19:20 - 04/02/2014

ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!ΟΙ ΗΠΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!!

Σύμφωνα με στοιχεία του Κογκρέσου των ΗΠΑ ο αμερικανικός στρατός αύξησε απότομα τον όγκο των πυρομαχικών, του εξοπλισμού και των στρατιωτικών εφοδίων, που φυλάσσονται στο έδαφος του Ισραήλ.

Η συμφωνία για τη δημιουργία στρατηγικού αποθέματος εξοπλισμών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης υπεγράφη τη δεκαετία του 1980. Τον τελευταίο καιρό οι όγκοι των αμερικανικών στρατηγικών αποθεμάτων αυξήθηκαν κατά 50%.

Τα εφόδια, που αποθηκεύονται στο έδαφος του Ισραήλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον αμερικανικό στρατό σε περίπτωση πολέμου. Το Ισραήλ, κατά τις συνθήκες της συμφωνίας επίσης έχει δικαίωμα να αξιοποιήσει αυτά τα όπλα.
Φωνή της Ρωσίας

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. 0
  0
  Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις έναν άσαντ στη συρία,το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάτσεις στα αυγά σου λένε…..δεν τρώω πρόλογο ,η αμερική είναι τελειωμένη παιδιά….θέμα χρόνου να καταρεύσει….ήδη ρωσία και κίνα κάνουν πλάκα μαζί της……ξέρω είναι δύσκολο να το πιστέψουμε ,όταν έχουμε μεγαλώσει με τζών ράμπο ,τζάκ νόρις κλπ….όλα όμως κάποτε τελειώνουν παιδιά…..νομίζω και ο stanger θα συμφωνεί….
 2. 0
  0
  σκιαχτήκαμε
 3. 0
  0
  Αυτο τοVideo για οσους μιλουν αγγλικα (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ci_ZMzX2S9A) "Ετοιμασου"
 4. 0
  0
  παλια ειδηση αλλα ισως ειναι και παλι επικαιρη….
 5. 0
  0
  Και που τα ξέρετε εσείς αυτά ρε βούρλα…Στό τέταρτο επιτελικό γραφείο του πεντάγωνου υπηρετείτε;
 6. 0
  0
  Το τέλος πλησιάζει.

  Vila
 7. 0
  0
  Πλάκα ποιοί κάνουν με Ρωσία & Κίνα; Το ίδιο αφεντικό έχουν όλοι, αλλά το αφεντικό τι γίνεται άμα τρελαθεί;
 8. 0
  0
  ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο Κ@ΛΟΣ ΤΟΥΣ…………..
 9. 0
  0
  Ναι καλά !!!!
  Τα ίδια βλέπαμε και το καλοκαίρι…
  Άντε γεια
 10. 0
  0
  ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ…….
 11. 0
  0
  Αν δεν γινουν εκλογες για να βγει ΖΥΡΙΖΑ/Χ.Α. ωστε να γίνει "Π. Ανωμαλία" και να "τα πάρει στο κρανίο" η μέρκελ και το ΔΝΤ και να πουν δεν σας δίνουμε τίποτα – aka: τραβάει πίσω το κεφάλαιο – τότε ΔΕΝ ξεκινάει κανένας πόλεμος. Κι οχι οτι πιστευω στο θεο. Απλα, είναι στημένα έτσι… τα είπανε στον παπούλη, τα ξερνουσε επι χρόνια και επεισε τον λαο για οσα θα γινουν.
 12. 0
  0
  εχουμε γινη η ελλαδα του κολου οτι και να πειτε οτι και να κανετε ειμαστεη ελλαδα τησ αρπαχτησκαι τησ ρεμουλασ καταλαβατε ρε ληψανα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί