21:52 - 11/07/2014

ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ «ΑΡΧΟΝΤΕΣ» ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ

Οι «Άρχοντες» του Κάρμα

Τα ψευδώς φωτεινά παράσιτα γνωστά ως «Άρχοντες» του Κάρμα είναι ίσως οι χειρότεροι παραβάτες της ελεύθερης βούλησης κι έρχονται δεύτεροι μόνο στο ίδιο το διεφθαρμένο δημιούργημά τους. Αυτοί είναι οι κύριοι φύλακες που επιτρέπουν ή αρνούνται την πρόσβαση ανθρώπων μέσα και έξω από το δημιουργημένο σύστημα, και ως εκ τούτου, θα πρέπει να εκτεθούν.

Η διαστροφή τους του φυσικού νόμου με το κάρμα είναι τόσο συγκλονιστική στο πεδίο εφαρμογής της που θα είμαι σε θέση να καλύψω μόνο ένα μικρό μέρος από αυτή σε αυτό το άρθρο. Κατ ‘αρχάς, είναι υπεύθυνοι για τον εξαναγκασμό των όντων να μετενσαρκώνονται ξανά, και ξανά, και ξανά και πάλι ξανά, κατά σαφή παραβίαση του Συμπαντικού Νόμου.

Στο «Ελεύθερο Σύμπαν» έξω από το διεφθαρμένο δημιούργημα του συστήματος υποδούλωσης, ένα ον είναι ελεύθερο να ενσαρκωθεί σε όποιο πλανήτη επιλέξει.

Όταν η φυσική ζωή ενός όντος έρχεται σε ένα τέλος (μετά από εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες χρόνια), επιστρέφει στην Άπειρη Πηγή για ξεκούραση, και στη συνέχεια αποφασίζει τι θέλει να κάνει ως επόμενο βήμα, προκειμένου να συνεχίσει να μαθαίνει και να αναπτύσεται. Πουθενά σε αυτή τη διαδικασία δεν υπάρχει παρούσα μια ιεραρχική ομάδα όντων ελέγχου και χειραγώγησης, όπως οι «άρχοντες» του κάρμα.

Η απάτη της «φωτεινής» αναθεώρησης

Το κύριο εργαλείο που αυτά τα παράσιτα («άρχοντες» του κάρμα) χρησιμοποιούν για να χειραγωγήσουν ένα όν για την αποδοχή σχεδόν ατελείωτων μετενσαρκώσεων είναι η (ψευδής) «φωτεινή αναθεώρηση». Όταν το σώμα ενός ατόμου πεθαίνει, αυτό το άτομο κινείται έξω στις αστρικές σφαίρες και αρχίζει να αποβάλλει τα περισσότερα που κατείχε προηγουμένως ως ταυτότητά του.

Εάν αυτή η διαδικασία είχε τη δυνατότητα να συμβεί χωρίς παρεμβολή, το Αληθινό Φως αυτού του όντος θα βγει από μέσα του και θα απελευθερώσει στρώμα με στρώμα τις περιοριστικές πεποιθήσεις που δημιουργήθηκαν σε αυτή την ενσάρκωση.

Ωστόσο, μέσα στα βασίλεια του δημουργημένου συστήματος ελέγχου, αυτό που συμβαίνει είναι ότι αυτά τα παράσιτα («άρχοντες» του κάρμα) παρεμβάλλουν αυτό το ον ακριβώς όταν το φως του έχει αρχίσει να αναδύεται από μέσα του και το περιβάλλουν με μια εκθαμβωτική εμφάνιση πολύχρωμου εξωτερικού φωτός. (Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι άνθρωποι με επιθανάτιες εμπειρίες αναφέρουν να διέρχονται μια σήραγγα φωτός.) Η εκθαμβωτική εξωτερική επίδειξη αποσπά το ον από το φως που αναδύεται από μέσα του και το υπνωτίζει μέσω συχνότητας εγκλωβισμού και της ενεργοποίησης των οποιωνδήποτε και όλων των θρησκευτικών προγραμματισμών που το ον είχε εκτεθεί στη διάρκεια της ενσάρκωσής του.

Τα παράσιτα και τα άλλα μέλη της ψευδούς πνευματικής ιεραρχίας όπως ψεύτικοι «άγγελοι» και ψευδείς «αναληφθέντες δάσκαλοι» θα είναι συχνά παρόντες στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Δεδομένου ότι το άτομο είναι γεμάτο με μια αίσθηση της Συμπαντικής Αγάπης και της συνεκτικότητας, του λένε ότι αυτό το συναίσθημα έρχεται σε αυτό από τα εξωτερικά «όντα του φωτός» που το περιβάλλουν.

Ωστόσο, αυτό το συναίσθημα της Συμπαντικής Ενότητας και Αγάπης στην πραγματικότητα αναδύεται ΜΕΣΑ από το ίδιο το ον, και αυτό είναι που αντανακλάται πίσω σε αυτά τα παράσιτα και τη ψευδή ιεραρχία. Το άτομο δεν έχει χρόνο για να προβληματιστεί σχετικά με το τι συμβαίνει, επειδή το περνούν γρήγορα στην «κριτική» φάση της διαδικασίας. Του δείχνουν μια μικρή ταινία της ζωής του, η οποία επικεντρώνεται στις απογοητεύσεις, τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες, τις οδυνηρές εμπειρίες και τις βλαβερές δράσεις που το πρόσωπο γνώρισε κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Μέσω αυτής της προκατειλημμένης και χειραγωγούμενης «κριτικής της ζωής» το ον αρχίζει να αισθάνεται άσχημα για τη ζωή του, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που θέλουν τα παράσιτα αυτά.

Λένε στο ον, πως ακόμη και αν έχει αποτύχει σε τόσα πολλά πράγματα στη ζωή του, ότι θα πρέπει να του δοθεί μια ευκαιρία να πάει πίσω για μια ακόμη φορά και «να διορθώσει τα πράγματα» σε μια νέα ενσάρκωση. Το ον στη συνέχεια είναι ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία για λύτρωση και αποδέχεται τις συμφωνίες τις οποίες τα παράσιτα του παρουσιάζουν για να ενσαρκωθεί ξανά.

Αν αυτό το ον ανατράφηκε με μια χριστιανικού τύπου κατήχηση, θα αντιμετωπίσει τον «Ιησού και άγγελους», αλλά θα του πει ότι «δεν είναι ακόμα άξιο να εισέλθει εις την βασιλείαν των ουρανών».

Φυσικά, ο φόβος του να σταλεί στην κόλαση είναι τόσο ισχυρός στο σύστημα της πίστης του που θα μεταπηδήσει στην ευκαιρία να ενσαρκωθεί και να γίνει «άξιος» για να εισαχθεί στα «βασιλεία του Θεού», το οποίο είναι στην πραγματικότητα το δημιουργημένο βασίλειο τους.

Μετά τη συμφωνία να μετενσαρκωθεί, το ον στη συνέχεια αποστέλλεται σε μια «ουράνια σφαίρα» στο μέσον του ανώτερου αστρικού πεδίου να περιμένει τη μετενσάρκωσή του. Αυτό το βασίλειο είναι όμορφα διακοσμημένο με προσομοιώσεις της φύσης, υπέροχη θέα και τους προσωπικούς του «φύλακες-αγγέλους» που βεβαιώνουν ότι αυτό το ον –μαζί με άλλα- θα πάνε πίσω στη Γη, όταν έρθει η ώρα τους. Φυσικά, αυτοί οι «φύλακες» είναι στην πραγματικότητα παρασιτικοί βοσκοί που φυλούν το ποίμνιό τους, και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο για τα όντα που κρατούνται εκεί σε αυτό το χώρο να πάνε αλλού.

Καρμική Μεταβίβαση

Εάν σε περίπτωση που το περιεχόμενο της ζωής ενός ατόμου, οι πληγές που δεν έχουν επουλωθεί και οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες του δεν είναι αρκετές για να το πείσουν ότι πρέπει να μετενσαρκωθεί, του παρουσιάζονται με έναν ακόμα πιο θρασύ τρόπο εξαπάτησης. Του παρουσιάζουν και του λένε για μια παρελθοντική ζωή, όπου διέπραξε φρικτά εγκλήματα, και του λένε ότι πρέπει να συνεχίσει να ενσαρκώνεται σε αντίξοες συνθήκες, προκειμένου να «ξεπληρώσει» αυτό το «κακό κάρμα».

Στην πραγματικότητα, η ζωή που εμφανίζεται δεν είναι δική του, αλλά οι ενέργειες κάποιων στενά ευθυγραμμισμένων με τη ψευδή ιεραρχία που έκαναν συμφωνίες μαζί τους για να αποφύγουν τη λήψη ενεργειακών ευθυνών για τις πράξεις τους.

Μερική από αυτή την κακόβουλη ενέργεια αυτών των εγκληματικών όντων στη συνέχεια προβάλλεται πάνω στο άτομο που εξαπατάται ώστε να πιστεύει ότι ήταν κάποτε αυτός ο φρικτός εγκληματίας.

Αυτό το ον τότε παίρνει συμφωνίες για να «απαλλαγεί» από το «κακό κάρμα» που έχει (δήθεν) επιφορτιστεί, χωρίς ποτέ να συνειδητοποιεί ότι ήταν όλα ένα ψέμα σχεδιασμένο για να το κρατήσουν υποταγμένο και υποδουλωμένο. Αυτό γίνεται για να εξαναγκάσει η συμφωνία του όντος να ενσαρκωθεί και να αναλάβει την ευθύνη για εγκλήματα που δεν διέπραξε, διασφαλίζοντας ότι η επόμενη ζωή του ατόμου πρόκειται να γεμίσει με αδικαιολόγητη δυσκολία.

Αυτή η καρμική μεταφορά επιτρέπει επίσης σε εκείνους τους σκοτεινούς μάγους που έχουν ευθυγραμμιστεί με τη ψευδή ιεραρχία να αποφύγουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Η μεταφορά αυτή χρησιμοποιείται επίσης σε μεγάλη κλίμακα κατά του πληθυσμού του πλανήτη μέσα από τις μορφές μαζικού νοητικού ελέγχου και χειραγώγησης των μέσων ενημέρωσης. Για να το εξηγήσω σωστά θα απαιτήσει ένα ξεχωριστό άρθρο, αλλά ο βασικός μηχανισμός για το πώς γίνεται αυτό είναι μέσω υποσυνείδητων συμφωνιών ενσωματωμένων στα μέσα ενημέρωσης, σε εταιρικά λογότυπα (σφραγίδες), σε χρηματοοικονομικές συμβάσεις, στο θαλάσσιο δίκαιο και σε άλλα «όργανα της Μήτρας».

Εξαναγκαστικές συμφωνίες εισόδου.

Μία ακόμη πολύ σημαντική πτυχή των συμφωνιών που έχουν τεθεί κατά των όντων από αυτά τα παράσιτα είναι οι αρχικές «συμφωνίες εισόδου» όπου τα όντα που έρχονται στο διεφθαρμένο δημιούργημα αναγκάζονται να κάνουν, προκειμένου να αποκτήσουν ακόμη και την είσοδο σε αυτό το σύστημα. Πολλοί από μας ήρθαν εδώ από αυτό που εγώ αποκαλώ «Ελεύθερο Σύμπαν» για να βοηθήσουν να διαλυθεί το δημιουργημένο σύστημα από μέσα, και η ψευδής ιεραρχία τους επέβαλε μια εκτενή λίστα συμφωνιών εξαναγκάζοντας αυτές τις «Ελεύθερες Ψυχές», προκειμένου να περιορίσουν την αποτελεσματικότητά τους μέσα στο σύστημα.

Αυτές οι συμφωνίες εισόδου περιέχουν επίσης ρήτρες που επιτρέπουν απροσδιόριστες δυσκολίες να διατυπώνονται εναντίον ενός όντος κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσής του, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στα ακόλουθα: γέννηση που τους πετάει σε κακούς γονείς, σωματική κακοποίηση, σεξουαλική κακοποίηση, ψυχικές επιθέσεις, αιθερική εμφύτευση, χειραγώγηση των ονείρων, στρατολόγηση μέσα στους κόλπους των ψευδώς «εργατών του φωτός», θέματα σχέσεων, προβλήματα υγείας, οικονομικά προβλήματα, φυσική απαγωγή και φυσική εμφύτευση, έλλειψη αυτοεκτίμησης και πολλά άλλα.

Τα περισσότερα από τα όντα του Ελεύθερου Σύμπαντος έρχονται εδώ αρκετά βέβαια ότι μπορούν να ξεπεράσουν αυτούς τους περιορισμούς, έτσι ώστε να υπογράψουν.

Πραγματικά δεν είχαν καμία επιλογή, αλλά κάποιοι από εμάς έκαναν μια διαπραγμάτευση πιο έντονη από τους άλλους όπου και επιβαρύνθηκαν με λιγότερες από αυτές τις ολέθριες συμφωνίες, αλλά κανείς δεν ήρθε εδώ «αλώβητος». Ανεξάρτητα από το πόσο πολλές εξαναγκαστικές συμφωνίες εισόδου έχουμε, είναι σημαντικό να αρθούν όλες αυτές οι συμφωνίες, προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε και να προχωρήσουμε με τα επιλεγμένα καθήκοντά μας της θεραπείας και της αφυπνίσεως των άλλων, καθώς και την αποσύνθεση του δημιουργημένου κατασκευάσματος από το εσωτερικό του.

Ανάκληση Συμφωνιών

Αυτή είναι η διαδικασία που χρησιμοποιώ και έχω μοιραστεί με άλλους για την εκκαθάριση των συμφωνιών. Η ψευδής ιεραρχία κρύβει αντίγραφα αυτών των συμφωνιών σε διάφορες σφαίρες, επομένως η εξειδίκευση είναι σημαντική σε αυτή τη διαδικασία. Είναι επίσης σημαντικό ότι θα συμμετάσχετε σε αυτή τη διαδικασία από τον Κυρίαρχο Εσώτερο Εαυτό (Ανώτερο Εαυτό, Θείο Εσώτερο Εαυτό, κλπ) και να κάνετε αυτή τη διαδικασία μόνοι σας. Απλά με την ανάγνωση δηλώσεων ανάκλησης δεν θα γίνει η δουλειά. Πρέπει να ασκούμε συνειδητά τη διαδικασία αυτή με τη δύναμη της θέλησής μας ώστε να πραγματοποιήσει τις αλλαγές που επιθυμούμε.

Έχω διαπιστώσει ότι όταν ένα άτομο αρχίζει την κατάργηση των συμφωνιών, γίνεται ευκολότερο με το πέρασμα του χρόνου να σκάψει βαθύτερα για να βρει περισσότερες από αυτές. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι συμφωνίες συχνά διασπάστηκαν σε διάφορα κομμάτια, προκειμένου να γίνει πιο δύσκολο να βρεθούν. Για παράδειγμα, μπορεί να υπάρχουν συμφωνίες να έχουμε δύσκολες ρομαντικές σχέσεις, δύσκολες σχέσεις με τους γονείς, με τα αδέλφια, με τους φίλους, κλπ. Αυτές είναι όλες διαφορετικές «συστάδες συμφωνιών» που πρέπει να καθοριστούν και να απομακρυνθούν σε ξεχωριστές διαδικασίες.

Γι ‘αυτό μην ανησυχείτε για την απαλλαγή από την κάθε συμφωνία με τη μία. Πάρτε το χρόνο σας, και εργαστείτε μέσα από αυτές σε καθημερινή βάση, καθώς αισθάνεστε να σας επηρεάζουν. Η διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω βασίζεται στο Σύστημα Αυτο-Εκκαθάρισης επιπέδου 1 και επιπέδου2, οι οποίες αποτελούν τη βάση για τις εργασίες εκκαθάρισης της ενέργειας που κάνω.

Σταθείτε στη δύναμη της Κυριαρχίας του Θεϊκού σας Εσώτερου Εαυτού. Αναπτύξτε το φως του Θείου Εσωτερικού / Ανώτερου Εαυτού σας από την καρδιά σας, γύρω από το σώμα σας σε μια Σφαίρα Καρδιάς Κυρίαρχης ενέργειας.

Συνδεθείτε με τον Πυρήνα της Γης, το Γαλαξιακό Πυρήνα, την Άπειρη Πηγή και τις Δυνάμεις της Θείας Πηγής Φωτός.

Ζητήστε ένα Γαλαξιακό Κενό να είναι έτοιμο να αφαιρέσει τα πάντα στο Γαλαξιακό Πυρήνα. (Αυτό είναι μια νεφώδης χοάνη από ενέργεια του Γαλαξιακού Πυρήνα που απορροφά τα πάντα που χρειάζεται να καταργηθούν και να μετουσιωθούν.)

Καλέστε όλες τις συμφωνίες που σχετίζονται με το να έχετε την «αίσθηση του θύματος» (ή οτιδήποτε άλλο) σε αυτό το χρονοδιάγραμμα και όλα τα άλλα χρονοδιαγράμματα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, και μέσα σε όλες τις διαστάσεις, πυκνότητες, επίπεδα, σφαίρες και πραγματικότητες.

Καλέστε στο προσκήνιο όλες τις ρήτρες επανένταξης, αντίγραφα, εφεδρικά (back-ups), καθρέπτες, αντίγραφα αντισυμβαλλομένων, κλπ των συμφωνιών.

Δηλώστε «Από την Εσωτερική Αρχή του Κυρίαρχου Εαυτού μου, δηλώνω ΟΛΕΣ αυτές τις συμφωνίες άκυρες. Ανακαλώ ΟΛΕΣ αυτές τις συμφωνίες, καθώς και όλα τα αντίγραφα των αντισυμβαλλομένων, τις ρήτρες επανένταξης, διπλότυπα, εφεδρικά, καθρέπτες, κλπ. από ό,τι κατανομάστηκε στο παρελθόν».

Διακηρύξτε «Διεκδικώ ΟΛΗ την ενέργειά μου που έχει πάει σε αυτές τις συμφωνίες.» Καθώς οι ενέργειές σας, αποστάγματα, θραύσματα της ψυχής, κ.λπ. έρχονται πίσω σε σας, επανεντάξτε τα μέσω του κέντρου της καρδιάς σας.

Διατάξτε «Στέλνω όλες αυτές τις συμφωνίες και όλες τις πτυχές τους που κατανομάστηκαν στο παρελθόν, στο Γαλαξιακό Κενό, για να μεταλλαχθούν στο Γαλαξιακό Πυρήνα».

Καλέστε προς τα εμπρός όλα τα «αντίγραφα αντισυμβαλλόμενων» των συμφωνιών αυτών και στείλτε τα στο Γαλαξιακό Κενό για μεταστοιχείωση. Αυτά είναι τα αντίγραφα των συμφωνιών που κατέχονται από παρασιτικά όντα που στραγγίζουν μικρές ποσότητες ενέργειάς σας μέσω αυτών των συμφωνιών. Μερικά από αυτά τα όντα θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι είναι «άρχοντες» του κάρμα, προκειμένου να ασκήσουν εξουσία πάνω σας. Μην πιστέψετε οποιαδήποτε από τα ψέματά τους.

Πείτε σε αυτά τα παρασιτικά όντα του δημιουργήματος: «Είμαι Κυρίαρχος. Γνωστοποιείται σε όλα εσάς τα παρασιτικά «αντισυμβαλλόμενα» όντα ότι σας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από ΠΑΝΤΟΤΕ να επηρεάζετε πάλι την ενέργειά μου. Αν προσπαθήσετε να παραβιάσετε τη σφαίρα της Κυρίαρχης Ενέργειάς μου, θα σας στείλω ΔΥΝΑΜΙΚΑ στο Γαλαξιακό Πυρήνα, για να μεταλλαχθείτε. Ενώ η μετουσίωση θα είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ σε σας, είναι πιθανό ότι δεν θα αναδυθείτε ξανά αν δεν υπάρχει τίποτα μέσα σας για να διασωθεί και να μεταλλαχτεί. Έχετε προειδοποιηθεί.»

Στη συνέχεια, προσφέρετε σε αυτά τα παρασιτικά «αντισυμβαλλόμενα» όντα του δημιουργήματος τη δυνατότητα να περάσουν στο Γαλαξιακό Κενό ώστε να ληφθούν στον Γαλαξιακό Πυρήνα και να μεταλλαχτούν. Κάποια από αυτά θα λάβουν αυτή την ευκαιρία, ώστε να μπορούν να είναι ελεύθερα από τον έλεγχο του δημιουργήματος και της ιεραρχικής υποδούλωσης.

Διακηρύξτε: «Αφαιρώ ΟΛΕΣ τις αποτυπώσεις, εμφυτεύματα, επικαλύψεις, πεποιθήσεις, αντιλήψεις, στάσεις, ταυτότητες, παγωμένα συναισθήματα, κλπ που σχετίζονται με τις εν λόγω συμφωνίες.» Ζητήστε από το Θείο Εσώτερο Εαυτό σας να κατευθύνει ένα Γαλαξιακό Κενό μέσω του ασυνείδητου μυαλού σας, του υποσυνείδητου μυαλού σας, και μέσω όλης της σφαίρας της συνείδησης σας για να αφαιρέσει όλα αυτά τα στοιχεία, και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με αυτές τις συμφωνίες.

Στη συνέχεια, αναπτύξτε το Φως του Αληθινού Κυρίαρχου Εσώτερου Εαυτού σας για να γεμίσει όλους τους τομείς που έχουν εκκαθαριστεί. Αυτό επιτρέπει στην Αλήθεια για το ποιός πραγματικά είστε να αντικαταστήσει τα ψευδή κατασκευάσματα που έχουν αφαιρεθεί.

Προσκαλέστε προς τα εμπρός και επαναφέρετε την αρχική συμφωνία που κάνατε με την Άπειρη Πηγή για να ενσαρκωθείτε σε αυτή την ταραγμένη σφαίρα και να μεταφέρετε την Πηγή Φωτός στην ενσάρκωση σας. Αφήστε τη δύναμη της Αγάπης που περιέχεται σε αυτή την αρχική συμφωνία να διαλύσει οποιαδήποτε υπολειπόμενα κατασκευάσματα που σχετίζονται με αυτές τις παλιές, τεχνητά επιβαλλόμενες συμφωνίες.

Το πιο σημαντικό μέρος όλων αυτών είναι η θέλησή σας για να συμβεί αυτό. Γίνετε λίγο θυμωμένοι, αν χρειάζεται, αξιοποιώντας κάθε ιερή αγανάκτηση που έχετε και να χρησιμοποιήσετε τη ΔΥΝΑΜΗ της ΘΕΛΗΣΗΣ σας.

Επιβεβαιώνετε συχνά: «Είμαι Κυρίαρχος και απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να λάβει την ενέργεια μου. Είμαι Κυρίαρχος και απαγορεύω σε οποιοδήποτε ον ή μη-ον το δικαίωμα να παραβιάζει τον Κυρίαρχο χώρο μου.»

Το Γαλαξιακό Κενό

Αυτό είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση στην άρση των περιοριστικών ενεργειών, για την υπεράσπιση των ορίων της Κυρίαρχης ενέργειας μου, καθώς και για να βοηθήσω τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Οποιαδήποτε σκεπτομορφή, αιθερικό εμφύτευμα ή άψυχο ον περνάει στο Γαλαξιακό Κενό και λαμβάνεται στο Γαλαξιακό Πυρήνα για να μετουσιωθεί σε καθαρή ενέργεια. Τυχόν όντα με ψυχή που αποστέλλονται στο Γαλαξιακό Πυρήνα, είτε μεταλλάσσονται, απαλλάσονται από το σκοτάδι τους και αποκαταστούνται ή διαλύονται πίσω σε βασική ενέργεια (καταστρέφονται).

Το οποιοδήποτε αποτέλεσμα είναι σύμφωνο μαζί μου, σκεπτόμενος πως πάντα τα ξεριζώνω για να αναδυθούν ως θεραπευμένα, υγιή όντα που μπορούν να γίνουν παραγωγικά μέλη του Σύμπαντος για άλλη μια φορά. Το αν ή όχι ένα ον έχει θεραπευτεί και αποκατασταθεί ή καταστρέφεται είναι μεταξύ αυτού και της Πηγής. Δεν παίρνω αυτή την απόφαση, και απλώς χρησιμεύω ως Γαλαξιακός αγωγός για να στείλω αυτά τα όντα να κοιταχτούν στο Γαλαξιακό Καθρέφτη, να αναλάβουν την ευθύνη για τις ενέργειές τους, ελπίζοντας να θεραπευτούν και να ανακτήσουν την λογική.

Προειδοποιώ αυτά τα όντα μία φορά ότι απαγορεύεται να παραβιάζουν την Κυρίαρχη ενέργεια μου και ότι θα πρέπει να κάνουν πίσω ή θα χρησιμοποιήσω αμυντική δύναμη για να τα στείλω στο Γαλαξιακό Πυρήνα. Τα περισσότερα από αυτά θα κάνουν μια επίδειξη πως υποχωρούν, αλλά θα προσπαθήσουν να στείλουν ένα ενεργειακό ανιχνευτή ή «ψηλαφιστή» αργότερα, προκειμένου να συνεχίσουν την ατζέντα τους. Όταν έχω την αίσθηση αυτή, θα πάω στην πηγή της εισβολής, μαζί με πολλαπλά Γαλαξιακά Κενά και θα «καθαρίσω το σπίτι.»

Περίπου τα μισά από αυτά τα παρασιτικά όντα του δημιουργήματος μπορούν να απολυτρωθούν και να μετουσιωθούν σε λογικά, παραγωγικά μέλη του Ελεύθερου Σύμπαντος. Αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ καλό ποσοστό, λαμβάνοντας υπόψη πόσο μακριά στο φόβο, την τρέλα, τον έλεγχο, την υποδούλωση, την κακοποίηση, το χειρισμό, την καταστροφή και την ιεραρχία αυτά τα όντα έχουν βυθιστεί.

Συμπαντικός Νόμος & Αμυντική Δύναμη

Στα περισσότερα New [c]Age (Νέο Κλουβί) δόγματα, θεωρείται «αντιπνευματικό» ή «καθυστερημένο» να εξετάσουν ακόμη και τη χρήση της αμυντικής δύναμης. Ένα καλός μικρός new-ager προφανώς πρέπει να αφήσει τους ανθρώπους και τα παρασιτικά όντα να τον ποδοπατούν, να τον κλέβουν, να στραγγίζουν την ενέργεια του, να τον χειραγωγούν, να του θέτουν εμφυτεύματα και να τον βλάπτουν καθ ‘οιονδήποτε τρόπο που θα επιλέξουν. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα πρέπει επίσης να καταστείλει οποιαδήποτε «αρνητικά συναισθήματα», έτσι ώστε θα είναι ουσιαστικά ένα «χαρούμενο θύμα» τέτοιων καταχρήσεων. Αυτή η χειραγωγούμενη, παραπλανητική «διδασκαλία» προέρχεται από το ψευδές φως, και τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματική αλήθεια.

Ο Πρωταρχικός Συμπαντικός Νόμος είναι πολύ απλός:

Όλα τα όντα είναι Κυρίαρχα και έχουν ελεύθερη βούληση να εκφράσουν τις δημιουργικές ορμές τους με οποιοδήποτε τρόπο που θα επιλέξουν, αλλά δεν έχουν το δικαίωμα να παραβιάζουν και να βλάπτουν τους άλλους.

Η απόρροια αυτού του νόμου είναι επίσης πολύ απλή:

Επειδή όλα τα όντα είναι Κυρίαρχα, έχουν το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους από ζημιά, χρησιμοποιώντας ό,τι το επίπεδο της βίας παρουσιάζει να είναι απαραίτητο για να σταματήσουν να λάβει χώρα η παραβίαση, ακόμη και αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του ενός που αρχικά προκάλεσε τη βλάβη.

Οι υποδουλωτές και απατεώνες της ψευδούς πνευματικής ιεραρχίας βρίσκονται σε σαφή και πλήρη παραβίαση του Συμπαντικού Νόμου. Αποφεύγουν το φυσικό «Νόμο της Έλξης», στον οποίο αντανακλούν οι ενέργειες ενός όντος πίσω σε αυτό, μέσω της υποχρεωτικής χειραγώγησης άλλων όντων με το να συμφωνήσουν να είναι θύματα και υπόδουλοι, καθώς και πείθοντας άλλα όντα να αναλάβουν την ευθύνη για τα εγκλήματά τους μέσω καρμικής μεταφοράς.

Τα πολλά στρώματα εξαπάτησης των όντων του δημιουργήματος στηρίζονται στο ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ότι είμαστε ξεχωριστά από την Άπειρη Πηγή. Τα όντα του ψευδούς φωτός στη συνέχεια αξιοποίησαν αυτό το ψέμα πείθοντας τα όντα πως ο Συμπαντικός Νόμος δεν υπάρχει, ότι τα άτομα δεν έχουν εγγενές δικαίωμα στην αυτοάμυνα, ότι θα πρέπει να υποβληθούν στη βούληση της «εξουσίας» των «αρχόντων» του Κάρμα και ότι οι άνθρωποι πρέπει να λατρεύουν το ψυχοπαθές δημιούργημα και τα ψευδή «αγγελικά» όντα του, προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος στη «βασιλεία του Θεού» μία ημέρα.

Η πραγματική αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ΠΟΤΕ χωριστά από την Άπειρη Πηγή, καθώς αυτό είναι μεταφυσικώς αδύνατον. Ένα ον μπορεί να επιλέξει να αγνοήσει τη σύνδεσή του, πιστεύοντας ότι δεν υπάρχει, ακόμη και να πιστεύει ότι έχει αποκοπεί η σύνδεση, αλλά η πίστη σε ένα ψέμα δεν το καθιστά αληθινό, γιατί η Αλήθεια (με κεφάλαιο Α) δεν είναι σχετική.

Ως μεταφορικό παράδειγμα, φανταστείτε αν μια ομάδα ανθρώπων αποφάσιζαν να αποκοπούν από την ατμόσφαιρα μόνο με το να εισπνέουν αέρα από μια δεξαμενή αέρα καταδύσεως (SCUBA). Είναι αυτοί πραγματικά ξεχωριστά από την ατμόσφαιρα; Όχι… Εξακολουθούν να υπάρχουν στην ατμόσφαιρα, ακόμη και αν αναπνέουν μια φαινομενικά ξεχωριστή πηγή αέρα.

Παρ ‘όλα αυτά, τα παρασιτικά όντα του δημιουργήματος έχουν δεσμευτεί πλήρως με τη δική τους ψευδαίσθηση του διαχωρισμού από την Πηγή, και ως εκ τούτου πρέπει να βρουν μια εναλλακτική πηγή ενέργειας, που προέρχεται από την ανθρωπότητα, με τη μορφή της λατρείας, του προσκυνήματος, των πεποιθήσεων, των συμβάσεων αντισυμβαλλομένων, της διαστρεβλωμένης σεξουαλικότητας, της παραπλάνησης, της σύγχυσης, της απάθειας, της πάλης, του πόνου, της ταλαιπωρίας, του μίσους, του θανάτου, κλπ. (Περνώντας τα παρασιτικά όντα από ένα φάσμα ενεργειακών «gourmet food» σε «junk food» , ως παράδειγμα.)

Το τελευταίο πράγμα που θέλει η ψευδής ιεραρχία είναι η ανθρωπότητα να έρθει σε μια κατανόηση του Συμπαντικού Νόμου και του πόσο καλά έχουμε υποδουλωθεί με δόλο. ΑΜΕΣΑ μόλις δηλώνουμε «Είμαι Κυρίαρχος και απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να λάβει την ενέργεια μου» το παιχνίδι αλλάζει ριζικά. Από εκείνο το διάστημα όπου γνωρίζουμε ότι είμαστε Κυρίαρχες Εξατομικεύσεις της Πηγής, θα μπορούμε να ασκούμε τα Κυριαρχικά μας δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένου της δίκαιης χρήσης της αμυντικής δύναμης.

Σωστό & Λάθος

Μια άλλη ψευδής φωτεινή διδασκαλία που μολύνει το New (c)Age είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως σωστό και λάθος, ότι τα πάντα είναι απλά μια εμπειρία που υπάρχει εκεί για να μας διδάξει ένα μάθημα. Ενώ είναι αλήθεια ότι μπορούμε να μάθουμε πολύτιμα μαθήματα από δυσμενείς συνθήκες, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο ή επιθυμητό να είμαστε συνεχώς καταπιεσμένοι, χειραγωγούμενοι, με εμφυτεύματα, εξαπατημένοι, υποδουλωμένοι και στραγγισμένοι από ενέργεια. Αυτές είναι εμπειρίες που η ανθρώπινη φυλή είχε πάρα πολύ ήδη.

Με την κατανόηση του Συμπαντικού Νόμου, μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι είναι εγγενώς λανθασμένο να βλάψουμε ένα άλλο ον που δεν έχει κάνει τίποτα για να μας βλάψει. Μπορούμε επίσης να καταλάβουμε ότι η αλληλεγγύη και η συνεργασία με τους άλλους είναι συχνά το σωστό πράγμα για να κάνουμε. Αυτές οι απλές έννοιες θα πρέπει να τηρούνται, προκειμένου για μας να ελευθερώσουμε το μυαλό μας από τη διεστραμμένη «λογική» που παρουσιάστηκε στις διδασκαλίες του New (c)Age, που θα μας κάνουν να πιστέψουμε ότι το απίστευτο ποσό της δυστυχίας που επήλθε στην ανθρωπότητα είναι εξ ολοκλήρου δικό της έργο, όπως επίσης και μια υπέροχη εμπειρία μάθησης, γι ‘αυτό δεν θα πρέπει να λάβουμε οποιαδήποτε μέτρα για να βοηθήσουμε τους άλλους να ανακουφιστούν από τα δεινά τους.

Είχαν οι Αφρο-Αμερικανοί σκλάβοι υπέροχες εμπειρίες μάθησης; Μήπως είχαν οι Ιρλανδοί και οι Σκωτσέζοι μισθωμένοι υπηρέτες πριν από αυτούς; Τι λέτε για τους μεσαιωνικούς δουλοπάροικους που θα μπορούσαν να εκτελεστούν κατά τη βούληση του βασιλιά ή ενός από τα τσιράκια του; Όχι, αυτοί οι άνθρωποι ήταν σαφώς σκλάβοι, το οποίο εύκολα αναγνωρίζεται ως κάτι που είναι λάθος για να κάνουμε.

Ομοίως, η ανθρωπότητα δεν έχει μια θαυμάσια εμπειρία εκμάθησης μέσω της σκλαβιάς στην ψευδή πνευματική ιεραρχία του διεφθαρμένου δημιουργήματος. Μαθαίνουμε ένα πράγμα πως είναι σίγουρο όμως, το οποίο είναι το πώς να δηλώσουμε την Κυριαρχία μας και να σταματήσουμε να είμαστε σκλάβοι! Λοιπόν, πολλοί από εμάς το κάνουν. 🙂

Ιεραρχία

Μία από τις μεγαλύτερες ρίζες αυτών των εγκόσμιων και μεταφυσικών προβλημάτων είναι η έννοια της ιεραρχίας. Παντού όπου κοιτάξουμε στον κόσμο, έχουμε (συνήθως ανδροκρατούμενους) οργανισμούς ιεραρχικών συστημάτων. Η ιεραρχία είναι ένα ύπουλο, αποδυναμωτικό σύστημα εξουσίας, υπακοής και υποδούλωσης που πρέπει να ξεπεράσουμε, προκειμένου να αρχίσουμε να θεραπεύουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο μας.

Ομοίως, θα πρέπει επίσης να ξεπεράσουμε τις υποτιθέμενες «πνευματικές» ιεραρχίες που ενισχύουν την υποδούλωση, τη δουλοπρέπεια και την τυφλή υπακοή. Το διεφθαρμένο δημιούργημα και τα τσιράκια του όπως οι «άρχοντες», οι ψευδείς άγγελοι, οι ψεύτικοι αναληφθέντες διδάσκαλοι, οι αρνητικοί εξωγήινοι, οι δαίμονες, κλπ είναι η απόλυτη αναπαράσταση της εκφυλισμένης ιεραρχίας που καταναλώνει τη δύναμη της ζωής και αφήνει μόνο την καταστροφή στο πέρασμά της.

Υπερβαίνοντας μεταφυσικά την ιεραρχία είναι μια διαδικασία αυτο-απελευθέρωσης / εκκαθάρισης, απόκτησης αυτογνωσίας, απολαβής γνώσεως του Συμπαντικού και Γήινου Φυσικού Δικαίου, και άσκησης της Κυρίαρχης Θελήσεώς μας. Κατ ‘αρχάς, πρέπει να γνωρίζουμε μέσα μας και μέσω αυτού πως είμαστε πλήρως συνδεδεμένες προεκτάσεις της Θείας Άπειρης Πηγής όλης της Δημιουργίας. Όταν το γνωρίζουμε αυτό, όχι μόνο το θεωρούμε σε ένα διανοητικό επίπεδο, συνειδητοποιούμε ότι δεν υπάρχει καμία νόμιμη εξουσία έξω από τον εαυτό μας. Υπάρχει μόνο η εσωτερική αρχή και η αυτο-διακυβέρνηση, η οποία όταν καθοδηγείται από την κατανόηση του Συμπαντικού Νόμου απαγορεύει την υποκίνηση ενεργειών που θα βλάψουν οποιονδήποτε άλλον.

Φωτισμένη Αυτοδιοίκηση και η τήρηση του Συμπαντικού Νόμου είναι το θεμέλιο για μια ελεύθερη κοινωνία. Μόνο με αυτά τα θεμέλια τοποθετημένα, θα είμαστε σε θέση να αποφύγουμε την εγωική παγίδα άσκησης «εξουσίας» πάνω στους άλλους ώστε να ελέγχουμε και να ρυθμίζουμε τις συμπεριφορές τους, οι οποίοι δεν βλάπτουν κανέναν άλλο.

Μόνο μέσω της Φωτισμένης Αυτοδιοίκησης θα μπορέσουμε να οικοδομήσουμε ένα εντελώς νέο είδος κοινωνίας που είναι αυτο-οργανωμένη για να λύνει προβλήματα και να δούμε τις ανάγκες των πολλών ως γνήσια έκφραση της επιθυμίας να συνεργαστούμε και να κάνουμε έναν κόσμο που τους ωφελεί όλους. Αυτό πρέπει να είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη, συν-δημιουργική διαδικασία που θα ανακαλύπτουμε συνεχώς, καθώς την ασκούμε.

Κάθε ιδέα χρειάζεται να δοκιμαστεί και να εφαρμοστεί όπου προτίθεται να γίνει αποδεκτή με ένα τρόπο ανοιχτού πηγαίου κώδικα μέσω της εθελοντικής συμμετοχής όλων των ατόμων που εμπλέκονται σε μια μη-ιεραρχική, ενοποιημένου επιπέδου, αυτο-οργανωτική διαδικασία. Αυτό απαιτεί ένα εντελώς νέο τρόπο σκέψης, οργάνωσης και ανάληψης δράσης, καθώς και όλα τα παλιά μοντέλα της κεντρικής, από πάνω προς τα κάτω αρχής πρέπει να εγκαταλειφθούν, διότι, όπως έχουμε ήδη δει, η κάθε προσπάθεια να επιβάλουμε ένα ενιαίο «καλύτερο σύστημα» πάνω στον κόσμο πάντα θα οδηγήσει στην καταπίεση και θα αποτύχει τελικά.

Έχουμε μέσα μας τη δυνατότητα να απελευθερώσουμε κάθε ανθρώπινο ον από τα δεσμά των συστημάτων της ιεραρχίας και της εξωτερικής αρχής υποδούλωσης, να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε λύσεις για την παροχή των βασικών αναγκών σε τρόφιμα, νερό, ενέργεια, στέγη, ένδυση, τη μεταφορά και τη γνώση για ΟΛΟΥΣ στον πλανήτη. Η δημιουργία συστημάτων αυτο-παραγωγής για να υποστηρίξουν όλες αυτές τις ανάγκες είναι εντελώς εφικτή, αλλά μόνο αν μπορούμε να συνεργαστούμε ως Κυρίαρχα Άτομα που σέβονται τα δικαιώματα και τα όρια των άλλων.

Μια τέτοια αλλαγή στον κόσμο μας εξαρτάται από όλους εμάς να γνωρίζουμε ότι είμαστε Κυρίαρχοι, να διακηρύξουμε την κυριαρχία μας, να διαγράψουμε τον προγραμματισμό μας της σκέψης σκλάβων, και στη συνέχεια να εργαστούμε από κοινού σε συνεργασία ως Κυρίαρχα Άτομα με κοινό στόχο τη μέγιστη ενδυνάμωση του καθενός στο πλανήτη.

Διακηρύσσοντας Κυριαρχία

Η διαδικασία της διακήρυξης της Κυριαρχίας και αφαίρεσης του ψευδούς προγραμματισμού που έχει ενσωματωθεί στην ψυχή μας από πολυδιάστατα επίπεδα ελέγχου απαιτεί χρόνο και συνεπή προσπάθεια. Πρέπει να διακηρύττουμε καθημερινά «Είμαι Κυρίαρχος, είμαι ελεύθερος. Μόνο εγω με κυβερνώ.» (Ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο θέλετε να το εκφράσετε αυτό, δεδομένου ότι είστε Κυρίαρχοι έτσι ή αλλιώς.)

Πρέπει επίσης να βάλουμε σε λειτουργία το έργο αυτο-εκκαθάρισης που απαιτείται για να ανακαλέσει όλες τις συμφωνίες που έχουμε κάνει, είτε συνειδητά ή υποσυνείδητα δίνοντας τη δύναμη μας μακριά σε εξωτερικές αρχές, βιώνοντας περιττή ταλαιπωρία ή περιορισμούς, φέροντας «καρμικά» βάρη που ΔΕΝ είναι δικά μας, κλπ. Αυτή δεν είναι μια γρήγορη διαδικασία, και εγώ την ακολουθώ μέσα από τη δική μου εκδοχή σε καθημερινή βάση.

Η ψευδής ιεραρχία ΔΕΝ σέβεται την ελεύθερη βούληση, τα υγιή όρια, το δικαίωμά σας να πείτε ΟΧΙ σε αυτούς. Χρησιμοποιούν κάθε δυνατό είδος χειραγώγησης, εξαναγκασμού και γυμνής βίας για να κάνουν το δικό τους. Αυτό είναι το πώς λειτουργούν τα πατριαρχικά ιεραρχικά όντα. Η επιθετική, αυταρχική ενέργεια της πατριαρχίας προσπαθεί να ελέγξει κάθε πτυχή ύπαρξης κάθε όντος, λαμβάνοντας και καταναλώνοντας τα πάντα που μπορεί.

Αυτό αντιπροσωπεύεται φυσικά (προς τα κάτω) από διεφθαρμένες ιεραρχικές κυβερνήσεις, μυστικές κοινωνίες και εταιρείες που εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Εκπροσωπείται μεταφυσικά (προς τα πάνω) από το διεφθαρμένο δημιούργημα και τη λεγεώνα από υποδουλωμένους υποδουλωτές, του οποίου οι «άρχοντες» του Κάρμα είναι απλά ένα τμήμα του δικτύου ελέγχου.

Γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό να υπενθυμίσετε σε εκείνους τους ενοχλητικούς «άρχοντες» του κάρμα και σε ΟΛΑ τα παράσιτα του δημιουργήματος πως είστε ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ, και είστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσετε την Κυρίαρχη δύναμή σας να υποστηρίξετε τη δήλωση αυτή. Δεν μιλούν τη γλώσσα της αγάπης, έτσι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποια δύναμη, προκειμένου να κάνετε αισθητό αυτό που επιδιώκετε.

Έτσι είναι το πώς το βλέπω

Είναι δύσκολο να αποκαλύψει κανείς αυτά τα πράγματα, να κοιτάζει τα πιο κακόβουλα όντα στο Σύμπαν στο πρόσωπο και να τους πει ότι είναι Κυρίαρχος και τους απαγορεύει να τον παραβιάζουν. Η ειρωνεία όμως, κατά κάποιο τρόπο, είναι ακόμα πιο δύσκολο να μοιραστεί αυτές τις αποκαλύψεις δημοσίως.

Τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι εντελώς ξεπουλημένοι στους ψευδούς φωτός «αναληφθέντες δάσκαλους, εξωγήινους και τους αγγέλους» τους, που τους λένε τι να κάνουν, πώς να σκέφτονται και πώς να ζήσουν που μου επιτίθενται επειδή έφερα αυτές τις αποκαλυπτικές πληροφορίες στο κοινό μάτι.

Σε αυτούς τους ανθρώπους, λέω πολύ απλά: Πιστέψτε ό,τι θέλετε να πιστεύετε, αλλά εγώ πρόκειται να συνεχίσω να εργάζομαι για τη ΓΝΩΣΗ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, και θα λαμβάνω τα κατάλληλα μέτρα για να διορθώσω τα λάθη που έχουν γίνει για την ανθρωπότητα από τα όντα που εσείς τους δίνετε τη δύναμή σας.

Επιλέγω να υπερασπίζομαι την Αλήθεια ως Κυρίαρχο Ον παράλληλα (όχι κάτω) με τα Κυρίαρχα όντα του Ελεύθερου Σύμπαντος που αναλαμβάνουν δράση για να καταπολεμηθούν όλες οι μορφές εξαπάτησης, του παρασιτισμού και της υποδούλωσης.

Ευχαριστώ όσους από εσάς θα σταθείτε στο πλευρό μας, και θα αναλάβετε δράση μαζί μας.

Πολύ αγάπη,
Cameron Day

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ

ΠΗΓΗ: http://www.ascensionhelp.com/blog/2013/11/21/tell-the-lords-of-karma-that-you-are-sovereign-no-longer-a-lightworker-part-2/

ΚΕΙΜΕΝΟ: Cameron Day

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

universalblessing

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (53)

 1. 0
  0
  ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ…ΘΥΜΑΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ…ΠΟΥ ΧΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ….ΟΥΚ ΕΚ ΤΟ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ…να διαγράψουμε τον προγραμματισμό μας της σκέψης σκλάβων…Ο ΑΝΘΡΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ..".ΟΤΑΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΑΚΟΡΕΣΤΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΚΗ ΕΞΗ"…ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΚΛΑΒΩΝΕΤΑΙ…ΕΛΕΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΥΡΙΟΥ…Ο "ΓΚΓΑΙΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ "ΕΙΝΑΙ Η "ΣΚΥΛΑ Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ" ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ"ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΒΙΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ "ΧΑΡΥΒΔΗ"…ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ…Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ(ΠΟΥΤΙΝ)…ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΕΣΗΤΕΙΑ)ΣΕ ΒΥΖΑΝΤΙΟ…ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΚΑΙ "ΠΑΡΑΤΑΣΗ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΟΧΙ"…ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗ ΜΙΑ ΙΣΩΣ…ΣΑΡΚΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΘΑΡΟΥΣ ΠΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΩΣΗΦ-ΚΑΛΙΣΤΡΑΤΟΥ…ΞΑΝΑ ΔΕ ΓΡΑΦΩ ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΑΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ…ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ…ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ._
 2. 0
  0
  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΜΕΡΟΝ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ…ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…ΖΕΣΤΗ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΡΟΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΥΓ. ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…
 3. 0
  0
  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΕΟΜΕΔΕΙΟ-ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
 4. 0
  0
  λοιπόν με αυτό το κείμενο, βρήκαμε το ελιξίριο του αθάνατου σώματος.
  Λοιπόν :

  «Αφαιρώ ΟΛΕΣ τις αποτυπώσεις, εμφυτεύματα, επικαλύψεις, πεποιθήσεις, αντιλήψεις, στάσεις, ταυτότητες, παγωμένα συναισθήματα, και συμφωνία θανάτου αυτού του σώματος.» Ζητήστε από το Θείο Εσώτερο Εαυτό σας να κατευθύνει ένα Γαλαξιακό Κενό μέσω του ασυνείδητου μυαλού σας, του υποσυνείδητου μυαλού σας, και μέσω όλης της σφαίρας της συνείδησης σας για να αφαιρέσει όλα αυτά τα στοιχεία, και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με αυτές τις συμφωνίες.

  Στη συνέχεια, αναπτύξτε το Φως του Αληθινού Κυρίαρχου Εσώτερου Εαυτού σας για να γεμίσει όλους τους τομείς που έχουν εκκαθαριστεί και εδω είναι το tweak… "Δημιουργώ νέα συμφωνία, μετατρέπομαι σε αθάνατος, νέος, τσαχπίνης, κτλ.

  Προσκαλέστε προς τα εμπρός και επαναφέρετε την αρχική συμφωνία που κάνατε με την Άπειρη Πηγή για να ενσαρκωθείτε σε αυτή την ταραγμένη σφαίρα και να μεταφέρετε την Πηγή Φωτός στην ενσάρκωση σας.
 5. ΑΥΤΟΛΥΚΟΣ 12 Ιουλίου 2014 @ 00:45
  0
  0
  ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ!!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΥ ΕΝ ΤΟ ΠΟΛΛΩ!!!!
 6. 0
  0
  ΤΖΟΥΜ ΤΡΙΑΛΑΛΟ ΤΡΙΑΛΑΡΙ ΛΑΡΙ ΛΑΡΟ….ΤΡΕΙΣ ΒΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ…
 7. 0
  0
  ΤΖΟΥΜ ΤΡΙΑΛΑΛΟ ΤΡΙΑΛΑΡΙ ΛΑΡΙ ΛΑΡΟ…ΤΡΕΙΣ ΒΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.
 8. 0
  0
  Ένας άνθρωπος που βρήκε τελικά το μυαλό και το κουράγιο, αφού πρώτα σιγοντάρισε για αρκετό καιρό όλο το δύσοσμο συναπάντημα και το έφαγε για τα καλά στη μάπα, να πει αρκετά πράγματα με το όνομά τους, έστω και αν ακόμη διατηρεί κατάλοιπα της πρότερης ανάμιξής του με τα υποτιθέμενα κινήματα ανάπτυξης και απελευθέρωσης της ανθρωπότητας (Δες channelling, LightWorkers κλπ.).

  Και βγαίνουν τώρα οι διάφοροι κουφιοκέφαλοι και αραδιάζουν τις μπουρδολογίες τους, δείχνοντας άξια ζωντόβολα, τσιράκια ικανών αφεντικών.

  Γιατί ρε ηλίθιοι δεν χρησιμοποιείται και λίγο αυτό το κολοκύθι που έχετε για κεφάλι ;

  Σας χαλάει που επιτέλους κάποια πράγματα βγαίνουν στην φόρα και μπορούν να ανατρέψουν τα κατεστημένα ;
  Να στείλουν στον αγύριστο παπαδαριά, εκμεταλλευτές και εξουσιαστές ;
  Να ανοίξουν και να απελευθερώσουν μυαλά;

  Καλά ντιπ καταντίπ κουκούτσι μυαλό δεν υπάρχει στο σκατοκέφαλό σας;
  Μαϊμού θα συμπεριφερόταν πιο λογικά από όλους εσάς !!!!


  Και να το εξηγήσω για τους μικρονοϊκούς !!!

  Ας υποθέσουμε ότι ο Cameron λέει μπούρδες.
  Ωραία;
  Που το κακό;

  Αν όλα αυτά είναι βλακείες και σαχλαμάρες, τι έχετε να χάσετε ;
  πέρα ίσως από λίγο χρόνο;

  ΑΝ ΟΜΩΣ είναι σωστά ;
  Για απαντήστε σε αυτό πανηλίθιοι του κερατά !
  Τι έχει να κερδίσει τότε ο κόσμος και η ανθρωπότητα;


  Με αυτό δεν λέω ότι πρέπει ο καθένας να ακολουθήσει ακριβώς ότι λέι ο Cameron, άλλωστε το σημείωσα στην αρχή ότι διατηρεί ακόμη κατάλοιπα των προτέρων συνδέσεών του.
  Κάποιος που διαθέτει κουκούτσι μυαλό θα πατήσει πάνω στα όσα λέει και θα φτιάξει το δικό του πλάνο, αυτό όμως σημαίνει ότι δεν πρέπει να είναι τελείως ζωντόβολο.


  Για όσους δεν τρέμουν να βγουν από τα διάφορα μαντριά και θέλουν να ξεφύγουν από την σκλαβιά τους, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αυτό που δίνει ο Cameron ή παραλλάξτε το σύμφωνα με δική σας κρίση !
  Καλή επιτυχία !!
 9. 0
  0
  Άπειρες βλακείες το χουν παραχέσει το θέμα με το Κάρμα … και βέβαια υπάρχει καλό και κακό και αυτό δεν ειναι απαραίτητο να είσαι Χ.Ο ή χριστιανός για να στο πουν οι *10 εντολές* άλλος σφαγέας και ο Μωυσής … Αυτό λέγετε συνείδηση , όταν σκοτώσεις κάποιον… ξέρεις πως ειναι κακό… όταν βοηθήσεις κάποιον ξέρεις πως ειναι Καλό…
  το Καρμα – Μοίρα μας το δημιουργούμε οι ίδιοι με τις επιλογές μας… τι άρχοντες και αρχοντες των δαχτυλιδιών *άλλη μικρή αλήθεια* βέβαια δεν ειναι τα δαχτυλίδια τόσο καλά… τεσπα για να μη ξεφεύγω…

  Όταν κάνεις μια καλή πράξη θα σου δώσει 3 πίσω το Σύμπαν .. ο Θεός.
  Άμα ζεις μες στη μαλ***ια …. έτσι θα ναι και το κάρμα σου… όσο ζούμε επηρεαζόμαστε…
  απ την ύλη και τους πόθους που μας προσφέρει … Όλα αυτά τα καινούργια εχουν χαζέψει τον κόσμο…


  Ρακοσυλλέκτης
 10. 0
  0
  Κάποιοι είναι γεννημένοι να ζουν στο μαντρί και να αποτελούν μπαταρίες.

  ΤΡΕΜΟΥΝ στην ιδέα του να κερδίσουν την ελευθερία τους και να κινηθούν ανεμπόδιστα.

  Πολλές δε φορές από πρόβατα, αναλαμβάνουν τον ρόλο του τσοπανόσκυλου, εμποδίζοντας και όποιον άλλον θέλει να ξεφύγει από την στρούγκα, έχουν μάθει να γλείφουν τα αφεντικά μήπως και αρπάξουν κάνα κόκκαλο – αιώνιοι εφιάλτες !!!

  Έτσι κάθε νέο και πέρα από τις νόρμες των αφεντικών το πολεμούν αμείλιχτα !!

  Όσο όμως και να πολεμήσουν η αλλαγές θα 'ρθουν !!
 11. 0
  0
  O αστρολογικος χαρτης του καθενος ειναι ενα κρυπτογραφημενο σχεδιαγραμμα των συμφωνιων αυτων!
  Η αποκρυπτογραφηση σε γλυτωνει απο πολλα στραβοπατηματα,και πολυ χαμενο χρονο……
  Αυτος ισως να ηταν και ο λογος, που ολοι ανεξαιρετως οι αρχαιοι λαοι με καποιο τροπο (περισσοτερο η λιγοτερο επιστημονικο) ασχοληθηκαν με την αστρολογια.
  Ηταν η ζωτικη αναγκη εκπληρωσης του σκοπου!!

  Αθηνα
 12. 0
  0
  ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ… ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΠΥΛΑΙΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;; Ε ΓΑΤΑΚΙΑ;;; ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΚΑΙ Η "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΚΑΤ'ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΜΕΡΟΝ ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΩΝΕΙ 100% ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΚΑΛΟΙ" ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΓΙΑΧΒΕ ΚΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΚΑΚΟΙ" ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ "ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ" Η ΤΩΝ ΚΡΟΝΕΙΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ… ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΓΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΕΚΜΕΤΑΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΑΤΑΚΙΑ
  • 0
   0
   Εσυ ελ λιν καλα τα λες, ομως το μυαλο πολλων εχει "κλειδωσει" στην πληροφορια που ελαβαν απο παισιους, πορφυριους κλπ…
   Ετσι ειναι "προγραμματισμενοι" να κανουν και θα συνεχισουν να το κανουν… Θα παραμενουν θερμοι υποστηρικτες του ματριξ μεχρι τελους…
   • 0
    0
    το χειροτερο ειναι να νομιζεις οτι εσυ βρισκεσαι εξω απο τη σπηλια ενω εισαι πολυ βαθια μεσα σ αυτην.
    το σπηλαιο σε χριστιανικα δεδομενα ειναι ο ματαιος υλικος κοσμος που ζουμε και το φως εξω απο αυτην ειναι ο Χριστος.
    ΕΛ ΛΙΝ κανεις δε σου στερει την ελευθερη βουληση.
  • 0
   0
   Βέβαια οπως τα λες ειναι. Το αποδεικνυουν περιτρανα οι κοιλιοδουλοι ιερωμενοι σας και τα χρυσοποικιλτα αμφια τους…
  • 0
   0
   Για τους χριστιανους η σπηλια ειναι ο υλικος κοσμος. Οι ιερεις σου χριστιανοι ειναι. Πως δεν εχουν σχεση? Εκπροσωποι του ιησου δεν ειναι; δεν εκφραζουν τον χριστιανισμο;
   Η' δεν σε βολευει;;
 13. 0
  0
  12 Ιουλίου 2014 – 3:29 π.μ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΕΣ, ΑΠΛΑ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΗΣ ΓΗΣ.
 14. 0
  0
  Τα σεβη μου στην Αθηνα και στον 10.49…. ΑΨΟΓΟΙ!
 15. 0
  0
  ΓΕΙΑ ΣΟΥ "ΚΥΡΙΑΡΧΕ"!!!
  ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.
  ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ….. ΑΦΟΥ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΓΕΡΝΑΣ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ??? ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???…….
 16. 0
  0
  Κρίμα, σε εμένα δεν πιάνει το κάρμα. Μου το είχε πει μια χαρτορίχτρα κάποτε λολ
  Γιατί η δεξιά μου παλάμη, γραμμές που κάνει, σχηματίζουν ένα περίεργο τετρακτινο αστέρι. Μου είπε οτι εγώ το προδιαγράφω μόνος μου…
 17. 0
  0
  Αμα υπεγραφησαν συμβολαια αυτα δεν λυνονται μονομερως.
  Υστερα αμα εγω εφερα σε περας ολο το βαρυ φορτιο μου γιατι να καταστρεψω την συμφωνια που αποδεικνυει τα δικαιωματα μου.
  Εδωσα οτι επρεπε? ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΜΟΥ
  Σαν να μην μας τα λες καλα Λουλουκο
  • 0
   0
   Η ΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΚΑΡΜΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΛΛΑ 10000 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ;; ΜΟΥΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   ΕΝΑΣ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ
 18. 0
  0
  Για να σε καταλάβουν αγαπητέ φίλε, πρέπει να έχουν και την ικανότητα. Δυστυχώς γι΄αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Οι υπόλοιποι σ΄ευχαριστούμε θερμά για την προσπάθεια που κάνεις
 19. 0
  0
  ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΛ ΣΩΣΤΑ ΠΡΕΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ
  ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ(ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ-ΣΥΣΤΗΜΑ-ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ)
  ΕΧΩ ΣΒΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ -ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ
  Ο τελευταίος των ανθρωπων
 20. 0
  0
  ολα αυτα καλα!!!μπορει καποιος να μου εξηγησει πως τα γνωριζει αυτος που εγραψε το κειμενο???και ο ιδιος αν γινεται!!!
 21. 0
  0
  Όλοι Γνώστες είναι τελικά… τι μλκίες κάνω και ψάχνομαι τόσα χρόνια αφού μου χουν έτοιμη τροφή;;;

  Έκλασε ο Άρχων του Κάρματος και βγήκαν όλοι αυτοί!!

  Υ.γ για τους απο πάνω… άλλο να θες να δώσεις μία εξήγηση σε αυτά που δεν μπορείς να δώσεις λογική κι άλλο να μου πουλάτε γνώσεις χωρίς να τις κατέχεται!!
  Επειδή τις είπε ο Τάδε ή εκείνος αλλιώς ειναι να μιλάς βάση της εμπειρίας σου κι αλλο να κατέχεις κάτι μεταθανάτιο… όπως μιλά το κείμενο.. γιατί λίγο πολύ όλα οσα αναφέρονται υπάρχουν σε κάθε θρησκεία σε κάθε δόγμα και αίρεση σκορπισμένα.

  Ρακοσυλλέκτης
  • 0
   0
   Δεν κοβεις το "συλλεκτης" και να υπογραφεις ως σκετο "ρακος"?? Σε καθε αρθρο ευτελιζεις την συζητηση, κανοντας τον παντογνωστη χωρις να προσφερεις τιποτα. Αν δεν εχεις να καταθεσεις κατι και να συμβαλεις στον διαλογο, απλά…..ΒΟΥΛΩ!
   • 0
    0
    Ρε συ , δεν χρειάζεται να μην υπογράφεις μιας και φαίνεσαι απ τα εισαγωγικά σου ποιος είσαι , όταν θα θελήσω να δώσω κάτι, απ τη δική μου γνώση θα το κάνω…
    Δεν θα με πεις εσύ ο κάθε τυχαίος το τι θα γράφω ή οχι … ουτε εσύ πρόσφερες κάτι για να το απαιτείς απο μένα… εκτός την προσωπική σου επίθεση σε μένα…
    Βαθιές αναπνοές και πάμε εισπνοή που και εκπνοή τσα!!!
    Νομίζω θα σε βολέψει!! Περαστικά :)

    Ρακοσυλλέκτης
 22. 0
  0
  ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ
  αυτο ειναι δεδομενο
  ΑΛΛΑ
  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ
  Προσωπικη θεωρηση ειναι οτι ΟΛΑ ειναι ΚΑΙ μεσα μας ΚΑΙ εξω
  (εσωτερικα πεδια -αστικα πεδια)
  ΟΛΕΣ οι "αρνητικες οντοτητες" που συνανταμε στα αστρικα πεδια ειναι ΚΑΙ μεσα μας
  Κατα καποιο τροπο ειναι τμημα μας ειναι εμεις ειμαστε τμημα τους
  Αυτα τα ολιγα
 23. 0
  0
  λοιπόν,για να μην μπερδέυονται τα αδέλφια μου και συνέλληνες,να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα.
  παρακάτω βλέπετε το βιογραφικό του Cameron Day..όπως ο ίδιος το δίνει..  (-: Have a hug :-)
  Cameron Day's bio

  I was born in the 70s to American parents who practiced Buddhism. My parents were (and still are) very open minded, loving people who gave me the best possible start in consciousness that I could have ever asked for. While I enjoyed growing up with Buddhist philosophies, some of which I still maintain, I do not perform the specific rituals associated with their style of Buddhism. (I'm just not into ritual…except for brushing my teeth and eating daily.)

  In second grade I realized I was from another reality, simply dreaming a dream in this world that I would one day wake up from. Shortly afterwards I had my first lucid dream of being back home in a world of indescribable beauty, a world where everyone and everything emanated pure, gentle divine light. In this world, everyone knew everything about each other. There was nothing hidden, no secrets, and it wasn't weird at all. It was just how it was, and it felt wonderful. The knowledge that this amazing transcendental existence was my true home sustained me through the many challenges I experienced in this incarnation.

  As an only child in a city environment that I found somewhat boring, I went inward and experimented with intuitive forms of meditation and Yoga. I quickly learned that my consciousness was much more than my childhood identity or body.

  I was always curious about reality beyond the physical world, asking questions like, “What are other dimensions like? What happens in between death and when you reincarnate?” Nobody had any satisfactory answers for my questions at the time.

  The curiosity faded as I entered high school, playing out various teenage dramas of unconscious behavior. The teenage years ended with several self-created adversities that propelled me back into contemplation about the deeper aspects of life.

  At 20 I re-realized that “Life is all about Love” and set about finding a way to fully live that realization without much success at first. I started consuming spiritually focused books, and some of them sparked deeper insights, but I was not satisfied with what was essentially "head knowledge."

  At 21 I dove into Kundalini Yoga and by 22 I began consciously doing energy clearing on myself based on various books I had read, adapting the methods to my own style, instinct and interpretation of energy. I soon began seeing the cosmic flush while in focus, although I didn’t understand what it meant at first.* During this time I began to truly understand that I would always be able to rely on my Higher Self for guidance and knowledge.

  I eventually partnered with an experienced energy worker, doing remote energy clearings full time for about 3 years. In 2001 I stepped away from doing energy work on clients in order to focus on my own evolution, although I continued doing energy work on myself, my family and close friends.

  During those years out of the public view, I continued studying various esoteric teachings, learning more about how our subconscious beliefs affect our human incarnational experiences, and finding answers to many of my childhood questions pertaining to reincarnation and other densities of reality. I studied gnostocism, quantum physics, human potential, the shadow self, and more as I plumbed the depths of my own potential, cast off illusory limitations and learned to simply allow life to unfold at its own pace.

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ..
 24. 0
  0
  …ΣΥΝΕΧΕΙΑ
  In mid-2007 I began to get subtle messages from my Higher Self that I should do energy work again. I finally started listening in 2008 when I was very simply told by my Higher Self “You have a gift, share it.” This website is my endeavor to directly share my self-clearing knowledge with everyone who is interested, and to offer personalized, one on one energy clearing sessions to directly help more people to embody their own true, Divine Inner/Higher Self.

  I have had a wonderful time creating this website, putting my thoughts and techniques into words and learning how to do art in Photoshop that can approximate what I see and sense energetically. I will be adding more content on a regular basis, and if you have any questions, please ask. The answers will be the seeds for future articles.

  My hope is that the art, thoughts and techniques shared on this site can help you shift yourself to a higher frequency of thought, thus embodying an Ascended consciousness.

  In Love & Service,
  Cameron Day


  * Although I have grown to know the Cosmic Flush quite well, its unlimited potential always reminds me that the more I learn, the more there is to know.

  το κείμενο είναι στ'αγγλικά,δυστηχώς δεν μπορεί να διαβαστεί απ'όλους.
  θα σταθώ μόνο σε δύο προτάσεις απο το βιογραφικό του.

  ''At 20 I re-realized that “Life is all about Love”

  στα είκοσι του χρόνια συνειδητοποίεισαι ότι ''η ζωή είναι όλα για την αγάπη''
  θα μπορούσαμε να το μεταφράσουμε και ώς ''η ζωή είναι μόνο για την αγάπη''
  ή ακόμα και ''η ζωή είναι μόνο αγάπη''

  η δεύτερη πρόταση είναι..

  ''Although I have grown to know the Cosmic Flush quite well, its unlimited potential always reminds me that the more I learn, the more there is to know.''

  παρόλο που μεγαλώνοντας γνωρίζω την κοσμική ροή αρκετά καλά,οι απεριόριστες πιθανότητες-εκδοχές τής,μου θυμίζουν ότι όσα περισσότερα μαθαίνω,τόσα, και περισσότερα υπάρχουν για να μάθω ακόμα.

  μ'αυτή την φράση,ο Cameron κλείνει το βιογραφικό του.

  έχουμε και λέμε..ο Cameron συνειδητοποίεισαι την σημασία της Αγάπης.
  μπράβο φίλε cameron πολύ χαίρομαι για σένα και την ανακάλυψη που έκανες.
  δεν είναι και μικρό πράγμα αυτή η ανακάλυψη,εξάλλου έχουμε πεί οτι η Αγάπη
  δεν είναι αυτονόητη,οπως νομίζουν μερικοί! γ'αυτό και τον συγχαίρω..

  ο Cameron επίσης μας λέει οτι όσο μαθαίνει…ανακαλύπτει..πόσα περισσότερα έχει να μάθει ακόμα !
  ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΛΩΣΩ ΤΟΝ CAMERON
  όπως λέει και ο ίδιος στο άρθρο:
 25. 0
  0
  …ΣΥΝΕΧΕΙΑ
  ''Ο Πρωταρχικός Συμπαντικός Νόμος είναι πολύ απλός:

  Όλα τα όντα είναι Κυρίαρχα και έχουν ελεύθερη βούληση να εκφράσουν τις δημιουργικές ορμές τους με οποιοδήποτε τρόπο που θα επιλέξουν, αλλά δεν έχουν το δικαίωμα να παραβιάζουν και να βλάπτουν τους άλλους.

  Η απόρροια αυτού του νόμου είναι επίσης πολύ απλή:

  Επειδή όλα τα όντα είναι Κυρίαρχα, έχουν το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους από ζημιά, χρησιμοποιώντας ό,τι το επίπεδο της βίας παρουσιάζει να είναι απαραίτητο για να σταματήσουν να λάβει χώρα η παραβίαση, ακόμη και αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του ενός που αρχικά προκάλεσε τη βλάβη.''

  αφού cameron, η απόρροια του συμπαντικού νόμου όπως λές,είναι να χρησιμοποιήσουμε το επίπεδο της βίας στον βαθμό που απαιτείται !

  ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΒΙΑΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ,ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΙΑΣΤΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
  ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ,ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.
  ΚΑΙ ΠΩΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΞΕΡΟΛΑ ΠΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ..ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ..ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ;;

  μιλάω έτσι αυστηρά στον cameron,διότι ο ίδιος το πρότεινε και παρότρυνε..
  εγώ απλά άδραξα την ευκαιρία για να του πώ..και σείς ν ακούσετε οτι εκμεταλέυετε την ανακάλυψη που ''έκανε'' για να μας πεί μισές,αν όχι, φανταστικές αλήθειες για να μπερδευτούμε, σε βαθμό που θα μας κουράσει να ψάξουμε απο μόνοι μας την
  Αλήθεια.
  και έτσι να χρειαζόμαστε την καθοδήγηση του ίδιου ή συνεργατών του…
  αυτό φιλαράκι δεν είναι Αγάπη..αλλά εκμετάλευση και παραπλάνηση.
  εδω είναι Ελλάδα και εσύ μπορεί να μην γνωρίζεις πολλά για την Ελλάδα.
  αυτοί όμως που μεταφέρουν τα λεγόμενα σου εδώ,γνωρίζουν που βρίσκονται..
  γ'αυτό καλό θα είναι ν αφήσουν τ αμερικάνικα για τους αμερικάνους..

  αντε γειά τώρα….μην βγάλω την βοιδόπετσα και σας κυνηγήσω..
  (που έλεγε και ο παππούς μου και δεν έτρωγε στα mc donalds)

  skotos original
 26. 0
  0
  φιλε οριτζιναλ σκοτεινε, απο προσωπικη πειρα στο λεω οτι τα βδελοειδη οντα αυτα υπαρχουν και χτυπανε οποια προβατα πανε να ξεφυγουνε απο το μαντρι, για αυτο τον νου σας γυρνανε σε τριαδες και δευτερο μην μασατε και μην τους αποκαλειτε αρχοντες
  • 0
   0
   πολλά και διάφορα,υπάρχουν αδελφέ..μπορούμε ν'ακούσουμε και να συζητήσουμε-ερευνήσουμε τα πάντα..
   με μέτρο και χωρίς υπερβολές.(με βάση την γνώση και όχι την υποψία)
   ο cameron day or night, παρέπεμψε το μέτρο και εξύψωσε την υπερβολή.
   μια απλή ανάγνωση του βιογραφικού του,που ο ίδιος δίνει..λέει πολλά,για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει, απο που προέρχονται αυτά που διαβάζει..
   πολλοί απο εμάς,κρίνουμε,συγκρίνουμε,διακρίνουμε..αναζητώντας την γνώση.
   ο cameron μιλάει.σαν να βρίσκετε στον τερματισμό ενώ είναι ακόμα στην εκκίνηση.
   αφού μας περιέγραψε ''ΤΑ ΠΑΝΤΑ'' στο τέλος μ αστεράκι μας σημειώνει οτι :
   ''όσα περισσότερα μαθαίνω,τόσα, και περισσότερα υπάρχουν για να μάθω ακόμα.''

   skotos full
 27. 0
  0
  Δεν αναιρεσες κατι απο τις αποψεις του. Το "οσο ζω μαθαινω" επιβεβαιωνει ο ανθρωπος. Εσυ δηλαδη τα ξερεις ΟΛΑ; μην πεσει καμια αλλη αποψη στο τραπεζι..αμεσως να ουρλιαξετε. Γραφεις γραφεις γραφεις και δεν λες τιποτα. Επιστρεψε στο skata original σε παρακαλω πολυ γιατι με κουρασες….
  • 0
   0
   ποιες απόψεις του;;
   αυτά που λέει,δεν είναι άποψεις αλλα περιγραφή διαδικασίας που δεν μπορεί να γνωρίζει…που τα μαθε αυτά;;
   το ''όσο ζώ μαθαίνω '' επιβάλει να είμαστε εγκρατείς και όχι να περιγράφουμε τα
   απερίγραπτα απλά και μόνο με την φαντασία μας.
   φυσικά και δεν τα ξέρω όλα..γ'αυτό φωνάζω στον cameron να μην μιλάει σαν να τα ξέρει.. αυτός !
   δεν έπεσε άλλη άποψη στο τραπέζι.μασημένη πληροφορία έπεσε δωσμένη και
   ζυγισμένη στις απόψεις του cameron.
   αν ακούς ουρλιαχτά..'οπως λές..ν'απευθυνθείς στον cameron για βοήθεια.
   γράφω και ξανα γράφω ότι θεωρώ οτι πρέπει να γράψω.
   στο τέλος βάζω και το skata original,ώστε να το βλέπεις και να τ αποφέυγεις,
   για να μην κουράζεσαι.
   μην με παρακαλείς.. γιατί νοιώθω άσχημα..

   kaka original
 28. 0
  0
  για τον κουρασμένο 13/07-12:05

  όλα έτοιμα στ'έχω..
  παρακάτω είναι 2 βιντεάκια που δίνει ο cameron day για.. self-clearing system,''αυτοκαθαρισμός''

  http://www.youtube.com/watch?v=UjPllnlJfAU

  http://www.youtube.com/watch?v=eVm2qJlAndw

  ελπίζω να μοιραστείς μαζί μας την εμπειρία σου.

  εγώ θα κάτσω σε κανα βράχο πλάι στην θάλασσα,ν αγναντεύω τον ορίζοντα..

  http://www.youtube.com/watch?v=8Rtf8Ub-jCI

  sketo original
  • 0
   0
   ΠΟΙΟ ΒΡΑΧΟ; ΠΟΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ;; ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΜΑΝΤΡΙ-ΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΝΑ ΦΑΣ ΨΩΜΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΤΣΙ…
 29. 0
  0
  • ΜΗΔ''ΑΠΟΔΗΜΟΥΝΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΣΘΑΙ ΡΗΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΑ
  ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΗΜΕΙΣ (ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ) ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ
  ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΔΕΛΦΙΚΟ ΡΗΤΟ
  ΤΕΛΕΥΤΑ ΑΛΥΠΟΣ , ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΛΥΠΗ
  laonikos
 30. 0
  0
  Αυτος η πανηλιθιος που μεταφερει αυτες τις ηλιθιοτηρες ειναι το ιδιο βλαμμενο που ελεγε οτι ο Ομπαμα ειναι light worker. Ποιος ειναι ο αρχοντας; του καρμα που πρεπει να φοβαστε ρε ΚΑΜΜΕΝΑ σουργελα που νομιζετε οτι εισαστε θεοι ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΠΟΡΒΡΑΣΜΑΤΑ; Μηπως ειναι ο Μχαηλ η ο Shiva ρε καταραμενα υποκειμενα που εχετε φλομωσει τον κοσμο στις αηδιες;
 31. 0
  0
  ΟΣΟ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑς ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΑΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ CAMERON.. ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ ΗΤΑΝ ΧΘΟΝΙΕς ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΜΩΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΝΗΘΙΚΟ ( δεν εχει σημασια αν υπηρξαν σαν οντοτιτες, αυτο που ειναι σιγουρο ειναι το φιλοσοφικο νοημα αυτων περι ηθικης και το ποσο σημαντικο ειναι να πηγαινουμε συμφωνα με νομους Πανανθρωπινους αλλυλεγγυης ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΞΙΛΕΩΝΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ( ΕΡΙΝΥΕΣ (ΤΥΨΕΙΣ) ) ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΤΑΝ ΣΕ ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗς ΜΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕΣΑ ΥΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑς- ΕΞΟΥΣΙΑς.. ΑΛΛΟ Ο ΘΕΟΣ, ΤΟ ΘΕΙΚΟ Κ ΤΟ ΙΕΡΟ Κ ΑΛΛΟ Η ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ (που βεβαια θα επρεπε η θρησκεια να ειναι το μεσο για να ερθεις στην Αληθεια και στο Φως) ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΝΑΣΤΕΟΥΝ ΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (λιγο οξυμορο δεν ειναι???? η ιδια η θρησκεια μεσο του "θεικου της"" να ειναι αυτη που σε ρουφαει και σε αποπροσανατολιζει απο την Αληθεια..? ) ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ..

  ΕΡΜΗΣ


Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί