20:51 - 16/07/2014

Ποιος είναι ο ιος που έχει ταράξει την JP Morgan και ξαφνικά πέφτουν κάτω σαν κοτόπουλα;

Julian and Alita Knott: From Alita Knott’s Public Facebook Page

Ποιος είναι ο ιος που έχει ταράξει την JP Morgan και ξαφνικά πέφτουν κάτω σαν κοτόπουλα;

Πριν 13 ημέρες βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους ο Julian Knott και η γυναίκα του. Ο Knott ήταν διευθυντής και ειδικός σε θέματα πληροφορικής στη JP Morgan. Ξαφνικά βρέθηκαν ακόμη δύο νεκροί JP Morgan τραπεζικοί υπάλληλοι.

Richard (Rich) Gravino: From Public Facebook Page

Ο δεύτερος είναι ο 49 χρονος Richard Gravino, από το Riverview στην Τάμπα της Φλόριντας. Στις 24 Ιούνη βρέθηκε στο σπίτι του νεκρός. Η αιτία του θανάτου είναι άγνωστη, έχουν διεξαχθεί τοξικολογικές έρευνες και θα περάσουν μερικέςεβδομάδες πριν το αποτέλεσμα γίνει γνωστό.

Ο Gravino είχε δουλέψει στην HSBC τράπεζα, στο τμήμα πληροφορικής πριν εργαστεί στην JP Morgan. Ήταν υπεύθυνος για το Application Development Team Lead και είχε μεγάλες γνώσεις και πρόσβαση στα συστήματα πληροφορικής της JP Morgan.

Thomas James Schenkman: From Public Condolences Page

Στις 7 Μαΐου του 2014, πέθανε και ένας τρίτος, 42 χρονος εργαζόμενος της JP Morgan. Ο Thomas James Schenkman πέθανε ξαφνικά στο Κονέκτικατ. Παρά το γεγονός ότι είχε μια σημαντική θέση μέσα στην JP Morgan σαν Διευθύνων Σύμβουλος της Global Infrastructure, για ευνόητους λόγους τα ΜΜΕ δεν δημοσίευσαν καμία είδηση για τον ξαφνικό θανατό του. Ο Schenkman είχε ένα εξαιρετικό ιστορικό εργασίας και εργάστηκε πριν από την JP Morgan, στην Microsoft, στην Goldman Sachs και στην Bear Stearns.

Οι αριθμός θανάτων στην JP Morgan είναι πλέον εντυπωσιακός, σχεδόν όλοι τους προέρχονται από το τμήμα πληροφορικής της τράπεζας. Οι άνθρωποι που έχουν υψηλή τεχνογνωσία και γνωρίζουν τα πάντα σχετικά με τη λειτουργία των συστημάτων αυτών χάνουν την ζωή τους. Μήπως μπορεί να έχουν ανακαλύψει κάτι καταστροφικό για την τράπεζα και κάτι μεγάλο είναι έτοιμο να συμβεί; Ή έχουν συνειδητοποιήσει οτι πάνω σε αυτό στο οποιο όλοι τους εργάστηκαν, ξαφνικά άρχισαν και οι πελάτες τους να το γνωρίζουν;

Ή είναι τα τεράστια ποσά των ασφαλιστικών συμβολαίων ζωής που η JP Morgan έχει για το (πρώην) προσωπικό της;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η JP Morgan έχει ασφαλήσει τους εργαζόμενους και πρώην εργαζόμενους της για ένα σύνολο ποσό των 180 δισ. Δολαρίων. Τα χρήματα σε περίπτωση θανάτου δεν τα λαμβάνουν οι πλησιέστεροι συγγενείς τους, αλλά η τράπεζα.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 0
    0
    οποιος κανι κακο στην πατριδαμας αυτα παθενη
  2. 0
    0
    O ….. Σώρρας !!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί