09:14 - 18/07/2014

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (κολπακια για 10 ευρώ)

Καλησπέρα σας .. Ονομάζομαι ….. και μένω στην Θεσσαλονίκη .Έχω να εκφράσω τα παράπονα μου για το σύστημα εκδόσεις διαβατηρίων και το περίεργο κόλπο με τα Παράβολο Δημοσίου που διαπίστωσα σήμερα .. οι αστυνομικοί στο τμήμα ευοσμου……. με εξυπηρέτησαν με το καλύτερο τρόπο και ταχύτατα που τους δίνω τα συγχαρητήρια μου και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου .

Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν γιατί δεν είχαν παράβολα του ελληνικού δημόσιου μέσα στο τμήμα εκδόσεις διαβατηρίων και έπρεπε να πάω απέναντι σε ένα ιδιωτικό τυπογραφείο (φωτοτυπαδικο ) και να αγοράσω 85 ευρώ Παράβολο Δημοσίου και 10 ευρώ παραπάνω για την αμοιβή του καταστήματος .

Αν δεν ήθελα αυτήν την διαδικασία έπρεπε να πάω στην αρμόδια εφορία που ήταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης , με ότι αυτό συνεπάγεται , ταλαιπωρία , οδική κίνηση και τα σχετικά που γνωρίζεται .. Σας θεωρό συνυπεύθυνους για το γεγονός και σας καλό να μου απαντήσετε για πιο λόγο ένας ιδιώτης κατείχε Παράβολο Δημοσίου και όχι η ιδία υπηρεσία του ελληνικού δημόσιου που εκδίδει τα διαβατήρια… Δεν θα δεχτώ την δικαιολογία ότι το τμήμα δεν υποχρεούται να κατέχει Παράβολο Δημοσίου γιατί με την ιδία δικαιολογία δεν επιτρέπετε να κατέχει και το μαγαζάκι απέναντι από το αστυνομικό τμήμα ..

Ερώτηση . Είναι τόσο δύσκολο να κατέχει η ιδία υπηρεσία Παράβολο Δημοσίου στην έκδοση διαβατηρίου , εφόσον είναι υποχρεωτική η καταβολή των χρημάτων ..

Επιτρέπετε ένας ιδιώτης να εμπορεύεται Παράβολο Δημοσίου και να προσθέτει αυτόβουλα τιμή πώλησης .

Είναι τόσο δύσκολο να σταματήστε αυτήν την οικονομική ταλαιπωρία με τον απλό τρόπο που κάνει ένα μικρό μαγαζάκι απελάτη από την υπηρεσία σας ? Ενημερώστε σας παρακαλώ της υπηρεσίες να κατέχουν και αυτές Παράβολο Δημοσίου μέσα στην υπηρεσία εκδόσεις διαβατηρίων , όπως κάνει ένα απλό φωτοτυπικό , ακριβός απέναντι τους . Ευχαριστώ

ΕΜΑΙΛ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Γιαννης Ριζαιος 18 Ιουλίου 2014 @ 09:51
  0
  0
  ΠΡΟ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Κ.Ε.Π. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΠΛΗΡΟΤΗΤΟΣ.ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 47 ΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΕΙΑΣ.ΠΡΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΜΩΣ ΤΟ Κ.Ε.Π.ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΠΑΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ.ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΜΕΝΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ;ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ;ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΡΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΥ;ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ;
 2. 0
  0
  Aγαπητέ προφανώς το μαγαζάκι θα του είχαν ξεμείνει παράβολα γιατί εδώ και λίγους μήνες το παράβολος "κόβετε" ηλεκτρονικά, μέσω του etaxis, εκεί παίρνεις μοναδικό κωδικό πληρωμής, τον οποίο δίνεις είτε στα ελτα, είτε στις τράπεζες και η απόδειξη πληρωμής είναι πλέον το παραστατικό που ζητούν στην αστυνομία.
  Επιπλέον τώρα που ζούμε στην κοινωνία της πληροφορίας, μπορούσες απλά να μπείς στο σιτε της αστυνομίας που τα λέει όλα αυτά ξεκάθαρα και θα είχε γλυτώσει χρόνο και χρήμα. Μην τα ρίχνει στα μαγαζάτορα γιατί και αυτός βγάζει το νόμιμο κέρδος του, που αντιστοιχεί στο 10% επι του κόστους και το πληρώνουν αυτοί που βαριούνται να "ψάχτουν" πριν ξεκινήσουν για να πάνε να κάνουν τη δουλειά τους.
  • 0
   0
   Γιατί είναι υποχρεωμένος να έχει ηλεκτονικό υπολογιστή,αγαπητέ?
   • 0
    0
    Ακριβώς!!
    Πρώτα το κράτος να φροντίσει να εφοδιάσει τους πολίτες με δωρεάν Η/Υ (όπως τους βουλευτές…)
    Δεύτερον, να τους εκπαιδεύσει
    και τρίτον να τους παρέχει δωρεάν ίντερνετ αν θέλει να ενταχθούν και οι ηλικιωμένοι ή απλά άσχετοι πολίτες στην περιβόητη Κοινωνία τής Πληροφορίας!!!!!!
 3. 0
  0
  ποτε μα ποτε δεν ειχαμε κρατος για να δουλευει η διαφθορα
 4. 0
  0
  ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821!!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 1453 ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ !!!!!ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!
 5. 0
  0
  και που να είσαι ομογενής και να θέλεις να βγάλεις διαβατήριο σε προξενείο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εκεί να δεις γέλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί