14:16 - 17/11/2014

ΣΚΑΕΙ ΒΟΜΒΑ: ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ οι ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ μας!! Αυτό είναι το ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ της ΤΡΟΙΚΑΣ και των ΤΡΑΠΕΖΩΝ για να μας “ΦΑΝΕ” τα ΛΕΦΤΑ!!!

Σατανικό σχέδιο της τρόικας και των ξένων τραπεζών για να μπλοκάρουν και στη συνέχεια να φάνε τα λεφτά που έχουν νόμιμα σε τράπεζες…

Αφού μας πήραν ό,τι έχουμε και δεν έχουμε στο εσωτερικό, τώρα επιχειρούν να βάλουν χέρι και στις καταθέσεις, που έχουν εκατομμύρια Έλληνες, στο εξωτερικό, όπως αποκάλυψε χθες Κυριακάτικηεφημερίδα .

Αχόρταγοι οι τροϊκανοί, δε σταματάνε με τίποτα, συνεχίζοντας το πλιάτσικο, σε βάρος της χώρας και των πολιτών μας. Το νέο σατανικό σχέδιο, που σκαρφίστηκαν οι αθεόφοβοι, αφορά τις καταθέσεις που έχουν στο εξωτερικό, μετανάστες, ναυτικοί, εφοπλιστές, επιχειρηματίες, και έμποροι.

Με πρόσχημα, δήθεν, την… πάταξη της φοροδιαφυγής, υποχρεώνουν τις τράπεζες σε όλο τον κόσμο, να μπλοκάρουν τους λογαριασμούς των Ελλήνων καταθετών, για να ελέγξουν, υποτίθεται, αν τα σχετικά ποσά έχουν δηλωθεί και έχουν νόμιμα φορολογηθεί στην Ελλάδα.

Απαιτούν, μάλιστα, την έκδοση σχετικού πιστοποιητικού νομιμότητας, από την Εφορία και την Τράπεζα Ελλάδας. Το σχέδιο τους, ωστόσο, αποκαλύπτεται από το γεγονός ότι τέτοιοι έλεγχοι έχουν διαταχθεί μόνο για Ελληνες καταθέτες! Λες και μόνο στην Ελλάδα ή από Ελληνες ασκείται το «σπορ» της φοροδιαφυγής, όταν, μόλις προχθές, αποκαλύφθηκε το όργιο φοροδιαφυγής, με τη χρησιμοποίηση, ως «φορολογικού παραδείσου», του «Μεγάλου Δουκάτου» του Λουξεμβούργου, όπου ήταν πρωθυπουργός για 20 χρόνια, ο σημερινός πρόεδρος της Κομισιόν και μέγας «φιλέλληνας» ο κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Και ποιους θεωρούν φοροφυγάδες, προσπαθώντας, στην ουσία, να αρπάξουν τις περιουσίες τους; Πρόκειται, όπως προαναφέραμε, για εκατομμύρια συμπατριώτες μας, που δεν είναι, βέβαια, όλοι αυτοί, διαπλεκόμενοι, λαμόγια και φοροφυγάδες, αλλά άνθρωποι του μόχθου, μετανάστες, ναυτικοί, έμποροι, επιχειρηματίες και φοιτητές, οι οποίοι ζουν, εργάζονται και σπουδάζουν σε διάφορες ξένες χώρες, στις οποίες για να βρει κανείς δουλειά, να ασφαλιστεί, να πάει στο νοσοκομείο, να φάει, να πιεί καφέ, να πληρώνει δίδακτρα, ή οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή να πληρώσει ή να εισπράξει χρήματα θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει ανοίξει λογαριασμό, διαφορετικά δεν μπορεί να κάνει τίποτε και βρίσκει τον μπελά του.

Ολους αυτούς, λοιπόν, οι «φίλοι» μας οι τροϊκανοί, τους βαφτίζουν «φοροφυγάδες», προκειμένου ν` αρπάξουν και τις δικές τους περιουσίες, αφού δεν έχει απομείνει, πια, τίποτε άλλο στο εσωτερικό, για να το αρπάξουν.

Το συγκλονιστικό αυτό θέμα αποκάλυψε κυριακάτικη εφημερίδα και έχει ως εξής: Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες κινδυνεύουν να χάσουν τις καταθέσεις που έχουν σε ελβετικές και ευρωπαϊκές τράπεζες και να βρεθούν αντιμέτωποι με κακουργηματικές κατηγορίες για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος!

Οι ελβετικές τράπεζες άρχισαν ήδη να στέλνουν ενημερωτικά σημειώματα στους Έλληνες καταθέτες, με τα οποία τους ζητούν βεβαιώσεις από την εφορία, ότι το ποσό που περιλαμβάνει ο λογαριασμός τους έχει φορολογηθεί στην Ελλάδα.

Απαιτούν επίσης έκδοση πιστοποιητικού νομιμότητας από την Τράπεζα Ελλάδος. Το περίεργο είναι, ότι οι ελβετικές καθώς και άλλες ευρωπαϊκές τράπεζες, απαιτούν τα πιστοποιητικά αυτά, μόνο από Έλληνες καταθέτες!

Με δεδομένο ότι σχεδόν το σύνολο των καταθέσεων που έχουν οι Έλληνες σε ελβετικές τράπεζες, προέρχεται από αδήλωτο χρήμα, η επόμενη κίνηση είναι το μπλοκάρισμα των λογαριασμών, με πρόσχημα τις συνέπειες που θα έχουν οι ελβετικές τράπεζες, στην περίπτωση κατά την οποία το ελληνικό δημόσιο κινηθεί νομικά εναντίον τους όπως έγινε στην περίπτωση των Αμερικανών.

Ισχυρές πιέσεις

Καλά πληροφορημένη πηγή αποκάλυψε σε κυριακάτικη εφημερίδα, ότι η επιλεκτική τακτική των ελβετικών τραπεζών σε βάρος των Ελλήνων καταθετών είναι αποτέλεσμα ισχυρών πιέσεων από την Γερμανία, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους δανειστές μας.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι οι Ευρωπαίοι επιδιώκουν στην ουσία να δεσμεύσουν ένα μεγάλο μέρος από τις καταθέσεις των Ελλήνων στην Ελβετία, που υπολογίζονται σε ενενήντα δις ευρώ, στην περίπτωση που καταφύγουν σε κούρεμα των ελληνικών καταθέσεων.

Τεχνικά το κούρεμα των ελληνικών καταθέσεων στις ευρωπαϊκές τράπεζες είναι νομικά εφικτό, αλλά στην περίπτωση των λογαριασμών που βρίσκονται σε ελβετικές τράπεζες θα χρειαστεί το πρόσχημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, αφού ελάχιστοι καταθέτες μπορούν να προσκομίσουν βεβαιώσεις από την εφορία ότι το ποσό έχει φορολογηθεί στην Ελλάδα πριν καταλήξει στην Ζυρίχη ή σε άλλες ευρωπαϊκές και αμερικανικές τράπεζες.

Ακόμα πιο δύσκολη είναι η έκδοση πιστοποιητικού νομιμότητας και από την Τράπεζα Ελλάδος. Στην ουσία οι Ελβετοί τραπεζίτες μαζί με την τρόικα, επιχειρούν να αρπάξουν στην κυριολεξία τις καταθέσεις των Ελλήνων.

Γιαυτό άλλωστε οι ελβετικές τράπεζες, καθώς και πολλά μεγάλα τραπεζικά ευρωπαϊκά ιδρύματα, δεν δέχονται πλέον καταθέσεις από Έλληνες. Τα τραπεζικά στελέχη μάλιστα κατευθύνουν τους υποψήφιους πελάτες σε ριψοκίνδυνες αγορές ομολόγων που εκδίδουν διάφορες εταιρείες, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι τα ποσά που κατατίθενται είναι αφορολόγητα.

Η αποστολή ενημερωτικών σημειωμάτων από τις ελβετικές τράπεζες προς τους Έλληνες καταθέτες άρχισε πριν από τρεις μήνες και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, για να καλυφθούν όλοι οι λογαριασμοί ανεξαρτήτως μεγέθους.

Και από φυσικά πρόσωπα

Τα ίδια πιστοποιητικά απαιτούν οι Ελβετοί τραπεζίτες τόσο από καταθέτες που είναι φυσικά πρόσωπα, όσο και από λογαριασμούς οι οποίοι ανήκουν σε εταιρείες, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν στηθεί στο αμαρτωλό Λουξεμβούργο και το Λιχτενστάιν και είναι ελληνικών συμφερόντων.

Τις εξελίξεις με τις καταθέσεις των Ελλήνων στις ελβετικές τράπεζες παρακολουθούν με ενδιαφέρον οι οικονομικοί εισαγγελείς, το ΣΔΟΕ καθώς και άλλες κρατικές υπηρεσίες.

Στα σχέδια των ελεγκτικών αρχών είναι η συγκέντρωση υλικού από την αλληλογραφία και τα μέιλ που ανταλλάσσουν οι Έλληνες καταθέτες και τις ελβετικές τράπεζες, με στόχο τη δημιουργία λίστας υπόπτων η οποία θα διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη.

Ήδη έχουν εντοπιστεί μια σειρά από φοροφυγάδες καταθέτες, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται και παράγοντες της δημόσιας ζωής, επιχειρηματίες, εκδότες, καλλιτέχνες ακόμα και… ποδοσφαιριστές.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. 0
  0
  Μας τα κάνατε τσουρέκια . Απο το 2010 έχετε που φωνάζεται διασπείροντας ψεύδη , εικασίες και φαντασιοπληξίες δραχμολάγνων , δραχμόπλικτων και λοιπών δόλιων
  • 0
   0
   Την δουλειά σου εσύ… Όλα μια φαντασιοπληξία είναι. Και η δανειακή σύμβαση που εξαφάνισε την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, και οι αντισυνταγματικοί φόροι που μας άδειασαν τα πορτοφόλια, και ο νόμος που υποχρεώνει σε δωρεά οργάνων, και ο νόμος "περί αιγιαλού" που χαρίζει πετρέλαια σε όποιον ξένο αγοράσει μια ακτή, και οι κατασχέσεις κατοικίας άνεργων γονέων, όλα στην φαντασία των Κατοχικών Νέων είναι.
  • 0
   0
   Σωστός ό φίλος.
 2. 0
  0
  Αν προείδε σωστά ο Γέροντας, προτού "τραβήξει πίσω το κεφάλαιο, το διεθνές το πετρελαϊκό και απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι"… "θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία". Έτσι θα ξεκινήσει ο μεγάλος πόλεμος που σχεδιάζουν, σε δύο φάσεις.

  Όλη η συζήτηση του Γέροντα με Κύπριους επισκέπτες, από τα τέλη της δεκαετίας του '90.

  http://www.youtube.com/watch?v=s22R1TZx2bs
 3. 0
  0
  ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΧΡΥΣΟ, ΑΣΗΜΙ, ΧΑΛΚΟ,,,,,,,,,,, ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΑ
 4. 0
  0
  τις καταθεσεις μας?τι ειναι αυτο?
 5. 0
  0
  Sweet dreams!!!!
  Δεν προκειται να γινει τιποτα!!!!
  4 χρονια περιμενουμε αλλα…
 6. 0
  0
  Κάποτε είχατε πιο χειροπιαστά δημοσιεύματα πιο αξιόλογα ποιο ΚΑΤΟΧΙΚΑ
  Τώρα πια έχετε γίνει ένα με τους άλλους ( παπαγαλάκια ) απλά αντιγράφετε τους άλλους
  Δεν είσαστε δημοσιογράφοι ,κοπιαδοροι είστε
  ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ πια
  Και οι επαναστάτες έχουν την τιμή τους
  Μάλλον τα βρήκατε και τα πήρατε κάτω από το τραπέζι
  • 0
   0
   Μήπως εσύ πήρες κάτι κάτω από το τραπέζι και τρολάρεις όπου πονάει το σύστημα; Το τι θα γίνει με το ελληνικό τραπεζικό σύστημα το έχουν γράψει εδώ και δύο χρόνια κάποιοι πληροφορημένοι ξένοι bloggers με πηγές σε πολύ υψηλές θέσεις. Αλλά συνέχισε εσύ την λάσπη κι όπου σε βγάλει.
 7. 0
  0
  θα ελέγξουν τους λογαριασμούς μου στην Ελβετία??? είμαστε σοβαροί τώρα? βόλτες θα τα κάνω τα λεφτά? Θα τα πάω κατευθείαν στο Άγιον Όρος, σιγουράτζα.
 8. 0
  0
  Μακάρι να τα πάρουν, εγώ 2 χιλιάρικα θα χάσω, άλλοι θα χάσουν πολλά που τα έχουν και κλεμμένα και μαύρα και αφορολόγητα. Όσο έχω τα χέρια μου θα κάνω κάτι και θα ζήσω, αυτοί που έμαθαν στα εύκολα σε βάρος άλλων να δω πως θα την παλέψουν
  • 0
   0
   Σαν να διαβάζεις τις σκέψεις μου. Τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ όποτε κάποιος μιλάει για καταθέσεις. Όσοι περάσαμε δύσκολα, όσοι δεν μεγαλώσαμε με ανέσεις, όσοι μετράμε για να βγάλουμε τον μήνα δεν θα πάθουμε το σοκ που θα πάθουν κάποιοι άλλοι.

   Το άλλο ζήτημα όμως είναι ότι αυτά τα διεθνή λαμόγια που έχουν στα χέρια τους τις τύχες όλων μας τα έχουν κάνει αυτά στο παρελθόν. Είναι παλιό το κόλπο τους, το σχεδίασαν και το εκτέλεσαν στις αρχές του 20ού αιώνα και οδήγησαν τον κόσμο σε δύο παγκόσμιους πολέμους και ένα στημένο κραχ ενδιάμεσα. Όλα τα φαινόμενα δείχνουν σήμερα ότι θα το επαναλάβουν, χωρίς δεύτερη σκέψη για τις ανθρώπινες ζωές που θα χαθούν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί