08:22 - 26/02/2015

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ EUROGROUP ΤΟ ΤΣΙΠ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΤΗΣ

ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ! ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ID CARD = ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!

ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ

ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ! Ντοκουμέντο – δέσμευση στο Eurogroup!

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠ

Ένα ακόμη φοβερό Ντοκουμέντο φέρνει στο φως το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, που εμπεριέχεται μέσα στο αυθεντικό, στα αγγλικά, κείμενο Υποταγής που απέστειλε η Κυβέρνηση Τσίπρα, δια του Υπουργού Οικονομικών, στον Πρόεδρο του Eurogroup!

Πρόκειται για το περίφημο κείμενο Μνημονικών Μέτρων και Μεταρρυθμίσεων που δεσμεύεται ρητά να εφαρμόσει η Κυβέρνηση ενώπιον των Εταίρων και για το οποίο θα Αξιολογηθεί Απρίλιο – Μάιο, προκειμένου να λάβει την περίφημη δόση των 7,2 δισ. ευρώ!

ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠ ΑΛΑ ΚΑΡΤ

Στο εξασέλιδο αυτό κείμενο Μέτρων και συγκεκριμένα στην τελευταία παράγραφο περί Ανθρωπιστικής Κρίσης, αναφέρεται η Έκδοση Έξυπνης Κάρτας του Πολίτη, η οποία περιέχει ηλεκτρονικό τσιπ και θα χρησιμοποιείται ως Ταυτότητα και για το Σύστημα Υγείας (περίθαλψη) και για τη διανομή κουπονιών τροφίμων!

Στα ασθενέστερα δηλαδή καταρχήν στρώματα του πληθυσμού, που δεν θα μπορούν λόγω ανάγκης να αντιδράσουν σε αυτό το Ηλεκτρονικό Έκτρωμα και Φακέλωμα, που θα φέρει την Τρόικα-Κατάσκοπο μέσα στα πιο προσωπικά δεδομένα μας!

Σε μια νέα, ηλεκτρονική σκλαβιά, όπου πια ο αριθμός μνημονιακού «καταδίκου» των Στρατοπέδων Συγκέντρωσης – Υποταγής, δεν θα είναι γραμμένη με ανεξίτηλο μελάνι στο μπράτσο, αλλά στην Ηλεκτρονική Ταυτότητα αρχικά και σε επόμενο εννοείται στάδιο εμφυτευμένη στο ίδιο το δεξί χέρι μας που κάνει το σημείο του Σταυρού…

Γι’ αυτό και η αντίδρασή μας πρέπει να είναι γιγάντια τώρα! Πριν καταφέρουν να μας περάσουν στα κομπιούτερς του Εφιάλτη!

Και όπως φαίνεται ολοκάθαρα, η Κυβέρνηση Τσίπρα δεσμεύτηκε να μας βάλει το Τσιπ! Και το Κείμενο Μέτρων πέρασε αμέσως και άνευ εμποδίων από το Eurogroup…

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

IV. Ανθρωπιστική κρίση – Η Ελληνική κυβέρνηση επιβεβαιώνει το σχέδιό της για:
• Αντιμετώπιση αναγκών που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση της απόλυτης φτώχειας (ανεπαρκή πρόσβαση σε τροφή, στέγη, υπηρεσίες υγείας και της παροχής βασικής ενέργειας) μέσα από ιδιαίτερα στοχευμένα μη χρηματικά μέτρα (π.χ. κουπόνια τροφίμων ).

• Να το πράξει (η Κυβέρνηση) με τρόπο που να είναι χρήσιμο για την αναμόρφωση της δημόσιας διοίκησης και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας / διαφθοράς (π.χ. έκδοση Έξυπνης Κάρτα του Πολίτη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Ταυτότητα, στο Σύστημα Υγείας, καθώς και για την απόκτηση πρόσβασης στο πρόγραμμα κουπονιών τροφίμων κ.λπ.).

ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

IV. Humanitarian Crisis – The Greek government affirms its plan to:
• Address needs arising from the recent rise in absolute poverty (inadequate access to nourishment, shelter, health services and basic energy provision) by means of highly targeted non-pecuniary measures (e.g. food stamps).

• Do so in a manner that is helpful to the reforming of public administration and the fight against bureaucracy/corruption (e.g. the issuance of a Citizen Smart Card that can be used as an ID card, in the Health System, as well as for gaining access to the food stamp program etc.).

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 0
  0
  otan vriskis toys antropoys sthn ananki tote toys patas opos thelis h eklisia poy einai exei kani kati giayto perimeno na do kai den vlepo tipota to cari panta apo thn kaifali vromiski
 2. 0
  0
  JE SUIS ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΣΙΠ-ΡΑΡΙΣΜΕΝΟ-ΚΑΜΕΝΟΙ [ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ]…ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ART ANT KAI ΒΙΚΥ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 3. 0
  0

  ΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ Ο ΚΙΣΙΓΓΚΕΡ, ΔΕΝ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ??

  Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΤΖΕΚΙΝΚΣ -ΧΑΝ, ΕΙΝΑΙ !!

  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ !

  ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΠΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ .

  ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ,
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ !

  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ!

  ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΙΣΙΓΓΚΕΡ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟ-ΤΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ.

  ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ "ΨΗΦΙΣΑΜΕ!! " ΟΥΤΕ ΟΤΙ : " ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ", ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΗΜΙΚΗ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ !

  ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΧΗ, ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΘΟΥΝ !! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ! ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ !

  ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ?? ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ?? ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ :

  ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΙΜΗ – ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ-ΤΟΥΡΚΟΥ ΜΠΕΝΥ – ΖΥΛΟΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !!

  ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΙΜΗ – ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΝΟ- ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ !

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΟΜΙΜΗ – ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΝΤ, ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΙΝΕΪΚΟ- ΤΣΑΝΤ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ …..

  ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ …" ΕΘΝΑΡΧΕΣ "

  ΑΠΛΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ, ΜΑΣ ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ κ.κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ !

  ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ !

  ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ – ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ??

  ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ , ΠΟΥ ΘΑΒΟΥΝ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΡΠΥΣΤΡΕΣ….

  Ο ΤΖΕΚΙΝΚΣ -ΧΑΝ , ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΕΘΑΝΕ ! ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΘΕΝ " ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ " ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

  Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ " ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ " ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΚΙΝΚΣ – ΧΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΝ ΛΑΩΝ !

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ κ.κ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ :

  ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ . ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΤΕ, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΑ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ , ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ !!

  ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ "ΠΑΛΑΜΑΚΙΣΤΕΣ " ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ !!

  ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ……
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
  • 0
   0
   ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ!!
   ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ-ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ , ΧΩΡΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.
   ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ , ΑΡΧΙΚΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ???
   ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ???!!!
 4. 0
  0
  PΩVS ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝ Ο ΤΖΕΚΙΝΚΣ ΧΑΝ -ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ–
 5. 0
  0
  Ο Τζένγκις Χαν = Μογγολικά:= Чингис Хаан = ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ !!

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 6. 0
  0
  ΟΧΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥΣ–ΠΩΣ==ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί