07:32 - 06/10/2014

Ο Κάμερον θέλει να απαγορεύσει την πρόσβαση στο ιντερνετ για τους «εχθρούς της δημοκρατίας»

Ο Κάμερον θέλει να απαγορεύσει την πρόσβαση στο ιντερνετ για τους «εχθρούς της δημοκρατίας»
Ο εβραίος πρωθυπουργός της Αγγλίας, ο κ. Δαβίδ Κάμερον θέλει υπό το πρόσχημα της καταπολέμησης του εξτρεμισμού, να περιορίσει την έκφραση της ελευθερίας. Ο μεγαλοδημοκράτης προαισθάνεται την ήττα του από τον Nigel Farage, έτσι ανακοίνωσε τα νέα σκληρά μέτρα για τους επικριτές του.

Η κυβέρνηση του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι «οι εχθροί της δημοκρατίας» θα μπούν σε μαύρη λίστα. Ετσι οι εξτρεμιστές δεν έχουν πλέον πρόσβαση στο Facebook και το Twitter, επίσης δεν θα τους επιτρέπονται δημόσιες εμφανίσεις ή οργανωμένες διαμαρτυρίες . Τα μέτρα αρχικά θα παρθούν εναντίον των ισλαμιστών φονταμενταλιστών που προκαλούν το πλήθος σε τζιχάντ. Όμως αυτό που δεν μας λέει ο Δαβίδ είναι οτι όλοι οι επικριτές της κυβερνητικής πολιτικής, ή της πολιτικής που ασκεί η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορούν να συλληφθούν.

Τα μέτρα αποτελούν μέρος της νέας αντι-τρομοκρατικής στρατηγικής και θα εισαχθούν μετά την πιθανή επανεκλογή των Συντηρητικών, οι οποίοι τα έχουν βρει σκούρα με το Κόμμα της Ανεξαρτησίας (UKIP), του Nigel Farage.

Λες τα εβραιόπουλα να κυβερνούν τον κόσμο;

Ο ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  Μπράβο στον Κάμερον,μια πολύ σωστή κίνηση.Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος νοήμων άνθρωπος που να μην συμφωνεί
 2. 0
  0
  Αφου δημιουργησανε τον (BOOGEYMAN) Ευκαιρια ο ελενχος του Ιντερνετ ..
 3. 0
  0
  Ωραιο αγορι εισαι…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί