14:18 - 04/12/2014

Τεράστια καταβόθρα ανοίγει στην έρημο, της επαρχίας Αλ Ριάντ – Σαουδική Αραβία!

Το βίντεο που σας δείχνουμε, καταγράφηκε από έναν Σαουδάραβα πολίτη, σε μια περιοχή στην έρημο της Σαουδικής Αραβίας, όπου εμφανίστηκε μία μεγάλη καταβόθρα.

Το τεράστιο χάσμα (καταβόθρας) άνοιξε στη μέση της ερήμου στη Σαουδική Αραβία, στην επαρχία της Αλ Ριάντ, όπως τεκμηριώνεται από αυτές τις ερασιτεχνικές εικόνες που δημοσιεύονται τις τελευταίες ώρες στο You Tube.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Γραψτε εδω το σχολιο σας ..
 2. 0
  0
  Αυτή τη φορά… in mezzo al deserto, λέει το βίντεο. Καταβόθρες εδώ κι εκεί στον πλανήτη αλλά θεωρία καμιά. Οι επιστήμονες, που έχουν γνώμη για κάθε επιστητό, τι έπαθαν και δεν λένε κάτι;
 3. 0
  0
  Δείτε και αυτό το βίντεο… Ο χάρτης στο 0.25'' – 0.30'' δείχνει τις καταβόθρες στην ιταλική επικράτεια. Ο αφηγητής τονίζει το γεγονός ότι "οι τρύπες αυτές γίνονται σε ελάχιστο χρόνο. Οι περισσότερες παρατηρούνται σε αγροτικές περιοχές, οπότε με τις βροχοπτώσεις μετατρέπονται σε λίμνες, αλλά υπάρχουν και μέσα σε πόλεις. Τα κύρια αίτια της δημιουργίας αυτών των τεράστιων οπών δεν είναι δυνατό να εντποπιστούν"…

  Από το 2' και μετά οι εικόνες προέρχονται από διάφορα μέρη του κόσμου.

  https://www.youtube.com/watch?v=ldgf-fUKZ_w
 4. 0
  0
  Εδώ βουνά έχουν δημιουργηθεί στη γη, βρισκόμαστε πάνω σε τεκτονικές πλάκες που κινούνται και συγκρούονται και αναρωτιόμαστε γιατί δημιουργούνται αυτές οι καταβόθρες. Και όλοι οι ήπειροι να καταβοθριστούν πάλι φυσιολογικό είναι για τα γήινα δεδομένα.
 5. 0
  0
  στρογγυλες τετραγωνες τρυπες ανοιγουν στη γη…
  ηρθαν τα χριστουγεννα και οι νεφελιμ… χει

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί