10:37 - 01/09/2014

Πέρασε ένας χρόνος από την δημιουργία της αντίστασης με το δίκτυο χρυσού!

Όταν ξεκίνησα οι προσωπικοί εχθροί μου , όλοι όσοι δεν θέλουν να διαμοιραστεί η αλήθεια γιατί τους βολεύει το κοπάδι να παραμένει απαθή έτριψαν τα χέρια τους θεωρώντας ότι βρήκαν ενα μοχλό να με αποδομησουν !

Δημιούργησαν σελίδες και ολόκληρη παραφιλολογία σε τρολαρισμα για το πόσο τοκογλύφος και απατεώνας είμαι !

Οι άλλες κασανδρες η επί μίσθωση των τραπεζιτών επιτέθηκαν με λογύδρια και αρθα περί απάτης και επικινδυνότητας του εγχειρήματος !

Ένας χρόνος μετά και παρα την «ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ » της «ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ» του χρυσού η εταιρία είναι ακόμα εδώ και κανείς από όσους συμμετέχει δεν είπε ποτέ ότι δεν πληρώθηκε!!!!

Ένα χρόνο μετα και πρέπει να παραδεχτώ ότι πολλές φορές μπήκα στο σκεπτικό μετά από την λάσπη που έφαγα να πω μέσα μου …..ρε άντε γ@μηθειτε αν δεν καταλαβαίνετε φάτε το κεφάλι σας με την απάθεια σας και υπηρετώντας τα ζωγραφιστά χαρτάκια αυτών που σας έκαναν σκλάβους!

Ένα χρόνο μετά έχοντας βοηθήσει εκατοντάδες να κερδίζουν χρυσό αξιας 3,500 ευρώ άλλα και έχοντας μείνει μ@λ@κας από την αχαριστία και την εκμετάλλευση των ανθρώπων !

Αν είχα κάνει εγγραφή στον εαυτό μου όλους όσους έγραψα σε άλλους σήμερα θα είχα κερδίσει το λιγότερο 70.000 σε χρυσό , επέλεξα όμως να το στησω έτσι ώστε όλοι όσοι θελήσουν να κάνουν αντίσταση και να αλλάξουν τα άχρηστα -ψεύτικα άνευ αξιας χαρτονομίσματα με χρυσό να μπορούν να έχουν μια ομάδα συμπαγή και με δυνατότητες εξέλιξης !

Ένα χρόνο μετά και είμαι αρκετά πιο έμπειρος , με ξεκαθαρισμένη μέσα μου την απόφαση να μην εγκαταλείψω γιατί έτσι θα κάνω την χάρη στους τραπεζίτες και με ξεκάθαρη πια εικόνα με τι ανθρώπους θέλω να συνεργαστώ!

Έρχεται δύσκολος χειμώνας και η κρεατομηχανή του πολιτισμού μας έχει στήσει πολλά δόκανα ανέχειας και ξαφνικής φτώχειας!

Είμαστε μια ομάδα που δημιουργήθηκε με σκοπό να πάρουμε πίσω τον χρυσό που μας έκλεψαν , να ξεκινήσουμε μια πραγματική αντίσταση στερώντας το λάδι από την ανακύκλωση του σάπιου χαρτονομίσματος καθιστώντας έτσι τους τραπεζίτες όλο και ποιο δυνατούς!

Αν είσαι ένας άνθρωπος που έχεις ψηθεί σε αυτή την Ζωή μέσα από την σκληρή εργασία και προσπάθεια , αν είσαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να χάνει , αν είσαι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να πετύχει , αν δεν μασάς από κασσανδρες και αναγνωρίζεις πως κινούνται τα λαμογια που μας ελέγχουν , αν έχεις απόλυτη γνώση ότι τίποτα δεν σου χαρίζεται άλλα το κερδίζεις με τον αγώνα σου …τότε θέλω να συνεργαστούμε!

Από την μεριά μου σου εγγυώμαι ότι αν εργασθείς με πάθος και δύναμη ο χρόνος που θα σπαταλήσεις σε αυτή την ενασχόληση θα σε ανταμείψει δεκάδες φορές παραπάνω από οτιδήποτε άλλο αποφάσιζες να κάνεις ! Αλλά να ασχοληθείς και να θες να μην έχεις κανένα ταβάνι , να μην θες να έχεις κανένα όριο και κανέναν να σου δώσει την εντολή «εσύ φτάνεις μέχρι εκεί η μέχρι εκεί ….άλλα μόνος να αποφασίσεις τι σου αξίζει να είσαι και να πετυχαίνεις!

Σε περιμένω εδώ…. EARNGOLD.GR να κάνουμε στυγνές bussines και το λέω έτσι γιατί είπα ….μετά από ένα χρόνο έμαθα ..κέρδισα εμπειρία… μπορείς μέσα από το συμφέρον να πετύχεις αντίσταση άλλα δεν μπορείς να πετύχεις κέρδος διαφημίζοντας μόνο την αντίσταση !!!

Και το παιχνιδάκι συμφέροντος του κολοπολιτισμου της χέστρας το ξέρω να το παίζω καλά …

Εδώ βγάζουμε χρυσό , δουλεύοντας και οργανώνοντας υγιεί ανάπτυξη δικτύου πωλήσεων , με κόπο , με ηγετικές ικανότητες , με πάθος , δημιουργούμε θέσεις εργασίας που δεν συγκρίνονται με καμία άλλη εργασία σε σχέση απόδοσης χρόνου και κέρδους !

ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΥΣΟ ΤΩΡΑ !

STRANGER….

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 0
  0
  εγω πληρωνω σε ελ κοινς
  αμα θετε
  αμα δε θετε..
 2. 0
  0
  ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΩ 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ
 3. 0
  0
  θα το εκανα πολυ ευχαριστως αν ειχα να επενδυσω αλλα ειμαι ανεργος ειναι πολυ ενδιεφερον οντος να βγαζης χρυσο νικο συνεχεισε και ειμαι μαζι σου.
 4. 0
  0
  ..δεν μπορείς να πετύχεις κέρδος διαφημίζοντας μόνο την αντίσταση !!!….

  Αυτό ακριβώς εννοώ λέγοντας πως ο Ελληνισμός διαφέρει από τον Εβραϊσμό.

  … ….

  Ο καθένας προσπαθεί αγγίξει τα όρια που θέτει η νόηση κι η ηθική του.Σε αυτήν την περίπτωση είναι άχρηστες οι ψευδαισθήσεις και οι απολογίες.Διαφορετικά εξηγείς,επαναλαμβάνεις, εξωραΐζεις μέχρι να σε πείσεις.
 5. 0
  0
  οι κερδοσκόποι έχουν διάφορα πρόσωπα..δεν διαφέρεις πουθενά..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί