10:00 - 11/07/2014

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες της εποχής και ανοίξτε τα μάτια σας, δείτε την αλήθεια που τα ΜΜΕξαπάτησης αποκρύπτουν ενώ αδιάκοπα κάνουν πλύση εγκεφάλου και προπαγανδίζουν νυχθημερόν. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός υπάρξής τους.

Δείτε το βίντεο …

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  Να την κανουμε τι με το να τη επαρουμε πίσω; Ποτέ δεν ανήκε στους ιθαγενείς της που την απαρτίζουν άλλοι την κατηχαν. Εγώ λέω ας πάρουμετην πολην από τους Τούρκους και με μπόνους κάποιες εκτάσεις στα ΜικραΑσιατικα παραλία, έτσι για κανενα μπανάκι το καλοκαίρι!
 2. 0
  0
  ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ,ΧΡΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΝΕΕΙ,,,,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
  ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΔΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ.
  Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
  ΔΥΝΑΜΙΣ
 3. 0
  0
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ…ΠΩΣ ΑΡΑΓΕΣ…ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΞΑ…ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΑΓΩΓΟΥΣ?ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΕΝΩΣΗ…ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΚΑΣΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ(ΤΕΧΑΣ)…ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ…ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΣΥΝΑΓΩΓΟΣ Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΟ(ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΞΕΝΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ)…ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝ ΛΙΘΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΙΣΤΡΙΕΣ(ΤΟΥΒΛΑ-ΠΕΤΡΕΣ)…ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ._

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί