12:19 - 17/03/2014

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΓΑΙΟ, Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;;;;

Άκου φίλε: Το Αιγαίο Πέλαγος, το έχουν μοιράσει από το 1974 στη μέση. Μπορεί και από πιο νωρίς. Ας πούμε το 1974, διότι τότε φάνηκε καθαρά, μετά από την αερομαχία των Δινόπουλου – Σκαμπαρδώνη. Κατερρίφθησαν 2 F-102 τουρκικά. Τα ξέρεις. Αν δεν τα έχεις υπ” όψιν σου, ψάξε. Στο διαδίκτυο είναι όλα.

Τότε, έπεσε πανικός στους αμερικανόδουλους νατοϊκούς αξιωματικούς των επιτελείων και έβγαλαν φόρα – παρτίδα τα περί 25ου μεσημβρινού.

Ψάξε. Ο 25ος μεσημβρινός, περνά ΑΚΡΙΒΩΣ ανάμεσα από την Άνδρο και την Τήνο. ΔΙΧΟΤΟΜΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (κόβει δύο νομούς αριστερά, δύο δεξιά) αλλά περνά κι από το χωριό Εχίνος της Ξάνθης.

Το «Σάμινα» με τους 80 πνιγμένους στην Πάρο (και τον «φουνταρισμένο» εφοπλιστή Σφηνιά στον Πειραιά) τους θυμάσαι; Τον Παπουτσή που έλεγε τότε (ως… υπουργός Ναυτιλίας) ότι η Πάρος ήταν… «μακριά» για να στείλει μέσα το ΛΣ και το ΠΝ τον θυμάσαι;

Το «Sea Diamond» στη Σαντορίνη με τον 1 Γάλλο τουρίστα πνιγμένο το θυμάσαι; Το πώς διεσώθησαν οι εκατοντάδες επιβάτες του από τους φιλότιμους βαρκάρηδες του νησιού το θυμάσαι; Όπως και με τους ψαράδες της Πάρου λίγα χρόνια πριν. Μόνο που στην Πάρο ήταν νύχτα και δεν πρόλαβαν αμέσως. Πνίγηκαν 80 πρώτα όπως σού είπα και πριν. Έσωσαν τους υπολοίπους πάντως. Οι ψαράδες. ΟΧΙ το ΛΣ ή το ΠΝ.
Το πρόσφατο συμβάν με το τούρκικο στη Μύκονο που «στούκαρε» στα βράχια και τους διέσωσαν Αμερικάνοι από πολεμικό σκάφος; Αμερικάνοι έτσι; ΟΧΙ το ΛΣ ή το ΠΝ.

Πιο παλιά, είχε ξανα-«στουκάρει» τούρκικο και στη Μήλο.

Μην το πολυζαλίζουμε. Πήγαινε δες στον χάρτη. Πού γίνονται ΟΛΑ αυτά; Τριγύρω από τον 25ο μεσημβρινό…

Την παραμονή της Παναγιάς, 14 Αυγούστου του 2005, είχαμε το αεροπορικό «δυστύχημα» – ΣΑΜΠΟΤΑΖ της κυπριακής εταιρείας «ΗΛΙΟΣ». Είπαν 121 νεκροί στο Γραμματικό, αλλά η αλήθεια είναι ότι βρέθηκαν ΜΟΝΟΝ 118 πτώματα. Έλειπαν 3. Το ένα από τα 3, ήταν… Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ !!! !!! !!! Ανατολικογερμανός και πρώην πράκτορας της ΣΤΑΖΙ.

Για να μην κάθομαι να γράφω βιβλίο τώρα, ρώτα το Defence να σού πει το τι είχαν αναφέρει οι δύο χειριστές των F-16 που προσέγγισαν το αεροσκάφος προτού «πέσει». Η πίσω θύρα του αεροσκάφους (στην ουρά) ήταν… ΑΝΟΙΧΤΗ !!! !!! !!!

Το αεροσκάφος ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ από 2 εφεδρικά Mirage 2000 (κι όχι από τα F-16) πάνω από το Γραμματικό, για να μην πέσει μέσα σε κατοικημένη περιοχή στην Αθήνα.

Το άφησαν να φτάσει μέχρι τον Νότιο Ευβοϊκό Κόλπο, για να μην έχουμε τραγωδία μέσα στο Αιγαίο Πέλαγος (όπως το «Σάμινα»). Ο αρχικός σχεδιασμός, από τους Αμερικανούς, ήταν να πέσει το αεροσκάφος μέσα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Είχε ξαναπέσει αεροσκάφος (των βρεττανικών αερογραμμών, BEA λέγονταν τότε γύρω στο 1960) κοντά στο Καστελλόριζο. Ερχόταν από Κύπρο, για Αθήνα. Εξεράγη βόμβα, διότι νόμιζαν ότι ταξίδευε μέσα σ” αυτό ο Γρίβας. Μεγάλη ιστορία. Ψάξε. Ρώτα το Defence. Νεκροί, πολλές δεκάδες. Άγγλοι, Ελλαδίτες και Κύπριοι.

Ποιοι έσπευσαν για Έρευνα & Διάσωση τότε; Τούρκοι και Έλληνες. Οι Τούρκοι ήταν πιο κοντά, έφτασαν πρώτοι, μάζεψαν τα πιο πολλά πτώματα. Μάς τα έδωσαν και τα πήγαμε στη Ρόδο την επόμενη ημέρα.

Μεγάλη ιστορία. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ.

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: Οι Αμερικάνοι, το 2005, θέλησαν να ξανακάνουν ένα αεροπορικό δυστύχημα μέσα στο Ελληνικό FIR. Οι Τούρκοι θα έσπευδαν και πάλι να ερευνήσουν και να… διασώσουν.

Η Ελλάς, έχει μείνει χωρίς τα απαραίτητα μέσα έρευνας και διάσωσης που απαιτεί ο ICAO εδώ και πολλά χρόνια εξαιτίας των προδοτών πολιτικών. Το «κόλπο» του ΝΑΤΟ, είναι να μπει η Τουρκία (που έχει πολλά ελικόπτερα, αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και πλωτά σκάφη ανοιχτής θαλάσσης της Ακτοφυλακής) στο παιχνίδι της Έρευνας & Διάσωσης στο Αιγαίο Πέλαγος. Έτσι, θα ξεκινήσει η… «συνδιοίκηση», η… «συνδιαχείριση» και στο τέλος η… «συνεκμετάλλευση» του Αρχιπελάγους.

Στην προδοσία είναι ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΛΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΓΕΝ ΚΑΙ ΓΕΕΘΑ.
ephialtes

Αυτά φίλε, έχω να γράψω πολλά, αλλά κουράστηκα. Ψάξε το θέμα και μόνος σου. Αρκετά στοιχεία σού έδωσα για να ξεκινήσεις. Το Defence να μάς πει μόνο, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ…

ΠΗΓΗ…….http://www.paratiritis.net/

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. 0
  0
  ΜΉΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΧΑΓΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ?
 2. 0
  0
  To Defence βγάζει τον σκασμό.. επειδή απλά πλέον.. δεν είναι ελληνικό. Το αγόρασαν Βούλγαροι πριν τρια χρόνια νομίζω;;
 3. 0
  0
  ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΤΙ ΟΙ Η.Π.Α. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΩΣ ΠΡΟΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ… ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΖΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ.

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΩΣ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ… ΤΟ ΓΙΑΤΙ "ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΖΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ.

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ… ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ…

  ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

  ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ…. ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΜΑΣ… ΣΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ… ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥΤΡΟΠΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΛΑΣΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Η ΘΕΤΙΚΑ.

  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ… "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"!!! ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!

  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ….

  ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ.

  ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ… ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΚΛΕΓΗΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ.

  ΕΤΣΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ… Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ "ΔΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ"… ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ… ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ.

  ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…. ΠΑΤΡΙΔΑ.

  ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

  ΑΥΤΑ.
 4. 0
  0
  Να κάτι τέτοια βλέπω και αηδιάζω και πάλι…
  Και γιατί ρε μαλάκα αρθρογράφε του paratiritis.net οι Τούρκοι λυσάνε για τα 6μίλια ή για τους αγωγούς???
  Αφού αν έχουν το μισό αιγαίο πρώτοι οι ίδιοι θα δεχτούν την αύξηση σε 12ν.μ. και πρώτοι οι ίδιοι θα υπογράψουν το Μοντέγο-Μπέι.
  ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ? ΠΆΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ
  ΧΕΡΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΤΟ ΆΡΘΡΟ??
  ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ PARATIRITIS.NET ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ
  ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… ΠΑΛΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙΤΕ ΔΙΧΩΣ
  ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΖ.

  Το άρθρο ρε κοπρόσκυλα έπρεπε να λέγεται
  "ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Ή ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ" και όχι "ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Ή ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ"….

  ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.
  ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
  ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΚΛΙΚΣ????

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΑ ΟΜΩΣ… ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ "ΗΛΙΟΣ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ ΣΕ ΣΤΕΡΙΑ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ… ΔΕΝ ΜΠΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ……

  Καλά μιλάμε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τα παιδιά από τον παρατηρητή
  έσπασαν κάθε ρεκόρ μαλακίας.
  Κι όμως… Δεν είναι μαλακία….. Ύποπτο είναι.
  Άιντε τραβάτε γαμηθείτε τώρα με τα επικίνδυνα ψέματά σας…
 5. 0
  0
  Φιλε αρθογραφε γιατι δεν κανεις κ μια αναφορα στο θεμα της ηπειρου της κατεχομενης βορειου ηπειρου? Τι εγινε το 1912? Το 1944? Τι σχεση εχει η βορειος ηπειρος με το αιγαιο?
 6. 0
  0
  To ΗΛΙΟΣ έπεσε μόνο του δεν το κατερριψαν ούτε mirage ούτε f 16.Στο YouTube ειναι οι συνομιλίες των πιλότων των μαχητικών που το ακολουθούσαν την ημέρα που συνετριβη..
 7. 0
  0
  Για να μη χασουμε λοιπον,ηλιθιοι ανεγκεφαλοι κατ'ευφημισμον ανθρωποι-λογικα σκεπτομενοι πρεπει να κανετε κατι που δεν μπορειτε,δηλαδη να σκεφτειτε λογικα και με βαση τα πραγματικα δεδομενα!!!!!
  Αντι λοιπον να κραυγαζετε για τους καθε τριτοκοσμικους ταλιμπανοσωτηρες και να περιμενετε θαυματα,δειτε ποια ειναι η υπαρχουσα πραγματικοτητα ποιοι την διαμορφωσαν, ποιοι μπορουν τα την διασφαλισουν- με βαση τα πραγματικα ιστορικα δεδομενα και οχι τα θρησκευτικοταλιμπανικα παραμυθοδεδομενα που μονο κακο θα κανουν στα πραγματικα μας συμφεροντα.
  Οσο κι αν προσπαθειτε να καταταξετε τη χωρα στους παραπανω που ανεφερα σας λεω πως μπορει να ειμαστε λιγοι αλλα ποιοτικα τοσο ανωτεροι που δεν θα αφησουμε τη χωρα μας η οποια ηταν πρωτοπορα στη σκεψη να γυρισει τοσο πισω στο παρελθον.
  ΝΙΚΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί