22:40 - 25/04/2015

Ο Πόλεμος στα Δαρδανέλια 1915-16: Μια Σιωνιστική μπίζνα με πολλά κέρδη για τους τραπεζίτες

Δες τους σημερινούς χασάπηδες! Ο ένας γελάει (ο χαμένος) και ο μπουνταλας (νικητής) και ο άλλος σοβαρός

Σήμερα γιορτάστηκε η επέτειος των 100 χρόνων από τον πόλεμο στα Δαρδανέλια που στοίχισε τις ζωές πάνω από 560.000 νέων και για τις δυο πλευρές… Η μια πλευρά ήταν οι σύμμαχοί μας και από την άλλη ήταν οι αιώνιοι εχθροί μας….

Τώρα αναρωτιέστε γιατί μπαίνουμε στον κόπο να γράψουμε για αυτόν τον πόλεμο; Διότι και αυτος ο πολεμος ήταν ένας πολεμος των τραπεζιτών… Δυο πλευρές… δυο πελάτες!!!

Σύμφωνα με την επίσημη πληροφορία ο πολεμος έγινε γιατί… γιατί λένε οι σύμμαχοί μας ήθελαν να κρατήσουν τα σύνορα ανοιχτά για την Ρωσια!!! Τότε η Ρωσια τους βόλευε να την ονομάσουν συμμαχο…στην δική μας εποχή βολεύει κάτι άλλο! Μπίζνες είναι αυτές και κάποιοι πάλι πρέπει να κερδίσουν.

Το 1915, ο Τσάρος της Ρωσία ήθελε τον σύμμαχο της την Βρετάνια….διαβαστε για να καταλάβετε ποιοι και γιατί γράφουν την ιστορία….να εισβάλει στην Τουρκία. Γιατί ήταν στα πλευρά της Γερμανίας.

Η ιδέα ήταν ότι οι Βρετανοί και οι φίλοι τους θα κατακτουσαν την Πόλη για να βοηθήσουν τους Ρώσους που είχαν κλείσει τα θαλάσσια σύνορα για τους Ρώσους… τι σας θυμίζει αυτό;;; Μήπως καμία προφητεία;;;

Η εκστρατεία άρχισε με μια αποτυχημένη επίθεση του ναυτικού από τα βρετανικά και γαλλικά πλοία το Φεβρουάριο του 1915. Μετά έφτασαν οι σύμμαχοί…ο στρατός της Βρετανια Γαλλίας Αυστραλίας και Νέα Ζηλανδίας στις 25 Απριλίου…

Γιατί λοιπόν η ελίτ ξεκίνησε το πόλεμο;

1. Με τον πόλεμο κέρδισαν άφθονο χρήμα και απο τις δύο πλευρές (αν και ήταν πολλές οι μπλεγμένες χώρες στον πόλεμο δηλαδή περισσότερα κορόιδα να ξεπληρωνουν για δεκαετίες)

2. Για να προωθήσουν τα συμφέροντα των πλούσιων οικογενειών..… των τραπεζιτών και των δικών τους ανθρώπων

3. Για να θυμίζουν στην ανθρωπότητα ένα κανόνα…ότι δεν υπάρχει καμία ηθικη πάρα μόνο μια… να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει ένα φυσικό δικαίωμα – το δικαίωμα του δυνατού να κατασπαράζει τον αδύνατο!!!

ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 0
  0
  +++ Καλημέρα!Μακάρι πότε πόλεμος.Κανονικά ο Αυστραλός πρωθυπουργός θα έπρεπε να είναι πρώτη μούρη και όχι ο Κάρολος(μάλλον λόγω κοινοπολιτείας),Αυστραλοί Ανζακ σκοτώθηκαν εκεί.
  300.000 Τούρκοι(και Έλληνες κληρωτοί) νέοι σκοτώθηκαν.

  https://www.youtube.com/watch?v=FEY6LcZFtXc
 2. 0
  0
  Αν σας λέει κάτι αυτό, την επίθεση στα Δαρδανέλλια την επέβαλε ο (γνωστός) Τσώρτσιλλ, παρά το ότι στη στρατηγική θεωρία ήταν καταδικασμένη εξ αρχής. (Απεδείχθη καί στην πράξη.)
  Ο Τσώρτσιλλ ειρωνευόταν τους στρατηγούς που επέμεναν στο "όχι", ως βλάκες καί ανίκανους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί