18:13 - 14/12/2014

Στήνεται επικίνδυνο σχέδιο πανικού με φήμες για bank run και Grexit για να προκληθεί χάος και να βρεθούν οι 180 βουλευτές

Η κοινωνία να μην παγιδευτεί στα σχέδια νοσηρών μυαλών, επικίνδυνων ανθρώπων που απεργάζονται το κακό της πατρίδας μας.

Ένα επικίνδυνο σχέδιο πανικού με φήμες για bank run και Grexit στήνεται στην Ελλάδα με στόχο να προκληθεί χάος και να βρεθούν οι 180 βουλευτές.
Στήνεται ένα σχέδιο, όπου θα παρουσιαστεί ως εθνικός κίνδυνος εκτροπής και κατάρρευσης της Ελλάδος και της οικονομίας.

Σύμφωνα με πηγές δεν είναι σαφές αν ενορχηστρώνεται από συμφέροντα ή έχει εμπλοκή και η κυβέρνηση ή είναι συνδυασμός και των δύο αλλά όπως αναφέρει κορυφαίος παράγοντας «οι 180 βουλευτές δεν μπορούν να βρεθούν.

Ο μόνος τρόπος για να βρεθούν οι 180 βουλευτές είναι να προκληθεί χάος, να προκληθεί πανικός, οι πολίτες να αισθανθούν ότι απειλούνται οι καταθέσεις τους και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ.

Αν αυτό το παραμύθι πείσει ορισμένους αναποφάσιστους Ανεξάρτητους βουλευτές ή Ανεξάρτητους Έλληνες να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τότε εκεί που ήταν αδύνατο να βρεθούν οι 180 βουλευτές….θα βρεθούν οι 180 βουλευτές».

Με βάση πηγές σε ξένο broker είχε κυκλοφορήσει μια φήμη ότι ενορχηστρώνεται σχέδιο πανικού στην Ελλάδα.

Διερευνώντας το θέμα και συνομιλώντας με στελέχη ξένων οίκων, όπως Barclays, Morgan Stanley και J P Morgan αναφέρθηκε ότι φοβούνται τον κίνδυνο…εκτροπής της Ελλάδος.

Μάλιστα κυκλοφόρησαν φήμες ότι υπάρχουν hedge funds που αν υπάρξει σοβαρή κρίση στην Ελλάδα θα μπορούσαν να ρευστοποιήσουν 600 ή 800 εκατ μετοχές τραπεζών προκαλώντας νέο κραχ στο χρηματιστήριο.

Το ερώτημα είναι υπάρχει σχέδιο πανικού που θα δημιουργήσει την εντύπωση ότι η Ελλάδα καταρρέει, να φοβηθούν οι πολίτες, να αρχίσουν να αποσύρουν τις καταθέσεις τους και μαζί με την κατάρρευση του χρηματιστηρίου και τον διάχυτο φόβο για Grexit….οι βουλευτές τελικώς, αλλάξουν άποψη και αντί να ψηφίσουν κατά του Προέδρου να ψηφίσουν υπέρ του Προέδρου της Δημοκρατίας;

Κορυφαίος Έλληνας τραπεζίτης δεν κρύβει την αγωνία του, το φόβο του μήπως κάποια παράκεντρα εξουσίας προκαλέσουν χάος.

«Αδυνατώ να πιστέψω ότι με εντολή Σαμαρά θα μπορούσε να σχεδιαστεί η εκτροπή, το χάος και η καταστροφή.

Όσοι παίξουν με την φωτιά θα καούν, όσα νοσηρά μυαλά σκεφτούν να υλοποιήσουν ένα τέτοιο επαίσχυντο σχέδιο καταστροφής εις βάρος της πατρίδας θα είναι υπόλογοι και υπεύθυνοι για την καταστροφή.

Αν υπάρχει κέντρο εξουσίας, όπου σε συνεννόηση με κάποιους έμπιστους ξένους και κάποιο πρόθυμο θεσμικό παράγοντα όπως τραπεζίτη αποφασίσουν να σπείρουν τον πανικό προκαλώντας χάος τότε η χώρα θα έχει καταλυθεί και η χώρα θα αξίζει να καταρρεύσει αναφέρει ο κορυφαίος τραπεζίτης.

«Ανησυχώ για την χώρα μου και την τράπεζα, τους υπαλλήλους και τους πολίτες αλλά πιστεύω ότι η ΕΚΤ δεν θα αφήσει να εκτραπεί η κατάσταση, δεν θα αφήσει να προκληθεί χάος».

Η κοινωνία να επιδείξει ψυχραιμία σε ότι δυνητικά μπορεί να συμβεί το επόμενο διάστημα.
Υπό τον φόβο και τον πανικό μόνο καταστροφές μπορεί να υπάρξουν όχι πρόοδος.

Οι τράπεζες είναι ασφαλείς καθώς εποπτεύονται άμεσα από την ΕΚΤ και το ευρωσύστημα θα είναι δίπλα στις ελληνικές τράπεζες άρα οι καταθέτες είναι 100% εξασφαλισμένοι ουσιαστικά και όχι για το θεαθήναι.

Η κοινωνία να μην παγιδευτεί στα σχέδια νοσηρών μυαλών, επικίνδυνων ανθρώπων που απεργάζονται το κακό της πατρίδας μας.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. 0
  0
  Παπαριές, οι Τραπεζίτες τρέμουν τις εκλογές τον Γενάρη !!
  Από τέλος Γενάρη θα αρχίσουν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην Αμερική με την εμπιστοσύνη στο δολάριο να κλυδωνίζεται και να συμπαρασύρει Ευρώ και Γιεν.
  Ο μόνος δρόμος επιβίωσης της Ελλάδα είναι η Δραχμή και για τον υπόλοιπο νότο της Ευρώπης τα παλιά τοπικά τους νομίσματα !!
 2. 0
  0
  έλα που το βάζεις "Ετικέτες ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ" ενδροπή και καταισχύνη

  Θωμάς
 3. 0
  0
  TOTE INE POY THA SIGOYREYTO OTI PREPI NA PSIFISO SIRIZA DAGOTO.
 4. 0
  0
  Μα η Ελλάδα έχει καταρρεύσει… Είναι σε τεχνητό κόμμα ώστε να νομιμοποιησουν τα κλεμμένα… Διαθήκη…αγγλικο δίκαιο… Η ότι σκαρφιστηκαν… Με υπογραφή των δήθεν εκπροσώπων μισθό των, Μάριονετων… Όπως η συμμορία που έκλεψε αβοηθητους γέροντα αποσπώντας πρώτα διαθήκη… Στα ανάθεμα τοκογλυφοι… Τον τοκογλυφοι η τον πετάς η σε πατάει.
 5. 0
  0
  Με το καλο δεν θα χάσουμε κερδησμενοι θα βγούμε
 6. 0
  0
  Καταραμένε Παπαδόπουλε, 40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.

  Γιατί βρε άθλιε;

  Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα!

  Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα; Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο; Πέθαναν της πείνας οι άνθρωποι …και κοντά σ’ αυτούς και τόσοι άλλοι μεσάζοντες και σύμβουλοι.

 7. 0
  0
  Ψυχραιμία….έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δεν θα υπάρξει….
  Η κινδυνολογία στο ζενίθ, θα υπάρξει Grexit δηλαδή έξοδος της Ελλάδος από το ευρώ υποστηρίζουν ακατάσχετα ανώριμοι και ηλίθιοι.
  Η Ελλάδα δεν μπορεί και δεν θα βγει από το ευρώ.
  Έχει σαν στήριξη την ΕΚΤ, άρα οι τράπεζες είναι ασφαλείς.
  Δεν μπορεί να δανειστεί από τις αγορές, άρα υποχρεωτικά θα υπογράψει μνημόνια, ECCL και ότι πρόγραμμα λιτότητας απαιτηθεί.
  Η Ελλάδα δεν θα γίνει Αργεντινή γιατί απλά η Αργεντινή είναι σε καλύτερη μοίρα από την Ελλάδα.
  Το ΑΕΠ της Αργεντινής είναι 363 δισεκ. ευρώ και το ΑΕΠ της Ελλάδος 183 δισεκ. δηλαδή η Αργεντινή έχει διπλάσιο ΑΕΠ από την Ελλάδα.
  Η σχέση χρέους προς ΑΕΠ της Αργεντινής βρίσκεται με βάση αναθεωρημένα στοιχεία στο 42% (ναι καλά διαβάσατε στο 42% του ΑΕΠ) ή 152 δισεκ. ευρώ.
  Η σχέση χρέους προς ΑΕΠ της Ελλάδος βρίσκεται στο 177% ή 322,4 δισεκ. ευρώ.
  Η δομή του χρέους της Αργεντινής διαμορφώνεται ως εξής περίπου 66% ομόλογα, τα δάνεια 15% ενώ περίπου 65 δισεκ. είναι το χρέος αποτιμημένο σε δολάρια.
  Η δομή του χρέους της Ελλάδος έχει ως εξής 322,4 δισεκ. εκ των οποίων 245 δισεκ. δάνεια διακρατικά και ΔΝΤ, 15 δισεκ. έντοκα γραμμάτια και 70 δισεκ. περίπου ομόλογα και άλλος δανεισμός.
  Η ανεργία στην Αργεντινή βρίσκεται στο 7% και στην Ελλάδα περίπου στο 27%.
  http://bankingnews.gr/%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/item/172994-grexit-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1,-%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B5-bank-run,-%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%E2%80%93-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD.html
 8. 0
  0
  Το πιο πιθανό σενάριο είναι να βγει ΠτΔ με την 3η (180 ψήφους) αλλά με αντάλλαγμα να φύγει από πρωθυπουργός ο Σαμαράς και να αντικατασταθεί από κάποιον Παπαδήμο ή κάτι ανάλογο. Αν βγει με 200 ή 180 και ο Σαμαράς μείνει θα περάσει μέτρα εκδικητικά για το ζόρι που τράβηξε όλο αυτό το διάστημα. Αντίδραση έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει. Ο ελληνικός λαός είμαστε "γκολ αυτοί σέντρα εμείς". Αν τώρα γίνει η κέντα και πέσει, αυτοί θα έχουν πρόβλημα, δεν ξέρω πολλούς που να έχουν πάνω από κάνα χιλιάρικο στην τράπεζα και αυτά για να τα πάρει κάνας συγγενής που είναι μέσα στο λογαριασμό για να του πληρώσει την κηδεία μην πάει και άταφος. Την πρεμούρα την έχουν οι βουλευτές και το πάθος τους για το ευρώ μάλλον έχει να κάνει γιατί ποτέ τα λαμόγια δεν πληρώνονταν πάνω και κάτω από το τραπέζι σε δραχμές. Παλαιότερα ήταν σε δολάρια, τα τελευταία 10+ χρόνια σε ευρώ, έχουν φετίχ με τα "ξένα" νομίσματα όπως ενθουσιαζόμασταν μικροί όταν κάποιος από τους συγγενείς μας δούλευε στα "καράβια" και μας έδειχνε κάνα δηνάριο ή κάτι άλλο…
 9. 0
  0
  ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΤΑΧΩΣ ΓΑ ΔΡΑΧΜΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί