14:12 - 17/12/2014

Το Πολεμικό Ημερολόγιο σήμερα και ένας Στόχος μου που γίνεται πραγματικότητα

Είναι πολλοί εκείνοι που δεν αισθάνονται άνετα σκεπτόμενοι την ιδέα πως ένας άνθρωπος μαζί με ένα team έμπειρων ανθρώπων μετρημένο στα δάχτυλα του χεριού , μπορεί να καταφέρει τόσα πολλά!

Το Πολεμικό Ημερολόγιο ξεχώρισε και καθιερώθηκε στις καρδιές των αναγνωστών, λόγω της άμεσης και έγκυρης πληροφόρησης , λόγω της εξύψωσης των απώτερων ιδανικών της Ελλάδας μας , λόγω της σταθερής, απαράλλαχτης, και αδιαπραγμάτευτης γραμμής εκείνης που ακολουθεί με σεβασμό προς τα Θεία και Ιερά αυτού του τόπου και της προσπάθειας του μη πολιτικού δογματισμού που επιχειρεί την στιγμή που σήμερα μεγάλες και mainstrean ιστοσελίδες , είναι έτοιμες να γράψουν οτιδήποτε τους υποβληθεί από συγκεκριμένα κομματικά πηγάδια , με αντάλλαγμα χρηματικά ποσά και ρουσφέτια.

Όχι Κύριοι !

Όσο κι άν πειράζει αρκετούς και εκνευρίζει ακόμη περισσότερους , δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή πως η ενημέρωση και αφύπνιση των συνανθρώπων μου μπορεί να καλουπωθεί και να διαμορφωθεί από κάποιον υποβολέα για προσωπικούς του σκοπούς.

Τι έχω δώσει και τι έχω πάρει εως τώρα.

Πολλοί που λογικά βρίσκονται “έξω από τον χορό” , θεωρούν πως άπαξ και είσαι κάτοχος ιστοσελίδας , τότε είσαι και αραχτός εισοδηματίας , πως κονομάς και πασχίζεις μονάχα για τα κλικς .

Στην πραγματικότητα πέρα από μία γυναίκα και ένα παιδί που ανέχονται την απουσία μου για να κάνω αυτό που θεωρώ σωστό μιας και η διαχείριση σελίδας απαιτεί και κόπο και χρόνο , πέρα από αμέτρητα ξενύχτια και ατελείωτες προγραμματιστικές σπαζοκεφαλιές , πέρα από κάτι ταχυκαρδίες και αρυθμίες λόγω έλλειψης ύπνου , πέρα από έξοδα για να στηθεί όλο αυτό που βλέπεις σήμερα , καταφέρνω κουτσά στραβά να βγάζω τουλάχιστον το γάλα του παιδιού μου. (Και δόξα τον Θεό να λέμε).

Έχω λάβει πολλά περισσότερα όμως που δεν μπορείς να πεις πως έχουν υλική υπόσταση.

Ύβρεις
Ειρωνείες
Επιθέσεις από χάκερς
Απειλές
Κλοπές (με πρώτο το κατά τα άλλα αγαπημένο defencenet)

Το μεγάλο “αλλά”!

Μέσα από το Πολεμικό Ημερολόγιο γνώρισα φίλους που με στήριξαν και τους στήριξα όποτε χρειάστηκε , ανθρώπους διαμάντια πραγματικά που μου δίνουν ώθηση και πίστη πως πρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω και είναι άτομα σαν τον Ζαχαρία τον Μυτιληνιό με τον οποίο γνωριστήκαμε μέσω του Πολεμικού και αργότερα σαν ομοιδεάτης και ελεύθερο πνεύμα κλήθηκε να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται και έκτοτε είναι παρών με τα δυναμικά του άρθρα.

Γυρνάμε σελίδα

Το όνειρο μου ήταν πάντοτε το Πολεμικό Ημερολόγιο να μην παραμείνει μια ξερή και άτυπη σελίδα ενημέρωσης οπου θα μπαίνεις θα διαβάζεις και θα αποχωρείς , αλλά μία δεξαμενή και ένας δίαυλος εύρεσης συναγωνιστών κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα

Βρίσκομαι στην υπερευχάριστη θέση να σας ενημερώσω πως από σήμερα στο Πολεμικό Ημερολόγιο λειτουργεί , σε πρώτη φάση και πιλοτικά , μία Κοινότητα , ένα “δικό μας” μέσο κοινωνικής δικτύωσης , ένα περιβόλι έτοιμο να φιλοξενήσει όλους εκείνους που νομίζουν πως ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα , να έρθουμε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον , να προωθήσουμε τις απόψεις που κρατάμε μέσα μας , χωρίς τον φόβο των παρακολουθήσεων , με στοχευμένες θεματολογίες και βρισκόμενοι ανάμεσα σε στοχευμένο κοινό , ή αλλιώς με άτομα που διατηρούν τις ίδιες ανησυχίες με εμάς.

Την κοινότητα πλέον μπορείτε να επισκέπτεστε στην παρακάτω διεύθυνση.

http://polemiko-imerologio.gr/activity/

Αυτό που ζητάμε από εσάς είναι η ανοχή σας και να καταλάβετε πως απαιτούνται διορθώσεις που είναι προγραμματισμένες να γίνουν στο 20 ήμερο προσαρμογής και να μην “ξενερώσετε” για τυχόν σφάλματα που θα αντιμετωπίσετε.

Ζητούμε επιπλέον από εσάς να μας ενημερώσετε για τα τυχόν σφάλματα που θα συναντήσετε , καθώς και να μας δώσετε τις δικές σας ιδέες και συμβουλές για το πως θα θέλατε να είναι η περιήγηση σας στην Κοινότητα στέλνοντας μας ένα μήνυμα στο arisgalaxyace@gmail.com.

Εύχομαι από καρδιάς αυτή η προσπάθεια που ξεκινά από σήμερα να αγκαλιαστεί από τους αναγνώστες και να καταλάβουν πόσο θετικό είναι ένα τέτοιο βήμα δημιουργίας “της δικής μας γωνιάς” στο ίντερνετ.

Εάν εκτιμάς και βλέπεις θετικά αυτή την κίνηση θα σου ζητούσα να την κοινοποιήσεις για να την δούνε και οι φίλοι σου που πιθανόν να μην “έπεσαν” πάνω σε αυτό το άρθρο…Τα άλλα άφησε τα πάνω μου, Μόνο αυτό ζητώ από εσένα.

Άρης Ιχθύς: Εάν γυρνούσα τον χρόνο πίσω , πάλι τα ίδια λάθη θα έκανα και πάλι τις ίδιες πράξεις.

Να ‘σαι καλά!

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    καλη αρχηκαι καλη δυναμη , ειμαστε μαζι σου αρη

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί