18:31 - 09/10/2014

Συναγερμός στα Σκόπια – Ύποπτο κρούσμα του ιού Έμπολα – Πέθανε ο ασθενής

Ένας ασθενής ο οποίος νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο των Σκοπίων με συμπτώματα που θα μπορούσαν να υποδεικνύουν ότι είχε προσβληθεί από τον ιό Έμπολα απεβίωσε, μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων.

Πρόκειται για πολίτη της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο των Σκοπίων σε άσχημη κατάσταση και μετά από μερικές ημέρες απεβίωσε.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το από ποια χώρα ταξίδεψε στην ΠΓΔΜ ο ασθενής που απεβίωσε.

Οι υγειονομικές αρχές της ΠΓΔΜ μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει το περιστατικό· από το νοσοκομείο των Σκοπίων έγινε γνωστό ότι σε λίγη ώρα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

enimerosifylis

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 0
  0
  Μηπως απο τον Κολοσσο η καραντινα ??????
 2. 0
  0
  Σε ένα άλλο Βρετανό εκδηλώθηκαν συμπτώματα του ιού Έμπολα, δήλωσε ο ανώνυμος αξιωματούχος στο Reuters. Η κυβέρνηση έχει προγραμματίσει μια συνέντευξη Τύπου έκτακτης ανάγκης στην οποία λέει ότι πρόκειται για Έμπολα, αλλά και άλλων μολυσματικών ασθενειών που έχει παρόμοια συμπτώματα και ότι όλα θα είναι σαφέστερα σε 48 ώρες, όταν θα παρουν τα αποτελεσμαα της ειδικής ανάλυσης από τη Γερμανία. Οι Βρετανοί είχαν φθάσει στα Σκόπια στις 2 Οκτωβρίου απευθείας από την πατρίδα τους. Πριν ήταν στη Νιγηρία.
  http://mondo.rs/…/Uzbuna-u-Skoplju-Od-ebole-preminuo…

  21515

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί