20:24 - 14/07/2014

ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ

Ως χρήστης του internet και ειδικά των ομάδων δικτύωσης έχω και εγώ έως τώρα δώσει τα διαπιστευτήρια μου, αν όχι πολύ κακώς μου(συμβατικά μιλώντας(όπου λέγεται συμβατικά μιλώντας, αναιρείτε η χρήση του όρου της πρότασης η της λέξης που προηγείται, για ευνόητους λόγους το κακώς μου είναι αρνητικός όρος) μιας και η κουβέντα εδώ προέρχεται αποκλειστικά από τον ανώτερο μου εαυτό).

Ο σκοπός αυτού του μηνύματος είναι για να καταφέρουμε πράγματα, καθαρά και ξάστερα, δηλαδή να νικήσουμε και όχι να χάσουμε, να βρούμε το σωστό και να ανακαλύψουμε τα λάθη( τι μας λέει τώρα αυτός εδώ θα πείτε!), αλλά ποιανού θα μου πείτε? Μα του εαυτού μας παρακαλώ και εξηγούμε!
Όλοι μας πλέον συμμετέχουμε σε Κοινωνικά δίκτυα( άντε ελάχιστοι που δεν..)οπότε δεν έχουμε από εδώ και πέρα καμία δικαιολογία και Παρακάτω θα πούμε για τον καλύτερο κόσμο μας και την καλυτέρευση της ζωής μας!

Είσαστε εν έτη 2014 και ξεπεράσαμε και τα μισά του έτους, τα περιθώρια έχουν στενέψει υπερβολικά οπότε εγώ δεν περιμένω και ειδικά σαν άνθρωπος που πολέμησα για χρόνια τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης( αρνήθηκα σε πολλούς στο face να γίνουμε φίλοι, αλλά εξηγούσα σε όλους τον λόγο). Έως όμως να ανακαλύψω( να μην κουράζω με ανούσιες αναρτήσεις το χρονολόγιο μου και των φίλων μου, να μην αναρτώ κάτι που δεν το έχω μελετήσει εις βάθος, και ειδικότερο να μην αναρτώ αρνητικές ειδήσεις η να κάνω αρνητικά σχόλια με τίποτα και για τίποτα ( για όλη την παρένθεση συμβατικά μιλώντας), πώς να τα χρησιμοποιώ και όχι αυτά να με χρησιμοποιούν( Τα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνον)!

Ας ασπαστούμε τώρα όλοι τον Ηρώα Ηρακλή δηλαδή το μονοπάτι της Αρετής.

Με απλά λόγια, ακολουθούμε το μονοπάτι του Ήρωα, του ανθρώπου που καθημερινά αγωνίζεται αφ’ ενός να φωτίσει τα σκοτάδια της ψυχής του, κι αφ’ ετέρου να υπηρετήσει με αυτοθυσία τους συνανθρώπους του( κατά παράφραση του κειμένου του ENAONEIRO πολύ καιρό πριν).
ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Για μια ημέρα! Και όχι λιγότερο, η προσπάθεια ανταμείβεται όπως όλοι γνωρίζετε και ο κόπος πιάνει τόπο!( θα σας κουράσω στο παραδείγματα αλλά πιστέψτε με ο σκοπός είναι μόνο για καλό δικός σας και χρειάζεται ανάλυση από την καρδία αυτό και όχι από τον εγκέφαλο!!
Ο στόχος…..

Αρχικά να μην δημοσιεύσουμε τίποτα αρνητικό, να μην κάνουμε κανένα αρνητικό σχόλιο, να μην γράψουμε πουθενά και με τίποτα οτιδήποτε εμπεριέχει αρνητικότητα, να μη σκεφτούμε τίποτα αρνητικό ούτε να πούμε τίποτα σε κανέναν με αρνητική διάθεση η ακόμα χειρότερα σκοπό! Να μην θυμώσουμε σε κανέναν για κανέναν και με τίποτα!!

Αν τα καταφέρεις, τότε μπράβο μου και εύγε σου από μένα προκαταβολικά.

Πήγαινε κατευθείαν στην βδομάδα και αν τα καταφέρεις και εκεί τότε πήγαινε κατευθείαν στον χρόνο παρακάμπτοντας τον Μήνα!
ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!

Και θα μου πείτε πώς να αγωνισθώ και να τα βάλω με τα σκοτάδια της ψυχής μου? Σας δίνω λοιπόν μια άσκηση με μεγάλη επιτυχία( είναι από παράφραση του μεγαλύτερου και καλύτερου τρόπου διαλογισμού σύμφωνα με τα λεγόμενα πολλών μυστών και σημερινών όντων που είναι εν ζωή), που θα μιλήσουμε για αυτήν την άλλη εβδομάδα!

Ο τρόπος…..

Κάθε φορά που μας έρχεται μια αρνητική είδηση( εξαιρείτε και δημοσιεύετε μόνον όταν υπάρχει θέμα εξαιρετικού εθνικού συμφέροντος για όλους μας) , η να κάνουμε ένα αρνητικό σχόλιο η να σκεφτούμε κάτι αρνητικό η να στεναχωρηθούμε για κάτι η κάποιον η να θυμώσουμε για κάτι η κάποιον η και βάλτε να πάνε, κάνουμε το ακόλουθο την ίδια στιγμή για να αποφύγουμε την έκθεση μας σε κακόβουλα όντα μέσα μας συνήθως, που λέγονται….. άσε να μην τα πούμε όλα απόψε!

Για 5 έως 10 δευτερόλεπτα( όσοι θέλετε καλυτέρα με κλειστά τα μάτια)όταν συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω η άλλο, προωθώ τις προτεραιότητες μου όλες εκείνης της στιγμής στην αναπνοή μου και ακολούθως στην κίνηση της κοιλιάς μου μόνον.

Αν έχω επιτυχία και φύγει το κακό(συμβατικά μιλώντας, δεν υπάρχει), συγχαρητήρια μου. Αν όχι τότε επανάλαβε μια φορά και φρόντισε να μην το ζορίσεις, θα έρθει μόνο του. Μόνη προϋπόθεση να επιμείνουμε και με τίποτα μην τα παρατήσουμε με λίγες η καθόλου προσπάθεια, άλλωστε αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. όσο επιμένουμε τόσο ποιο δυνατοί θα γινόμαστε, έτσι ώστε να γίνουμε ένα μια μέρα με τον ανώτερο μας εαυτό το καλό των πάντων και η ημέρα που θα δούμε τον κόσμο ποιο λαμπερό και λιγότερα προβλήματα η καθόλου δεν θα αργήσει τότε. Τότε μόνο να πούμε ότι κάτι καταφέραμε και σίγουρα θα είναι προς την κατεύθυνση καλύτερου και ποιοτικότερου Κόσμου και κατ επέκταση και της ζωής μας. Δεν συμφωνείτε? Επιλογής σας, αλλά εγώ δίνω σήμερα το παράδειγμα, στέλνοντας και ειδοποιώντας όλους ότι από σήμερα σταματώ να δέχομαι πάνω από 6 αναρτήσεις στο facebook, και καταργώ της αρνητικές ειδήσεις, σχόλια και νέα!

έτσι θα κλείσει ένας κύκλος μέσα σας όπως και εμένα και τότε ίσως παρακινούμενοι από το γεγονός πιθανής καλυτέρευσης, να απευθυνθείτε στον γράφοντα για περισσότερα!

Συμβουλή!!!

Στην ενσάρκωση σας αυτήν, εάν δεν καταφέρνετε πράγματα μόνος/η σας τουλάχιστον στο θέμα της υγείας σας τότε ευχή μου θα ήταν να βρείτε έναν εκπαιδευτή και όχι έναν θεραπευτή να σας αναλάβει.

Καλή επιτυχία σε όλους

Με τις ευχές της τελευταίας Μαγικής Πανσελήνου μαζί σας,

Pantelis Dafnomilis of Heraklion Crete

*It’s getting late and I will leave the rest for tomorrow is another day

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  Ασε μας ρε παλληκαρι μου και συ!!!!!!Θες να μας κανεις χαζοχαρουμενους????Ο κοσμος καιγεται και το μ@@νι χτενιζεται……….
 2. 0
  0
  γιατί να μη θυμώνω βρε παλικάρι μου? πως θα προστατεύσω τον εαυτό μου αν δεν θυμώσω? άλλο να έχω συνείδηση ότι είμαι θυμωμένος και να πράττω ενσυνείδητα κι άλλο να παριστάνω ότι δεν τρέχει τίποτα…..έχετε ξεφύγει τελείως.
 3. 0
  0
  πουτσες μπλε με σημα το facebook
 4. 0
  0
  Αγαπητοί μου. εγώ δεν είμαι ο κανένας όπως εσείς που ακόμα και στα σχόλια δεν ειμπορείτε να βγάλετε πρόταση χωρίς αρνητισμό. μα για αυτόν ακριβώς λόγο ο Κόσμος μας είναι εκεί που είναι βουτηγμένος. από κάτι…….. σαν και του λόγους σας. αντί να μελετήσετε είς βάθος το αρχείο αυτο και μετά να κ'άνετε πράξη ότι λέει και μετά να 'έχετε και δικαίωμα να με βρίσετε όσοι θέλετε, βρήκατε το εύκολο το ο μη απτού και κάνατε τα σχόλια σας. είμαι σίγουρος χρησιμοποιήσατε την ελευθερη σας βούληση αλλά επιτρέψτε μου το κάνατε από τον καναπέ σας και δεν είναι δουλεία μου να κρίνω και ειδικά τους ανθρώπους του καναπέ αλλά αν μου επιτρέπετε ένα σχόλιο μόνον!! κοιταζόσαστε συχνά στον καθρέπτη και βλεπόσαστε με τον εαυτό σας συχνά? αν όχι κάντε το και δοκιμάστε να είστε μια φορά εξαιρετικά θυμωμένος μπροστά του και την άλλη εξαιρετικά ήρεμο( εάν δύνασθε) να δούμε τότε τι σας αρέσει ο θυμός η ηρεμία και καθαρό μυαλό να μπορειτε να σκεφτείτε σωστά και δημιουργικά! επιλογή σας από εδώ και πέρα αλλά εγώ έχω να πω και αλλά πράγματα και να ασχοληθώ και δεν θα σας ακολουθήσω. απλά εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να φωτιστείτε από τον Ήλιο μας το γρηγορότερο. Είθε, είθε, είθε Pantelis Dafnomils Heraklion of Crete

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί