19:06 - 18/09/2014

Συναγερμός στην Ηλεία- Αναζητούν αλλοδαπό με επικίνδυνο μεταδοτικό νόσημα – Νοσηλευόταν στο Ρίο και εξαφανίστηκε.

Σε αναζήτηση αλλοδαπού που φέρεται να διαμένει στην περιοχή της Νέας Μανολάδας, βρίσκονται οι υγειονομικές αρχές της Δυτικής Ελλάδας, καθώς διαπιστώθηκε ότι πάσχει από επικίνδυνο μεταδοτικό νόσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος αλλοδαπός που κατάγεται από το Μπαγκλαντές είχε νοσηλευτεί τον περασμένο Ιούνιο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και εκεί είχε δηλώσει ότι διαμένει στην περιοχή της Νέας Μανολάδας και ότι εργάζεται σε αγροτικές εργασίες.

Ο αλλοδαπός υποβλήθηκε σε εργαστηριακές εξετάσεις, ωστόσο μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα ο ίδιος αποχώρησε από το Νοσοκομείο προς άγνωστη κατεύθυνση, πιθανόν όμως να επέστρεψε στην περιοχή της Βουπρασίας στην Ηλεία. Όταν ολοκληρώθηκαν όλες οι εξετάσεις και εκδόθηκαν τα αποτελέσματα, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πάσχει από μεταδοτικό νόσημα και άρχισαν να τον αναζητούν, αφενός για να του χορηγηθεί η κατάλληλη αγωγή, αφετέρου για να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για τη μη μετάδοση του νοσήματος.

Ήδη έχει ενημερωθεί το Τμήμα Υγιεινής στην περιφερειακή ενότητα Ηλείας και χθες κλιμάκιο επισκέφθηκε την περιοχή της Βάρδας προς αναζήτηση του αλλοδαπού. Για το θέμα ενημερώθηκε ο δήμος ενώ το κλιμάκιο αναμενόταν να έρθει σε επαφή και με παραγωγούς της περιοχής, για να διαπιστωθεί εάν γνωρίζουν τον αλλοδαπό και εάν εργάζεται εκεί, προκειμένου να εντοπιστεί και να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες.

Πηγή: patrisnews.com

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 0
  0
  Το νόσημα ποιο είναι; Γιατί δεν το λένε;
 2. 0
  0
  καμμενη φλαντζα ειχε κ το μετεδωσε ηδη
 3. 0
  0
  ΕΤΣΙ , ΕΤΣΙ .
 4. 0
  0
  ΣΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ [ ΗΛΕΙΑ ] ΤΑ ΒΡΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΓΥΡΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Σ.Υ. ΚΑΤΙ ΛΑΘΡΟΕΠΙΣΚΕΠΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΚΑΚΙΑ…. ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑΚΙΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΣΤΑΣΟΥ ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ…ΜΥΓΔΑΛΑ…
 5. 0
  0
  Κρύβεται στο katohika και γράγφει διαρκώς άρθρα. Προσοχή, πάσχει από επικίνδυνη μεταδοτική βλακεία!
 6. 0
  0
  Νομίζω ξέρω ποιός είναι!Αυτός που συστήνεται ως 'Γιάννης_Αλεξίου' κ υπογράφει ως Νίκος!
  ΠΡΟΣΟΧΗ:Άν εντοπιστεί..ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ Κ ΜΗ ΤΟΥ ΜΙΛΑΤΕ-ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ το-ν στην Υγειονομική Υπηρεσία του ΚΑΤΟΧΙΚΑ.
 7. 0
  0
  o μικρος νικολας ηταν

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί