20:51 - 05/02/2015

Το βίντεο του Χάρβαρντ που πρέπει να δει κάθε Έλληνας – «Μαθήματα από την Ελληνική Κρίση»

Από την αρχή της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας (2009) και τι δεν ακούσαμε από εχθρούς, φίλους, ακόμα και εκείνους που εκλέξαμε για να μας κυβερνήσουν.


Ότι είμαστε τεμπέληδες, φοροφυγάδες, διεφθαρμένοι, σπάταλοι… Ότι δεν έχουμε επιχειρηματικό πνεύμα και το μόνο που κάνουμε είναι να συντηρούμε, με δανεικά, ένα τεράστιο δημόσιο τομέα.

Σαφώς και σε κάθε κατηγορία υπάρχει ένας πυρήνας αλήθειας, αλλά αυτά ισχύουν για όλους τους λαούς, όλα τα έθνη, όχι ειδικά για τους Έλληνες και σαφώς δεν είναι ο κανόνας.

Το 2012 ο καθηγητής Ρίτσαρντ Πάρκερ του Χάρβαρντ γύρισε το ακόλουθο βίντεο, το οποίο προβλήθηκε μέσα στη σχολή. Το θέμα του είχε τίτλο «Μαθήματα από την Ελληνική Κρίση» και ουσιαστικά επιχείρησε να απαντήσει στους κατήγορους των Ελλήνων και να διαψεύσει όλα αυτά που λέγονται εις βάρος μας.

Το βίντεο παρέμεινε άγνωστο στο ελληνικό κοινό, μέχρι που πριν λίγο καιρό, στις 22 Δεκεμβρίου του 2014, αναρτήθηκε στο YouTube με ελληνικούς υπότιτλους.

Δείτε το προσεκτικά κι αν νιώσετε ότι λέει την αλήθεια διαδώστε το… Είναι μια εξαίρεση που «φωνάζει» την αλήθεια για τους Έλληνες.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  Το ζουμακι το αφησε στο τελος του βιντεο "θα υπερβαινει τα εθνικα συνορα και νεο κοσμο" δουλουδου παγκοσμιοποιηση
 2. 0
  0
  Και το πιο ζουμερό, ότι υπήρξε ο ίδιος οικονομικός σύμβουλος του …ΓΑΠ (2009-2011), δηλ, όταν εκείνος μας οδήγησε στην …τρόικα!!!
 3. 0
  0
  http://www.metafysiko.gr/?p=793

  Love is the law , Love under WIll
  H Αγάπη είναι ο νόμος , Αγάπη υπο θέληση

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί