15:28 - 22/02/2015

Πάμε πάλι από την αρχή ..

..Καμία κυβέρνηση που «εκλέγεται» από το δικό τους σύστημα ύπνωσης δεν πρόκειται ποτέ να κάνει κάτι άλλο εκτός από την προσυμφωνημένη συμφωνία-σχέδιο!

..Κανένας πολιτικός που του δόθηκε το χρίσμα ηγέτη από την ελίτ δεν πρόκειται να παει κόντρα στο μεγάλο σχέδιο…αν φανεί ότι πηγαίνει τότε ..είναι μέσα στο σχέδιο!

Σήμερα επί της ουσίας οι «οικονομικοί» πόλεμοι είναι αυτή που γίνονται με οβίδες ,όπλα ,αεροπλάνα ,βόμβες ,θάνατο, θυσία και αίμα …αυτοί οι πόλεμοι έχουν οφελει οικονομικά , αυτοί οι πόλεμοι έχουν επεκτατικές θέσεις , αυτοί οι πόλεμοι μοιράζουν την πιτα από την αρχή !

Οι άλλοι πόλεμοι που η ελίτ τους βαφτίζει «οικονομικούς» είναι οι πραγματικοί πόλεμοι που γίνονται για εννοιολογικές τοποθεσίες και όχι γεωγραφικές έτσι ώστε να σε προετοιμάσουν μέσω νόμων και επιβολων να ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ και να ΔΕΧΤΕΙΣ τον απολυτό στόχο τους …το πραγματικό σχέδιο τους !

Πάντα μετά από έναν εννοιολογικό πόλεμο που η μάζα θα υιοθέτηση της νέες θέσεις και τον νέο κοινωνικό οικοδόμημα και θεσμούς ακολουθεί ένας «οικονομικός» πόλεμος ώστε να ξεκινήσει ξανά το γρανάζι τον πλουτοκρατών να κινείται…εμείς αυτό το ονομάζουμε εποχή συγκομιδής …δηλαδή το Πάσχα των 100 εταιριών που διοικούν τον κόσμο με εμάς τα αρνιά να θυσιαζόμαστε στο έθιμο τους!

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΝΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΗΣ ΕΛΙΤ !

Αυτοί που σε διοικούν σήμερα σε διοικούν εδώ και χιλιετίες μέσα από μια γραμμή αίματος που κληρονομείται μεταξύ τους!

Όλη η ελίτ είναι συγγενεις και πολλοί από αυτούς μέσα στην ιστορία έχουν αλλάξει τα ονόματα τους για να μην κατανοήσουμε την απόλυτη κομπίνα !

Είμαστε ανθρωποφαρμα ταισμενοι με την ιστορία των νικητών , μπολιασμενοι με συγκεκριμένες ταμπέλες και διαχωρισμένοι από την γλώσσα την πίστη και τα σύνορα !

Η νέα παγκόσμια τάξη θέλει να πετύχει τον απόλυτο έλεγχο σου και να δημιουργήσει ένα υπερκρατος που θα σε ξεζουμίζει !

Σου έχω αναλύσει πολλές φορές ότι η εξέλιξη που χάνει τον ανθρώπινο έλεγχο είναι και ο πραγματικός εχθρός ..στον έχω ονομάσει υπεροντοτητα πληροφορίας …και αυτή την στιγμή είσαι απέναντι της σαν ένας αριθμός αναλώσιμος !

Φαντάσου αν τα κράτη σαν οντότητες μπορούν να σου συμπεριφέρονται και να σε χρησιμοποιούν σαν αναλώσιμο είδος μόνο και μόνο για να συνεχίζουν την επιβίωση τους τι θα μπορεί να κάνει ένα υπερκρατος στην ανθρωπότητα !

Τα βήματα συγκεκριμένα , κοινά σύνορα …το έχουν ουσιαστικά πετύχει …, κοινή σημαία….το έχουν πετύχει…όσο και αν ακόμα βλέπεις την δική σου να υπάρχει…για όσο ακόμα την βλέπεις !

Κοινά ήθη και έθιμα …σιγά σιγά έχουμε γίνει όλοι μια από τα ίδια …

Κοινή θρησκεία …ρώτα τους μασόνους τράγους σου που διοικούν την σημερινή εκκλησία αν το έχουν πετύχει !

Κοινή γλώσσα … κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν μιλα την κοινή γλώσσα ! ..ΩΩ μα τι ωραία αγγλικά που μιλάτε κύριε υπουργέ !

Τώρα μέσω ενός ..»οικονομικού» Πολέμου που λένε αυτοί …(εννοιολογικός πόλεμος ..πόλεμος επί της ουσίας της συνείδησης και του πεδίου) θα σου περάσουν νόμους που εσύ θα νομίζεις ότι είναι για οικονομικούς λόγους αλλά είναι ένα κομμάτι από ένα μεγαλύτερο παζλ που κανένα από τα ανδρείκελα που σε διοικούν δεν μπορεί να δει..νόμους που θα είναι το εργαλείο ώστε να πατήσουν πάνω σε αυτούς την νέα παγκόσμια τάξη! !

Από την αρχή σου λέω …δεν έχει να κάνει με κρίση και οικονομία και χρήμα..αυτά είναι απλά τα δολώματα …τα ηνία για να σε φέρουν εκεί που θέλουν…είναι η καλιμπρα της στραβής ελευθέριας σου!

Αν δεν ξυπνήσεις να ενωθείς με νέες συμβάσεις αλήθειας άνθρωπος με άνθρωπο τώρα…. τότε έχεις υπογράψει την καταδίκη σου και σαν έθνος και σαν ελεύθερο ον!

Μην περιμένεις εμένα να κάνω κάτι μέσα σε αυτό τον πολιτισμό της χεστρας , δεν πρόκειται να μπορέσουμε ποτέ να στήσουμε κάτι με τα δικά τους νομικά πλαίσια και να παραμείνουμε ζωντανοί η καθαροί !

Αυτά που θα χρησιμοποιήσουμε μέσα από το δικό τους πεδίο είναι όσοι νόμοι μπορούν να μας κάνουν να τους καθυστερήσουμε η να τους χαλάσουμε κάποιο σχέδιο…ΠΧ Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα !

Ότι πρέπει να γίνει επί της ουσίας για την αλλαγή και τον αγώνα για την Ελευθερία μας πρέπει να γίνει άνευ χαρτοφυλακίου …άνευ χαρτιών ,άνευ νόμων δικών τους..ΝΕΑ ΣΎΜΒΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΙΔΡΎΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ…ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ …ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ …ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΧΙ…ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ..ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ….ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ …. ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ….

ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ…ΜΑΘΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ… ΜΑΘΕ ΝΑ ΛΑΧΤΑΡΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ … ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΨΥΧΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ… ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ !

STRANGER..

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 0
  0
  ΦΙΛΕ STRANGER ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

  http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/05/hong.html

  ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η GOOGLE ΥΠΟΠΤΩΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ…ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ…

  ΚΑΝΕ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ
 2. 0
  0
  Την πραγματικότητα που ζει ο καθένας μας ,πρωτα ξεκινά να την δημιουργει με τις σκέψεις του και ύστερα με τις πράξεις του. Συνεχως!
  Αν αυτή την ενστερνιστούν και κάποιοι γυρω μας κάνουμε ομάδα.
  Αν μπουν και πολλοι αλλοι φτιάχνουμε μια βάση και προχωράμε. Ετσι λειτουργει.
  Δεν παιζει καμμία σημασία τι ειναι και τι σκοπό εχει, αφου το αποδεχεσαι οταν μπαίνεις !
  Αν τωρα εσυ δεν ξερεις γιατί μπήκες , η μπηκες για κάποιο λόγο αλλά στην πορεία άλλαξαν τα πράγματα, η αν τελικά νιωθεις οτι σε εξαπάτησαν , Αναρωτήσου !?
  Το σχέδιο εγώ το δημιουργησα; Αν ναι τι χρειάζεται να αλλάξω;
  Αν ομως αντιληφθω οτι τελικά ειμαι στο σχεδιο κάποιου άλλου;
  Τι θα αλλάξω ;ξέρω;; δικό μου ειναι;; εγω το σκέφτηκα;;
  Μηπως τελικά πρέπει να δημιουργήσω το δικό μου σχέδιο με βάση τη δική μου πραγματικότητα ,ακριβως όπως έκανε και ο άλλος;;
  Διαφορετικά θα πρεπει να αποδεχθώ το δικό του σχέδιο, η μπορώ επίσης να αντιστεκομαι σε αυτό και να διαμαρτυρομαι, πάλι όμως στο δικό του σχεδιο είμαι!!
  Θα μου πεις , τι μας λες τώρα;; Εδω ο κόσμος χάνεται!! Κανένας κόσμος δεν χάνεται! Σεχουν τρελλάνει στην πληροφορία,σεχουν ζαλίζει, ευτυχως υπάρχει και το καρναβάλι, μπας και ξεφυγεις λίγο!
  Που χρόνος να σκεφτω και να δημιουργησω την δική μου πραγματικότα;;;;
 3. 0
  0
  Σωστα παρα πολυ σωστα! Πάλι σε πρόδωσαν ομως μην χάνεις την λαχτάρα της αποδέσμευσης απο το Ματριξ τους. Μπορούμε αν πραγματικά θελουμε να να κάνουμε ενα βήμα πιο κάτω…και να ενωθούμε τωρα που καταλάβαμε οτι ολα ειναι μια απο τα ιδια!
  Αν κάποιος ειναι ικανός να διανοηθεί τι πουστια παίζει σε παγκόσμιο επίπεδο ειναι μονο ο Έλληνας και η Ελληνίδα!!! Η εξέληξη της ανθρωπότητας ηταν παντα στα χέρια των ελληνων….αν ο νεοέλληνας βρεθεί ικανός να πει μετα το Άλφα το Βήτα τοτε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει αυτο το μπουρδελο που το ονόμασαν πολιτισμό!
  Στρειντζερ ΕΣΥ είσαι η ΕΛΠΙΔΑ Των Ελλήνων και ενα απο τα Κεφαλαία της γράμματα.
  Μονο ο Ελλην μπορει!
  ΚΟΡΑΞ

 4. 0
  0
  ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ, ΠΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΑΡΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ! ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΥΡΜΙΔΟΝΑΣ
 5. 0
  0
  Ο ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΥΖΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ
 6. 0
  0
  Τι έγινε ρε Νίκο, το σχόλιο το έφαγε η …. μαρμάγκα ;;

  και να σκεφτεί κανείς ότι ήταν ίσως μια από τις λίγες φορές που δεν έριχνα μπινελίκια.

  Απλά διατύπωνα μια άλλη άποψη.

  Ας είναι,
  όμως -όπως έχω πει αρκετές φορές- αυτό δείχνει ότι έτσι δεν πάμε πουθενά.


  Αφού δεν μπορούμε να πετάξουμε οι ίδιοι
  Ας πετάξουμε αετό – μέρες που είναι.


  Αυτά ………….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί