16:18 - 13/02/2015

Ο Πύργος του Τέσλα αποκαλύπτεται: Mπορεί να παράγει ενέργεια για όλη την Ρωσία -Βίντεο

Καλά κρυμμένος μέσα στα πυκνά δάση έξω από τη Μόσχα, ο μυστηριώδης «Πύργος του Τέσλα» αποκαλύπτεται για πρώτη φορά από ψηλά, από το ελικοπτεράκι του RT.


Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ερευνητικό κέντρο της σοβιετικής εποχής, που αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές γεννήτριες ηλεκτρικής ενέργειας παγκοσμίως.

Κατασκευασμένος τη δεκαετία του 1970, ο Πύργος κατασκευάστηκε αρχικά με σκοπό την έρευνα για τις συνέπειες του χτυπήματος από κεραυνό στα αεροσκάφη, καθώς και για την κατασκευή ηλεκτρομαγνητικών όπλων.

Με ύψος που ξεπερνάει τα 150 μέτρα και εμφάνιση που θυμίζει… ταινία επιστημονικής φαντασίας, ο Πύργος που πήρε το όνομα του από τον διάσημο Σέρβο επιστήμονα θα μπορούσε επίσης να παράγει ενέργεια, ικανή να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρης της Ρωσίας!

Όπως αναφέρει το RT, ο Πύργος του Τέσλα δεν εγκαταλείφθηκε ποτέ, καθώς έρευνες και πειράματα διεξάγονται εκεί μέχρι και σήμερα, με τις τελευταίες δοκιμές να αφορούν στην προστασία του πολεμικού αεροσκάφους Sukhoi από τους κεραυνούς…


ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  Και θέλουν να πιστέψουμε οτι ένα drone πέταξε ανενόχλητο πάνω απο άκρως απόρητες εγκαταστάσεις, βιντεοσκόπησε και "διέρευσε" το βίντεο και προβλήθηκε απο το RT…
  Επίτηδες το προβάλουν, το θέμα είναι: ΓΙΑΤΙ;;;;;
  Σενάριο 1: Ο ρώσος δίνει ένα μύνημα στην δύση, οτι αν συνεχίσουν να κρατάνε χαμηλά τις τιμές του πετρελαίου για να χτυπηθεί η ρωσική οικονομία, τότε θα τινάξει στον αέρα όλη την ενεργειακή αγορά απελευθερώνοντας την ελεύθερη ενέργεια.
  Σενάριο 2: Δεν μου περνάει κάτι άλλο απο το μυαλό, σκέψου και εσύ τίποτα!!!

  Κομματόσκυλο
 2. 0
  0
  Κομματόσκυλο, μπορεί επίσης να τους λέει, πως θα τους τραβήξη έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό που θά'ναι όλος δικός τους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί