09:49 - 13/01/2015

Οι Illuminati επιτίθενται στην Γαλλία

Οι Illuminati επιτίθενται στην Γαλλία: Όχι αυτό δεν το λεώ εγώ ένας γνήσιος αυτόκλητος ερευνητής-συνομωσιολογικόπαρανοϊκός αλλά ο Προεδρος της Γαλλίας δημόσια στην Γαλλική τηλεόραση. Μέχρι κι εμένα ξάφνιασε! Φυσικά αντιλαμβάνομαι ότι οι «Μυστικές Εταιρίες» έχουν πάρει φωτιά στα μπαντζάκια τους και η αντίστροφη μέτρηση του προ ετών προγραμματισμένη του Τρίτου Μεγάλου Παγκόσμιου Πολέμου ήδη ξεκίνησε. Ψήγματα ήδη φτάνουν σ΄εμάς.

Στις 9 Γενάρη ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ έδωσε ζωντανή ομιλία στην εθνική τηλεόραση σχετικά με τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, λέει ότι «οι Illuminati είναι πίσω από τις επιθέσεις του Παρισιού»

Παρακολουθήστε την ομιλία του και ακούστε τον Πρόεδρο της Γαλλίας να δηλώνει ποιος είναι πραγματικά πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Οι Illuminati

Μήπως μπορείς να φανταστείς τι σημαίνει αυτή η δήλωση; Δημόσια; Του Γάλλου Προέδρου με σταθερό δεδομένο, την αιματοβαμμένη ιστορία της Γαλλίας με τους Ιακωβίνους και τα περίεργα μεταφυσικά και μαγικά τερτίπια τους;

Μήπως είμαστε τα πιόνια σε μια παγκόσμια σκακιέρα, στα χέρια άψυχων όντων και μυστικών εταιριών;

Εμπλέκονται όντα μη ανθρώπινου DNA, πολλών φυλών, πολυδιαστατικά και υβριδικά ανθρώπινα όντα χωρίς ψυχή. Επίσης εμπλέκεται κάθε είδος, σοβαρής και μη, μυστικής εταιρίας. Μην ξεχνάμε και τις μυστικές υπηρεσίες κάθε είδους, εξωτικές τεχνολογίες, υπόγειες βάσεις και ό,τι άλλο χρειάζεται για μια συνωμοσιολογική σούπα γκουρμέ.

Μήπως μπορείς να αντιληφθείς τι λέει ο Πρόεδρος ή μπας και φαντάζεσαι πως του ξεφεύγουν;

Για δες τι είπε ένας άλλος Πρόεδρος ο πολύς κ.κ. Νετανιάχου.

Καλεί τους Εβραίους της Γαλλίας να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου κάλεσε το Σάββατο όσους Εβραίους της Γαλλίας το επιθυμούν να μεταναστεύσουν για ασφάλεια στο Ισραήλ, μετά την τζιχαντιστική επίθεση και ομηρεία στο παντοπωλείο Koscher (εβραϊκών τροφών) στο Παρίσι, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ομήρους. Αλήθεια *ξέρεις τι σημαίνει «Εβραϊκό παντοπωλείο;»

«Προς όλους τους Εβραίους της Γαλλίας, όλους τους Εβραίους της Ευρώπης, σας λέω: το Ισραήλ δεν είναι μόνο ο τόπος προς τον οποίο στρέφεστε για να προσευχηθείτε, το κράτος του Ισραήλ είναι το σπίτι σας» είπε.

Από την Τετάρτη, μετά το μακελειό στη σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo στο Παρίσι, το Ισραήλ καταγγέλλει «απόπειρα των δυνάμεων του κακού που ενσαρκώνει ο εξτρεμιστικός ισλαμισμός να σπείρουν τον φόβο και τον τρόμο στη Δύση».

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κάλεσε επίσης το Παρίσι να διατηρήσει αυξημένα μέτρα ασφαλείας γύρω από τους εβραϊκούς θεσμούς στη Γαλλία. Ο Νετανιάχου ευχαρίστησε τον ήρωα του εβραϊκού παντοπωλείου. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ευχαρίστησε την Κυριακή τον Λασάνα Μπατίλι, τον μουσουλμάνο υπάλληλο του σούπερ μάρκετ Koscher του Παρισιού που έσωσε τη ζωή πολλών εβραίων πελατών του καταστήματος κρύβοντάς τους σε ψυγείο του υπογείου.

Στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της τελετής στη μεγάλη συναγωγή του Παρισιού, ο ισραηλινός πρωθυπουργός εξήρε την «αυστηρή στάση» και την «αποφασιστικότητα» του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και του πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς «κατά του νέου αντισημιτισμού και της τρομοκρατίας».

Εχω αναφέρει σε άρθρο μου:

Η έρευνα που πραγματοποίησα κατά την επίσκεψή μου στο New England τον Μάρτιο, 1975 έδειξε χωρίς αμφιβολία ότι ο Winfield Lovecraft ήταν μέλος του Αιγυπτιακού Κλάδου του Ελευθεροτεκτονισμού που ιδρύθηκε ή τουλάχιστον εκδηλώθηκε από τον «Alexander, Count Cagliostro» ναι που ήταν μεν απατεώνας, αλλά παράλληλα και επικίνδυνος χειριστής των μυστικών δυνάμεων.

Οι Αιγύπτιοι Μασόνοι έχουν περισσότερη σχέση με τη Grand Orient Lodge of France, η οποία αρχικά είχε οργανωθεί από τους Weishaupt Illuminati και έχει σχέση με τη Society of Jaco­bins στην οποία και ανήκε καθένας από τους ηγέτες της Γαλλικής Επανάστασης, και που σήμερα ανάμεσα στα μέλη της είναι και ο πρόεδρος Giscard D’Estaing και ο λεγόμενος αντίπαλός του Μ. Mitterand.

Ένας μυστικός Illuminatus και Ιακωβίνος ήταν ο Giuseppe Balsamo, με το κωδικό όνομα Cagliostro, ο οποίος όπως και ο Rasputin στην Ρωσία, είχε ρόλο κλειδί στην Επανάσταση στην δυσφήμιση της βασιλικής οικογένειας (στην περίπτωση της Marie Antoinette και του διαμαντένιου κολιέ) και είχε διδαχθεί προσωπικά από τον ίδιο τον Weishaupt—αυτόν τον Ιησουίτη συνωμότη, του οποίου το ανέκδοτο έργο περιλαμβάνει ανάμεσα σε πολλά άλλα και το αρχικό κείμενο αυτού που αργότερα έγινε γνωστό σαν το Κομμουνιστικό Μανιφέστο, όταν αυτό δημοσιεύτηκε τελικά το 1848. Οι συσχετισμοί είναι προφανείς, όσο και ολοφάνεροι.

Το ενδιαφέρον που παρουσιάζει ο Cagliostro παρουσιάζεται στο γεγονός ότι άφησε συγκεκριμένα χειρόγραφα στους ακολούθους τους στην Αιγυπτιακή Σέκτα, συμπεριλαμβανομένων και αποσπασμάτων από το αρχικό Necronomicon. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, ότι αυτό το σχεδόν άγνωστο πρόσωπο, ένας ταπεινός κάτοικος του Palermo θα είχε στην κατοχή του ένα τόσο σημαντικό έγγραφο.

Δεν είναι ευρέως γνωστό ότι ο άμεσος πρόγονός του έβγαλε αρκετά χρήματα παρουσιαζόμενος σαν ο τελευταίος (αναχρονισμός) Σταυροφόρος, Sebastian of Portugal, ο οποίος πιθανόν πέθανε στο πεδίο της Μάχης του Alcazar το 1578. (Λέω πιθανόν, αφού αυτή η εκδοχή είναι αληθινή, αλλά η επιστημονική ειλικρίνεια με αναγκάζει να προσθέσω ότι από τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάζονται από τον σύγχρονό του Father Texeira και άλλους, φαίνεται ότι ο αυτός που ισχυριζόταν τα παραπάνω από Σικελία που παρουσιάστηκε είκοσι χρόνια μετά το θάνατό του ήταν την πραγματικότητα ο χαμένος Βασιλιάς.)

Αρκεί να προσθέσω ότι μπόρεσα να ανιχνεύσω τη γραμμή των μαγικών συσχετισμών προς τα πίσω, από την εποχή του Cagliostro έως τα μέλη της Χασσιδικής σέκτας και των προγενέστερών τους ανάμεσα στους Σεφαρντίμ της Ισπανίας. Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν υπήρχε καθολική εκτίμηση του Necronomicon ανάμεσά τους. Όχι μόνο οι Εβραϊκές κοινότητες είχαν τις δικές τους μαγικές παραδόσεις που πηγαίνουν πίσω στην Cabbala, και τελικά έχουν τις ρίζες τους στην Ερμητική παράδοση της Αιγύπτου και στη Βαβυλωνιακή μαγεία, αλλά υπάρχει και ένας μεγάλος αριθμός ραβίνων με επιρροή που προβάλλουν αντιρρήσεις μπροστά σε κάθε μαγική έκφραση, και έχουν απόλυτη Ταλμουδική εξουσία που δικαιολογεί αυτή τη στάση τους.

Αγαπητέ μου αναγνώστη ξέρω πως ποτέ δεν είναι έτοιμος ο άνθρωπος να πεθάνει, αλλά ειναι απόλυτα απαραίτητο να είναι έτοιμος. Αυτό που ετοιμάζουν το δείχνουν ήδη στις ταινίες τους και στις γραφές τους ελπίζω να μην πέσεις πάλι από τα σύννεφα που σου αρέσει να βρίσκεσαι μονίμως και να έχεις τουλάχιστον προετοιμαστεί Πνευματικά.

Ας ξαναθυμηθούμε τι λεει ο Albert Pike:

Ο Albert Pike Ελευθεροτεκτων (sic), Ιλουμινατος (ακόμα πιο sic) και Σατανιστής (πολλά sic) έθεσε τις προδιαγραφές των ΤΡΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ τον 19ο αιώνα (το 1871). Οι δυο προηγούμενοι έγιναν όπως τα προδιέγραψε. Αναμένουμε τον τρίτο και ας δούμε τι λέει επ’ αυτού ο πολύς κ.κ. Pike. Αυτό είναι ένα μέρος της επιστολής που έχει σταλεί το 1871 από τον Albert Pike, έναν κυρίαρχο Grand Commander του σκωτικής Στοάς των Ελευθεροτεκτόνων στην Αμερική, προς τον Giuseppe Mazzini, τον «επαναστατικό» Illuminati στην Ιταλία. Ας διαβάσουμε ένα απόσπασμα της …

«Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, πρέπει να υποδαυλιστεί επωφελούμενος από τις διαφορές που προκαλούνται από την «Agentur» των «Illuminati» μεταξύ των σιωνιστών πολιτικών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Ο πόλεμος θα πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός Αραβικός Κόσμος) και ο πολιτικός Σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) να αλληλοκαταστραφούν. Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, που για άλλη μια φορά διίστανται σχετικά με το θέμα αυτό, θα περιορίζονται στην καταπολέμηση του, μέχρι το σημείο της πλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης.

Εμείς θα απελευθερώσουμε τους Νιχιλιστές (μηδενιστές) και τους άθεους, και θα προκαλέσουμε ένα τεράστιο κοινωνικό κατακλυσμό, που θα δείξει στα έθνη ξεκάθαρα και σε όλη του τη φρίκη το αποτέλεσμα της απόλυτης Αθεΐας, που είναι η προέλευση όλων των αγριοτήτων και των πιο αιματηρών αναταραχών.

Στη συνέχεια παντού, οι πολίτες υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια στην παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών, θα εξοντώσουν τους καταστροφείς του πολιτισμού και το πλήθος, απογοητευμένο με τον Χριστιανισμό, (του οποίου τα θεϊκά αποστάγματα θα μείνουν από τη στιγμή εκείνη δίχως πυξίδα ή κατεύθυνση, με αγωνία για ένα ιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζει ποιο σημείο να καταστήσει ως λατρεία)

θα λάβει το αληθινό φως μέσω της καθολικής εκδήλωσης του καθαρού δόγματος του Εωσφόρου, που θα εμφανιστεί επιτέλους σε κοινή θέα. Αυτή η εκδήλωση θα είναι αποτέλεσμα της γενικής αντιδραστικής κίνησης που θα προκύψει από την καταστροφή του χριστιανισμού και του Αθεϊσμού, που θα εξοντωθούν ταυτόχρονα και τα δύο»

Εωσφόρο, δεν εννοούν τον γνωστό και διάσημο σατανά του χριστιανισμού αλλά τον Άχριμαν! Ένας από την περίφημη (Κοσμική Τριάδα) ή αν προτιμάτε (Εωσφόρος, Χριστός, Άχριμαν). Ψάξε Ψάξε να μάθεις τι παίζετε όχι πίσω από την πλάτη σου, αλλά μπροστά στα μάτια σου. Suncruiser η “συγκομιδή” και τα “κουκούλια” με τις βλέννες (ψάξτε την Αρχαίο Ελληνική λέξη “στασι”, όχι δεν έχει γραμματικό λάθος) για 5 δις ανθρώπων, είναι κοντά με τον Γ΄ παγκόσμια πόλεμο επί των θυρών.

Το σώμα μας καταλαβαίνει τα πάντα, η ψυχη μας καταλαβαίνει τα πάντα, το μυαλό μας ειναι παντελώς άχρηστο, βασίζεται μόνο στις απόλυτες ψευδαισθήσεις. Καλή πορεία λοιπόν με την συντροφιά του μυαλού σας. Αποφασίστε ν’ ακούσετε το σώμα σας ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, αποφασίστε ν’ ακούσετε την ψυχη σας ΑΝ ΕΧΕΤΕ !

Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!! Έτσι για να μην καταλάβουμε τίποτα μας προκαλούν οικονομική κρίση, διπλασιάζουν τα διόδια, ακριβαίνουν το πετρέλαιο, στα 180-240 δολάρια θα φτάσει το καλοκαίρι, με περσινή απόφαση της Μπίλντμπεργκ. Έτσι άρχισε ήδη η γκετοποίηση του ανθρώπου. Μετά τον προσχεδιασμένο από το 1843 παρακαλώ, 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, τις αρρώστιες και τις φυσικές και τεχνητές καταστροφές θα απομείνουν 500 ή πολύ λιγότερα εκατομμύρια άνθρωποι σε πρωτόγονη κατάσταση. Η Ανθρωπότητα επαναλαμβάνεται και δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε και η τελευταία.

Τότε θα βγουν ξανά από τις υπόγειες βάσεις στις οποίες κατεβαίνουν τώρα και θα παριστάνουν τους θεούς. Ξανά, θα μας διδάξουν την γεωργία, τις τέχνες, τα γράμματα κλπ. Σας θυμίζει τίποτα αυτό; Τίποτα διφυείς; Έχει γίνει τόσες φορές στο παρελθόν και τα σημάδια υπάρχουν, παρά την προσπάθεια του Smithsonian να τα εξαφανίζει συστηματικά.

Μετά ενοχλείσθε ανθρώπινα ζωντανά, που σας αποκαλούν ΠΡΟΒΑΤΑ !!

Νεοελληναράδες που γονατίζετε στις εκκλησίες και προσκυνάτε -αν είναι δυνατόν- τον Μωυσή, τον Αβρααμ, τον Ιακώβ, τον Ιωσήφ, την Μαρία, τη Μάρα και τη Σάρα !!!! … όλα αρχαιοελληνικά ονόματα !

Όποιος μιλήσει για συνομωσιολογία, είναι τουλάχιστον κρετίνος!

«Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε ότι το άπειρο στροβίλισμα του θανάτου και της γέννησης,
απ’ όπου δεν μπορούμε να δραπετεύσουμε, είναι δική μας δημιουργία, δική μας αναζήτηση»

*Προϊόντα με πιστοποίηση Koscher (κασσέρ)

Τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για την εβραϊκή διατροφή ονομάζονται koscher και προφέρεται κασσέρ. Τα προϊόντα αυτά δεν είναι απαραίτητο να παράγονται στο Ισραήλ ή από προσωπικό Εβραικού θρησκεύματος. Μια έρευνα λέει πως το 20% των τροφίμων που πωλούνται στα supermarket των ΗΠΑ είναι koscher. Μεγαλώνει συνεχώς ο αριθμός των καταναλωτών που επιλέγουν προϊόντα koscher ως πιο ποιοτικά χωρίς να είναι θρησκευτική τους επιταγή.

Για να χαρακτηριστεί ένα προιόν koscher απατιέται η αποδεδειγμένη τήρηση σειράς κανόνων κατά την παραγωγή των εν λόγω προϊόντων από την επιλογή α’ υλών (π.χ. απαιτείται ειδικός τρόπος σφαγής των ζώων, απαγορεύεται το χοιρινό, κ.ά.), στον συνδυασμό των συστατικών (π.χ. δεν συνδυάζεται το γάλα με το κρέας) και τον τρόπο παραγωγής (π.χ. αποφυγή επιμολύνσεων από μη koscher συστατικά λόγω κοινών σκευών). Με βάσει το ποιός επιβεβαιώνει το »καλώς έχει» τα προιόντα koscher διακρίνονται στα πιστοποιημένα και σε αυτά που έχουν παραχθεί με την επίβλεψη Ραβίννου.

Δηλ. αυτοί που μιλούν για το «όλοι είμαστε ίδιοι» και πολυπολιτισμικότητα και τουρλού τουρλού μανιφατούρα και λοιπές ανοησίες, κρατούν για τον εαυτό τους ειδικά προνόμια, ειδικές τροφές τις οποιες μάλιστα «επιβάλλουν» στο σύνολο του πληθυσμού αθόρυβα, ήσυχα και αόρατα, όπως ακριβώς προστάζουν τα «Πρωτόκολα».

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. 0
  0
  Σωστά λες να μη γονατίζουμε στις Εκκλησίες.
  Το σωστό είναι να προσκυνάμε τον αρσενοκοίτη, πόρνο, μοιχό, παιδοκτόνο, ανθρωποκτόνο, γενοκτόνο, βιαστή, κτηνοβάτη, άρπαγα, λάγνο, παιδεραστή Δία και την σκυλού Αφροδίτη.
  Είσαι άξιος πλαγγών ( γαλλιστί, μαριονέτα ) τής ΝΤΠ, εκτός εάν είσαι ένας ακόμη πρωκτολείχος της.
  Γιατί άραγε η ΝΤΠ μισεί τον Χριστιανισμό ΜΟΝΟ; Γιατί οι οπαδοί της «πάτριας θρησκείας» μισούν ΜΟΝΟ τον Χριστιανισμό; Ποιός ο ρόλος τού Σιωνισμού στην αναβίωση τής αρχαιοελληνικής θρησκείας;

  Αρεύς

  .
  • 0
   0
   Ο ρόλος του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ στην δημιουργία… ΝΕΑΣ ΘΡΗΣΚΕΊΑΣ, για ακόμη μια φορά ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, είναι ΑΚΡΙΒΏΣ Ο ΙΔΙΟΣ με την εποχή που ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ και ΕΠΈΒΑΛΕ ακόμη και με τη βία, τους δύο ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΊΠΠΟΥΣ του ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ, τον ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ και τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΌ!
   Τώρα πλέον που αυτές οι δύο κατασκευασμένες ιδεολογίες πραγματωσαν τους σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκαν και ΠΟΤΙΣΑΝ ΤΙΣ ΨΥΧΈΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ, ήρθε η εποχη να ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΈΛΙΞΗ ΤΟΥΣ, μια πιο ΚΑΘΑΡΉ μορφή του ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ!
   Μην αγχωνεσαι, απο ότι φαίνεται το νέο ΜΌΡΦΩΜΑ θα έχει πολλα στοιχεία της θρησκείας σου αφου θα προάγει πάλι τον… ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ της!
   ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ!

   ΥΓ: Προσπάθησε να φανταστείς την εποχή, μετα απο 2000 χρόνια, όταν θα θέλουν να καταργήσουν την καινούρια για σήμερα, παλια τότε ΘΡΗΣΚΕΊΑ, κάποιον σαν και εσένα να βρίζει τα αίσχη του χριστιανικού ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ του παρελθόντος, και να "αντιστέκεται" στην αντικατάσταση της ΤΌΤΕ δεδομένης θρησκείας! ΚΥΚΛΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΊΖΕΙ!
 2. 0
  0
  Κατι παρομοιο για σκωτεινες δυναμεις ελεγε και ο Κενεντυ και τον φαγανε …Λες να ειναι Ο .. επομενος…Ειναι και το Ο που παιζει.
 3. 0
  0
  Προσωπικά πιστεύω οτι πρέπει να απορρίψουμε κάθε τι ξενικό απο τη συνειδησή μας.
  Προτείνω λοιπόν να καταργηθούν τα παρτοκάλια, μανταρίνια, ποδήλατα, καννελλόνια, μουσακάς, παστίτσιο, πλαστικά, γραβάτα, λέιζερ, Τ.Ο., Η.Υ., τηλέφωνα, κ.ο.κ.
 4. 0
  0
  Aγιος Γεώργιος ο Χοζεβίτης (ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ )

  "Όταν σκοτώσουν εκείνον που το όνομά του θα αρχίζει από όμικρον και που θα τον γνωρίζουν όλοι με αυτό τότε τα γεγονότα θα τρέχουν τόσο γρήγορα που δεν θα προλαβαίνουν να τα λένε…"
 5. 0
  0

  ΔΗΛΑΔΗ Ο κ. ΟΛΑΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ Illuminati ?? ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΟΛΑΝ ?

  ΣΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΑΝ ? ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΛΕΙΟ ?? ΤΙ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !!!

  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΥΡΩ- ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ΔΗΘΕΝ " ΗΓΕΤΕΣ " ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΡΕΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ?? ΠΩ- ΠΩ !! ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΕ ??

  ΕΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΑΣΠΙΛΟΙ, ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙ ΟΠΩΣ Η ….ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΑΡΙΑ ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ, ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ?? ΑΙΣΧΟΣ !!

  ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΟΥΡΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ 25ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ !!

  ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΕΕΙΝΗ ΕΠΟΧΗ, ΣΑΝ ΕΛΕΕΙΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ !

  ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟ- ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΣΘΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟ-ΚΟΛΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟ-ΚΩΛΛΑΡΗΔΕΣ !! ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ ! ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ-ΑΛΗΤΕΣ !!

  ΨΙΤ- ΨΙΤ ΣΑΜΑΡΑ , ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ?? ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΤΣΙ ? ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΣΣΑΖ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ – ΔΙΑΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΕΣ "ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ", ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ? ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΟΛΑΝ, ΤΡΙΓΥΡΙΖΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ …ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ??
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 6. 0
  0
  ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ… ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΤΑΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΛΕΡ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΕΝΑΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ π.χ. ΦΟΒΟΣ… ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΑΝΤ Ή Ο ΚΑΘΕ ΟΛΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΖΟΥΡΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΚΛΕΙΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ… ΠΑΝΤΑ!!! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Π@Π@ΡΙ@ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ… ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ… ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ… ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΩΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΛΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ…
 7. 0
  0
  Έλεος!!! Φτάνει πια με τις μαλακίες σας αγρ΄μματοι, άμα δεν έχετε τη νοημοσύνη να ψάξτε κάτι πριντο φάτε αμάσητο και μας το ξεράσετε στα μούτρα τραβάτε για ευνουχισμό και μετά αυτοκτονείστε! Illuminé σημαίνει τον νεοφώτιστο σε μια ιδέα/θρησκεία κτλ, αυτόν που πιστεύει σε κάτι το ουτοπικό, ο ζηλωτής που προσπαθεί να την πραγματώσει!
  Μη λέτε τους Αμερικάνους αμερικανάκια και ζώα, είστε χειρότεροι! Ό,τι σασερβίρουν το τρώτε
 8. 0
  0
  Εμείς προσκυνούμε Πατέρα, Υιό και Άγιο Πνεύμα Τριάδα ομοούσιο και αχώριστο και δεν πέφτουμε στις λογής -λογής παγίδες του σατανά, που θέλει να κάνει τον κόσμο να αγνοήσει τον Τριαδικό Θεό που είναι η μοναδική αλήθεια και να λατρέψει τον Βαάλ δηλαδή αυτόν που θα προσκυνήσουν οι Εβραίοι μέσα από το Ταλμούδ και την Καμπάλα που δεν έχει καμία σχέση με την θεόπνευστη Αγία Γραφή. Ότι μα ότι και να κάνουν οι δυνάμεις του σκότους με τον αρχηγό τους το Σατανά δεν θα μπορέσουν ποτέ να ατενίσουν το Θρόνο του Θεού, όπως δεν μπόρεσαν να τον ορίσουν μέσα από το ηλίθιο κατασκεύασμα το cern και αυτό διότι ο Θεός είναι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών. Αλλά το Θεό δεν τον προσεγγίζει κανείς με την ηλίθια και πεπερασμένη γνώση , αλλά με την πίστη. Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος θα γίνει, μόνο που μετά από αυτόν δεν θα έλθει ο αντίχριστος, αλλά ο εκ της πενίας προερχόμενος Βασιλέας Ιωάννης, που το πιθανότερο είναι να είναι ο Άγιος Ιωάννης ο Βατάτζης και για να δεις πόσο ατελείς και πεπερασμένες είναι οι γνώσεις θα σου πω αυτό που είπε κάποτε ο Γέροντας Παΐσιος σε έναν αστροφυσικό. Εσείς θέλετε τόσα και τόσα μέσα και τηλεσκόπια για να ερευνήσει μόλις και μετά βίας το ηλιακό μας σύστημα και εμείς οι ασκητές με ένα παξιμάδι ερευνούμε ολόκληρο το σύμπαν. Με ένα μόνο παξιμάδι. Αυτό που μας χρειάζεται φίλε είναι ταπείνωση και όχι έπαρση, διότι δεν είμαστε τίποτε, πραγματικά τίποτε μέσα στο απέραντο σύμπαν. Εάν γίναμε κάτι αυτό το χρωστάμε στη Σταυρική Θυσία και στην Ανάσταση του Ιησού Χριστού, διαφορετικά θα είμασταν το παίγνιο στα χέρια του σατανά. Όσο για τις κοσμικές εξουσίες, αυτές τις θέλουν μόνο οι Εβραίοι. Εμείς Ιησού και τούτον Εσταυρωμένο, όπως είπε ο Απόστολος Παύλος
  • 0
   0
   Εννοείς τον… ΣΑΟΥΛ, τον μεγαλύτερο πωλητή και καλύτερο ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟ του ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ ανα τον κόσμο, που ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ την ΘΡΗΣΚΕΊΑ που πιστεύουν δισεκατομμύρια άνθρωποι σήμερα, τον γνωστο… ΠΑΥΛΙΑΝΙΣΜΟ, που οι λαοί τον ονομάζουν κάπως αλλιώς, αλλά πως; Δεν μπορω να θυμηθώ! Νομίζω ότι αρχίζει απο ΧΡ και τελειώνει σε ΟΣ.
   ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΆΜΑΙ!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί