατέσσερα στις γειτωνιές σας. Σε όλες τις γειτωνιές και ένας πυρήνας προστασίας… οι δολοφόνοι των λαών με την τακτική του πολέμου, του χάους, τις μάζες προσφύγων και της οικονομικής καταστροφής των λαών, ενεργοποιούν το επόμενο πρωτόκκολο των σοφών της Σιών. Το έπραξαν στην Κορέα, στο Βιετνάμ, Ιρακ και σε τόσες άλλες χώρες. Η ελιτ στην Ευρώπη και Αμερική αδιάντροπα θα σκοτώνει αθώους, μητέρες και παιδιά… η συνταγή πόλεμος, στηρίζει την υπο διάλυση οικονομία τους και την ίδρυση της μεγάλης δικτατορίας.

Ο ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  Σωστά το έγραψες στην πρώτη σου πρόταση. Μας ΛΕΝΕ ότι τους βομβαρδίζουν.
 2. 0
  0
  και γμ τα ψεκασματα αποψε
  δωσεεεεεεε
 3. 0
  0
  τελικα 6/10
  ή 10/6 εχουμε..
  να παω για μπανακιι??
 4. 0
  0
  Εδω το καλο το προξενειοοοοο,ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνωωωωω.Συντομα κοντα σας στην γειτονια σας ο καλος ο τζιχαντιστης,ο εκπαιδευμενος χρονια απο εμας….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί