18:29 - 14/11/2014

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ!!!! ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!!

Γράφει η Μαρία Τουφεξή

Τα τρία Στάδια της Μυστικής Ζωής. Η Διδασκαλία τους. Η Μάχη τους σώμα με σώμα με τους δαίμονες!!!

Ο Αρχιμανδρίτης Λαρίσης Σεραφείμ Δημόπουλος παρέδωσε για τον Ελληνικό λαό και για τον κόσμο ολόκληρο μια συγκλονιστική Αποκάλυψη για τους Μυστικούς Μαχητές που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα καν την ύπαρξη τους. Και βέβαια οι έχοντες πίστη Θεού Μεγάλη το δέχονται. Άραγε όμως σε πόσους ανθρώπους έφτασε αυτή η Μεγάλη Αποκάλυψη του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ; Δεν γνωρίζουμε.

Ας δούμε τι είπε ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ για τους Μυστικούς Μαχητές κατά των δαιμόνων, οι οποίοι είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, άνθρωποι κοσμικοί, όπως όλοι μας, τις περισσότερες φορές όμως άνθρωποι από τον Μοναχικό Βίο. Κανένας δε μπορεί να το προσδιορίσει αυτό.

Για να κατανοήσουμε τους “Μυστικούς’’, πρέπει να γνωρίζουμε τι σημαίνει το όνομά τους.

Η λέξη “Μυστικός” προέρχεται από τα μυστήρια των αρχαίων Ελλήνων, ιδιαίτερα από τα Ελευσίνια μυστήρια. Ο Ιεροφάντης έπαιρνε τους πιστούς του και τους οδηγούσε σε φοβερά σπήλαια, με τη δικαιολογία ότι εκεί κατοικούν οι θεοί, τους οποίους μπορούν να δουν και να λατρεύσουν. Ο Ιεροφάντης είχε σχέση με τα ακάθαρτα πνεύματα (δαίμονες) τα οποία ο ίδιος λάτρευε και προσκυνούσε. Οδηγούσε λοιπόν τους μειούμενους στο σπήλαιο και εκεί τους αποκάλυπτε τους δαίμονες, οι οποίοι εμφανίζονταν σαν θηρία με πολλά κεφάλια και από το στόμα τους έβγαζαν φωτιές, θειάφι και διάφορους θορύβους που προκαλούσαν φόβο και φρίκη στους μειούμενους. Έπειτα ορκιζόντουσαν να μην αποκαλύψουν σε κανέναν τι είδαν. Δηλαδή να το κρατήσουν μυστικό.

Στην Χριστιανική ορολογία “Μυστικός” ονομάζεται εκείνος στον οποίο αποκαλύφθηκε Ο Θεός. Είδε και άκουσε τη φωνή Του Θεού και δέχτηκε τις Θείες Ενέργειες (Φως, Θερμότητα, Χαρά, Ευδοκία). Σίγουρα θα αναρωτηθείτε πως είναι δυνατόν ο άνθρωπος, ο χωματένιος, να αξιώνεται να βλέπει Τον Θεό, τον ουρανό, τους αγίους, τους αγγέλους και τις μεγάλες μορφές της Αγίας Γραφής;

¨Όταν λέμε ότι βλέπει Τον Θεό και Τον ακούει ένας «Μυστικός» εννοούμε ότι Τον βλέπει και Τον ακούει μέσα από τα μάτια της ψυχής και της μεγάλης πίστης του προς Εκείνον.

Ο «Μυστικός» φτάνει στο σημείο αυτό, έπειτα από πολλούς κόπους και θυσίες. Τα στάδια είναι πέντε για κάποιους και για άλλους είναι τρία. Οι περισσότεροι ερευνητές συμφωνούν ότι είναι τρία.

Το πρώτο στάδιο είναι το πιο οδυνηρό και κουραστικό. Ο πιστός χρειάζεται πολύ μεγάλο αγώνα για να κόψει τα πάθη του, τις αδυναμίες του και γενικότερα τις ροπές του προς το κακό. Κάνει αποχή από το φαγητό, κοιμάται λίγο, ταλαιπωρείται, βασανίζεται, αυτοτιμωρείται. Πηγαίνει κόντρα στις επιθυμίες του. Όταν θελήσει να φάει δεν τρώει, όταν επιθυμεί να μιλήσει σιωπά, όταν θελήσει να φιλονικήσει αυτός ειρηνεύει, όταν η επιθυμία του λέει οργίσου αυτός μένει πράος.

Με αυτές τις εναντιώσεις στις φυσικές απαιτήσεις ο άνθρωπος πετυχαίνει να επιβληθεί στις ορέξεις του και στο τέλος να τις κυβερνά και να τις κατευθύνει ο ίδιος. Γίνεται δηλαδή ένας ελεύθερος άνθρωπος. Σ’ αυτό τον αγώνα ζητά βοήθεια από Τη Θεία Χάρη και Το Θείο Έλεος. Προσεύχεται όλη μέρα και όλη νύχτα με το νου, με την καρδιά, με όλο του το είναι, όλο το χρόνο. Περιορίζει τις ανάγκες του στο ελάχιστο. Η τροφή και το νερό στον απαραίτητο βαθμό και ο ύπνος ελάχιστος.

Το δεύτερο στάδιο ακολουθεί το πρώτο. Η ψυχή του αγωνιστή στολίζεται με κάθε αρετή. Αγνότητα, Πραότητα, Ειρήνη, Υπομονή, Χαρά, Ταπεινοφροσύνη, Αγάπη, Αμνησικακία, Συγχωρητικότητα. Η καρδιά είναι γεμάτη γλυκύτητα και κατάνυξη. Η σιωπή και η πάλη με τα ακάθαρτα πνεύματα είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του αγωνιστή.

Η αρετή έχει πικρό τίμημα. Δεν είναι συναισθηματισμός αλλά οδύνη. Παλεύει ο αγωνιστής σώμα με σώμα με το διάβολο. Ο οποίος ανησυχεί όταν βλέπει αγωνιστές και τους μάχεται με όλες του τις δυνάμεις. Τους σπέρνει σκέψεις ταραχής, ακαταστασίας, μίσους, σαρκικού πόθου, επιθυμίες καλής τροφής, αναπαύσεως και φιλοδοξίας. Πολλούς τους βρίσκανε πρησμένους από το ξύλο και τα γρονθοκοπήματα «Ένιωθα τα χτυπήματα του διαβόλου σαν πυρωμένο σίδερο στο σώμα μου» έλεγε ένας ερημίτης.

Το τρίτο στάδιο της Μυστικής ζωής είναι η άνοδος στον ουρανό. Ο πιστός πηγαίνει στον ουρανό και βλέπει τον παράδεισο. Γεύεται και απολαμβάνει τη γλυκύτητα του παραδείσου και Του Ίδιου Του Θεού. Βλέπει τη δόξα των Αγίων, των Καλλινίκων μαρτύρων, των προφητών και των Αποστόλων. Χαίρεται και παίρνει κουράγιο για να τελειώσει τον αγώνα του και να πορευτεί και αυτός στον ουρανό, για να δικαστεί από Το Θεό και λάβει την αμοιβή των πόνων του και των θυσιών του.

Τέλος ο «Μυστικός» κατακοσμείται με τα χαρίσματα(θεραπεία και ανακούφιση των πιστών, προφητικό, ιαματικό, προορατικό και το χάρισμα της διδασκαλίας) ως αμοιβή για τους κόπους του. Ο κόπος ασκήσεως των «Μυστικών» είναι τα έρημα μέρη. Κατοικούν σε μικρές καλύβες, κάτω από πέτρες, πολλοί δε και στη ύπαιθρο. Τα ρούχα τους λιώνουν, το δέρμα τους ξεραίνεται και γίνεται σαν το καβούκι της χελώνας. Αποφεύγουν τη συναναστροφή με τους άλλους και ζουν μόνοι με Το Θεό. Αυτό βέβαια γίνεται όταν μιλάμε για «Μυστικούς» που ανήκουν στο μοναχισμό. Οι «Μυστικοί» στη διδασκαλία τους λένε ότι όποιος έχει Το Θεό στην καρδιά του, τότε η καρδιά του είναι ζεστή. Όταν η καρδιά έχει «ψύχος» βρίσκεται υπο δαιμονική ενέργεια γιατί ο διάβολος είναι ψυχρός. Τότε λένε ότι πρέπει να επικαλούμαστε Το Όνομα Του Θεού και Εκείνος θα έρθει να διώξει το «ψύχος» και να φέρει ζεστασιά στην καρδιά μας. Γιατί Ο Θεός μπορεί να φέρει ειρήνη στην καρδιά μας. Ο Θεός είναι Θεός ειρήνης!!!

Αυτά είπε ο Αρχιμανδρίτης Λαρίσης Σεραφείμ με την παράδοση του λόγου του στους ανθρώπους μέσω ενός βιβλίου με τίτλο «ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ» που εκδόθηκε στη Λάρισα το 2005 και μας εφιστά την προσοχή, να συνέλθουμε από την νάρκωση του κακού και να χρησιμοποιήσουμε το βιβλίο του σαν οδηγό για να ξεφύγουμε από το λαβύρινθο μιας ασφυκτικής, αισθησιακής και υλιστικής ζωής η οποία μας οδηγεί στη φθορά και καταστροφή της ψυχής και να κερδίσουμε Τη Θεία Φώτιση.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (21)

 1. 0
  0
  Έλα, υπάρχει Δια-βολος, άντε, μπεεεεεεεε

  Θωμάς
  • 0
   0
   …..Θωμακο παρε την σολομωνικη στο σπιτι σου ,την πουλανε τα μεγαλα βιβλιοπωλεια,και διαβασε την μονος ομως στο σπιτι σου…την παιρνεις????….και μετα ελα να μας κανεις μπεεεε καλο μου….
 2. 0
  0
  ΚΑΙ ΟΙ 54ΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ 54ΗΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ , ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ .
  ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΛΑ ΑΠΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΙΑ. ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΣ ΟΚΝΗΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΥΣ ( ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ) ΓΥΡΩ ΣΤΟ 4000 Π.Χ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΥΡΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ 5000 ΧΙΛΑΔΩΝ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΝΩΣΕΩΣ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΚΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ ΤΟΥΣ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
 3. 0
  0
  αλλα ντι αλλων!!!

  εχω δει τον Χριστο και δεν εχω κανει τιποτα απο τα παραπανω!!!

  εχετε τρελλαθει τελειως???

  σου ειπε ο Χριστος ποτε να αυτο τημωρηθεις???

  ταλαιπωρειτε???βασανιζεται???αυτοτιμωρειτε??

  τι ειναι αυτα ρε βλαμμενοι???

  ξυπνατε γιατι μολις ερθει……………….θα σας στειλει εκει που θα στηλει και τους παππαδες!!

  ο Κυριος σε δυο εντολες ειπε τα παντα ζωα!!!

  αγαπατε αλληλους……………και αυτο που δεν θελεις να σου κανουν μην το κανεις σε αλλους!!!

  ξυπνατε γιατι σας εχουν παρει στο λαιμο τους οι παπαδες !!!

 4. 0
  0
  "Τους σπέρνει σκέψεις … επιθυμίες καλής τροφής, αναπαύσεως και φιλοδοξίας."

  Οι τύραννοι που νέμονται την εξουσία θα λέγαν τα ίδια στον βλάκα "κυρίαρχο" λαό

  να τρώτε ψίχουλα και από τα σκουπίδια είναι καλύτερα
  δεν χρειάζεστε ανάπαυση όσοι έχεται ακόμη δουλειά να είστε σκλάβοι
  να μην φιλοδοξείτε για τίποτα είσται μια χαρά

  άχρηστο κήρυγμα
  https://lh6.googleusercontent.com/-ZVixtSGmiZg/T30v8XSnItI/AAAAAAAAB-I/gejMS-Vj30k/s69/hypnotized.gif
 5. 0
  0
  Σε σχέση με τα Ελευσήνια Μυστήρια είναι εντελώς άσχετα αυτά που γράφει ο Αρχιμανδρίτης.
  Κυρίαρχο σημείο των αρχαίων μυστηρίων ήταν ο καθαρμός υης ψυχής και η προετοιμασία του μυημένου για την μεταθανάτια ζωή. Η Γνώση πάντα έχει παρελθόν!
 6. 0
  0
  Θελω να δω τον Χριστο στην γη, δια να αντικρισω τον τρομο και τον φοβο στα προσωπα των παπαδων ολου του κοσμου.

  Ενας Αναρχικος.
 7. 0
  0
  ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΣΗΜΕΡΑ 3/11/14 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΒΟΛΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ. ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΡΩΙΔΟΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ.

  S.O.S ΑΠΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΟΛΟΣ.

  http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/
 8. 0
  0
  Α[ΠΛΑ ΕΝΑ ΘΑ ΕΙΠΩ. ΑΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΑΌΛΙΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ!! ΕΙΘΕ ΕΙΘΕ
 9. 0
  0
  δεν εχω φραγκο γιαννηηη
 10. 0
  0
  ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΊΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΔΎΟ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ…


  ΕΝΑΣ ΣΤΆΔΙΟ 3 ΕΤΟΙΜΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΗΝ ΒΆΣΗ.. ΠΡΌΣΦΕΡΕ ΠΟΛΛΆ.. ΚΟΥΡΆΣΤΗΚΕ.. ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΙ..

  ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΆ ΣΤΆΔΙΟ 2..

  ΕΊΝΑΙ ΆΓΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ..

  Η ΕΠΑΦΉ..

  ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ..

  ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΈΤΟΙΜΗ ΑΚΌΜΑ..

  ΟΎΤΕ ΝΑ ΑΚΟΎΣΕΙΣ!

  ΦΑΕΘΩΝ

  μην ζητάς επίγνωση πάνω απ όσα ΑΝΤΕΧΕΙΣ!

  το νου σου τα παιδιά.. 11. 0
  0
  Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ … ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΙΑ.
  ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΟΥΜΑΙ (ΤΟΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΕΘΙΜΑ). ΑΡΚΕΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ.
  ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ .. ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝΕ ΣΟΒΑΡΑ… ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΟΧΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ … ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ …
 12. 0
  0
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΧΗ [ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ] ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ…

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ…ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΔΕΙΣΟ …ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ…ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ…ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΥΚΟ ΘΕΟ….

  ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΔΗ…ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ…

  ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΖΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ…ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΙΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΑΦΘΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΑ …ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Η ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 13. 0
  0
  Πες τα ρε Γιαννη…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί