09:08 - 27/02/2014

ΠΡΩΤΟΣ ΚΙΟΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑΣ

Η διαίσθησή σας είναι μια μικρή φωνή μέσα στην καρδιά σας, που σας προσφέρει ενθάρρυνση, έμπνευση και καθοδήγηση.

Η Άλκηστις Αγιωργίτη, στο βιβλίο της ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ,αναφέρει τα ακόλουθα για τον Πρώτο Κίονα Επιτυχίας και Σοφίας.
Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας.
Αν δεν ελπίζετε, δεν θα βρείτε το ανέλπιστο, γιατί είναι απάτητο και ανεξερεύνητο. Ηράκλειτος
Ποια λογική ή σκέψη έχουν ; Ακολουθούν τους λαϊκούς τραγουδιστές και έχουν το πλήθος για δάσκαλό τους.
Ηράκλειτος

Η διαίσθησή σας είναι μια μικρή φωνή μέσα στην καρδιά σας, που σας προσφέρει ενθάρρυνση, έμπνευση και καθοδήγηση. Προέρχεται από τη δική σας βαθιά αλήθεια. Μερικές φορές η καθοδήγηση που προσφέρει σας φέρνει σε αντίθεση με τη σκέψη σας και τις απόψεις των άλλων. Ωστόσο να θυμάστε ότι η σκέψη επηρεάζεται από τα έξω, ενώ η διαίσθηση έρχεται από τα μέσα.

Μερικές φορές θα σας κάνει μεγάλη εντύπωση η βαθύτερη σοφία σας, δεν θα μπορείτε να πιστέψετε ότι είστε τόσο σοφοί. Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα μονοπάτι που θα είναι μοναδικά δικό σας και “στα μέτρα” των ικανοτήτων και των αναγκών σας.
Η διαίσθηση είναι πράγματι η πηγή όλων των λύσεων σε οποιαδήποτε ζητήματα που μπορεί να έχετε. Αυτό είναι το κλειδί …

Να διατυπώσετε ένα σαφές ερώτημα. Το ερώτημα δεν πρέπει να είναι τέτοιο, ώστε να απαιτεί μια απάντηση του τύπου “είτε αυτό είτε εκείνο” γιατί, να το θυμάστε, σε κάθε δίλημμα έχετε τουλάχιστον τρεις επιλογές, αφού υπάρχει πάντα μια επιλογή την οποία δεν έχετε σκεφτεί ! Από τη στιγμή που έχετε διατυπώσει σαφώς τις επιλογές σας, ζητήστε ένα όνειρο που θα σας καθοδηγήσει, ή δημιουργήστε εσείς ένα όνειρο που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε διαύγεια. Πως ; Είναι απλό. Να ένα παράδειγμα : μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όνειρο ή όραμα στο οποίο βλέπετε τον εαυτό σας να πλησιάζει τρεις πόρτες. (θα έχετε αποφασίσει από τα πριν ποια πόρτα αντιστοιχεί στην κάθε επιλογή σας. Μπορείτε να αποφασίσετε ότι η Τρίτη πόρτα αντιστοιχεί στην άγνωστη επιλογή).

Τώρα μπορείτε να αρχίσετε. Χαλαρώστε βαθιά, ύστερα φανταστείτε ότι ανεβαίνετε τα σκαλιά ενός λαμπρού ναού από λευκό μάρμαρο. Είναι ένας ναός του Απόλλωνα, θεού της καθαρότητας και του Φωτός. Καθώς εισέρχεστε, βλέπετε τρεις χρυσές πύλες της Αλήθειας. Μια ιέρεια σας πλησιάζει και σας λέει ότι πίσω από την καθεμιά θα δείτε ένα μαγικό τοπίο που θα σας χαρίσει μια εσωτερική αντίληψη για το πώς πραγματικά νιώθετε για καθεμιά από τις επιλογές σας. Έτσι πλησιάστε στην πρώτη πύλη. Σημειώστε όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε : η πύλη ανοίγει εύκολα ή δύσκολα ; Τι είδους τοπίο βλέπετε ; Πως νιώθετε σε αυτό; Συναντάτε ζώα ή ανθρώπους ; Πως είναι ο καιρός ; Πως φαίνεται; Και το πιο σημαντικό : πως νιώθετε εκεί ; Επαναλάβετε τη διαδικασία για κάθε πύλη. Στο τέλος αυτού του οραματισμού, θα έχετε αποκτήσει κάποια εσωτερική αντίληψη για την απόφασή σας, με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 0
  0
  απο την πολη και κορφοκανελα ο επομενοs στο σχολιο.
 2. 0
  0
  Σας παρακαλώ σταματήστε επιτέλους όλες αυτές τις νεοεποχίτικες αναρτήσεις με τον διαλογισμό, τις ανατολικές θρησκείες και τον πνευματισμό-εσωτερισμό γενικότερα!
  Είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί και όλα αυτά δεν συμβαδίζουν με την Πίστη μας!
  Ελάτε κοντά στην Εκκλησία του Χριστού, και στα Μυστήριά της!
  Μετανοήστε για όλα αυτά, και ελάτε στον Ιησού Χριστό!
  Όλοι βλέπουμε τι έρχεται, και ακόμα ασχολείστε με αυτά;
 3. 0
  0
  και μετά ξύπνησες
 4. 0
  0
  Μας εχετε ζαλισει με τον χριστιανισμο σας. 500 θρησκειες υπαρχουν και ακομα να καταλαβετε οτι μας δουλευουν ψιλο γαζι ολες και μας θελουν φανατισμενους και διαχωρισμενους. Ανοιχτε το μυαλο σας επιτελους πριν ειναι αργα..
 5. 0
  0
  Το να χρησιμοποιεις το δυναμικο του νου σου δεν ειναι λαθος αγαπητε χριστιανε.Καλυτερα να κρατας μια πορτα ανοικτη γιατι ο Ο ιωαννης ο ευαγγελιστης ο ιδιος ειπε οτι ο Ιησους πολλα ειπε και εκανε ακομα που ολα τα βιβλια του κοσμου δεν θα χωραγαν για να γραφτουν.
 6. 0
  0
  Ως Χριστιανός, δεν θα ψάξω σε άλλες παραδόσεις και θρησκείες της ανατολής… Ως Χριστιανός, έχω την Αποκάλυψη του Θεού, έχω την Αγία Γραφή, και την Ιερά Παράδοση της Εκκλησίας από τους Αγίους Πατέρες και τις Οικουμενικές (και Τοπικές) Συνόδους! Όλα όσα δεν θα χώραγαν σε βιβλία όπως λες, αποκαλύπτονται μέσω του Αγίου Πνεύματος στις Οικουμενικές Συνόδους και στους Αγίους Πατέρες!
  Οπότε πόρτα ανοικτή στον Πνευματισμό-Εσωτερισμό ΔΕΝ κρατώ, και κανένας δεν θα έπρεπε…
 7. 0
  0
  βαλε πιο πολλα κεφαλαια θα σε μαλωσει ο θεουλης

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί