14:17 - 01/03/2014

Πανικός για ρωγμή στο φράγμα του ποταμού Columbia

Μία ρωγμή στο φράγμα του ποταμού Columbia στην Ουάσινγκτον εξανάγκασε τους αρμοδίους να χαμηλώσουν τη… στάθμη του νερού κατά 20 μέτρα, έτσι ώστε οι επιθεωρητές να διαπιστώσουν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση μετέδωσε το Associated Press.Εκπρόσωπος της Περιφέρειας ανέφερε ότι προς το παρόν η ρωγμή στο φράγμα Wanapum δεν αποτελεί άμεσο δημόσιο κίνδυνο

«Αυτό που γνωρίζουμε έως τώρα είναι ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα» είπε και πρόσθεσε: «Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι οι επιθεωρητές θα είναι ασφαλείς κατά την τέλεση του έργου τους».

Οι αρμόδιοι σκοπεύουν να κατεβάσουν και άλλο τη στάθμη του νερού τη Δευτέρα έτσι ώστε να εξακριβωθεί πόσο μεγάλη είναι η ζημιά και να σχεδιαστεί ένα πλάνο για την αποκατάστασή της.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  Ο ΠΑΤΕΡ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΔΙΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΪΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
  Ο ΝΤΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ : "Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ".
  ΚΑΚΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α., ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ κλπ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ.

  Νικόλας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί