12:52 - 17/11/2014

Σαν τους κύκλους της γέννας …

Είναι η ώρα που δείχνουν στις ταινίες όπου η σύζυγος μετρά και αρχίζει να κάνει ανασουλες γερές για να κατέβει το μωρό!

Μέσα στο κύκλο ησυχίας είμαστε μέχρι να ξαναέρθουν η συσπάσεις !

Δεν μπορεί να μην το νιώθεις να μην το μυρίζεις να μην το αφουγκράζεσαι!

Κάπου εκεί μέσα στην ησυχία έχει λουφάξει το θηρίο!

Δεν άλλαξε τίποτα στην καθημερινότητα σου , συνεχίζεις να είσαι Σκλάβος , συνεχίζεις κάθε μέρα να χάνεις Ελευθερία , κάθε μέρα να ζεις εσύ και να πεθαίνει ο διπλανός σου , δεν άλλαξε τίποτα άλλα περίεργος νιώθεις μια ηρεμία μια ησυχία σαν να ξεκουράζεσαι από την βροχή του φοβου!

Τι παράξενο να σιγοβραζεις συνέχεια και με τα γεγονότα του σοκ να νομίζεις ότι κάτι αλλάζει … και όταν σταματούν τα σοκ να πιστεύεις ότι γλίτωσες …αν και συνεχίζεις να είσαι μέσα στην χύτρα!

Σύντομα το θεριό θα κουνηθει…μέσα σε ένα κύκλο άγνωστο ακόμα σε εμάς απαντά το θεριό του φόβου , έναν κύκλο χρονικό που έχουν μελετήσει οι κινούντες τα νήματα , έναν κύκλο που τους έχει δείξει ότι έτσι η μάζα μένει στάσιμη ,σταθερή και πειθήνια!

Θα εφεύρει νέους τρόπους να σε κάνει να μην αντιλαμβάνεσαι ότι ο διακόπτης που αυξάνει την ζέστη σου μετακινήθηκε κατά ένα βαθμό συν!!

Δες το αυτό που σου λέω και θα κατανοήσεις ότι όλα είναι ένα μεγάλο σχέδιο , αν δεις ξεκάθαρα τους κυκλικούς χρόνους είμαι σίγουρος οτι θα σκεφθείς αφού έχουν κυκλικοτητα τα γεγονότα τότε έχουν και την περίπτωση να είναι και στημένα!

Αν είχες την δυνατότητα να ακολουθείς ένα μοτίβο τότε είναι πολύ πιο εύκολο να σχεδιάσεις και το γεγονός ,σε απόσταση μάλιστα πολλων ετών μέχρι και αιώνων!

Αν είχες απόδειξή ότι με συγκεκριμένο τρόπο η μάζα οδηγείτε σε συγκεκριμένες απόψεις και θέσεις όταν εσύ κάνεις σε συγκεκριμένο χρόνο μια κίνηση τότε δεν είναι λογικό να είχες οργανώσει ένα σχέδιο με φαινομενικά τυχαία γεγονότα ώστε με αυτόν τον τρόπο να προγραμματίζεις το μέλλον ;

Κατά προσέγγιση σου έχω δείξει τους κύκλους , δεν γνωρίζω ακριβως τους χρόνους που ακολουθούν ,δεν γνωρίζω όλο των κώδικα άλλα στις στιγμές που έχουμε δει το μέλλον πρέπει σαν ερευνητής να σκεφθείς ,πως γίνεται αυτό;

Χρησιμοποιούν μια μέτρηση χρόνου πολύ διαφορετική από την μέτρηση χρόνου που έχουν δώσει σε εμάς , σκέψου ότι αν εσύ είσαι 40 χρόνων γιατί μετράς κάθε χρόνο με 365 μέρες αυτοί μπορεί να είναι 5 χρονών μετρώντας των ένα χρόνο με άλλα μεγέθη ….θα πεις τώρα ε και μια λέξη αλλάζει ένα νούμερο!!

Μην είσαι τόσο σίγουρος γιατί μέσα μας πολλά πράγματα δουλεύουν σαν σκανδαλες ,σαν εντολές , σαν ένας προγραμματισμός μίμησης !

Η συνείδηση σου είναι ένα πρόγραμμα πάνω στον σκληρό δίσκο του dna σου , αν έχεις εκπαιδεύσει την συνείδηση σου να έχει λάθος βιολογικούς κύκλους έχεις εκπαιδεύσει έναν στρατιώτη να είναι ημιτελής και αγύμναστος σε σχέση με έναν πεντάχρονο εχθρό!!

Είναι τόσο πολύ μεγάλο θέμα όλα όσα σε έχουν εκπαιδεύσει να βιωνεις ως αλήθεια , όσα έχεις επιλέξει να είναι η σύμβαση αλήθειας σου , είναι τεράστιο το πεδίο που μπορεί να εκμεταλλευτεί ένας εχθρός σε όσα σε εκπαίδευσε να θεωρείς αδύνατα !

Το αδύνατο είναι ένα σημείο όπου δεν θα πας ποτέ να βρεις λύση , είναι ένα σημείο όπου ποτέ δεν θα ασχοληθείς , το δεν γίνεται η δεν υπάρχει η ένας κανόνας που σου δείχνει μια μόνο λύση είναι μια μέθοδος έλεγχου των δυνατοτήτων σου να μην προχωρήσεις προς το θαυμάσιο!!

Φαντάσου ότι σε αυτόν τον πολιτισμό της χεστρας που είναι ένα φυτώριο εκπαίδευσης μια γραμμικής επιστήμης καθημερινά γίνονται τιτλούχοι επιστήμονες μιας μεθόδου τύφλωσης και όχι πραγματικής επιστήμης !

Αν οι μεγάλοι επιστήμονες του κόσμου μας που μας έδωσαν μεγάλες λύσεις άκουγαν τους κανόνες της επιστήμης τους και δεν τολμούσαν να αμφισβητήσουν η να τεντώσουν απαγορευτικούς νόμους και κανόνες τότε σήμερα θα είχαμε μεγάλες πιθανότητες να είχαμε ακόμα την φωτιά ως μέσω φωτισμού!

Η αλλαγή , το μυστικό της δημιουργίας , της νέας ανακάλυψης , των νεων δυνατοτήτων δεν κρύβεται σε όλα όσα σου προσφέρθηκαν σαν γνώση αλλα στα σημεία όπου έχεις εκπαιδευτεί ότι εκεί βρίσκετε το αδύνατο!

Κομπαζουμε όταν έχουμε μια γνώση , μια γνώση όμως που ο καθένας θα μπορούσε να έχει …

Διάβασε προσεκτικά , ένας επιστήμονας δεν είναι επιστήμονας σήμερα επειδή είχε το ιδιαίτερο μυαλό για να είναι επιστήμονας .. είχε άλλες δυνατότητες που εκμεταλλεύτηκε και είναι επιστήμονας …Είχε ίσως χρήματα αυτός η η οικογένεια του , είχε θέλησή , είχε υπομονή , είχε καλή μνήμη (παπαγαλισμος) είχε θέσει στόχους τέτοιους που ο πολιτισμός της χεστρας του είχε δώσει σαν κανόνες !

Πολλοί επιστήμονες ναι είναι ιδιαίτεροι , ναι έχουν ευφυΐα άλλα το να έχεις ένα δίπλωμα δεν συνάδει αναγκαστικά ότι έχεις και ευφυΐα !

Το ποσοστό δηλαδή σήμερα των σπουδαίων μυαλών δεν είναι αναγκαστικό να το ψάχνουμε μόνο μέσα στο φυτώριο της γραμμικής εκπαίδευσής ενός πολιτισμού που τα έχει κάνει όλα σκατά στο διάβα του!

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι σήμερα για να γίνεις επιστήμονας θα πρέπει να έχεις χαρακτηριστικά που θέλει ο πολιτισμός της χεστρας να έχεις ώστε να σε οδηγήσει σε ένα τίτλο!

Ενώ θα έφτανε μόνο το πάθος σου για την αλήθεια ,την μάθηση ,την έρευνα και την εξέλιξη ο πολιτισμός της χεστρας για να γίνεις επιστήμονας σου επιβάλει μια διαδικασία μαζοχισμού για να μπεις στο λόμπι! Θα πρέπει να έχεις μια εσωτερική ανάγκη να διαφοροποιηθείς , μια ανασφάλεια να πετύχεις , ειδική ικανότητα να ακούς ιδιαίτερες μαλακίες για μεγάλο χρονικό διάστημα ,τρελή ικανότητα να εκτελείς πειθήνια και άνευ αμφισβήτησης εντολές (τουλάχιστον μέχρι να καταξιωθείς) ,να μπορείς να χάσεις από την Ζωή σου πολλά χρόνια ώστε να πετύχεις στον στόχο σου (τον όποιο στόχο θέτει ο καθένας αυτού του είδους επιστήμονας -αξίωμα-χρήμα-δόξα-κόμπλεξ-μικροτσουτσουνισμος) ώστε να σου δοθεί η ευκαιρία του τίτλου και τότε αν είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ επιστήμονας και λατρεύεις αυτό που κάνεις και το κάνεις για να δημιουργήσεις -τότε να μπορέσεις να αλλάξεις νόρμες και λανθασμένους κανόνες !!!

Δηλαδή η αλήθεια και η εξέλιξη του πολιτισμού μας έχει περιχαρακωθει έτσι ώστε να μην μπορεί κάποιος εύκολα να αλλάξει τα δεδομένα της εξέλιξης μας !!

Φαντάσου ότι ένα στρατιωτικό σύστημα που θα επέβαλε στους ανθρώπους να σπουδάζουν μέχρι το σημείο των ανωτέρων επιστημών θα μπορούσε με το ζόρι να έκανε επιστήμονες όλο τον πλανήτη !!…Μην βιάζεσαι να πεις δεν μπορούν να γίνουν όλοι λόγω εγκέφαλου … όλοι μπορούν να γινουν ..όλοι μπορούν να μάθουν ..με τον ένα η τον άλλο τρόπο !!

Αρα αυτό που στην ουσία μπορεί να μας οδηγήσει σε λύση από τα αδιέξοδα της εξέλιξής μας είναι ο καθένας μας προσωπικά να θελήσει να φτάσει στα σημεία του αδύνατου , στα απαγορευμένα με τον ένα η τον άλλο τρόπο συνειδησιακά σημεία ώστε να κατεβάσουμε λύσεις και νοοτροπίες που θα σταματήσουν τον απόλυτο έλεγχο μας από αυτούς που με τον ενα η τον άλλο τρόπο έχουν στέψει εαυτους σαν βασιλείς μας !

Η διαδικασία και η συνήθεια καθένας από εμάς να έχει κατατάξει τον εαυτό του ως κατώτερο τίτλων , ως κατώτερο νοητικά να δώσει λύση ίσως να είναι και μια ακόμα στρατηγική κίνηση του πολιτισμού της χεστρας να προστατέψει την σούπα του!

Σκέψου ότι χιλιάδες κορυφαία μυαλά χάθηκαν από τον χάρτη επειδή απλά πήγαν κόντρα στο κατεστημένο , πήγαν κόντρα στον χορηγό έρευνας για την τάδε ασθένεια , πήγαν κόντρα στο λογιστή μιας μεγάλης φαρμακευτικής η αλλης εταιριας κοκ κοκ !!

Σκέψου δηλαδή και εσύ που κομπάζεις για τον όποιο τίτλο ότι ο τίτλος σου μπορεί να είναι ένα μάτσο σκατά συμφωνημένα να δημιουργούν μια αλήθεια και όχι την απόλυτη αλήθεια!

Σκέψου ότι αν δεν φτάσουμε στο απολυτο στο πιο μακριά στο θαυμάσιο απλά θα ζήσουμε όλοι μας μια Ζωή που μοιάζει με μονοπολυ …μια Ζωή που από κωλοφαρδία οι πρώτοι που έφεραν τις καλές ζαριες έπιασαν και τα ακριβά ακίνητα !!

Δεν μπορεί να συνεχιστεί ο πολιτισμός της χεστρας και της κωλοφαρδίας , ο πολιτισμός της κληρονομιάς από τον ένα άχρηστο στον άλλο άχρηστο , ο πολιτισμός που όποιος ξεπέρασε τον νόμο και είναι πάνω πια από τον νόμο να μπορεί να κληροδοτεί τον επόμενο με τεράστια δύναμη!

Είναι μια πυραμίδα που παει ντουγρου για σκάσιμο άλλα επειδή είναι τεράστιο το παιχνίδι και εσύ αμολάς αετό η κορυφή της πυραμίδας θα σε στείλει στον άγιο Πέτρο βάζοντας σου αύριο καμιά ταφόπλακα που θα σε ονομάζει ήρωα!!

Αυτά κουράστηκα…ήθελα μόνο να σου πω ότι όπου να ναι έρχονται νέες συσπάσεις…πάρε ανασουλες …φου φου φου φου …!!

Stranger…

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (17)

 1. 0
  0
  xm.ke niko to dexomai ws apopsi (poly pou tha sas enoiaze i kathe apopsi kathe apodoxi tou kathe mpagasa) alla to adynato einai stigmio isws simeiako kai synepws apeiro ..emeis oi idioi eimaste 'adynato'-plires defragment loipon gia arxi –..anases .nai .den prolavainw na simeiwnw….vradiazei kai mexri 21 11 7 tis dimiourgias ..opws mesa etsi kai eksw …isyxia.simera 8 .
  https://www.youtube.com/watch?v=5Fp91cqBhAE
 2. 0
  0
  Για το θέμα των επιστημόνων υπάρχει και ένας Μάνος Δανέζης που "επιστημονικά¨ βάζει βόμβα στο πολιτισμό της χέστρας …
 3. 0
  0
  Μας έχεις πει πολλά και καίριας σημασίας πράγματα κατά καιρούς Νικόλα, αλλά αυτό το σημερινό είναι πεμπτουσία! Θα κρατήσω για την ώρα στο μυαλό μου αυτό που έγραψες:

  "Η αλλαγή, το μυστικό της δημιουργίας, της νέας ανακάλυψης, των νεων δυνατοτήτων δεν κρύβεται σε όλα όσα σου προσφέρθηκαν σαν γνώση αλλα στα σημεία όπου έχεις εκπαιδευτεί ότι εκεί βρίσκεται το αδύνατο. (…) Το αδύνατο είναι ένα σημείο όπου δεν θα πας ποτέ να βρεις λύση, είναι ένα σημείο όπου ποτέ δεν θα ασχοληθείς. Το δεν γίνεται η δεν υπάρχει η ένας κανόνας που σου δείχνει μια μόνο λύση, είναι μια μέθοδος έλεγχου των δυνατοτήτων σου να μην προχωρήσεις προς το θαυμάσιο".

  Να πούμε τώρα κάτι απλό και απτό για το δυνατό και το αδύνατο. Λογικά, με αυτό που μας προσφέρθηκε σαν γνώση όπως είπε ο Νικόλας, η γάτα τρώει το ψάρι ή το ψάρι τη γάτα; Για να δούμε…

  http://www.youtube.com/watch?v=RRl8BKprcFM
 4. 0
  0
  Φίλε δεν χρειάζεται πλέον άλλο να γράφεις…

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

  Τα κατάλαβαν όλα……………….
 5. 0
  0
  …Kι αυτό θα κρατήσω: "Είναι μια πυραμίδα που παει ντουγρου για σκάσιμο, αλλά επειδή είναι τεράστιο το παιχνίδι και εσύ αμολάς αετό, η κορυφή της πυραμίδας θα σε στείλει στον άγιο Πέτρο βάζοντας σου αύριο καμιά ταφόπλακα που θα σε ονομάζει ήρωα"… Προσέχουμε και να μη μου φοβάσαι.
 6. 0
  0
  ΔΕΝ υπαρχει κατι ΑΔΥΝΑΤΟ για ενα ανθρωπινο ων.

  Υπαρχει μια ωραια ιστορια της Ανατολης γι'αυτο…

  Παει λεει μια εγκυος λεαινα να κυνηγησει. Πανω στο κυνηγι ξεψυχαει…
  Ευτυχως γεννηθηκε το μωρο. Τα προβατα τα οποια κυνηγαγε η λεαινα πηραν το μωρο
  και το μεγαλωσαν. Το ΛΙΟΝΤΑΡΙ εμαθε να ΒΕΛΑΖΕΙ όπως ολα τα αλλα
  προβατα του ΚΟΠΑΔΙΟΥ. Μια μερα, ενα λιονταρι που ειχε βγει για κυνηγι σοκαριστηκε βλεποντας το λιονταρι μαζι με τα προβατα να βελαζει και να τρεχει μαζι τους
  πανικοβλημενο στη θεα αλλου λιονταριου.

  Αφου το επιασε, το πηγε σε μια λιμνη και του λεει: Γιατι βελαζεις και κανεις παρεα με τα προβατα? εσυ εισαι ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.

  Οχι!!! του λεει το λιονταροπροβατο. ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ!!!
  ΟΧΙ του λεει το αλλο λιονταρι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ και τωρα θα στο αποδειξω.

  Και του βαζει το κεφαλι πανω απο το νερο της λιμνης…

  και τοτε για πρωτη φορα…το λιονταρι ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ

  και τοτε για πρωτη φορα…ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΒΡΥΧΗΘΗΚΕ

  και ΤΟΤΕ…..

  τα ΠΡΟΒΑΤΑ ακουγοντας το…ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ

 7. 0
  0
  λοιπον μερικα συμπερασματα για τα λεγομενα

  βλεπω καποια που σχετιζονται στην αμφιπολη και νομιζω πρεπει να κοινοποιηθουν προς ερευνα απο ατομα σαν τον νικο και αλλους

  εχουμε και λεμε

  απο το 1916 που την πειραξαν τα αγγλακια την αμφιπολη εχουμε ενα στοιχειο…….

  οτι καθε 25 χρονια την σκαβουν …αυτο το συνεχες εχει και ενα αλλο στοιχειο….οτι οποτε την σκαβουν υπαρχει στον ουρανο συνοδο ΣΕΛΗΝΗΣ-ΔΙΑ-ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ αυτο το συνεχες υπαρχει απο τοτε την μονη φορα που δεν εδρασε ηταν το 1980τοσο που ηπηρχε μεν η συνοδος αλλα η σεληνη ηταν απο την μερια του ηλιου!!και φετος οταν αρχισαν οι ανασκαφες εκει η συνοδος υπηρχε στον ουρανο κανονικοτατα!!!

  δευτερο στοιχειο ειναι οτι παραλληλα με την αμφιπολη τους ηρθε να τρεξουν και τα αντικυθηρα……καπως σχετιζεται η αμφιπολη με τα αντικυθηρα…..

  αλλο τωρα ο νικος μιλαει για γεννα…….οι ερευνες μου για την αμφιπολη εχουν βρει στοιχεια σχετικα με γεννα και κατι μου λεει οτι εννεα μηνες απο τη στιγμη που ανακοινωσαν οτι ψαχνουν εκει…….θα εχουμε γεννα…..εννοω κατι πολυ συμαντικο στην αμφιπολη…αξεπεραστο….ασυγκριτο……περιμενω

  τριτο στοιχειο ο αστερισμος του Ωριωνα!!!αν τον απεικονισουμε συγκεκρυμμενα στην αμφιπολη μας δειχνει πολλα………συνδαιεται μεχρι και με το περιφημο…φονικο της μανης και με αλλα πολλα…….

  τεταρτο στοιχειο…στον ταφο που βρηκαν …μεσα βλεπω αμμο θαλασσης…σαν αυτη που εχει ολλο το μνημειο….δεν σκαβουν κατω απο αυτη…δεν θελουν να βρουνε τα σκαλακια που εχει εκει ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ……αυτο ειναι το λαθος τους….αγωνια και τρομος μην αποκαλυφθουν πραγματα!!!

  πεμπτο στοιχειο τα κεφαλια των σφυγγων τα φτερα και ο διαμελησμενος σκελετος
  τα κεφαλια των σφυγγων και τα φτερα μεταφερθηκαν ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ στον τριτο θαλαμο διοτι ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ…..ιεροτελεστια για να μην πεταξουν οι σφυγγες φυλακες ηταν το κοψημο των φτερων οπως και τα κεφαλια τους να λειτουργησουν ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΜΑΙΔΟΥΣΑΣ……ο διαμελυσμος του ανθρωπου του ταφου…….ειναι και αυτος φυλακασ εκει γι αυτο ειναι διαμελυσμενος για να μην φυγει απο το μνημειο και για να το προστατευει!!!ολλα αυτα εγιναν βεβαια με καποιους ημνους επικλησης απο τους κατασκευαζοντες το μνημειο!!!

  αυτα ειναι αρκετα σε πρωτη φαση να τα ερευνησουμε

  αν μου ζητουσατε να χαρακτηρησω το μνημειο θα το ελεγα ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ……..και ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΛΥΞΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…….ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΠΥΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!!

  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝΩΘΕΝ

  ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΕΣ…..ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ…..ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΑΛΙ…
 8. 0
  0
  Poly sostes paratiriseis gia ton ptyxiako proletariasmo kai tin pneymatiki katapiesi apo akadimaikes normes pou den apodidoun pia
  Fysika i lysi pou vrikan onomazetai PAIDEIA MESO EPIMELITIRIAKON DIPLOMATON mia niki ton dynameon tis agoras
  Exelixi tou parapano tha einai TO XAPI GNOSEON pou tha agorazoume apo ta katastimata
  To eipe kai o NEGROPONTE ara yparxei idi

  O teleytaios ton anthropon …………..
 9. 0
  0
  Δεν με τρομάζει ο φόβος . Ένα συναίσθημα απατηλό και ψευτικο είναι . Αυτή η "ησυχία" , με ανατριχιάζει ! " Μιλάει " πολύ … Kοmet
 10. 0
  0
  Σεισμός Νικόλα μου… ΣΕΙΣΜΟΣ! Τον νιώσατε όλοι;
 11. 0
  0
  …5,2 Ρίχτερ στις 1.09 πμ ! Τo κατέγραψαν εδώ:

  http://www.emsc-csem.org/#2
 12. 0
  0
  Η διαδικασία και η συνήθεια καθένας από εμάς να έχει κατατάξει τον εαυτό του ως κατώτερο τίτλων , ως κατώτερο νοητικά να δώσει λύση ίσως να είναι και μια ακόμα στρατηγική κίνηση του πολιτισμού της χεστρας να προστατέψει την σούπα του!

  Το κεφαλι ψηλα !!!!!!!!!!!!!
 13. 0
  0
  ο πολιτισμος της χεστρας ειναι πραγματικα ενα τιποτα. ο προαιωνιος πολεμος παντα υπηρχε υπαρχει + θα υπαρχει. οι οβριοι οπου κανουν κουμαντο τα νιματα γνωριζουν πολυ καλα για τις σπειρες Της ΓΑΙΑΣ. ας μας πουνε λοιπον τι ειναι αυτο που φοβουνται και εχουν φερει ολα τα ξενα κρατοι εις την ΕΛΛΑΣ ? και ποια η χρονολογια οπου μετρανε ? οπως και να χει και απο ενας να μεινει σε καθε μερια ειναι αρκετο για μια αναγεννηση της ΕΛΛΑΣ. δεν λυπαμαι καθολου που δεν θα ηθελα ολες τις υπολλοιπες χωρες τεντωμενες στα λαθη τους, αυτα τα λαθη τους που τα καναν κανουν για την σκοτεινη κατακτηση της ΓΑΙΑΣ.
 14. 0
  0
  Κοιτάζω ξανά την ανάρτηση αυτή Νικόλα και ανατριχιάζω. Στο τέλος είχες γράψει,"Ήθελα μόνο να σου πω ότι όπου να ναι έρχονται νέες συσπάσεις…πάρε ανασουλες". Όλοι καταλάβαμε ότι αναφερόσουν σε κάτι γενικότερο που θα μπορούσε να συμβεί στο προσεχές μέλλον, κάτι ξαφνικό που θα μας αναστάτωνε, κάτι δυσάρεστο.

  Όμως… σύμπτωση; …ελάχιστες ώρες μετά την ανάρτηση του άρθρου έγινε εκείνος ο διπλός σεισμός που αναστάτωσε όλο τον κόσμο σε Εύβοια, Βοιωτία και Αττική. Ειδικά στον δεύτερο, δεν έλεγε να σταματήσει να τρέμει η γη, όπως το '99, με το ρήγμα της Πεντέλης.

  Βλέπω τώρα το σημείωμα που άφησα εδώ την ώρα εκείνη, λίγες μόλις ώρες αφού έγραψες το άρθρο και σκέφτομαι πόσο ευάλωτοι είμαστε. Και πόσο χαρισματικοί είναι κάποιοι ελάχιστοι ανάμεσά μας.
 15. 0
  0
  …Ρήγμα της Πάρνηθας εννοούσα πριν.

  http://s.enet.gr/resources/2009-09/fak2-thumb-large.jpg
 16. 0
  0
  …Έχει και μια αριθμολογία η εικόνα που έστειλα, τι λες; Τώρα το πρόσεξα, που την κοίταξα για δεύτερη φορά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί