20:00 - 03/11/2014

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΝΟMA

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΓΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ (ΑΜΠΡΑ-ΧΑΝ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΣΥΡΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΟΥΡ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΛΛΟΧ Ή ΑΛΛΑΧ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΧΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΑΜΠΑ, ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΜΕΚΚΑΣ – ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ Ο ΜΩΥΣΗΣ, Ο ΔΑΥΪΔ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ». ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ «ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ” ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ ΣΕ 93 ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΑΛΛΑΧ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ «ΘΕΟΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ (ΕΛΛΟΧ Ή ΕΛΛΟΧΙΜ) ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΤΕΥΧΟ ΤΟΥ ΜΩΥΣΕΩΣ.

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ. ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ: «ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ (ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ) ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΚΙ ΑΝ ΟΜΩΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΛΟΣ (ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ), ΤΟΤΕ (ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ) Ο ΑΛΛΑΧ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ.»

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ «ΤΖΙΧΑΝΤ”, ΔΗΛΑΔΗ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ: «ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ, ΚΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ Ο ΑΛΛΑΧ ΚΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ (ΜΩΑΜΕΘ), ΚΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ) ΑΠ΄ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΒΙΒΛΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ (ΤΖΙΖΓΙΑ) ΜΕ ΕΚΟΥΣΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΚΙ (ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ) ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟ.»

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΙΣΛΑΜ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΙ Ή ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΑΙ» ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ». ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

Ο ΜΩΑΜΕΘ ΙΣΧΥΡΙΣΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΕΘΝΗ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΙΝ-ΓΙΑΧΒΕ-ΑΛΛΑΧ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ή ΠΑΛΑΙΣΑΤΩΝ Ή ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ Ή ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ.

«…ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΣΕΛΗΝΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο «ΑΛΛΑΧ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ». ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥΪΣΜΟΥ – ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΡΥΠΤΟΣΕΛΗΝΟΦΙΛΟΙ, ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕΝ ΚΡΥΦΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ – ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟ ΦΑΝΕΡΩΣ ΔΟΓΜΑ ΠΕΡΙ «ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ»… ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΝΩ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΜΗ ΣΙΝΙΚΩΝ, ΜΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΑΦ΄ΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΦ΄ΕΤΕΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΖΕΝ (ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ Ή ΔΙΟΣ), ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΕ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ, ΠΟΡΝΕΙΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΕΓΚΛΗΜΑ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ, ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΤΥΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΤΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ (ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΩΝ, ΑΝΤΒΕΝΤΙΣΤΩΝ, ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, ΖΗΛΩΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ Κ.Λ.Π.) ΩΣ ‘ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΕΘΝΗ 666, ΣΦΡΑΓΙΣΘΕΝΤΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑR-CODE 666’, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΣΙΪΤΙΚΟΥ (ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΥ (ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΡΑΒΕΣ Κ.Λ.Π.) ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ «ΤΖΙΧΑΝΤ» ΗΤΟΙ «ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ» ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΘΝΗ ΔΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΝ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666, ΑΤΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ Ή ΕΛΛΟΧ ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΑ (ΙΗΣΟΥ).

ΔΙΟΤΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ, ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΑΡΑΚ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ «ΑΓΓΕΛΟΙ» ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΕΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΩΣΤΕ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ (ΙΣΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ «ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ» ΩΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ, ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΩΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΑΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟΚΛΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΣΠΑΣΘΟΥΝ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΝ 666» Ή ΙΣΛΑΜΙΣΤΙ «ΣΕΪΤΑΝ» Ή «ΣΑΤΑΝΑ». ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΕΑΝ ΤΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΔΕΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ «ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ» ΑΝΕΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΕΥ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΣΕΛΗΝΗ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΓΗΪΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ… «ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΙΝ» ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΜΙΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΝΔΟΥΪΣΤΙΚΩΝ–ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΣΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΕΣ!!!»

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΝΟMA.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (50)

 1. 0
  0
  ΜΠΡΑΒΟ STRANGER ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ!!!
 2. 0
  0
  ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΣΗΜΕΡΑ 3/11/14 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΒΟΛΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ. ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΡΩΙΔΟΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ.

  ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  S.O.S ΑΠΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΟΛΟΣ.

  =====================

  ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ (ΑΡΧΑΙΑ ΙΩΛΚΟΣ: ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ).

  ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

  http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/
  • 0
   0
   από την μία βρίζεις τους Πόντιους σαν Μογγόλους και μας έχεις κατεβάσει γενεές 14 και από την άλλη υμνείς τους Αρμένιους(και καλά κάνεις) για θερμοπύλες,ενώ αλλού λές ότι οι Πόντιοι και Μικρασιάτες είμαστε "αρμενοειδής"(δεν θα διαφωνήσω σε αυτό) και από την άλλη έχεις μια κύρια στον κύκλο σου η οποία αν κρίνω από το όνομά της είναι Πόντια "ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ"(όταν γ@μ@μ κάλα είναι ε?δεν μας νοιάζει η εθνικότητα)
   αποφάσεισε,τι τελικά είμαστε οι Πόντιοι,Μογγόλοι η Αρμενοηδεις
   Οι Αρμενέοι είναι τελικά Ήρωες η είναι "Αρμενοηδεις" η και Μογγόλοι?
   • 0
    0
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ, Η ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ;;;;;;;
    ΑΦΟΥ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΝΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΡΑΤΑ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ!

    ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ!
    • 0
     0
     = 1.16 Ο ΠΑΘΗΤΙΙΚΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΔΗΣ ΒΟΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΩΝ.
     ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΥΕΡΓΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
     ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΟΤΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΘΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
     βασικά είναι ένα άλλο αλλά δεν το βρίσκω,είναι καιρό τώρα.
     • 0
      0
      αυτο δεν ειναι κειμενο που υπογραφει ο γιαννης καραγεωργιου…προκειται για κειμενο του http://wwwtimezero.blogspot.gr/2012/01/blog-post_31.html που ειναι ιστοσελιδα φιλικα προσκειμενη στην οεα αλλα ο ιδιοκτητης της και ο συντακτης αυτου του κειμενου δεν εινια ο καραγεωργιου…ο καραγεωργιου υπογραφει ολα τα κειμενα του απο κατω με ολα τα στοιχεια ταυτοτητας κλπ
   • 0
    0
    ΠΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Η ΟΕΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΩΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ?? ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ?? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ Η ΟΕΑ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ (ΙΑ'1988) ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΦΡΑΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΑΙ ΕΩΣ Η ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ…
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΗΡΩΙΔΕΣ ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ
 3. 0
  0
  ΤΙ;;;; …..ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ;;;;
 4. 0
  0
  Έλα ΟΕΑ σου γράφω απο τα Ακαρνανικά όροι… Η παρέλαση πέρασε αλλά Τούρκος δεν φάνηκε πουθενά… Να γυρίσω κάτω στην πόλη πόλη…?
  • 0
   0
   Η ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΙΣ 26 – 28 ΟΚΤΩΒΡΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΕ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΕΒΡΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΕΝΤΟΝΩΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ (ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΙΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ, ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ 1940.

   ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
   http://www.pentapostagma.gr/2014/10/%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-30-%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%89%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA.html
   ΔΕΙΤΕ:
   "Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή για την δημιουργία τυχόν προκλήσεως ανήμερα της εθνικής επετείου."

   ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Ο ΘΕΟΣ-ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΒΑΣΤΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ. ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΙΣΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΕ…… ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ…. STRANGER ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ…
   • 0
    0
    ωχ ωχ ωχ τι φάση τώρα; Στρέιντζερ κάθε χρόνο (μπορεί και λιγότερο από σήμερα θα μετράω τους μήνες) μας τα γυρνάς τούμπα…Τελικά η Παναγιά μαζί μας ή οχι φίλε μου; ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΙΙΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗ ΙΧΩΡ ΕΛ ΠΡΑΚΤΩΡ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…
   • 0
    0
    4 Νοεμβρίου 2014 – 2:12 π.μ.

    Να σαι καλα ρε φιλε μ εκανες και γελασα και το χρειαζομαι το γελιο.
    Η φραση με το θεος – φυση και οεα οτι σωσαν την Ελλαδα ηταν απλα επικη και πραγματικα πολυ αστεια.

    Να υποθεσω οτι η Ελλαδα σωζεται για καθε ανακοινωση που βγαζει η οεα οτι θα γινει επιθεση στην Ελλαδα κι αυτο γινεται μαλιστα σε τακτικα χρονικα διαστηματα.
    Υπερωριες κανει η φυση μαζι με την οεα για να μας σωνουν.
    Ε καθε λιγο και λιγακι καθε που ακουτε οτι εκανε κινηση η τουρκια βγαζετε ανακοινωσεις.
    Βριζεται τους παπαδες το παισιο και το πατροκοσμα αλλα κι εσεις οπως και οι υπολοιποι απλα ακολουθειται τις προφητειες τους δε κοιτατε μπροστα δε ξερεται τι θα γινει απλα βασιζεστε σε αλλους πιστευοντας οτι καποια στιγμη θα πεσεται μεσα.

    Ετσι γινομαστε ολοι μας προφητες..

    Το τι ομως θα γινει πραγματικα εισται περα βρεχει..

    Συνεχιστε τις ανακοινωσεις προβατα θα υπαρχουν παντα και θα ακολοθουν οποιον ποιμενα τα λεει καλυτερα..    Ασωτος
    • 0
     0
     ΑΚΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΣΤΕΙΕ ΤΥΠΑΚΟ ΑΣΩΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΩΖΕΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ (ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ) ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ.. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ-ΠΑΣΤΊΣΤΙΟ..ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ?? "ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ"!!!!! ΠΟΙΟΝ? ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΩΣ "ΚΑΤΙ ΞΙΠΟΛΙΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!", ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΠΟΥ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΕΞΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥΦΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΤΗΣ M.R.A. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΙΔΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ) ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
     Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΔΙΔΕ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ 200.000.000 ΑΝΔΡΩΝ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΑΧΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ…
     Ο ΤΡΟΜΕΡΑ…"ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ" ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓ.ΟΡΟΣ, ΠΕΘΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.
     ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ, ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ!!! ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΠΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΑΧΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ? ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ?…ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΠΟΙΜΗΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΠΟΙΜΗΝ, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΑ ΦΑΓΕ Ο ΛΥΚΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ…
     ΑΣ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ..ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΛΕΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΣΙΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!! ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ "ΛΟΓΙΚΑ"!!! ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΩΝ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ" (ΗΛΙΘΙΩΝ) ΝΑ ΤΑΠΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΡΥΠΑΡΕΣ ΦΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ (ΜΟΓΓΟΛΟ) ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΣΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ROUDRA-KAKRIN ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ 200.000.000 ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ (ΒΛ.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ) ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΠΑΪΣΙΟ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ…ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ…..
     ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑΤΕ? ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ.
    • 0
     0
     ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ… Η ΟΥΣΙΩΔΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ) ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΩΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΕΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ & ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΔΙΑΚΑΩΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΗΒΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΘΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΖΗΛΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕΤΑΜΕΛΗΜΕΝΟ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΩΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ "ΔΩΡΟ" ΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ" ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ) ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ (DRANG NACH OSTEN ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ (ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ) ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΑ Η ΚΙΝΑ ΔΡΑΚΟΣ 888 ΜΕ ΤΑ 200.000.000 ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΜΗΝ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΚΑΙ ΤΩ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑ, ΜΗ ΧΕΣΩ.
     • 0
      0
      Το Ασωτος ειναι ψευδωνυμο κι οχι ονομα.
      Οσο για τη βρισια θα την αφησω να περασει που απ οτι φενεται δειχνει και το επιπεδο σου.
      Οπως και το επιπεδο της οεα που δε μιλαει μονο βριζει δε κανει εργα μονο παραπλανει και βριζει.

      Καταρχας οι προφητειες δεν ειναι του παισιου αλλα του πατροκοσμα ο παισιος προσπαθουσε να δωσει την εννοια των προφητειων του πατροκοσμα ο παισιος μετα εγινε γνωστος αλλα οι προφητειες δεν ειναι δικες του.
      Απλα εχει σηζητηθει τοσο το ονομα του που τις προφητειες δε τις συνδεουμε πια με το πατροκοσμα αλλα με τον παισιο.
      Ο στρατος των 200.000.000 δε θα φερει κατι καλο αλλα τη καταστροφη ο οποιος θα περασει απο το ξεραμενο ποταμο του ευφρατη ο στρατος αυτος θα εμφανιστει υποτιθεται τη περιοδο του παγκοσμιου πολεμου.
      Αυτο με τη διαδοση του χριστιανισμου απλα δε παιζει..
      Αντιθετος με την οεα δε πιστευω σε προφητειες τις οποιες αποκαλω σχεδια συνεχεια.
      Προφητεια καταστροφης ή πολεμου που βγαινει 100% παυει να ειναι προφητεια αλλα σχεδιο.
      Αντιθετος οι προφητειες οι καταστροφικες ειναι κυριος προειδοποιησεις μελλοντικες που θα πρεπε να αποφυγουμε.

      Πλανητικες ανακοινωσεις χαχα αυτο κι αν ειχε πλακα..
      Εγω παλι θα λεγα απο τις πολλες ανακοινωσεις εσεις ειστε αυτοι που περιμενετε να μπει η τουρκια μεσα στην Ελλαδα.
      Απλα για να δικαιωθειται οπως και οι ομοιοι σας που χρισημοποιουν αυτες τις προφητειες για να δικαιωθουν κι αυτοι με τη σειρα τους.
      Η κοκκινη μηλια θα μπορουσε να ειναι οπουδηποτε ή απλα μια μεταφορα αυτης της προτασης αλλα οπως βλεπω οχι μονο περιμενεται τις προφητειες αλλα τις ακολουθειται και κατα γραμμα..

      Λες για σεληνιους δρακονιανους εγω τους αποκαλω δαιμονες και γνωριζω οτι η σεληνη ειναι κουφια δε θελει και πολυ μυαλο για να το καταλαβει κανεις εκτος αυτου υπαρχουν πολλα κειμενα που το αποδικνιουν αυτο δε περιμενα την οεα για να το μαθω..

      Αφου λοιπον λετε οτι οι δρακονιανοι εχουν υπερτεχνολογια γιατι δεν εχουν κανει ακομα κινηση να καταστρεψουν αυτοι την Ελλαδα γιατι περιμενουν τους αλλους?

      Τι φοβουνται?
      Αφου ηδη ελεγχουν τους ανθρωπους οι οποιοι δεν εχουν καν τα οπλα εμεις ειμαστε μηρμηγκια για την υπερτεχνολογια που παρουσιαζεται.

      Λετε λετε αλλα αλλα στην ουσια δεν ξερεται τι σας γινεται καπου διαβασατε κατι και ειπατε ωρα να ταισουμε τα προβατα.
      Λες και δεν ειχα διαβασει παλιοτερα ο ιδιος οεα λες και δεν εβλεπα τις ανακοινωσεις οτι θελατε να κανετε ιστιοσελιδα που να συνυσφερουν οι υπολοιποι για εσας.
      Η ευκολη λυση ετσι?


      Προσπαθειστε να δειται ν ανοιξετε τα ματια σας ποτε δεν ειναι αργα.
      Οσο για το αν εχω σωθει ή οχι ή αν εχεις σωθει εσυ ή οχι ασε το χρονο να δειξει..

      Ασωτος
 5. 0
  0
  Λυπαμαι που θα σας απαγοιτευσω αλλα Χριστος υπαρχει οπως θεος παναγια αγιο πνευμα υπαρχει.

  Και φυσικα δε πιστευω τιποτα απο το κειμενο ειδικα αν ειναι απο την ΟΕΑ

  Ασωτος
 6. 0
  0
  Ντροπη σας λεβεντες της φακης
 7. 0
  0
  Τι;;; Δηλαδή ο ΑΒΡΑΆΜ δεν είναι ο προπατορας μας; Ο ΝΩΕ δεν διέσωσε το ανθρώπινο είδος και απο τότε είμαστε όλοι Εβραίοι; Ο ΔΑΥΙΔ δεν είναι ο βασιλιάς από την γενιά του οποίου κατάγεται ο Ιησούς; Η Σάρα δεν είναι το πρότυπο της κάθε Ελληνίδας που παντρεύεται και κατα την διάρκεια του μυστηρίου ο παπάς εύχεται στην νύφη να είναι γόνιμη σαν κι αυτή, η οποία γέννησε στα 90;
  ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΌΤΙ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΨΈΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩ!!!!!
 8. 0
  0
  Όπως και νά 'ναι, ότι κι αν φρονεί και θεωρεί ο καθένας, οι εξελίξεις είναι νομοτελειακές και ανεξάρτητες από εμάς πλέον…..Τον συμπαντική φυσική νομοτέλεια, όπως και αν την ονομάσουμε, Θεία Χάρις, Νέμεσις, Ντάρμα – Αντάρμα, Κάρμα, δεν έχει σημασία…..Υφίσταται και ενεργοποιείται όταν ο ίδιος ο άνθρωπος καθίσταται απειλή γιά το οικοσύστημα, όπως ακριβώς συμβαίονει και με το ανοσοποιητικό σύστημα……
  Όλα τα άλλα χρειάζονται γιά την ψυχολογία μας……..
  Αυτά……
 9. 0
  0
  Άν ο πόλεμος της Παπαρούνας για την ένωση των Νομάδων σε σκλαβοπάζαρο ( Ισλάμ ) ονομάζεται Τζίζ Χάντ ( ιερός ) , Τότε ο πόλεμος για το Χρυσίον ονομάζεται Σταυροφορία ( ιερός ) απο το Δουλικό ( Ιουδαιοχριστιανικό ) σκλαβοπάζαρο ? …. Γιατί ενώ ο Μεσημβρινος του Γκρήνουιτς Χωριζει σε Δυτικό και Ανατολικό Ημισφαίριο , Κάποιοι επιμένουν ότι ανήκουν στην Δύση ? …. Στις Τότε Σταυροφορίες , Μήπως Πλήρωσε το Τίμημα Μόνον η Ελλάδα ?.. Πως Τα έφερναν Βόλτα οι Ελλαδίτες ως οι Εθνικοί των Γραφών Του Ιουδαιοχριστιανισμού και του Ισλάμ ?… Η Ανατολική Ρωμαῐκή Εκκλησία Πότε Δημιούργησε τα Πρώτα Γκέτο ΣΤην Καλλίπολης ? Για Ποιους Έλληνες Έγιναν και τι Γινόταν Η περιουσία τους , όταν Κάποιος "Χριστιανός" τους κατέδιδε ως Εθνικούς ? …. Γιατι Τοσο Μίσος στις Γραφές για τους Έλληνες ? ,,, Μήπως η Εν Δελφοίς Μάχη Απολλωνος -Πύθωνα Στιγμάτισε Κάποιους Ελευθερώνοντας τα "Βόδια "?… Σε όλους τους Πολέμους στον Πλανήτη , όπου Υπάρχει Ελληνικό DNA Εκει Γίνεται ο Χαμός …. Ο Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Σ ηλθε και θα Ξαναέλθει Για τους Γρηγορούντες ,,,,, κατα Μάρκον κεφ. Ζ' …. Μία Γυναίκα τον Επλησίασε ,η οποία Ηταν Ελληνίς , επειδή ηταν ΣυριοΦοίνισσα ….. ¨εχει Ενδιαφέρον Ο Διάλογος … Ερευνάται ας Γραφάς Είπε … Τίποτα Που Γίνεται Εισαγωγή Στον οργανισμό Δέν Μπορεί να σε Βλάψει ,Οτι ομως βγαίνει από τον Οργανισμό του Ανθρώπου Μπορεί να κάνει μεγαλύτερη Ζημιά από Οποιαδήποτε Ασθένεια … Κατα Ιωάννη κεφ. Ε'… Κάτι λέει Για τους Νόμους που ΈΦτιαξαν οι Εκκλησιαστές ( Γραμματεις και Φαρισσαίοι , Μητροπολίτες και Πατριάρχες ) ….Μήν τους Ακολουθείτε Γιατι Διαστρέβλωσαν το Λ Ο Γ Ο του Θεού … Ο ΛΟΓΟΣ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ( ΑΓΑΝ ΠΟΙΩ ) …. Η Συμβουλή στο Δίποδο είναι Μηδεν Άγαν και Γνώθι Σ Εαυτόν …. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ < ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΕΚΕΪΝΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ < ΕΣΥ ΘΑ ΜΕΪΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ , Οπως σε Μαθαίνεινα κάνεις το παπαδαριό ( Οχι όλοι αλλά είχαν φροντίσει να 'κρεμάσουν " Τούς Μαχητικούς Ιερείς πιο Νωρίς ) Στην Κωνσταντινούπολη ? Στη Σπ[άρτη , Στο Πατριαρχείο , στο Όρος , στο Βατικανό , στην Πόλη των Σολύμων , στο Θιβετ Κάποιος είπε : ΔΕν θα Βρεις Αρχαιολόγο φτωχό και Παππά επαίτη …. Γιατι , Τους τα Δίνεις με την "Βούλησή " σου …..
 10. 0
  0
  Λέει πολλά σωστά το άρθρο, αλλά ως συνήθως η ΟΕΑ έχει και μερικές εμμονικές ιδέες να ανακατεύει και άσχετους μέσα στις κατηγόριες της. Θέλουμε κάτι πιο εστιασμένο. Μην αρπάζεστε από την ευκαιρία ενός άρθρου να ρίχνετε τα πάντα στο τραπέζι. Δεν παίρνετε τα μηνύματα των αναγνωστών; Όλα για αχταρμά σας κατηγορούν, πάντα. Επικεντρωθείτεεεεε
 11. 0
  0
  xmmxmm//einai mia apopsi ..kalimera
 12. 0
  0
  Επί της ουσίας λέγονται κάποιες αλήθειες στο άρθρο, αλλά αυτό δεν καθιστα την ΟΕΑ αγγελικά πλασμένη. Κι ο Crowley και ο Χίτλερ, και πολλά άλλα καλόπαιδα ξεστόμισαν κάποιες αλήθειες. Άλλο οι τοποθετήσεις και άλλο οι προθέσεις πίσω από αυτές.
  Έχω συμφωνήσει με πολλές τοποθετήσεις εκεί, αλλά έχω απορρίψει εδώ και χρόνια τον τρόπο που προσεγγίζουν ανθρώπους και πράγματα… (μιλώ εξ ιδίας πείρας…)
  • 0
   0
   ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΒΑΣΟΥΛΑ? ΟΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΔΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΕΘΝΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΓΜΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΣ (ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΟΠΛΙΤΕΣ) ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (ΒΛΕΠΕ 5000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΒΛΕΠΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ, ΒΛΕΠΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΚΛΠ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ…
   ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ (ΨΕΥΔΟΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΔΙΑΒΑΖΕ: ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ) ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ??? ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ "ΚΥΡΙΟΙ" ΚΑΙ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΤΟ CHANNELING = ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ? ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ….
   • 0
    0
    Να γιατί μιλάω για προθέσεις. Τις είπες μόνος σου. "είναι πολλά τα λεφτά Άρη". Μόνο που σ'εμένα ρε έξυπνε, δεν μπορείς να καταλογίσεις χρηματισμό. Ούτε καν στο video monetization δε με βάζει το youtube, που με κυνηγάει με τα σκουπόξυλα και ψάχνει για ευκαιρίες να μου ρίξει βίντεο, τιμωρίες, ακόμα και το κανάλι… Απόδειξε λοιπόν πως χρηματίζομαι, απόδειξε και από πού, και μετά να πετάς τέτοια ξεφτιλισμένα υπονοούμενα. Με τα λόγια χτίζεις ανώγεια και κατώγεια και σίγουρα πετάς λάσπες. Σ'εμένα ο΄μως δεν κολλάνε. Έχεις στοιχεία? ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ, αλλιώς ΒΟΥΛΩΣΕ το!
    Όσο για τα αναρτήματά μου., πάντα εξετάζω τις προθέσεις. Κι αν είδες να προάγω τις σαύρες και τους αποκτήνωμένους, σίγουρα θες γιατρό και όχι μόνο οφθαλμίατρο, αλλά σίγουρα και ψυχίατρο.
    Όχι ότι θα κάνει και πολλά, γιατί τα ψυχωσικά ΟΥΓΚ δύσκολα θεραπεύονται. Αλλά μια προσπάθεια, δε βλάπτει. Το πιθανο΄τερο είναι να'σαι κι εσύ ένας από τα καλόπαιδα του χάους, που μου την έλεγες (με αήθεια και κακοήθεια) απο΄την εποχή του pathfinder (εδώ και 10 χρόνια), κι αν δεν είσαι, τότε είσαι του ίδιου φυράματος με αυτούς που το έκαναν.. ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ απαλλαγείς (εσύ και το συνάφι σου) από α/ το σύνδρομο του αλάθητου παντογνώστη που ανακαλυψε την πυρίτιδα και β/ από τα προγραμματάκια που έχεις κι εσύ φυτεμένα γερά στο κεφάλι σου, προγραμματάκια που εξυπηρετούν άλλους (και όχι εσένα απαραίτητα), τότε τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε, αντε γεια!
    • 0
     0
     ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ Σ΄ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ!
    • 0
     0
     Α ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ Ε? ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ?
     ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ? ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΤΑ 10.000 $$$ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ PAYPAL ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ" (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ INDIGO) ΓΙΑ ΤΙΣ …"ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ" ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ & ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ-ΣΕΙΡΙΩΝ-ΣΑΛΟΥΣΑ" ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ?
     http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/02/blog-post_10.html
     ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ:
     ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κείμενα που ακολουθεί είναι η διορθωμένη μετάφραση της Αγγλικής μου σελίδας ΙI.1.D14 που έγινε από την μεταφράστρια και φίλη μου Βίκυ, την οποία ευχαριστώ για τον χρόνο μου που μού γλίτωσε, (με site της http://www.ideografhmata.gr και κανάλι της στο YouTube http://www.youtube.com/user/vasoula2908).
     Αυτή η σελίδα είναι η συνέχεια της προηγούμενης σελίδας II.2.D13 και περιέχει όποια νέα (από τον Δεκέμβριο του 2010 και εφεξής) σημαντικά μηνύματα (ή επιλεγμένες παραγράφους αυτών των μηνυμάτων), ήρθαν από τους Σίριους φίλους μας της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, ή και από την Θεϊκή Ιεραρχία που βρίσκονται εδώ στη Γη για να μας βοηθήσουν α) να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματά μας κατά την ενδιάμεση περίοδο μέχρι τα τέλη του 2012
     …………
     Σημείωση: Η Βασιλική, που με βοηθάει τελευταία με αυτές τις μεταφράσεις του Nidle. SaLuSa κλπ, μου είπε ότι ζητήθηκε πρόσφατα από την ομάδα που γενικότερα κάνει μεταφράσεις αφιλοκερδώς τέτοιων μηνυμάτων σε διάφορες γλώσσες, να στείλουν τους λογαριασμούς που έχουν στο PayPal για να λάβουν από το σχετικό ταμείο το ποσό των $ 9.900 ο καθένας (όπως και άλλοι Εργάτες του Φωτός), προς ενίσχυση του έργου τους……..
     ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΜΕ?
     ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ………
    • 0
     0
     ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ. ΑΚΟΥΣΕΣ?
     ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΩΣ Ο DAVID ICKE , Ο WILCOCK, Ο FULFORD, Ο ALEX JONES, Ο ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ…ΚΛΠ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΟΕΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ Ε? ΚΑΛΩΣ…ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ…ΑΛΛΑ ΜΗ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΑΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…ΚΑΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ..
     ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΛΟΙΠΟΝ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΖ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ…..
     ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ .. ΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ …….
     • 0
      0
      O Kοεμτζόπουλος μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Οντως τον βοήθησα σ'αυτά που ήθελε να μεταφέρει στο μπλογκ του, αλλά δεν έχω καμία σχέση με καμία ομάδα. Δεν πήρα ποτέ ούτε σεντ από καμία ομάδα. Δε γνωρίζω καμία ομάδα. Αυτό που θέλω να καταδείξεις, είναι το λινκ με αυτή τη "σημείωση" του Κοεμτζόπουλου, γιατί αν όντως αναρτήθηκε, εγώ θα το πάω δικαστικά πλέον. (έχω πάνω από 2 χρόνια να ασχοληθώ λόγω δικών μου θεμάτων υγείας και δεν είχε υποπέσει τέτοια συκοφαντία στην αντίληψή μου). εκτός αν με διαβεβαιώσει πως αναφέρεται σε άλλη βασιλική, πράγμα που θα αποδεχτώ, αφού εμένα με αποκαλούσε βίκυ. Περιμένω σχετικό λινκ γι'αυτά που παρουσίασες εδώ λοιπόν, για να προβώ στις δέουσες διευκρινίσεις..
      Πέραν αυτού, δεν αμφιβάλλω ότι θα μπορούσες να απαντήσεις και χειρότερα, με δεδομένη την επιπεδάρα που παρουσιάζεις εδώ με την ηδονή που προφανώς σου προσφέρει η συκοφαντία, αλλά προσωπικά φίλε δε μασάω. Ξέρω ποια είμαι, ξέρουν κι αυτοί που με ενδιαφέρουν ποια είμαι, και δεν περιμένω κανέναν να μου το υποδείξει, ούτε θα κάτσω να απολογηθώ, στο βαθμό που δε με αφορά τι θα πιστέψουν οι κακοπροαίρετοι σαν κι εσένα, που βασίζονται σε ανοησίες ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, για να σκεφτούν και να διαδώσουν το χειρότερο για τον άλλον. Είμαι καθαρή και δε μπορεί καμιά συκοφαντία, λασπολογία και οχετός που εσύ παράγεις, να με βρωμίσουν!
     • 0
      0
      Τι κάνω ηλίθιε, ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ. Βρήκα εγώ το λινκ μόνη μου τελικά, γιατί εσύ είσαι άσχετος, αναμασάς σαν το κατσίκι ότι γράφει το ΕλληνΧαος στο χαώδες εγκεφαλικό τριπάκι του που κουβαλάς κι εσύ.
      Τέλος πάντων είναι εδώ
      https://5c2f1390c8ffd28a4f17b458c2659052cd376a3f.googledrive.com/host/0B3-mrpd3xEWFSkp1aVh2bmZkWFE/II_2D16.htm
      αναφέρεται σε κάποια βασιλική ναι, αλλά αγόραρε, αυτό δεν είναι απόδειξη. Υπάρχουν κάμποσες χιλιάδες βασιλικές στην ελληνική επικράτεια φαντάζομαι. Στα συγκεκριμένα που είχε ανεβάσει εκεί, δεν βοήθησα εγώ. Κι εμένα με αποκαλεί βίκυ και δε νομίζω να μ'έχει αναφέει ποτέ. Όπως και να'χει θα επικοινωνήσω μαζί του και θα απαιτήσω να ποστάρει διευκρίνιση, να στην κολλήσω στα μούτρα γελοίε, που ψάχνεις ευκαιρία να ρίξεις κουβάδες με σκατά σε ανθρώπους. ΕΥΓΕ, Να χαίρεσαι το "ελληνικό" πνεύμα σεβασμού, ΛΟΓΙΚΗΣ, και ερευνητικής που σε διακατέχει. Πέρασες με μηδέν… και καλά θα κάνεις να μη μιλάς για μόγγολα, απατεώνες, δαιμονισμένους και άλλα καλά παιδιά, γιατί κι εσύ, ΙΔΙΩΣ εσύ, υπάγεσαι στην ίδια κατηγορία των σιχαμερών ζηλωτών με μυαλό στο εύρος μιας καρφίτσας, που θεωρείτε ότι μόνο οι δικές σας αντιλήψεις είναι σωστές, κάτι σα θρησκεία, και μόνο αυτές πρέπει να προσκυνάμε. Δε μας χαιρετάτε τον πλάτανο λέω εγώ!
     • 0
      0
      A ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΤΩΡΑ Ε? ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ….ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ ΩΣ ΒΙΚΥ Ή ΒΑΣΟΥΛΑ Ή ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ – ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ – ΣΕΙΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Ο ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ..ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΠΟΣΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ? ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΑΡΕΜΙ?… ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ …ΤΑΜΕΙΟ (ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ) ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ…ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΕΙ….ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ..ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ Ή ΟΧΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ…Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΡΝΗΘΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΜΕΣΩ CHANNELING ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΩ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ

      Υ.Γ. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΔΟΤΑ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΑΣ:

      Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, Πλειάδιοι και λοιπή Δρακονιανή σαβούρα
      http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/09/blog-post_8895.html

      ΠΕΡΙ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ TOLEC
      http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/06/tolec.html

      ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΝΙΚΗΣ. ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» ΑΠΑΝΤΑ.
      http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/04/blog-post_14.html

      ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
      http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/11/blog-post.html
      …………
      ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΟΙΔΩΝ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΩΝ – MEDIUM – CHANNELING – ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ – ΚΛΠ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ (ΚΙΝΕΖΟΥΣ – ΚΟΡΕΑΤΕΣ), ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ.
      ΟΘΕΝ, ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΕΠΑΟΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ.
     • 0
      0
      Να πλένεις το στόμα σου όταν μιλάς για τη Βίκυ της οποίας το έργο είναι γνωστό και χαίρει αποδοχής και εκτίμησης.
      Όπως λες ο κόσμος βλέπει και κρίνει,βλέπει τη Βίκυ ενώ εσύ κρύβεσαι.
      Και δε κάνεις την αρχή να θανατώσεις εσύ μερικούς εχθρούς του ελληνισμού και να βγεις και δημόσια να το παραδεχτείς παρά να προτρέπεις άλλους να το κάνουν.
      Για άσπρη ποδιά είσαι στη καλύτερη αν όχι για τη φυλακή.

 13. 0
  0
  Δ
  ένα είναι σίγουρο. Διαβαζοντας καθημερινα από ένα κείμενο της ΟΕΑ, αισθάνεται κανείς δυνατός υγιής και σοφος. Πριν τη μάχη, πριν μια μεγάλη απόφαση. Διαβάστε Οεα. Πριν τα δύσκολα, στα δύσκολα, αλλά και μετά διαβάστε Οεα. Ο πόνος απαλύνεται όταν ξέρεις γιατί σε χτυπούν. Η μάχη πρέπει να δωθεί όταν ξέρεις γιατί τη δίνεις. Οφείλουμε όλοι να επιβιώσουμε. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Δεν υποχωρούμε. Η ζωή έχει στραβώσει πολύ και μόνο με την ΟΕΑ μπορεί να ισιώσει πάλι.
 14. 0
  0
  Σας προσκαλω ολους να πατε στην ευβοια στον αγιο ιωαννη τον ρωσο. Στην κερκυρα να δειτε με τα ματια σας τους αφθαρτους αγιους. Στην ζακυνθο να δειτε τον αγιο διονυσιο. Και τοσους αλλους αμετρητους αγιους που εβγαλε ο ελληνορθοδοξος χριστιανισμος. Υστερα ας σκεφτειτε. Που στον κοσμο αλλου υπαρχει συνεχομενη ανα τους αιωνες ροη αγιων. Πουθενα! Οι σκεψεις δικες σας.
  • 0
   0
   Ποιοι είναι εκείνοι που αποφασιζουν και ονομάζουν κάποιον νεκρό αγιο;
   Αυτός που κατα το χριστιανισμό θα ξαναελθεί για να κρίνει ζώντες και νεκρούς δεν έχει εμφανιστεί ακόμη.

   Σε ποια κατηγορία ανηκετε;

   ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ η ΘΥΜΑΤΑ;
 15. 0
  0
  ενας μαρτυρας του ιεχωβα,που προσπαθει να χωρισει τους ελληνες.αυτο εισαι οεα.εχω διαβασει αρκετα κειμενα κ βιντεο,αυτο εχω προσεξειαπο σενα.συγνωμη αν ειμαι λαθος!
 16. 0
  0
  Συμφωνω με τον/την 12:51. Τα εχετε μπερδεψει τα πραγματα. Πατε να μπερδεψετε τον ηδη μπερδεμενο ελληνα. Μονο ο η πιστη ενωνει στον αγιο τριαδικο θεο της ορθοδοξης πιστης μας ενωνει. Ολα τα αλλα ειναι για τον καλαθο των αχρηστων. Οεα = οργανισμος εωσφορικων ακολουθων.
 17. 0
  0
  ΞΥΠΝΑ ΒΟΔΙ
 18. 0
  0
  Οσα και να βγάλει στην φορα η οεα, σας εχουμε φερει προ τετελεσμενων γεγονοτων. δεν μπορειτε να ανατρεψετε ενα σχεδιο χιλιαδων ετων ειδικα τωρα που εχει φτασει στο τελος του με τους νεοελληνες μπουρδηγμενους και επομενως αναρχιδους ωστε, οχι μονο να μην ειναι σε θεσει να αντιληφθουν την αληθεια ακομα και οταν τους την λενε καποιοι. αυτο φαινετε και απο τα σχολια σας νεοελληνακια, δεν μπορειτε αναμεταξυ σας να συνενοηθειτε. φανταστειτε που σας εχουμε φερει, αυτος ειναι και ο λογος που πλεον δεν σας υπολογιζουμε οσες αληθειες να σας πει αυτη η οεα η οπως αλιως την λενε. οσα και να βγουν στην φορα κανενας δεν σας πιστευει διοτι η αδερφη μας κινεζοι εχουν διαχειριστει το θεμα πολυ καλλα και με τις θρησκειες και με τα κομματα. τρεξτε κοροιδα και προσκυνατε τους θεους που σας δωσαμε για να σας κοιμισουμε. το τελος σας ειναι κοντα.
  και στην αμερικη δεν τους πιστευει κανενας. οσοι πρακτορες της cia εχουν φυγει και μιλουν κανενας δεν τουσ πιστευει, για αυτο και εμεις δεν σας υπολογιζουμε καθολου. οι αδερφοι μας στο ισραηλ κανουν σκοποβολη επανω σε ελληνικα ειδολα και εσεις προσκυνατε τους θεου μας. δεν υπαρχει λαος με την μεγαλυτερη ηλιθιοτητα για αυτο και σας φεραμε εδω που σας φεραμε. καλο τελος.
 19. 0
  0
  ερώτηση?είδα το τελευταίο transformer ,και θυμίθικα το 1 η στο 2 ο Μέτατρον ήταν στην Σελήνη καθώς και μια αναρτησή σας για τον "Μέτατρον",στην ταινία υπάρχει ένας Μέτατρον(ο κακός της ταινίας) αλλά υπάρχει και ο Οptimoys prime(ο καλός),αν δεν κάνω λάθος στην Ρώμη λέγανε τον Δία "optimus jeupiter prime"…….τι παίζει?
  • 0
   0
   ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ.
   http://en.wikipedia.org/wiki/Optimus
   ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ (HOLLYWOOD) ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ..
   ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΟ-ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΟΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ "ΚΑΚΗ" Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ-ΤΖΕΝΤΑΪ) ΚΑΙ ΩΣ "ΚΑΛΟΙ" ΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑΣ..
   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ-ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ Η ΓΥΝΗ (Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ "ΘΕΟΥ") ΕΔΡΑΖΕΙ – "ΠΑΤΑ" – ΒΑΣΙΖΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ "ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ΘΑ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΕΙ (ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ) ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ, ΜΕ ΟΤΙ ΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ…Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ….
   • 0
    0
    Και μην ξεχνάς ότι οι 2 τριλογίες του Star Wars βγήκαν συγκυριακά με μεγάλες αλλαγές σε όλη την ευρώπη/αμερική. Τώρα, εν μέσω της κρίσης και όλων αυτών των πολέμων και των κινδύνων για το ανθρώπινο γένος ετοιμάζεται και η τρίτη τριλογία, συνέχεια των προηγούμενων 2, και έχει μπλεχτεί και άλλη μία μασωνική επιχείρηση: η Disney.
    Μετά το 2010, η Lucas Films, έγινε παραγωγός σε ένα MMORPG στο οποίο οι παίχτες (παιδιά 13+, σκέτος πηλός δηλαδή) μάχονται σε δύο ομάδες, αυτές της Γαλαξιακής Δημοκρατίας και φυσικά, της κακιάς αυτοκρατορίας των Σιθ.
    Και να μην ξεχνάμε και διάφορα μυθιστορήματα που κυκλοφορούν εκεί έξω (από τον G. Tolkien μέχει τον Terry Gookind) που βάζουν δύο κόσμους (δυτικό και ανατολικό) να μάχονται για την απόλυτη κυριαρχία και που στόχο έχουν τα ίδια παιδιά/εφηβικά μυαλά. Μυθιστόρημα φαντασίας ή κρυμμένα μηνύματα;
    Για να μην αναφέρουμε την ταινία Ματριξ και όσα αυτή μας έχει διδάξει ή άλλες υπερπαραγωγές του είδους.
 20. 0
  0
  Η ΟΕΑ ειναι μονο για γελια, ουτε 7χρονο δεν θα μπορουσε να γραφει τοσσες βλακειες μαζι
 21. 0
  0
  Ποτε θα γινουν ολα αυτα που λεει η οεα;Βλεπω ενα ατομο που δεν σεβεται θεο δεν ειναι σωστο να βριζεις 1 προσωπο θα τα βρεις μπροστα σου που μας μαζεψες κατι μαλακες και το παιζετε καποιοι πισω απο pc και κειμενα πατε και βρειτε φαι νερο με την αξια σας γιατι ειναι γυφτια να γραφεις μαλακειες
 22. 0
  0
  tis vgalate eksw kai tis metrate e??diairei kai vasileue??likosximoi amnoi i amnosximoi likoi ??parapera..??

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί