08:26 - 04/03/2014

Σιωπηλά Όπλα Αθόρυβοι Πόλεμοι 3

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

vasoula2908

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 0
  0
  Για το συγκεκριμένο εργοστάσιο στη Λάρισα ….έχω σοκαριστεί …για πλάκα απ την παγωμένη εικόνα έψαξα να βρω που είναι στο googlearth…..το βρήκα αμέσως από τύχη….. το σημείο το γνωρίζω πολύ καλά αν και είναι ιδιαίτερα απομονωμένο και κρυμμένο από τα βλέμματα….επι 2 χρόνια περνούσα λόγω της δουλειάς μου από εκεί μπροστά κάθε πρωί και κάθε μεσημέρι … μου έκανε πάντα εντύπωση ότι ήτανε εγκαταλελειμμένο ενώ φυλασσότανε χωρίς αυτό να θέλουν να φαίνεται ….πάντα υπήρχε κόσμος , ενώ τα αυτοκίνητα φαίνονταν σα να τα έκρυβαν από πίσω απ τις εγκαταστάσεις. Μπροστά στην είσοδο υπήρχανε βαρέλια και παλιές ρόδες ώστε να εμποδίζεται ακόμα και η στάση …. ….Δεν ξέρω εάν είναι σύμπτωση, μου είχανε κάνει τεράστια εντύπωση αυτά τα κτίρια … Απλά το αναφέρω ….
 2. 0
  0
  Φο βε ρό!!!

  Έχουμε εργοστάσια!!!

  Κάποια είναι λίγο παρατημένα βέβαια λόγω της οικονομικής κρίσης.

  4 Μαρτίου 2014 – 12:07 μ.μ. Δώσε διεύθυνση να πάμε να το δούμε και εμείς.

  Τι είναι "ενισχυτής χαμηλών συχνοτήτων"; Στο Ιράν εκπέμπουν υποήχους προς το διάστημα; Και αυτοί με την Ανδρομέδα μιλούν ή με άλλους πιο σκληροπυρηνικούς όπως τον Darth Vader; Εσείς τους ακούτε τους υποήχους; Γιατί τα σκυλιά (και τα ζώα γενικότερα που τους ακούν) δεν αντιδρούν; Είναι μέρος της μυστικής συνωμοσίας καταστροφής των Ελλήνων;

  Ή μήπως οι υπόηχοι είναι για την κοίλη γη; Για να επικοινωνούμε με τους δράκοντες και τις σαύρες από κάτω μας;

  Ή για την τροποποίηση του καιρού μαζί με τα ψεκάσματα;

  Το κραχ πότε θα γίνει; Οι Κινέζοι τι κάνουν για όλα αυτά;

  Πείτε μας τα όλα!!! Μην κρύβετε πληροφορίες!!!

 3. 0
  0
  Κάποια εργοστάσια μοιάζει να έχουν και συστήματα καθαρισμού νερού. Περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένοι οι συνωμότες παρά τους υποήχους και τις χαμηλές συχνότητες.

  Ενισχυτές βλακείας ποια έχουν δεν λέει όμως.
 4. 0
  0
  ΑΛΛΟΥ ΡΑ ..ΠΟΥΤΙΝ '''ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΡΙΜΑΙΑ '''ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΘΟΡΥΒΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ''….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 5. 0
  0
  ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ … ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ , ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ … ΤΙΠΟΤΑ , ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΩ , ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ … ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΚΑ …ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ . ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΒΙΑ … ΟΛΑ ΚΑΛΑ . ΟΛΑ ΚΑΛΑ . ΣΤΕΛΝΩ ΚΥΥΥΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ . ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΧΑΛΒΑ . ΚΑΘΟΤΙ ΤΥΝΧΑΝΩ ΚΑΙ " ΗΛΙΘΙΑ " .
 6. Καράμπαμπας 5 Μαρτίου 2014 @ 14:39
  0
  0
  http://www.youtube.com/watch?v=KUUtsD5pFzI

  Να σημειώσω ότι το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της σειράς λεγόταν "Archimedean Dynasty"

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί