18:40 - 24/10/2014

Το ποτάμι στο Ίλιον…

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1»; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Όταν έχτιζαν οι εργολάβοι πάνω στα ρέματα επί εθνάρχη Καραμανλή και επί τσίφτη Παπανδρέου το χρήμα άλλαζε χέρια και μεγάλωναν κάποιες κοιλιές. Τώρα από πού να τρέξουμε για να φτάσουμε…
  • 0
   0
   Ε, και ο "λαός" ήθελε το (φτηνό) κεραμμύδι πάνω από το κεφάλι του. Οπότε ψήφιζε αυτούς που του το πρόσφεραν και αυτούς που τον άφηναν να χτίσει όπου γούσταρε.
   • 0
    0
    Δεν διαφωνώ.
    • 0
     0
     Ο ορισμός του 'εβαλα τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου"
     Συμφωνώ μαζί σας…καλημερα να εχουμε
   • 0
    0
    Aλλοίμονο… Πάλι ο λαός φταίει. Γιατί ξέρετε… Τον ρώτησαν… Που θες σπίτι; Πάνω σε ρέμα να βγαίνεις να ψαρεύεις το χειμώνα ή Εκάλη και Κηφισιά; Κι εκείνος απάντησε "Στο ρέμα, φυσικά. Είμαι λαμόγιο, παράνομος και θέλω το φτηνό και θέλω το ποτάμι έξω από το σπίτι μου, να ρίχνω τις βουτιές μου."

    Σταματήστε πια να παίζετε το παιχνίδι του Βενιζέλου και του Πάγκαλου. Γνωρίζουν πως μόνο η συνενοχή θα τους γλιτώσει από την φυλακή.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί