13:27 - 03/05/2015

Ο Πρόεδρος της ΕΕ Juncker: Η Ευρώπη πρέπει να ανοίξει τις πόρτες για τους μετανάστες

Ο Αριθμός των προσφύγων αυξήθηκε κατά 277% το 2014, φέτος ο αριθμός θα είναι πολύ υψηλότερος.

Τραγική η ιστορία της ανθρωποφαρμας, αυτοί που θέλουν να ανοίξουν τα σύνορα για τους δίστιχους πρόσφυγες είναι οι ίδιοι που δίνουν ΤΙΣ εντολές πολέμου και κρύβονται πίσω από την εμπορία των όπλων και την ΙΣΙΣ….Αντί τα καθάρματα θα αντιμετώπισουν την ρίζα του προβλήματος, η ΕΕ θέλει τα επόμενα χρόνια θα δεχτεί τα εκατομμύρια των προσφύγων της ΝΤΠ στην Ευρώπη….

Ο Jean-Claude Juncker, ο πρόεδρος της Ναζιστικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δήλωσε στις 29 Απριλίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι η Ευρώπη πρέπει να ανοίξει τις πόρτες της για τους μετανάστες, και πρέπει ένα ερθει ένα σύστημα που κάνει “νόμιμη μετανάστευση” ευκολότερη. Το επιχείρημα ότι η ΕΕ δεν μπορεί να σηκώσει τα δεινά του κόσμου στις πλάτες της, δεν ισχύει σύμφωνα με τον ίδιο. Οι Σοσιαλδημοκράτες στο κοινοβούλιο υποστήριξαν στη συνέχεια ότι πρέπει να γίνει υποχρεωτική η διανομή στους εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες σε όλες τις χώρες!!!

Έτσι θα μοιράζονται τα εκατομμύρια των μεταναστών από τις μουσουλμανικές χώρες δίκαια σε όλη την Ευρώπη. Έλληνες πάρτε τα όπλα πριν είναι αργά!!! Μας πηγαίνουν για πόλεμο μέσα στην χώρα μας…πάρετε καραμπίνες και φυσίγγια…πρεπει να είμαστε έτοιμοι διότι αυτή την χρονιά θα μας φορτώσουν με εκπαιδευμένους τρομοκράτες να μας πολεμούν στις γειτονιές μας…

Ο εχθρός είναι αυτοί που τους παρακαλούμε να μας δώσουν τα δάνεια και όχι άλλοι… οι “ισλαμιστές” επιδοτούνται από την ΕΕ και την ΗΠΑ… απο την φορολογία που μας αναγκάζουν να πληρώνουμε.

ΚΟΡΑΞ

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί