19:56 - 02/03/2015

Όσο εσύ νομίζεις οτι το ίντερνετ είναι ελεύθερο..

Το internet ήταν όπλο, ήταν οπλο και για αυτούς αλλά και για μας .

Τώρα πια το internet είναι ένα όπλο μόνο εναντίον μας , η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών στην Αμερική (FCC) έχει δημιουργήσει μία νέα αναφορά για τις νέες ρυθμίσεις του internet την οποία φρόντισε να την κρατήσει κρυφή από όλους εμάς.

Μονο με μη δογματικη αληθεια και με την πληροφορια σε ολες τις της μορφες ελευθερη ισως μπορουμε να πουμε οτι το ιντερνετ ειναι ακομα οπλο μας !

Το facebook και όλα τα κοινωνικά δίκτυα ειναι ένας μοχλός χειραγώγησης για το τι πληροφορία θα έρθει πρώτη στα μάτια σου , πολλοί νομίζουν ότι αν αυτή τη στιγμή δημιούργουσαν ένα άρθρο ότι αυτό το άρθρο θα καταμετρηθεί σωστά από τις μηχανές αναζήτησης και θα πάρει ανάλογα την ποιότητα του και την ισχύ της ιστοσελίδας που το δημιούργησε και την κατάλληλη θέση .

Δυστυχώς η πολλοι κάνουν λάθος, αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι καταγεγραμμένοι για τις ιδέες μας και για το πόσο είμαστε κατά η υπέρ της νέας τάξη πραγμάτων και όταν λέω όλοι εννοώ όλοι .

Αν κάποιος από μας έχει μια πληροφορία, έχει ένα άρθρο με το οποίο μπορεί να ταράξει τα νερά, να φέρει πλέον αποδείξεις ισχυρές ώστε να δημιουργήσουμε νέα αφύπνιση, ώστε να δημιουργήσουμε μια ένταση στην μάζα τότε το άρθρο που θα δημιουργήσει απλά θα χαθεί μέσα στα δισεκατομμύρια άλλων άρθρων που βολεύουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων .

Το ίδιο συμβαίνει και με το facebook εάν αυτό που διαμοιράζεις έχει την καλή ψήφο των πεφωτισμένων θα δεις ότι θα κάνει πάρα πολλούς διαμοιρασμους εάν δεν είναι καλό και λέει πράγματα που ενοχλούν θα δεις ότι δεν θα το κάνουνε λάικ πάρα πολλοι παρά μόνο αυτοι που ήδη τους έχουν κατατάξει στη δικιά σου μεριά .

Ακόμα θα σου πω ότι το facebook περαν του οτι ξεσκαρτάρει πληροφορία και την δίνει έτσι όπως θέλει όπου θέλει και για όποιον λόγο θέλει για να δημουργήσει την κίνηση της μάζας με τους δικούς τους στόχους έχω την εντύπωση ότι δημιουργεί και ένα μεγαλύτερο τεστ πάνω μας. .

Αυτό το τεστ πιστεύω έχει να κάνει με την ψυχολογία μας, μας έχουν τόσο πολύ καταγράψει και Ψυχομετρηση που γνωρίζουν αν καθημερινά σταγόνα σταγόνα μας βομβαρδισουν με συγκεκριμένες πληροφορίες, με πληροφορίες που έχουν συγκεκριμένο Ψυχικό υπόβαθρο ότι μπορούν να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις ή σε ένα ξέσπασμα.Ακομα ειμαι αρκετα σιγουρος οτι χρησιμοποιουν την συνειδητοτητα μας ωστε να ταιζουν με φοβο η μισος το πεδιο…ωστε οι ιδιοι να μπορουν να φερνουν τα δικα τους γεγονοτα !

Το σίγουρο είναι ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές ακόμα και σ’ αυτό που εμεις σήμερα νομίζουμε ότι είναι πλέον ελεύθερο, δε θα μπορούσε να ειναι Ελεύθερο Απ’ Τη Στιγμή Που Υπάρχουν Πολύ Πιο Δυνατή media άρχοντες οι οποίοι έχουν και την οικονομική άνεση να κλείσουν στόματα ή έχουν την οικονομική άνεση να πληρώσουν συγκεκριμένους ανθρώπους να κάνουν το οποιοδήποτε κακό σε οποια ή όποιον είχε την θέληση να συνεχίσει να λέει την αλήθεια .

Γι’ αυτό θέλει πάρα πάρα πολύ μεγάλη προσοχή ,τι υιοθετούμε ,τι πληροφορίες παίρνω απο το ίντερνετ, πόσο επιφάνεια χρησιμοποιούμε στη ζωή μας, πόσο αφήνουμε ανθρώπους ή δόγματα που δεν τα γνωρίζουμε σε βάθος να μας επηρεάζουν στο τι θα κάνουμε αύριο

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. 0
    0
    αυτός που το έγταψε πιστεύει στους ιλλουμινάτι…. ε ρε μυαλό…
  2. 0
    0
    Μια χάρα ξέρω ότι μας παρακλουθούνε……γραμένους τους έχω ΟΛΟΥΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί