06:46 - 16/09/2014

ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ TOY ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ! Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ!

ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ TOY ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ! Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ!

Σε λίγα χρόνια ελληνισμός και Ορθοδοξία
δεν θα υπάρχουν!

Ιδού με τι θα ασχοληθούν για μια ολόκληρη χρονιά τα παιδιά της Α’ τάξης του Γυμνασίου. Με την μελέτη της Τορά, με σύγχρονους Ιουδαίους ιερείς, με πιστούς και με Γιαχβέδες! Και όχι μόνο. Μέσα στο μάθημα των Θρησκευτικών διδάσκεται ολόκληρο κεφάλαιο για το ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους ναζί ενώ κυριαρχεί και η προπαγάνδα κατά του Μέγα Αλέξανδρου!Το βιβλίο αναφέρει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν η αιτία να χάσει ο εκλεκτός λαός του Θεού τον δρόμο του (!!!!) και να ακολουθήσει έτσι την ΜΟΔΑ των Ελλήνων!!! Μιλάμε για φρικτή πλύση εγκεφάλου στα ελληνόπουλα-χριστιανόπουλα τόσο σε βάρος της Ιστορίας μας όσο και σε βάρος και της ορθοδοξίας!

Το χειρότερο είναι ότι τα παιδιά μας θα βαθμολογηθούν στο μάθημα αυτό για να δουν πόσο το εμπέδωσαν!

Πόσο εμπέδωσαν την προϊστορία των Εβραίων, η οποία ναι μεν συνδέεται μέσω της Παλαιάς Διαθήκης με τον χριστιανισμό, ωστόσο η προαγάνδα κατά του Μεγάλου Αλεξάνδρου δείχνει τις αληθινές προθέσεις του Υπουργείου Παιδείας: Αντί να διδάσκουν την ελληνοχριστιανική παιδεία και το μεγαλείο του πολιτισμού μας, μέσα από το βιβλίο Θρησκευτικών της Α’ Γυμνασίου περνούν τα μηνύματα των παγκοσμιοποιητών που διαβάλλουν-υποσκάπτουν τόσο την ελληνική ιστορία όσο και την Ορθοδοξία!!!

Οι φωτογραφίες με την μελέτη της Τορά, με τους σύγχρονους Ιουδαίους ιερείς, με πιστούς και με τους Γιαχβέδες, γιατί άραγε πρέπει να διδάσκονται σε παιδάκια της Α’ Γυμνασίου; Δήθεν για να εντρυφήσουν στην «ειρήνη, ως κοινό αίτημα στις προσευχές όλων των ανθρώπων σε όποια θρησκεία και αν ανήκουν», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το προπαγανδιστικό βιβλίο; Όχι! Αυτό που που στην πραγματικότητα επιδιώκει το υπουργείο Παιδείας, είναι στον Οικουμενισμό και την πανθρησκεία. Στο δόγμα δηλαδή και τους σκοπούς των παγκοσμιοποιητών! Η συμπροσευχή είναι το κοινό ζητούμενο για την ισοπέδωση -εν τέλει- της Ορθοδοξίας!

Αλλά και το κεφάλαιο με το ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους ναζί, πού κολλάει στα Θρησκευτικά και μάλιστα στην «Παλαιά Διαθήκη και την Προϊστορία του Χριστιανισμού», όπως ονομάζεται το βιβλίο;

Η πλύση εγκεφάλου από τους Εβραιοσιωνιστές που ελέγχουν πλέον τα βιβλία μας, είναι σε όλα τα επίπεδα. Δεν πα’να ασχολείται το μάθημα με την «Παλαιά Διαθήκη και την Προϊστορία του Χριστιανισμού»; Μέσα στο βιβλίο χωράνε τα πάντα υπέρ των Εβραίων! Και ούτε λέξη για τα εγκλήματα των σύγχρονων Εβραίων εναντίον των Παλαιστινίων στη Γάζα. Τσιμουδιά για τη γενοκτονία που κάνουν οι Ισραηλινοί σε βάρος ενός ολόκληρου λαού!

Μια σχολική χρονιά-προπαγάνδα υπέρ των Εβραίων!

Την υπογραφή στο έργο βάζει η Θεολόγος Πηγή Καζλάρη! Περαστικά μας! Με τέτοια βιβλία και πλύση εγκεφάλου είναι βέβαιον ότι σε λίγα χρόνια ελληνισμός και Ορθοδοξία θα πάψουν να υπάρχουν!

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (36)

 1. 0
  0
  Πως δε βάλανε και το αντιρατσιστικό σε κάποιο κεφάλαιο ?? Τους διέφυγε μάλλον…

  Αίσχος
 2. 0
  0
  Έλα.. δεν θέλω γκρίνιες, απλώς ξεφύγατε λιγουλάκι και σας επαναφέρουν στα ίσια !
 3. 0
  0
  ΑΙΣΧΟΣ .ΑΙΣΧΟΣΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ..ΑΛΛΑ .ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΜΕ ΚΟΜΩΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ…..ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΞΕΛΓΚΤΗ ?????????????
  /
 4. 0
  0

  Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ- ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ.
  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ " ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ " ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΟΝΟΜΑΣΑΝ " ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ " ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΣΑΧΡΕΝΤΙΝ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕ Α- ΠΑΙΔΕΙΑ. ΑΛΛΑ ….

  ΑΛΛΑ….ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑΤΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

  ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ !

  Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ, ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Η ΑΘΕΛΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΛΟΛΑΜΠΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 1940, ΟΠΟΥ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΕΠΑΘΑΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΑΝ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΟ ΑΞΙΟ ! ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ !! ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1940 !

  ΟΙ ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΘΟΥΝ . ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ! ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑΝ !
  ΔΕΝ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΒΑΡΚΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ. ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ !

  ΑΣ ΘΥΜΙΘΟΥΜΕ ΤΟ : " ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΟΥ !! "

  ΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ !! ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ! ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΗΛΘΑΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΥΨΟΥΝ ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ !ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΘΕ !

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
  • 0
   0
   ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΎΣΑΝ "ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ ΤΗΝ ΠΊΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΊΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ". ΑΥΤΌ ΠΩΣ ΔΙΈΛΑΘΕ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΣΟΥ;
  • 0
   0
   "ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ …."
   ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ. ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΎΣΑΝ "ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ ΤΗΝ ΠΊΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΊΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ". ΑΥΤΌ ΠΩΣ ΔΙΈΛΑΘΕ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΣΟΥ;
  • 0
   0
   Μωρή ξεμυαλισμένη αυτο που ειρωνεύεσαι έβγαλε Ελύτη Σεφέρη και ……Ηρθες εσύ με τα πιόματα σου να πείς τι;
  • 0
   0
   Και τι να τι κανουμε την νεωτερη ιστορια οταν δεν ξερουμε ποιοι ειμαστε κι απο που προερχομαστε?
   Τι να το κανουμε οταν η ιστορια μας εγινε μυθολογια?
   Επειδη διωξαμε γερμανους και ιταλους ειμαστε οι μεγαλοι γραψαμε ιστορια??
   Εμεις τους διωξαμε νομιζεις??

   Ο Β παγκοσμιος ηταν ενας πολεμος χαμενος εξ αρχης ηταν φτιαχτος πολεμος.
   Και καλα σκοτωθηκαν 6 εκατομμυρια εβραιοι χωρις καν να υπαρχουν τοσοι πολλοι στην ευρωπη..

   Διαβασε λιγο ποιοι χρηματοδοτησαν το πολεμο πριν φτιαξεις το μνημειο του αγνωστου στρατιωτη..

   Τα ιμια τα ξεχασες να τα πεις που εχει γραφτει σε βιβλιο του σχολειου οτι ηταν διεκδικηση μιας βραχονησιδας απο ελλαδα και τουρκια αλλα πουθενα δεν αναφερεται οτι η βραχονησδα αυτη ειναι ελληνικη..

   Ποτε ηταν τα ιμια χμμ δεκαετια του 90 θυμηζει διλ 20 χρονια περιπου πανω κατω παραξενο που αλλαχτηκε ετσι τοσο γρηγορα…

   Ακου δε πειραζουν τη λαμπρη ιστορια..

   Ξυπνα Αγγελικη την ιστορια του 40 που κανεις δε ξερει κατα ποσο ειναι αλιθηνη την αφηνουν να υπαρχει γιατι τα κονομανε..

   Οχι για να νιοθεις περηφανια…

   Ακομα τρωνε τα θυματα του υποτιθεμενου ολοκαυτωματος κι οχι μονο αυτοι αλλα και τα εγγονια τους..

   Η μοναδικη ιστορια που μετραει για εμας τους ελληνες ειναι εκεινη που εγινε μυθολογια εκτος αυτου κανεις δε ξερει κατα ποσο ειναι ολοκληρη η αληθεια ή οχι οσον αφορα το Μεγα Αλεξανδρο ποιος ξερει ακομα ποσα δεν εχουν βγει στο φως ή εχουν αλλαχτει..

   Να κανουμε εμεις την ιδια μας ιστορια μυθολογια??
   Τοσο κοροιδα ειμαστε??
   Ποιος αραγες εβαλε το χερακι του??

   Οσο για τη παγκοσμια κυβερνηση που λες δεν εχει επιβληθει ακομα ανοιξε τη πορτα σου να τη δεις κοιτα τους νεους κοιτα ολο το κοσμο..
   Κοιτα τη χωρα σου κοιτα ποσοι ειναι πια ελληνες
   Κοιτα για τους ομοφολυφυλους που οσοι λενε οτι ειναι εναντια στη φυση οτι κανουν ειναι ρατσιστες
   κοιτα το ποσο εχει πεσει η αξια της οικογενειας
   Κοιτα παιδεια με γονεις του ιδιου φυλλου
   Κοιτα το ιντερνετ
   και αφου τα δεις ολ αυτα κανε μια συγκριση με το πως ηταν ο κοσμος πριν οχι πολλα χρονια ας πουμε 20 ετη

   Ακομα περιμενεις το τσιπακι για τη παγκοσμοιοποιηση??

   Ασωτος

  • 0
   0
   Να πέι οτι ο διάβολος ειναι ο καλύτερος της φίλος.Αν τον αποκαλύψεται θα ελευθερωθειτε και το κρυφούλη θα τελειώσει προσωρινά
 5. 0
  0
  Να κλάψω η να γελάσω ρε παιδιά δεν ξέρω;χα χα χα ουα ουα ουα.
 6. 0
  0
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ….
  ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚWΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ.

  OI EΛΛΗΝΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ….
  ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚWΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ.

  ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΟΥΝ.
 7. 0
  0
  Από το βιβλιο Θρησκευτικών Α’ Γυμνασιου “Ελλαδος”

  Προσπαθώ να καταλάβω περισσότερο

  1. Στις μέρες μας πολλοί αγνοούν το σύνολο του
  Μωσαϊκού Νόμου. Γνωρίζουν όμως τη διάταξη «ὀφθαλμόν ἀντί ὀφθαλμοῦ καί ὀδόντα ἀντί ὀδόντος» και τη χρησιμοποιούν ως επιχείρημα για να αποδεί-ξουν τη σκληρότητα αυτού του Νόμου. Ας σκεφτούμε: Μιλάμε για 3000 χρόνια πριν, όταν η βία και η σκλη-ρότητα ήταν φυσική κατάσταση. Ας προσέξουμε τη διάταξη: Δεν προτρέπει τον άνθρωπο να εκδικηθεί, αλλά να περιορίσει την εκδικητικότητά του βάζοντας ένα φραγμό. Το νόημα της διάταξης είναι: Αν κάποιος σου έκανε κακό και συ νομίζεις ότι πρέπει να του το ανταποδώσεις, η τιμωρία του να μην είναι μεγαλύ-τερη από το κακό που έκανε. Να περιοριστείς, δηλα-δή, στο ίδιο κακό και όχι να κάνεις μεγαλύτερο. Ύστερα απ’ αυτές τις διευκρινίσεις και τα όσα μάθατε στο μάθημα τι θα είχατε να πείτε σ’ ένα σύγχρονο άνθρωπο που θεωρεί το Μωσαϊκό Νόμο ως ένα σκληρό νόμο;

  Απάντηση!

  Να ανοίξουν τα κρυφά σχολειά

  Βαθμός : 0

  Την επόμενη θα συμμορφωθώ με τον …Orwell!

  Φαντάζομαι βαθμό 100 με τόνο μέχρι να τους καταργήσουν!
 8. 0
  0
  Λιγο απολα θελεται να εισαστε…….Ελληνες με εβραικα ονόματα……Ελληνες με εβραικη θρησκεια……και παρομοιάζεται τον εαυτο σας σαν το Μεγα Αλεξανδρο………….ωραιοι ειστε
  • 0
   0
   Έλληνας;
  • 0
   0
   Έτσι μπράβο!
   Άλλο Έλληνας και άλλο Χριστιανός.

   Ο Χριστιανός πιστεύει στην ιστορία, την προϊστορία και την παραμυθολογία των Ισραηλιτών και έχει ως θρησκεία του την θρησκεία των Εβραίων και ως Θεό του τον Θεό των Εβραίων, τον Γιαχβέ! Τώρα αν οι Χριστιανοί πιστεύουν ότι ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας και η Εβραίοι δεν το δέχονται λέγοντας ότι ο Μεσσίας δεν έχει έρθει ακόμα, έχει καμιά διαφορά;;;;

   Και μια και μιλάμε για τον Μ. Αλέξανδρο, τους Μακαβαίους του απαρνείται ο Χριστιανισμός;;;; Και όποιος Χριστιανός δεν γνωρίζει για τους Μακαβαίους να πάει να διαβάσει για να μάθει!

   Και να μην ξεχνάμε κάτι: Ο Έλληνας δεν έχει θρησκεία, αλλά λατρεία και δεν πιστεύει, αλλά λατρεύει. Δεν έχει δημιουργό του κόσμου, γιατί δεν γνωρίζει ΚΑΝΕΙΣ πώς δημιουργήθηκε ο κόσμος, το Σύμπαν, κι έτσι οι Έλληνες έλεγαν πάντα ότι το Σύμπαν υπήρχε πάντα! Οι δε Θεοί των Ελλήνων ΔΕΝ έχουν την έννοια του Θεού των Εβραίων.

   Και τελικά όποιος διαβάσει την πρώτη από τις 10 εντολές καταλαβαίνει ότι και ο ίδιος ο Θεός των Εβραίων, ο Γιαχβέ, δεν λέει ότι ΔΕΝ υπάρχουν άλλοι Θεοί, αλλά δεν υπάρχουν άλλοι Θεοί ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Εβραίε γιατί ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. "…ἐγώ εἰμι Κύριος ὁ Θεός σου, ὅστις ἐξήγαγόν σε ἐκ γῆς Αἰγύπτου, ἐξ οἴκου δουλείας. οὐκ ἔσονταί σοι θεοὶ ἕτεροι πλὴν ἐμοῦ…..". Όπως μπορεί να δει και τυφλός ΔΕΝ το ξεκόβει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΘΕΟΙ. Το λέει ξεκάθαρα δεν είναι, δεν υπάρχουν (οὐκ ἔσονταί) ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΘΕΟΙ ΑΛΛΟΙ (σοι θεοὶ ἕτεροι) εκτός από εμένα (πλὴν ἐμοῦ).

   Οι παρωπίδες βοηθούν τον αφέντη να οδηγεί τα ζώα όπου αυτός θέλει!!
   Βγάλτε τις παρωπίδες και δείτε τον κόσμο σε όλο του το φάσμα.
  • 0
   0
   Και αδιάβαστος ;
 9. 0
  0
  Οσο διδασκοντε ελληνες τα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ μη φοβασθε τιποτα

 10. ΠΥΡΙΦΛΕΦΕΘΩΝ 16 Σεπτεμβρίου 2014 @ 12:48
  0
  0
  ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΝΩΝΥΜΕ 1,33ΜΜ…Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΠΕΙΚΟΝΕΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ!!! ΑΝ ΟΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ…ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ??? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ, ΑΦΟΥ Ο ΣΑΟΥΛ-ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΕΜΙΞΕ ΠΟΛΥ ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ-ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ…ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ , ΤΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΩΝ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ Κ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ,ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ…ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΆΥΤΟΥΣ,ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΘΕΙΑ ΕΡΓΑ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ…ΤΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ,ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ,ΤΟΥ ΠΛΤΩΝΟΣ!!!
 11. 0
  0
  ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ''ΩΡΑΙΟ''..ΣΤΗ σελ.147 ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ Η ΠΕΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ….ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΑ ''ΕΒΡΑ'Ι'ΚΑ'' ( ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΘΟΟΟΟΟΛΟΥ…..
 12. 0
  0
  1:33 αντε παγαινε, που λένε και στο χωριό μου ανιστορητε δεν ξέρω που σου πάνε τα τέσσερα. Διάβασε την πραγματική ιστορία όχι αυτή που γράψανε οι Ταλμούδιστες. (αετός)
 13. 0
  0
  δεν έπρεπε να λέγεται Ελληνοχριστιανικός αλλά Εβραιοχριστιανικός πολιτισμός, για όσους γνωρίζουν τι έκαναν οι χριστιανοί στα Ελληνικά γράμματα, τις τέχνες, ποίηση κλπ. Έτσι φτάσαμε να διδάσκονται τα Ελληνόπουλα για την Εβραϊκή ιστορία περισσότερα από την Ελληνική. Ρωτήστε όποιον Έλληνα θέλετε ποιόν γνωρίζει τι ήταν τον Αβραάμ ή τον Πυθαγόρα ή τον Αριστοτέλη και θα δείτε.
 14. 0
  0
  Ηρεμα παιδια ειναι πλεον παρανομο να μιλαμε ασχημα για τα γουρουνια εβραιους και το δηθεν ολοκαυτωμα τους , την ιστορια την γραφι ο νικητης , και οι κακοι κερδιζουν καιρο τωρα
 15. 0
  0
  Στην γή ήρθαμε κατα κάποιο περίεργο τρόπο να…Η έμφυτη αντίληψη μας που δέν χρειάζεται καμμία μόρφωση κανενός τύπου μας λέει να πολεμούμε και να αποκαλύπτουμε τις πράξεις του σατανα,η μόρφωση αυτό το αποτρέπει.
 16. 0
  0
  Εάν θές να λέει αλήθειες το σχολείο, να πεί τότε και για τον Μ.Αλέξανδρο, ότι οι άλλοι Έλληνες δεν τον θέλανε και επέβαλε με την βία την θελησή του…εξαφάνισε την Θήβα, έβαλε μακεδονικές φρουρές σε Αθήνα και Σπάρτη, υποχρέωσε όλη την Ελλάδα να λατρεύει σαν θεό τον Ηφαιστίωνα κτλ κτλ
  • 0
   0
   Φίλε μου το να διαβάζεις είναι πολύ καλό πράγμα. Πρόσεχε όμως τί διαβάζεις, γιατί αυτά που λες τα λένε κι άλλοι, αλλά είναι διαστρέβλωση της αλήθειας!!!!

   Και σαν πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να εξηγήσεις στον εαυτό σου (διαβάζοντας έγκυρες πηγές και βιβλία) γιατί εξαφάνισε ΜΟΝΟ την Θήβα (αφήνοντας ανέπαφα τα σπίτια του Πινδάρου και των συγγενών του) και όχι όλες τις άλλες πόλεις της Ελλάδος!

   Για τα υπόλοιπα που λες (Ηφαιστίωνα κλπ κλπ) τα λέμε μετά την εξήγηση της καταστροφής της Θήβας.

   Και αν το ψάξεις περισσότερο, κοίτα την φιλία της Σπάρτης με τη Θήβα και την αφιέρωση στον ναό της Αθηνάς στην Ακρόπολη 300 περσικών πανοπλιών μετά τη νίκη του Γρανικού με την την αναθηματική επιγραφή «Αλέξανδρος Φιλίππου και οι Έλληνες πλην Λακεδαιμονίων από των βαρβάρων των την Ασίαν κατοικούντων».

   Διάβασε, μάθε και μετά πες την ΔΙΚΗ σου γνώμη φίλε μου και όχι να αναμασάς συμπεράσματα άλλων που περιστασιακά έπεσαν στην αντίληψή σου!
 17. 0
  0
  Τελικα ολους τους Εβραιους της βουλης που παριστανουν τους ελληνες δηλ. Παπουλια, Σαμαρα,Βενιζελο, Στουρναρα,Χρυσοχοιδη,Βαρβιτσιωτη,Δαμανακη ,Τσιπρα,Κουβελη ,Παπανδρεου κλπ
  οπου τους βρισκουμε να τους ριχνουμε κατ ευθειαν σε καδους απορριματων .
  Εκει ειναι η θεση για τα γουρουνια τους Εβραιους που ο Χιτλερ σκοτωσε καμια 50 χιλιαδες και αυτοι λενε 6 εκατομμυρια .
 18. 0
  0
  Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο. Εμείς διδάσκουμε το παιδί μας την πραγματική ιστορία για το ολοκαύτωμα, κατεβάζοντας καντήλια και βρίζοντας ταυτόχρονα, και μαθαίνουμε επιφανειακά και γρήγορα το μάθημα, ισα για να γράψει.
 19. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 17 Σεπτεμβρίου 2014 @ 05:13
  0
  0
  Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΛΑΣΤΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ…ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ…ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Ο ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΨΥΧΙΣΜΟΣ…ΕΧΟΥΜΕ ΥΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ… ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΒΟΛΑΝΟΥΣ ,ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ…ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΑΝΕΙΣ…ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "Η ΕΜΦΥΤΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΛΠ"…Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ…ΤΕΤΟΙΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ !!!
 20. 0
  0
  Koimomaste.Oneira glyka.To ksimeroma den erhetai milontas gi'ayto

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί