09:04 - 11/01/2015

Σοκ στο Αμβούργο: Εξαπέλυσαν εμπρηστική επίθεση κατά εφημερίδας που αναδημοσίευσε σκίτσα του Charlie Hebdo (Φωτογραφίες – Βίντεο)

Ο τρόμος νέων ισλαμιστικών επιθέσεων σκιάζει την Ευρώπη.

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε εφημερίδα του Αμβούργου, η οποία είχε αναδημοσιεύσει σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ από το Charlie Hebdo.

Τα ξημερώματα, άγνωστοι πραγματοποίησαν επίθεση στην εφημερίδα Hamburger Morgenpost με εμπρηστικό μηχανισμό, τον οποίο οι δράστες πέταξαν μέσα στο κτίριο από το παράθυρο, που είχαν σπάσει λίγα λεπτά νωρίτερα με πέτρες.

Από το μηχανισμό ξέσπασε πυρκαγιά. Ευτυχώς τη στιγμή της επίθεσης στιγμή δεν υπήρχαν εργαζόμενοι μέσα στο κτίριο και προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο αίθουσες, πριν σβήσει τη φωτιά άμεσα η πυροσβεστική.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας, ήδη έχουν συλληφθεί δύο άτομα που θεωρήθηκε ότι κινούνταν ύποπτα στην περιοχή. «Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο γιατί έγινε η επίθεση. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να συνδέεται με το γεγονός ότι η Hamburger Morgenpost δημοσίευσε σκίτσα του Charlie Hebdo», ανέφερε το ίδιο δημοσίευμα.Κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί