10:34 - 09/02/2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ενημέρωσης για τους χημικούς αεροψεκασμούς και την χειραγώγηση του καιρού. Αθήνα 15-2-2014

Το Σάββατο στις 15 Φεβρουαρίου 2014, στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, η Ομάδα Δράσης Αττικής αποδέχεται την πρόσκληση για παράλληλη διακρατική ειρηνική διαμαρτυρία κατά της γεωμηχανικής, της χειραγώγησης του καιρού και των χημικών αεροψεκασμών. Στην
Αυστραλία, την Νέα Ζηλανδία αλλά και την Κύπρο, εκείνη την ημέρα, θα γίνουν παράλληλες συγκεντρώσεις ενημέρωσης του κόσμου για το παγκόσμιο φαινόμενο που επηρεάζει το παρόν και το μέλλον μας. Η Ομάδα πραγματοποιεί ανοιχτό κάλεσμα σε όλο τον κόσμο που είναι ευαισθητοποιημένος στο θέμα αυτό, που θέλει να ενημερωθεί ή που θέλει να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να σταματήσουμε τα αεροπλάνα να σπέρνουν θάνατο!

Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός πως ο κόσμος αρχίζει και ξεσηκώνεται ενάντια στο παγκόσμιο φαινόμενο των χημικών αεροψεκασμών. Τα τελευταία χρόνια, όπου οι χαρακτηριστικές λευκές ουρές είναι πολύ έντονες απ’άκρη σ’άκρη του πλανήτη, από την βόρεια Αμερική μέχρι την Αυστραλία, από την Κίνα μέχρι την Ευρώπη, πολίτες οργανώνονται και δημιουργούν θύλακες ενημέρωσης και δράσης κατά του επικίνδυνου αυτού φαινομένου. Το διαδίκτυο έχει συνδράμει στην ακαριαία μετάδοση εικόνας, ήχου και πληροφορίας και έχει βοηθήσει τις ομάδες που πολλαπλασιάζονται, να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να ανταλλάξουν πληροφορίες και να συνάψουν συνεργασίες.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης του κόσμου, έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια διεθνή καλέσματα, τα λεγόμενα Global March, όπου σε πολλές πόλεις ανά την υφήλιο μαζεύονται ακτιβιστές, απλοί πολίτες ευαισθητοποιημένοι και αποφασισμένοι να περιχαρακώσουν την ανθρώπινη υγεία και την ομαλή λειτουργία της βιοποικιλότητας του πλανήτη. Τον Απρίλιο του 2013 μάλιστα, πραγματοποιήθηκε μια διημερίδα ενημέρωσης όσον αφορά τη γεωμηχανική, την κλιματική αλλαγή και τους χημικούς αεροψεκασμούς στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες. Στις 15 Φεβρουαρίου, ενεργοποιείται λοιπόν άλλος ένας πόλος αντίδρασης που σκοπό έχει την εντατικοποίηση της πίεσης προς όλους τους ανευθυνοϋπεύθυνους, οι οποίοι είτε νίπτουν τας χείρας τους προφασιζόμενοι αδυναμία, είτε κάνουν τα στραβά μάτια στην προσπάθειά τους να αποποιηθούν των ευθυνών που τους βαραίνουν.

Η Ομάδα Δράσης Αττικής θα δώσει το παρόν για άλλη μια φορά σε μια τέτοια παγκόσμια κινητοποίηση. Θεωρεί καθήκον της να βρεθεί στο δρόμο, να έρθει σε επαφή με τον κόσμο και να δυναμώσει. Οι δράσεις όχι μόνο δεν σταματάνε, αλλά εντείνονται ολοένα και περισσότερο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης! Είναι ολοφάνερο ότι υπάρχουν ύπουλα και σκοτεινά σχέδια κάποιων εγκεφάλων που επιθυμούν να καθυποτάξουν ολοκληρωτικά τους λαούς και ένα από τα όπλα που χρησιμοποιούν για να το πετύχουν αυτό είναι και οι χημικές ρίψεις.

Δεν μπορεί να περάσει πλέον απαρατήρητη η άθλια και στοχευμένη προπαγάνδα της κλιματικής αλλαγής, όταν ο καιρός χειραγωγείται ξεκάθαρα. Δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα τα γεωπολιτικά παιχνίδια που παίζονται σε παγκόσμια κλίμακα (πρόσφατα δε και στην γειτονιά μας). Δεν περνάνε απαρατήρητα τα παιχνίδια που παίζονται στο χρηματιστήριο καιρού, η φοβερή έξαρση αυτοάνοσων, νέων ισχυρών επιδημιών και αλλεργιών. Δεν περνάει απαρατήρητος ο καρκίνος, το αλτσχάιμερ και όλες οι ασθένειες που μαστίζουν την ανθρωπότητα εξαιτίας κυρίως του βαριά μολυσμένου οικοσυστήματος. Και φυσικά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος ο μόνιμα μουντός ουρανός, τα αρρωστημένα λευκά χημικά σύννεφα που καλύπτουν σχεδόν επί μονίμου βάσεως τα κεφάλια μας, κρύβοντας την μοναδική πηγή ζωής και ενέργειας.

Οι χημικοί αεροψεκασμοί μπορεί να μην είναι το μόνο κακό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Γη, ούτε ίσως το χειρότερο. Μπορεί να μην είναι η μοναδική αιτία που συμβαίνουν τόσα δεινά στον κόσμο. Πρόκειται όμως για ένα από τα όπλα που χρησιμοποιούνται σ’ένα ξεκάθαρο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, της χλωρίδας και της πανίδας.
Αυτοί που χρησιμοποιούν και στρέφουν αυτό το όπλο κατά λαών ανεξαρτήτου χρώματος, θρησκείας και κουλτούρας, πρέπει να ξεσκεπαστούν.

Είναι επιτακτική η ανάγκη να περάσει στη συλλογική μας συνείδηση ότι όποιος παίζει και πειραματίζεται με την υγεία του κόσμου θα λογοδοτεί!

Παρακαλώ πολύ διαδώστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε…

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 0
  0
  Δεν είχε κόσμο η προηγούμενη συγκέντρωση; Σας ψέκασαν και δεν μπορέσατε να μαζευτείτε;

  Παμπάλαιες μπούρδες που εξακολουθούν να στηρίζονται στην ημιμάθεια και ευπιστία αδαών. Ποιους εξυπηρετείτε με την συνεχιζόμενη αναστάτωση; Τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από την συντήρηση των ψευτο-συνωμοσιών;
 2. 0
  0
  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ 1 ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΙΜΑΤΕ ΟΡΘΙΟΣ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ!!!!ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΙΧΕ ΕΣΤΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΤΙ ΤΟΥ ΦΓΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!ΞΥΠΝΑ ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 3. 0
  0
  Πραγματικά είναι απίστευτο πόσο ψεκασμένοι παραμένετε και πόσα παραμύθια πιστεύετε. Αντιγράφετε τους Αμερικάνους μυθομανείς με τα δήθεν αποδεικτικά βίντεο και φωτογραφίες και φωνάζετε ότι όσοι δεν σας πιστεύουν είναι κοιμισμένοι ενώ οι κοιμισμένοι ή μάλλον οι υπνωτισμένοι είστε εσείς οι ίδιοι.

  Αλλά τελικά τρομαγμένα υποχείρια των προπαγανδιστών του σκοταδισμού και της συνωμοσιολογίας υπήρχαν πάντα.

  Τρέχτε να υποστηρίξετε ότι μύθο σας πλασάρουν. Ο σκοταδισμός συνεχίζετε για αιώνες και σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη.

  Απλά αναμασάτε ότι σας σερβίρουν οι καλοθελητές της άθλιας προπαγάνδας των ψεκασμών και όλων των άλλων δήθεν συνωμοσιών. Περαστικά.
 4. 0
  0
  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΙΑ Ή ΕΚΟΥΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΛΟΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ….

  ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΥΚΛΟΠΑΙΧΤΕΣ….ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ΄΄΄ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗ ΜΑΣ΄΄
  ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΑΚΑΔΑ!!!!!!
 5. 0
  0
  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!Κ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Κ ΠΑΛΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!! Κ ΠΟΥΣΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ Κ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΙΘΙΑΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘ….ΤΑ ΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΑ ΣΤΕΙΧΙΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ!!!!ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!
 6. 0
  0
  13 Φεβρουαρίου 2014 – 4:18 μ.μ.

  ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΩΝΑΖΕ!
 7. 0
  0
  Εσύ που φωνάζεις έκανες εξετάσεις αίματος; Τι είδες; Σου μέτρησαν πολύ βλακένιο;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί