18:05 - 03/10/2014

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΔΟΤΟ: ΤΗ ΓΝΩΣΗ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ και ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ των πολιτών, που επιχείρησε το καρτέλ των φαρμάκων το 2009 με τον περιβόητο Η1Ν1, επανέρχεται τώρα ο “τρόμος” δριμύτερος και ακούει στο όνομα “embola”.

Σήμερα θα ξεγυμνώσουμε τον “τρόμο” και θα αποκαλύψουμε πολλά και άγνωστα γεγονότα, για να καταλάβουμε όλοι τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοί παίζουν με την υγεία και την νοημοσύνη μας.

Όλοι γνωρίζουμε πως τα μεγάλα ΜΜΕ είναι ελεγχόμενα. Αυτός ο έλεγχος λοιπόν, τους επιβάλλει να παρουσιάσουν το θέμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Δεν ενημερώνουν τον κόσμο, αλλά ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ. Τους σκοπούς που αυτό εξυπηρετεί θα τους αναφέρουμε. Τώρα όμως που έχει περάσει ο καιρός και μπορούμε να δούμε πιο ψύχραιμα τα γεγονότα, να θυμηθούμε πως μας παρουσίαζαν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ τον Η1Ν1 το 2009.

Η γρίπη των χοίρων αποτέλεσε το κέντρο προσοχής τον Ιούνιο του 2009, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακήρυξε τη γρίπη Η1Ν1 ως την πρώτη «πανδημία» των τελευταίων 42 ετών. Η μεγάλη απάτη της ανθρωπότητας είχε ξεκινήσει, με την υπογραφή του Παγκόσμιου Οργανισμού “Υγείας”.

Ό στόχος, όπως γνωρίζουμε σήμερα δεν ήταν μόνο κερδοσκοπικός, γιατί σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούσαν να εμβολιάσουν τον κόσμο με κάτι απλό και ακίνδυνο και όχι με νεκρά καρκινικά κύτταρα που εμβολίαζαν.

Μετά από την δήλωση “τρόμου” για την πανδημία, του Π.Ο.Υ. πήραν την σκυτάλη τα μεγάλα ΜΜΕ και άρχισαν την παραπληροφόρηση και την τρομοκράτηση του λαού. Βλέποντας τα σήμερα θα γελάσετε, τότε όμως προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τρόμο και πανικό στον λαό, με σκοπό να τον οδηγήσουν ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. Θα σας θυμίσω τον τρόπο της παρουσίασης του Η1Ν1 από την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” του γνωστού Θέμου Αναστασιάδη.

ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΡΟΜΟΥ, με ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ. Μιλούσε για «μέτρα σοκ» και ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.
Έγραφε για 1.200.000 παιδιά να νοσούν, 300.000 να νοσηλεύονται στο Παίδων, κλείσιμο των σχολίων και απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ με την μετατροπή των σταδίων (ΟΑΚΑ-ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ) σε κέντρα για μαζικούς εμβολιασμούς, πρόγραμμα εμβολιασμών πόρτα-πόρτα ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ των φοιτητών Ιατρικής και του ΣΤΡΑΤΟΥ, για να φρουρεί τις αποθήκες φαρμάκων. (τα θυμάστε);

Ο στόχος ήταν Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ των Ελλήνων, αλλά αυτόν τον τρόμο τον προωθούσαν τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο, γιατί παντού ο στόχος ήταν ο εμβολιασμός και όλοι οι υπάλληλοι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΑΥΤΌ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ. Η τότε υπουργός Υγείας Μ. Ξενογιαννακοπούλου, από το βήμα της Βουλής στις 19 Νοεμβρίου 2009, είχε απευθύνει αυστηρή προειδοποίηση στους γιατρούς, να μην αποτρέπουν τους πολίτες από τον εμβολιασμό για τη νέα γρίπη, αλλά στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι συστάσεις του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Για ρωτήστε σήμερα όλους αυτούς τους γελοίους που έπαιζαν τότε με την υγεία των πολιτών, προτρέποντας τους να εμβολιαστούν πειραματικά με νεκρά καρκινικά κύτταρα, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ;;;;;; Και τί έχει να πει ΣΗΜΕΡΑ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας που χαρακτήρισε ως ΠΑΝΔΗΜΙΑ, μία απλή γρίπη;;;;;

Αυτοί δεν πρόκειται να απαντήσουν. Οι Έλληνες θέλω να ενημερωθούν ΓΙ’ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΧΕΙΟ.

Την αλήθεια τότε, μας την είπαν οι πραγματικοί Έλληνες επιστήμονες, χωρίς όμως να προβληθούν από τα μεγάλα ΜΜΕ, όπως ο κ. Σ. Πλωμαρίτης, παθολόγος-λοιμωξιολόγος, ο οποίος ήταν επικεφαλής της Επιτροπής Πανδημίας της γρίπης στο Νοσοκομείο «άγιος Παύλος» στην Θεσσαλονίκη.

«Διαφωνώ, γιατί η νέα γρίπη είναι πιο ήπια από την κοινή γρίπη». «Το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς σε ό,τι αφορά την ασφάλειά του. Είναι πειραματικό εμβόλιο και κανείς δεν έχει δικαίωμα να δίνει πειραματικά φάρμακα στον κόσμο». Κατόπιν παραιτήθηκε από την επιτροπή του νοσοκομείου «’άγιος Παύλος» και ανέφερε: «Είναι ανήθικο και αντιδεοντολογικό να συμμετάσχω σε επιτροπή που στόχο έχει να πείσει για τον εμβολιασμό. Εγώ δεν είδα κανένα επιχείρημα για να εμβολιαστώ. Τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τη νέα γρίπη είναι τρομερά».

Ο κ. Χ. Μουτσόπουλος, καθηγητής της Ιατρικής Αθηνών και ειδικός στα αυτοάνοσα συστηματικά νοσήματα είπε: «Πρόκειται για δημιουργία τρομολαγνικών σεναρίων και υπεισέρχονται παράγοντες, που καμία σχέση δεν έχουν με τη δημόσια υγεία».

Στο τεύχος 210 του περιοδικού «Ενημέρωση των γιατρών» (εκδίδεται από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθήνας), ο παθολόγος Θ. Καραμπέλης, διευθυντής της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Μεταξά», και η παθολόγος-λοιμωξιολόγος Ο. Κοσμοπούλου, που εργάζεται στο νοσοκομείο Νίκαιας, γράφουν: «Επιστημονικά, είναι εξαιρετικά ανήθικο να εκθέτεις εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους σε ένα πειραματικό εμβόλιο, αναγορεύοντας μια ίωση τόσο ήπια, σε δήθεν πανδημία. Οι λόγοι του βιαστικού μαζικού εμβολιασμού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ «.

ΤΙ ΛΌΓΟΙ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΑΤΡΙΚΟΙ;; ΤΙ ΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΝΕΚΡΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ;;

Την απάντηση θα την δώσω όταν θα μπορώ και να την αποδείξω, γιατί τώρα μπορεί να την γνωρίζω αλλά δεν μπορώ να την αποδείξω. Αυτό θα γίνει με την ανάλυση που θα κάνουμε στο νέο εμβόλιο που θα προσπαθήσουν μαζικά να εμβολιάσουν τον κόσμο. Γιατί τώρα ξέρουμε γιατί ψάχνουμε. Ψάχνουμε για μία νανομηχανή.

Η υπόθεση αυτή του Η1Ν1 χαρακτηρίσθηκε, ύστερα από καταγγελία ευρωβουλευτών 11 χωρών-μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης, με επικεφαλής τον Βόλφγκανγκ Βόνταργκ, Γερμανό επιδημιολόγο και πρώην επικεφαλής της Επιτροπής Υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης, ως πανδημία-σκάνδαλο και «το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο της εκατονταετίας». Παρ’ όλα αυτά όμως ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ να κάνουν παραγγελίες εμβολίων, μιάμιση φορά τον πληθυσμό της χώρας τους. Έκαναν όλες λοιπόν, παραγγελίες εκατοντάδων εκατομμυρίων εμβολίων, γιατί περίμεναν πως η τρομολαγνία θα έφερνε αποτέλεσμα, ώστε να εμβολιστούν όλοι οι άνθρωποι. Η Ελλάδα, με 11.000.000 πληθυσμό, έκανε παραγγελία 16.000.000 εμβολίων. Μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2009 είχε παραλάβει 3.636.700 εμβόλια, αλλά η αλήθεια είχε υπερισχύσει της παραπληροφόρησης και η προσέλευση του κόσμου ήταν μικρή. Εμβολιάστηκαν μόλις 364.559 Έλληνες, ή το 3.26% του πληθυσμού. Ακυρώθηκε λοιπόν η υπόλοιπη παραγγελία, και το ίδιο συνέβει και με τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη.

Αυτή η ιστορία της “πανδημίας”, εξελίχθηκε στον κόσμο από τον Νοέμβριο του 2009 έως τον Μάρτιο του 2010. Σε αυτό το διάστημα, από όλον τον δυτικό κόσμο, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αρνήθηκε να παραλάβει έστω και ένα εμβόλιο. ΗΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ.

Η Πολωνία (με 38 εκατομμύρια κατοίκους και 178 θύματα από τη νέα γρίπη έως τις 28 Φεβρουαρίου 2010) είναι η μόνη χώρα η οποία αρνήθηκε ολοκληρωτικά να παραγγείλει εμβόλια για την πανδημία γρίπης, απόφαση την οποία έλαβε η υπουργός Υγείας της χώρας, γιατρός Dr. Ewa Kopacz, η οποία κατηγόρησε τις φαρμακοβιομηχανίες ότι «απέκρυπταν» πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του νέου εμβολίου. H Dr Kopacz δήλωσε: «Αν ήμουν βέβαιη ότι το εμβόλιο είναι πανάκεια για τη γρίπη των χοίρων, σίγουρα θα το παραγγέλναμε», και συμπλήρωσε «πως η μελέτη των νέων εμβολίων ήταν πολύ σύντομη». Ο υπεύθυνος Τύπου του Υπουργείου Υγείας, P. Olechno, δήλωσε: «Δεν θέλουμε η χώρα μας η Πολωνία να θεωρηθεί ότι αντιτίθεται στους εμβολιασμούς. Θέλουμε να προστατέψουμε τους πολίτες, αλλά όχι υπό τους όρους των φαρμακοβιομηχανιών. Η κυβέρνησή μας αποφάσισε να μην αγοράσει τα νέα εμβόλια γιατί δεν μπορούσαμε να εγγυηθούμε ότι δεν υπήρχαν παρενέργειες Οι φαρμακοβιομηχανίες δεν ήθελαν να αναλάβουν τις ευθύνες για τις πιθανές παρενέργειες και ζητούσαν η Πολωνική κυβέρνηση να τις αναλάβει. Αυτό, όμως, έρχεται σε αντίθεση με τους νόμους της χώρας».

ΕΤΣΙ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2010 ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ.

ΤΗΝ ΑΝΥΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΣΤΙΣ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2010

«ΠΟΛΩΝΙΑ. ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ”

«Σάββατο 10 Απριλίου 2010. Ο Πολωνός πρόεδρος Lech Kaczynski, η σύζυγός του Maria, και ακόμη 94 επιβάτες μέλη της Πολωνικής κυβέρνησης και της ηγεσίας του στρατού επέβαιναν στην μοιραία πτήση που κατευθυνόταν στην Ρωσία προκειμένου να παρευρεθούν στην 70η επέτειο της σφαγής στο Katyn.

Το προεδρικό αεροπλάνο τους, ένα Tupolev Tu-154M της πολεμικής αεροπορίας, συνετρίβη εξαιτίας πυκνής ομίχλης σε κοντινό δάσος ένα μίλι μακριά από το αεροδρόμιο σκοτώνοντας όλη την Πολωνική Κυβέρνηση και το πλήρωμα της πτήσης. KATI ΑΧΡΗΣΤΕΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΠΟΛΕΦ 154 ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. Η Πολωνία βυθίστηκε στο πένθος, ενώ εκδηλώσεις πένθους πραγματοποιήθηκαν σε όλο τον κόσμο.»

http://www.naftemporiki.gr/story/296670/sugklonismeni-i-diethnis-koinotita

Και ως συνήθως οι δυτικοί δολοφόνοι φρόντισαν με πλάγιους τρόπους και με υπονοούμενα, να κατηγορούν την Ρωσία ως υπεύθυνη για αυτήν την δολοφονία, για να μην στραφούν τα βλέματα στα καρτέλ των ΦΑΡΜΑΚΩΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ, ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” ΤΟΥ “ΕΜΠΟΛΑ” ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ;

Μία νέα “πανδημία” είναι λοιπόν προ των πυλών και η γνωστή πάλι μέθοδος της τρομολαγνίας έχει αρχίσει.

– Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε τον πλανήτη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

– Πρώτες οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι ανέβασαν το επίπεδο υγειονομικού συναγερμού στο 1, το υψηλότερο που υπάρχει, με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση της επιδημίας του Έμπολα.

– Σε συναγερμό τέθηκαν και όλες οι υπόλοιπες χώρες.

– Προειδοποίηση-σοκ: «1,4 εκατομμύρια θα είναι τα περιστατικά του ιού Έμπολα έως τον Ιανουάριο» http://www.pentapostagma.gr/2014/09/%

– Παγκόσμιος συναγερμός για τον Έμπολα: Έκτακτο συμβούλιο του ΟΗΕ την Πέμπτη!

– Και το defencenet.gr στην ίδια κατεύθυνση της τρομολαγνίας: “Μια τέτοια επιδημία δεν είναι μια απλή γριπούλα. Δεν θέλουμε ούτε να το φανταστούμε, ήδη από την επόμενη μέρα οι κορυφές των βουνών θα γίνουν περιζήτητες.”

Όλη αυτή η τρομοκράτηση στοχεύει σε ένα πράγμα. Σε ένα ΝΕΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. Επειδή όμως πρόκειται για υιό, δεν μπορούν να το παρουσιάσουν σαν εμβόλιο κατά του υιού γιατί ο υιός δεν εμβολιάζεται. Το πιθανότερο είναι να το παρουσιάσουν σαν κάποια ισχυρά αντισώματα. Αλλά ο στόχος είναι να οδηγήσουν τον κόσμο σε εμβόλιο για να του δώσουν την νανομηχανή. Να μην σας προκαλέσει έκπληξη αν το επιχειρήσουν υποχρεωτικά και με νόμο.

Τώρα πρέπει να μιλήσουμε και λίγο για την ουσία και την επικινδυνότητα του υιού “έμπολα” και να δούμε που βρίσκεται η αλήθεια, για να καταλάβουμε ποιοί παίζουν με την ζωή μας και την νοημοσύνη μας.

Πρόκειται λοιπόν για ασθένεια υιογενή, που πάει να πεί με απλά λόγια, πως δεν προλαμβάνεται με εμβολιασμό και δεν θεραπεύεται με αντιβιοτικά. Κάνει λοιπόν τον λεγόμενο κύκλο του ο υιός και περνάει. Αυτό σημαίνει πως τον αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου. Αυτό συμβαίνει με όλες τις υιογενείς ασθένειες. Και αυτό έχει συμβεί μέχρι τώρα και με τον “έμπολα”. Tο ότι κατέληξαν όμως μέχρι τώρα 2400 άνθρωποι, αυτό σημαίνει πως το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν μπόρεσε να αμυνθεί απέναντι στον υιό, γιατί προφανώς ήταν εξασθενημένο και αδύνατο. Να γνωρίζουμε όμως πως ο υιός του “έμπολα” μέχρι τώρα, πλήτει χώρες της δυτικής Αφρικής, όπου οι συνθήκες ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ και ΥΓΙΕΙΝΗΣ των ανθρώπων εκεί, είναι επιεικώς απαράδεκτες για τα δικά μας δεδομένα.

Τι ανοσοποιητικό λοιπόν μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που δεν τρέφεται σωστά και ζεί μέσα στην βρωμιά;

Καλλιεργούν και πάλι τον τρόμο, προβάλλοντας μόνο τους 2400 νεκρούς από τον “έμπολα” τους τελευταίους έξι μήνες, μέσα από τα εκατομμύρια των πεινασμένων Δυτικό-Αφρικανών, χωρίς να λέει κανείς, πως μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα, εξ αιτίας συνθηκών που σχετίζονται με δηλητηρίαση από την σίτιση και την ύδρευση, οι νεκροί είναι περισσότεροι.

Εδώ στην Ελλάδα κάθε χρόνο έχουμε έξαρση κάποιων υιογενών λοιμώξεων, με συνηθέστερων του αναπνευστικού και του γαστρεντερικού, με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να καταλήγουν. Είναι άνθρωποι με βεβαρυμένο ιστορικό ή μεγάλης ηλικίας, αλλά γενικά είναι άτομα με εξασθενημένο και αδύνατο ανοσοποιητικό σύστημα. Γι αυτά όμως δεν μιλάει κανείς και ας είναι περισσότεροι από επτακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο. Αν όμως τύχει να ασθενήσουν και να καταλήξουν πενήντα εξασθενημένοι άνθρωποι από τον υιό του “έμπολα”, ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!

Αλλά κανένας τους ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ που πενήντα Έλληνες χάνονται κάθε εβδομάδα στον πόλεμο της ασφάλτου. Να γνωρίζετε λοιπόν πως με τον νόμο των πιθανοτήτων, η πιθανότητα να ασθενήσετε από τον υιό “έμπολα” και να καταλήξετε, είναι εκατόν ογδόντα χιλιάδες φορές μικρότερη από το να πάθετε τροχαίο ατύχημα.

Πρόκειται λοιπόν για άλλη μία υιογενή λοίμωξη, που την ονόμασαν “έμπολα” που ένας φυσιολογικός άνθρωπος που τρέφεται κανονικά και δεν έχει ιατρικά βεβαρημένο ιστορικό, μπορεί να την αντιμετωπίσει όπως αντιμετωπίζει οποιαδήποτε ίωση. Κανένα εμβόλιο δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα περισσότερο, από τα αντισώματα που θα δημιουργήσει ο ίδιος ο οργανισμός. Και τίποτα δεν μπορεί να ενισχύσει τον οργανισμό περισσότερο, από την καλή διατροφή, τους φρέσκους χυμούς και τις βιταμίνες.

Οι τρομολάγνοι και οι δολοφόνοι Νεοταξίτες, προσπαθούν να σπείρουν τον πανικό στην ανθρωπότητα, για να την αναγκάσουν να εμβολιαστεί. Αυτό που θα προβάλλουν λοιπόν συνεχώς, είναι ο τρόμος ο θάνατος και ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ως λύση. Το ίδιο έκαναν και με τον Η1Ν1. Είναι τόσο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ που μπορεί να εξαπολύσουν και περισσότερο θανατηφόρα βιολογικά όπλα , μόνο και μόνο για να αναγκάσουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν.

Ότι και να κάνουν όμως η σωτηρία δεν θα είναι το εμβόλιο. Η σωτηρία απέναντι σε υιούς, είναι η καλή διατροφή και η ενίσχυση του ανοσοποιητικού.
Εμείς όπως πάντα, πηγαίνουμε αντίθετα στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και προβάλλουμε την ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ενισχύοντας την ΓΝΩΣΗ.
H ΓΝΩΣΗ, θα μας δώσει τη δύναμη, να τους αντιμετωπίσουμε.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Συγγραφέας-ερευνητής

giannis_lampropoulos@yahoo.com

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. 0
  0
  ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΓΝΩΣΗΣ…
  ΚΑΙ Ο ΕΜΠΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ…
  ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…ΑΠΑΝΤΗΣΗ [ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ] ΟΧΙ …ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΡΑΧΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΣΤΗ ΓΗ…ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ…[ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ ]…

  ΤΟ 1930 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ Ο MORAY ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΝΑΝ '' ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΕΝΟΥ '''…ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΥΤΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ…ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΟΡΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ..ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΩΣ '' ΚΒΑΝΤΙΚΕΣ ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΙΣ ''…ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΝΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ…

  ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΕΙΤΑ Η ΄΄ ΨΥΧΡΗ ΣΥΝΤΗΞΗ '' Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ…ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ …ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΩΣ ΚΑΥΣΙΜΟ Ο ΜΕΓΑΣ Γ. ΓΙΟΛΒΑΣ ΤΟ 1956 ΚΙΝΗΣΕ ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ Μ-24 ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ…[ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ]…

  ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ '' ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ''…ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ…ΜΕ ΑΠΛΗ ΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΥΚΛΟΤΡΟ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ…ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΔΙΝΕΣ ΦΩΤΟΣ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ…

  ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Η ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΣΗ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΡΥΦΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΜΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΛΧΗΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΙΥ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΣΕ ΧΡΥΣΟ…ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ '' ΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΕΜΟΣΚΑΛΑΣ '' 2. 0
  0
  ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΕΩΡΙΑ [ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ] Η '' ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣΚΑΛΑ ''' ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ…. ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΠΑΣΤΕΙ…ΠΡΩΤΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ…

  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΑ ΒΑΡΥΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΥΠΟΑΤΟΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ …ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΥΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΥΤΙΚΟ ΑΙΘΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ…ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΡΥΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

  .ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥΤΟΝΙΟ …ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΑΖΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΕΝΟΣ ΧΙΛΛΙΟΣΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ… ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΝΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑ 10 ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΟΓΔΟΗ… ΤΟ ΔΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ … [ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΜΗΔΕΝΗΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ] …

  ΤΑ ΒΑΡΥΤΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΛΞΗ…Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΒΑΡΥΤΟΝΙΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ…

  Η ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝ [ ΣΥΣΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ] ΑΝΑΛΟΓΗ ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ..

  ΣΤΑ [ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΑ ] ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΥΤΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ…'' ΦΡΑΓΜΑ ΦΩΤΟΝΙΩΝ '' Η ΦΩΤΟΝΙΚΟ ΦΡΑΓΜΑ '' ΕΤΣΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ '' ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ '']…ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΒΑΡΥΤΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΜΠΥΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥΣ…ΟΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΜΠΥΛΩΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΝ ΜΑΚΡΙΝΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΗ …ΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΩΛΗΝΟΕΙΔΟΥΣ ΜΟΡΦΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ…

  '' Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ …ΘΝΗΤΟ ΜΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΞΕΛΙΣΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Η ΑΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ ΥΛΙΣΜΟΥ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ …ΑΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟ ΘΕΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ''…

  Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΡΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ …ΣΚΕΨΗ = ΝΟΗΣΗ…ΕΠΙΘΥΜΙΑ = ΑΣΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ… ΠΡΑΞΕΙΣ = ΥΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ…

  Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΝΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΟΝΟΥΝ ΤΑ ΚΥΤΑΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΝΕΥΡΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ…ΑΜΕΣΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΥΤΑΡΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΑΠΟΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ…ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ…ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΥΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ…

 3. 0
  0
  Ευχαριστουμε!
 4. 0
  0
  ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ

  http://www.katohika.gr/2014/10/erxontai-ta-ypoxreotika-emvolia-gia-ton-thanatiforo-io-ebola.html

  ΄΄ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΩΣΤΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ΄΄

  ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΄΄ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ΄΄ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΕΚΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ,
  ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ.

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΄΄ΕΜΠΟΛΑ΄΄ ΛΕΙΠΟΥΝ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΜΕΛΕΤΕΣ, ΠΗΓΕΣ, ΚΛΠ.

  –ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΛΕΟΝ…
  ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΄΄ΕΜΠΟΛΑ΄΄ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ (ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ,ΜΕΛΕΤΕΣ, ΠΗΓΕΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 28/09/2014 ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.
  ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΟ ΄΄ΕΜΠΟΛΑ΄΄ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ/ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

  ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΣΤΟ

  http://www.katohika.gr/2014/10/erxontai-ta-ypoxreotika-emvolia-gia-ton-thanatiforo-io-ebola.html

  ΚΑΘΩΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ"
  ΛΙΝΚ
  http://www.phac-aspc.gc.ca/lab-bio/res/psds-ftss/ebola-eng.php

  ΕΘΕΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΗΓΩ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ

  ΄΄ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΕΜΠΟΛΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ; ΄΄

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΛΗΘΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
  ΛΙΝΚ

  http://www.hellasforce.com/blog/apokalipsi-xafnika-chathikan-anafores-gia-metadosi-tou-iou-empola-meso-tou-aera/

  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
  ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΚΑΘΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ.
  ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΥΜΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ.
  ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ,
  ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΄΄ΕΜΠΟΛΑ΄΄.

  ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.

  ΄΄ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΩΣΤΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ΄΄

  ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.


  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ
 5. 0
  0
  Αν σκεφθεί κανείς πως στην Ιαπωνία όταν κάποιος είναι κρυωμένος (από οποιοδήποτε ιό) απλά φοράει υποχρεωτικά, ως μέρος τού πολιτισμού του για σεβασμό του περίγυρού του, μάσκα και κυκλοφορεί ανενόχλητος… και δεν τον κοιτούν περίεργα!!!
  Εδώ, βήχουν μπροστά στο πρόσωπό σου ακόμα και γιατροί.
  Τα περί εμβολίων είναι χοντρή μπίζνα ή κάτι ακόμα πιο βρώμικο και υποχθόνιο, όπως αναφέρει και η ανάρτηση.
 6. 0
  0

  Μια μικρή διόρθωση στην ορθογραφία.

  υιός = γιος
  Ο εμπολα είναι ιός.

 7. 0
  0
  Μπράβο ! Πολύ καλό και καθησυχαστικό !
 8. 0
  0
  δείτε και εδώ τι λέει ο ιατρός Κ. Μουρούτης για τον έμπολα στο 27 και 52 http://www.youtube.com/watch?v=pxic3BqBXys

  βασικά αξίζει να το δείτε όλο..ευχαριστώ
 9. 0
  0
  Someone can add the subtitles in Greek. For the ones that can understand the barbaric here it is :

  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/187190/Detailed_PROOF_of_U_S_Plan_to_destroy_90_percent_of_World_Population_with_Ebola/
 10. 0
  0
  Κάθε πρωί δέκα στα γόνες βάμμα πρόπολης σε ένα φλυτζανάκι του καφέ νερό και μην φοβάστε τίποτα.
 11. 0
  0
  Οι ελληνες δεν χρειάζονται εμβόλια κατά του ιου εμπολα ,αλλά κατά αυτό που τους δέρνει πιο πολύ, τον ιο της …. ΜΑΛΑΚΙΑΣ!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί