21:52 - 16/11/2014

Το BBC υποστηρίζει θερμά τους Νεο-Ναζί της Ουκρανίας!

Του καθηγητή Michel Chossudovsky

Θέμα: Μέσα παραπληροφόρησης, ΗΠΑ και η Ατζέντα Πολέμου του ΝΑΤΟ

BBC επαινεί σιωπηρά τους ακροδεξιούς και το ρόλο του Μαϊντάν κινήματος [BBC, 28, Απριλίου, 2014].

«Ο Ακροδεξιός Τομέας έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στις βίαιες αντι-Γιανουκόβιτς διαδηλώσεις τον Ιανουαρίο στο Κίεβο»

«Ο Ακροδεξιός Τομέας είναι η πιο ριζοσπαστική πτέρυγα του Μαϊντάν κίνηματος της Ουκρανίας που ανέτρεψε τον πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς το Φεβρουάριο».

Δεν είναι νεο-ναζί. Σύμφωνα με το BBC, οι παραπλανητικές ονομασίες είναι μέρος μιας προπαγάνδας, ενώς τεχνάσματος από τη Μόσχα για να δαιμονοποιήσει τους καλόπιστους Ουκρανούς εθνικιστές!

Το BBC ψεύδεται ασυστόλως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το BBC έρχεται σε αντίθεση με τις δικές τους ειδήσεις. Νωρίτερα στις 7 Μαρτίου 2014 δημοσίευσαν έκθεση του BBC, στο Newsnight με τον Gabriel Gatehouse με τίτλο, «Η Νεοναζική απειλή στη νέα Ουκρανία,»

Το BBC κάνει ακριβώς το αντίθετο στο προγραμμά του δηλώνοντας: «Οι εθνικιστές ένοπλες ναζιστικές δυνάμεις μισούν τους Εβραίος και δημιουργούν τις αναταραχές στο Κίεβο» και παρακάτω: «Τους ρώτησα σχετικά με τις πολιτικές τους πεποιθήσεις: ο εθνικοσοσιαλισμός ήταν η απάντηση σε όλα, δεν είναι το ίδιο σαν τον Χίτλερ, εμείς έχουμε τον δικό μας τρόπο».

Σε άλλο σημείο του προγράμματος: «Σύμφωνα με την έγκαιρη δήλωση του πρίγκιπα Καρόλου, ο Πούτιν κάνει [στην Ουκρανία] ακριβώς το ίδιο όπως ο Χίτλερ, η Μόσχα υποδηλώνει οτι έχει υοθετήσει την νεοναζιστική ατζέντα και όχι το Κίεβο».

Δείτε τις φωτογραφίες που εμφανίζονται στο ρεπορτάζ του BBC. Το BBC παρουσιάζει τους Νεοναζί κακοποιούς, σαν υπεύθυνες ομάδες.

Εδώ οι Ναζί έξω από το κοινοβούλιο στο Κίεβο, στις 28 Μαρτιου του ’14

Το σύμβολο του κόμματος «Svoboda» με την μεγάλη ομοιότητα με την Ναζιστική σβάστικα;

«Ένας μασκοφόρος άνδρας προστατεύει την είσοδο του κτιρίου στην Πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου»

Συμφωνα με το bbc το κόμμα δεν εχει ναζιστικες ρίζες και διαμορφώθηκε το Νοέμβριο του 2013:

«Αρχικά εχει συσταθεί ως μια συμμαχία των υπέρ-εθνιστικων ομάδων το Νοέμβριο. Ο δεξιός άξονας ειναι πλέον ενα κόμμα με ηγέτη τον Ντιμτρο Γιαρος, σαν υποψήφιο για πρόεδρο».

Το ρεπορτάζ του bbc παραλείπει να αναφέρει τα ονόματα των οργανώσεων που αποτελούν το Pravy sektor: όλοι μαζι ειναι η Τριενα με επικεφαλής τους Ντιμτρο Γιαρος και τον Αντρει Ταρασενκο και την ουκρανική εθνική συνέλευση μια τρομοκράτικη παραστρατιωτική οργάνωση (UNA-UNSO) που στηρίζεται απο το ΝΑΤΟ.

Μετάφραση απο το global research

Σημείωση:

Κλασικό παράδειγμα των θολόκουλτουριάρηδων παπαγάλων. Την μια μας τους λένε επικίνδυνους ναζί και την άλλη μας τους ονομάζουν αθώους και πατριώτες επαναστάτες. Τα ΜΜΕ με το bbc πρώτο να εκπέμπει συστηματικά το σήμα της νέας τάξης.
Σκοπός τους ο αποπροσανατολισμός της στάνης και ο νοητικος προγραμματισμός μικρών και μεγάλων.

Ο ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει αυτό. Στην ταινία "Αμήν" του Κώστα Γαβρά ειπώθηκαν κάποιες αλήθειες για τον Β' Παγκόσμιο, που κάποιους δεν τους βολεύουν. 'Ισως μια μέρα να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, που θα εξηγήσει και αυτά που βλέπουμε τώρα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί