17:29 - 09/11/2014

Παράθυρο 72 ωρών για μέγα γεγονός ! Η Αλλιως τικ τακ τικ τακ …

Στο γράφημα θα δείτε κάτι που σας το λέω εδώ και χρόνια , η συνείδηση της μάζας είχε αυξημένη αναζήτηση πριν 48 ώρες χωρίς όμως να έχουμε ιδιαίτερο πικ στο γράφημα , δηλαδή κανένα παγκόσμιο γεγονός προσοχής στην συνείδηση μας !

Συνήθως αυτά τα γραφήματα δεν πέφτουν έξω απλά η παγκόσμια συνειδητοτητα λαμβάνει το μήνυμα ποιο γρήγορα μέσα στον χρόνο!

Αρα δυο τύποι μέλλοντος μπροστά μας για το γράφημα , η τις επόμενες μέρες (3) πέφτουμε σε απόλυτη ησυχία και έχουμε έκρηξη , η το γράφημα συνεχίζει ανοδική πορεία μέχρι την έκρηξη του συνειδησιακού γεγονότος !

Όσοι δεν με έχετε παρακολουθήσει στενά και αυτή την στιγμή δεν κατανοείται τι λέω σας συστήνω να διαβάσετε στο ίντερνετ για το web bot project το οποίο θα σας δώσει μικρή ιδέα του τι σας λέω τώρα …μην το μπερδέψετε όμως με το δικό μας τρόπο και πεδίο απλά πάρτε την κεντρική σκέψη που σήμερα η επιστήμη χρησιμοποιεί για να μετρήσει την συνειδητοτητα και το μέλλον …

Να συμπληρώσω ότι στην περίπτωση που το παράθυρο παραμείνει κενό, δηλαδή που η αύξηση συνειδητοτητας πριν δυο μέρες ήταν κούφια …τότε το επόμενο παράθυρο διπλασιάζει την ένταση του γεγονότος !

Υποσημείωση … δεν είναι ανάγκη να ολοκληρωθεί ο χρόνος των 72 ωρών ώστε να έχουμε πικ γεγονότος …

Stranger….

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  Ίσως να έχουμε κενό και στο επόμενο παράθυρο να διπλασιαστεί η ένταση του γεγονότος. Ή μπορεί να γίνουν δύο ή τρία γεγονότα μαζί.
 2. 0
  0
  Υπάρχει τίποτα σε ελληνικά για μας που δεν ξέρουμε αγγλικά?
 3. 0
  0
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ GOGLE TRANSLATE. KA ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ(ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ) ΕΠΕΙΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΓΡΥΠΝΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί