09:14 - 13/03/2015

Το κόλπο του ΤΙΜΕ για να παρουσιάσει «σατανική» τη Χίλαρι

Μετά τον σύζυγό της Μπιλ Κλίντον, η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ πέφτει και αυτή θύμα του γράμματος «Μ» και παρουσιάζεται με κέρατα στο αμερικανικό περιοδικό


Αθώο λάθος ή δυσοίωνη πρόβλεψη; Ό, τι κι αν είναι, το πρωτοσέλιδο του ΤΙΜΕ κατάφερε να προκαλέσει για μια ακόμη φορά με τελευταίο «θύμα» του την Χίλαρι Κλίντον.

Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού απεικονίζει μια σκοτεινή φιγούρα που παραπέμπει στην πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και στο κεφάλι της ξεχωρίζουν δύο σατανικά κέρατα. Η φωτογραφία είναι μαεστρικά τοποθετημένη στο εξώφυλλο έτσι ώστε το κεφάλι της Χίλαρι να πέφτει ακριβώς πάνω στο γράμμα «Μ» δημιουργώντας αυτή την εντυπωσιακή ψευδαίσθηση. «Ο τρόπος των Κλίντον» αναφέρει ο τίτλος. «Γράφουν τους δικούς τους κανόνες. Θα λειτουργήσει αυτή τη φορά;» συμπληρώνεται στη λεζάντα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια εικόνα έχει κοσμήσει πρωτοσέλιδο του ιστορικού περιοδικού. Η θέση του «Μ» έχει οδηγήσει σε δεκάδες προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένου του Πάπα Φραγκίσκου, του ιεροκήρυκα Billy Graham και του ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, να εμφανίζονται με σατανικά χαρακτηριστικά.

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και με τον πρώην πρόεδρο και σύζυγο της Χίλαρι, Μπιλ Κλίντον.

Με βάση μια εβδομάδα-κόλαση της Χίλαρι μετά τις αποκαλύψεις ότι διατηρούσε προσωπικό λογαριασμό e-mail ενόσω ήταν υπουργός Εξωτερικών και τις έρευνες για το θέμα, αλλά και το ότι το ίδρυμα Κλίντον δεχόταν ξένες δωρεές, η φωτογραφία πυροδότησε έντονη αντιπαράθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

protothema

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  Είναι δεδομένο ότι όλη η παγκόσμια εξουσία είναι μέλη των ερπετοειδών. Σίγουρα το ΤΙΜΕ είναι ένα περιοδικό απόλυτα ελεγχόμενο από την κάστα των δράκων. Το θέμα είναι γιατί αυτήν ειδικά την εποχή βγαίνουν πια απροκάλυπτα και υποδηλώνουν την φύση τους. Θεωρώ ότι είναι ακόμα ένα δείγμα του τελικού πολέμου που έχουμε μπει. Και αυτοί είναι περήφανοι για την καταγωγή τους και είτε το δείχνουν οι διάφορες στημένες εικόνες είτε το λέει το ίδιο το όνομά τους (π.χ Ντράγκι = Δράκος – ΕΚΤ) τα δηλώνουν όλα πλέον φόρα παρτίδα. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές κύριοι… αυτό είναι σίγουρο!!!
 2. 0
  0
  Η ΧΙΛΑΡΗ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Φ Ι Δ Ι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ—-ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΙΔΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ-
 3. 0
  0
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
  ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Μ ΤΟΥ ΤΙΜΕ—
  ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ-

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί